-
-
αν καποιος θελει να βαλει αυτοματο σασμαν σε λοτους ελισε μκ1 και μκ2 μπορει;
-
Λεφτά να έχεις και όλα γίνονται.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Λεφτά να έχεις και όλα γίνονται.οντως
-
δηλαδη εγω που εχω ελαν μπορω να βαλω 6ταχυτο κιβωτιο? ποσο παει ενα σασμαν πλακα πλακα?
-
Αυτοματη Elise πρώτης γενιάς? Πως να κάνετε την Lotus σας ... Nissan Micra 1,2 Auto μου φανηκε!
-
γιατι cosneo?να απαντησει κ σε μενα καποιος ε!
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
γιατι cosneo?να απαντησει κ σε μενα καποιος ε!Aπλώς διαφωνώ σε οποιαδήποτε αλλαγη που μπορεί να αλλαξει τον χαρακτηρα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.
Περι ορέξεως βεβαια! -
μαλλον εχει στο μυαλο του κατι dsg που βαζουν κ εχουν καλυτερες επιδοσεις αλλιως κ γω δε μπορω να καταλαβω γτ να θελει να το κανει.αλλα ετσι κ αλλιως lotus αυτοματο..ποτε..το πολυ με παντλ στο τιμονι..αλα F1 φαση.
εγω που θελω να το κανω 6ταχυτο μου λες??? -
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
μαλλον εχει στο μυαλο του κατι dsg που βαζουν κ εχουν καλυτερες επιδοσεις αλλιως κ γω δε μπορω να καταλαβω γτ να θελει να το κανει.αλλα ετσι κ αλλιως lotus αυτοματο..ποτε..το πολυ με παντλ στο τιμονι..αλα F1 φαση.
εγω που θελω να το κανω 6ταχυτο μου λες???Τιποτα και κανενα αυτοματο στο μυαλο μου πέρα απο αυτο το κιβώτιο που έχει απο την γραμμή παραγωγής του.
Για την δική σου περίπτωση όχι. Δεν γνωρίζω! -
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
εγω που θελω να το κανω 6ταχυτο μου λες???Ψαξε αν εβγαζε η ισουζου τετοιο σασμαν ,μαλλον θα ταιριαζει.
-
Σιγά μην είχε ποτε η ισουζου 6ταχυτο
-
ισχυει...απλα λεω μηπως. το θεