-
-
-
εντυπωσιακότατο το Fisker
-
Πάρα πολύ εντυπωσιακό θα έλεγα.
Ωραίο και το Sorento άλλα μοιάζει με μακρύ Sportage -
1M σε μαυρο. σαν μπουλντόγκ ειναι. και παραδόξως μου άρεσε πολύ
-

ενα 612 σε πολυ ομορφο χρωμα...

Αυτο δεν το ηξερα..

-
Πουλιούνται Seat και στην Αραβία;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Πουλιούνται Seat και στην Αραβία;Για αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν.....
-
Κατ' αρχην μιλαμε για το Καταρ και οχι για την Σ. Αραβια.....

οπως εχει και LEON , CUPRA....
Αν ειναι να εχω σπανιο προτιμω την Thesis περιπου 15 κομματια... και παμφθηνα με λιγα χιλιομετρα... η την GTA 156 2 κομματια...
-
καθως εσβηνα τις καρτες μνημης επεσα επανω σε αυτο

-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
ενα 612 σε πολυ ομορφο χρωμα...

Τι απίστευτο και εκπληκτικό αυτοκίνητο!!!
-
Αηδια χρωμα.. Μπορντω quattroporte τελευταιας γενιας στη γουναρη στη Πατρα..
-
συμφωνω για το χρωμα..κατι μεταξυ μαγιονεζας κ τσιρλιπιπιου ειναι..συμφωνω κ για την κουατροπορτε..
-
Κρεμ είναι, το οποίο δένει με την όλη μ@λ@κια.
-
Είστε ανίδεοι και κακογουστοι ... αμα πια!
Η Scaglietti και σε χρωματα πασχαλίτσας ... θεική είναι! -

Ασχημο χρώμα για αυτοκίνητο
Τέτοιο χρώμα έχουν οι κουρτίνες στο δωμάτιό μουΠιστεύω ότι αν ήταν μαύρο,με κόκκινο εσωτερικό και μαύρες ζάντες θα ήταν πιο ωραίο
-
Χα! Χα! παντως εγω το ειδα παρακαρισμενο περνοντας γρηγορα... μπροστα του (ειναι παρκαρισμενο μπροστα στον αντιπροσωπια της BMW!!!! Που συνηθως δεν εχει κατι αξιολογο για φωτογραφιες...!!) μολις το ειδα εκανα U turn!!! και πηγα για την φωτογραφηση.... μαλλον θα πρεπει να εχω θεμα.. και να παω να το κυτταξω....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Χα! Χα! παντως εγω το ειδα παρακαρισμενο περνοντας γρηγορα... μπροστα του (ειναι παρκαρισμενο μπροστα στον αντιπροσωπια της BMW!!!! Που συνηθως δεν εχει κατι αξιολογο για φωτογραφιες...!!) μολις το ειδα εκανα U turn!!! και πηγα για την φωτογραφηση.... μαλλον θα πρεπει να εχω θεμα.. και να παω να το κυτταξω....Οχι να μην κοιτάξεις τίποτα.Το χρώμα είναι θεικό.Το έχω δει και σε 599 και σε Carrera.
-
Τη νέα 3αρα πίσω από την 612 μόνο εγώ την παρατήρησα?
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Τη νέα 3αρα πίσω από την 612 μόνο εγώ την παρατήρησα?ναι και να το κοιταξεις αυτο....
Carspotting [#7]