-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... asp#photo2
Hyundai i30 SW:Με πορτμπαγκάζ 528 λτ.
Το Hyundai i30 station wagon αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι της Γενεύης, το οποίο φαίνεται ότι έχει κρατήσει τις μοντέρνες γραμμές της απλής έκδοσης, αυξάνοντας κυρίως το χώρο αποσκευών.
Ιδιαίτερα μοντέρνο και εντυπωσιακό σχεδιαστικά δείχνει το νέο i30 Wagon παρά τον σαφή οικογενειακό προσανατολισμό που έχει. Το μικρομεσαίο μοντέλο της Hyundai αποκαλύφθηκε επίσημα στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης έχει αυξημένο μεταξόνιο σε σχέση με το απλό 5θυρο χατμπακ (+185 χλστ. συνολικά 4.485 χιλιοστά) και διαθέτει χώρο αποσκευών ο όγκος του οποίου κυμαίνεται από τα 528 έως τα 1.642 λίτρα ανάλογα τη θέση των πίσω αναδιπλούμενων καθισμάτων.Στο ευχάριστο εσωτερικό, ο διζωνικός κλιματισμός, τα έξι ηχεία και η δυνατότητα σύνδεσης iPod/USB/AUX είναι στάνταρ, ενώ προαιρετικές είναι οι επιλογές του μπουτόν ανάφλεξης του κινητήρα, τα θερμαινόμενα καθίσματα και το σύστημα πλοήγησης 7 ιντσών.
Σε επίπεδο κινητήρων, η Hyundai παρουσίασε μια πλούσια γκάμα, η οποία αποτελείται από:
-έναν 1,4 πετρελαιοκινητήρα 90 ίππων και 220 Nm ροπή.
-δύο 1,6 πετρελαιοκινητήρες με 110 - 128 ίππους και 260 – 260 Nm αντίστοιχα ροπή.
-έναν 1,4 βενζινοκινητήρα των 100 ίππων και 137 Nm ροπή
-δύο 1,6 βενζινοκινητήρες 120 – 135 ίππων με ροπή 156 – 164 Nm αντίστοιχα.
-
Όμορφο φαίνεται, καλή επιλογή για μια μεγάλη οικογένεια. Εδικά με τον 1,6 πετρελαιοκινητήρα με 128 ίππους και 260 Nm ροπή. Το θέμα είναι αν θα έρθει ποτέ προς τα μέρη μας...
-
Πράγματι είναι όμορφο και η πίσω σχεδίαση ταίριαξε με το υπόλοιπο αμάξωμα χωρίς να φαίνεται σαν τεράστιο station wagon.
-
ωραιο..πολυ ωραιο..χαιρομαι που η χιουνταη-κια κανει μεγαλα βηματα μπροστα.το μονο που θα ηθελα(αλλα ποιος ειμαι να με λογαριαζουν),ειναι να υπηρχε διαχωρισμος χαρακτηρα μεταξυ των 2 εταιριων..
οπως κ να εχει,μπραβο κ παλι -
**Στις 15 Ιουλίου η επίσημη παρουσίαση του νέου i30 !!! **
Το νέο αναφέρεται στο facebook της εταιρείας. Ανακοινώνουν και τιμοκατάλογο σύντομα.
Όλοι ελπίζουν σε 'λογική' τιμολόγηση για τα Ελληνικά δεδομένα. Αν κάνουν καλή τιμή στο 1.4 diesel,
θα μονοπωλήσει... -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Στην Ευρώπη δεν θα αργήσει άλλα στην Ελλάδα θα αργήσει σίγουρα. Όλα τα Hyundai αργούν στην Ελλάδα λόγω της εδώ αντιπροσωπείας. Με τα i40 τι γίνεται; Δεν νομίζω να εισαχθεί ποτέ.Αναμένουμε εντυπώσεις, φωτογραφίες, τιμές - κάποιος που πήγε στην παρουσίαση σήμερα ???
Ελπίζω εκεί στην Αθήνα να φροντίσετε... -
Σήμερα έπαιξε διαφήμιση στην τηλεόραση με scroll για το 1,4 βενζίνη 100hp και 1,4 Diesel 90hp .
-
Και εγώ είδα τα διαφημηστικά. Όμορφο φαίνεται.
Αλλά δεν βλέπω να πουλάει τελικά.1.4 βενζίνη με 100 άλογα και 1.4 diesel με 90 άλογα δεν νομίζω να κάνουν την διαφορά ώστε να προτιμηθούν.
Π.χ. εγώ που θα ήθελα να (ξανα)αγοράσω Hyundai με αυτούς τους κινητήρες δεν υπάρχει περίπτωση.
-
Από ότι βλέπω έξω κυκλοφορεί και 1,6 Diesel με 120+ hp
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και εγώ είδα τα διαφημηστικά. Όμορφο φαίνεται.
Αλλά δεν βλέπω να πουλάει τελικά.1.4 βενζίνη με 100 άλογα και 1.4 diesel με 90 άλογα δεν νομίζω να κάνουν την διαφορά ώστε να προτιμηθούν.
Π.χ. εγώ που θα ήθελα να (ξανα)αγοράσω Hyundai με αυτούς τους κινητήρες δεν υπάρχει περίπτωση.
Πράγματι, ένα όμορφο 'βαρύ' αυτοκίνητο που θα έπρεπε να έχουν τις εκδόσεις 1.6 (petrol - diesel).
Εκείνο όμως που **πραγματικά κανει **άσχημη εντύπωση και είναι απορίας άξιο, είναι η καθυστέρηση της ανανέωσης της ιστοσελίδας hyundai.gr !!!
Στην 'υπόλοιπη' Ευρώπη έχει γίνει εδώ και πολλούς μήνες, με δημιουργία και microsite του i30 (κυκλοφορεί από το Μάρτιο) και άλλων μοντέλων με ωραία γραφικά.
Εδώ τα πράγματα αφήνονται... -
το 1,4 90 diesel είναι οκ. εδώ άλλοι βγάζουν τα ίδια με 1,6.
απο τιμές τι λέει, ανακοινώθηκαν κάπου? -
Το θέμα είναι αν τα τεχνικά χαρακτηριστικά ιπποδύναμη/ροπή τα καταλαβαίνει ο οδηγός και αν τελικά φαίνονται και στο δρόμο.
Εγώ πάντως αμφισβητώ τις τιμές που ανακοινώνει η Hyundai. Θεωρώ ότι οι πραγματικές τιμές είναι ποιο χαμηλές.
-
Πάντως στα περισσότερα test που διαβάζω από το εξωτερικό σχεδόν όλοι προτιμούν τον άμεσο ανταγωνιστή του, το CEED .
Εμφανισιακά πάντως προτιμώ το i30 -
Το έφερε ο Τιρεκίδης:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2685071/ -
Σιγά μην το έφερε μόνος του. Καμιά προπαραγγελια θα αφορά.
Sent from my MT11i using Tapatalk
-
που το είδατε ότι 'εφερε' κ έχει ετοιμοπαραδοτο?
φωτο απο το ίντερνετ έχει -
Το οφελος αποσυρσης τι ακριβως ειναι; Λογικα εαν παω αυτην την περιοδο σε αντιπροσωπια ειναι η καλυτερη στιγμη για να διαπραγματευτω τιμη για το προηγουμενο i30 που θελουν να ξεφορτωθουν;
-
Υπάρχει κάτι νεότερο για το i30 ? στην υπόλοιπη Ευρώπη έχει καλή πορεία και πωλείται από τον Μάρτιο. Εδώ ούτε το site ακόμα δεν έκαναν, ενώ οι έμποροι δεν δίνουν καμία πληροφορία έγκυρη ή τουλάχιστον είναι πολύ επιφυλακτικοί...
Τί γίνεται, η αντιπροσωπεία εδώ δεν ενδιαφέρεται, είναι δυνατόν τέτοια ανοργανωσιά ??? -
... Ελειψη χρημάτων στάση Εμπορίου !
-
Είναι δυνατόν να διαφημίζεται και να μην υπάρχει στις εκθέσεις?
HYUNDAI i30 (2012) Diesel - Petrol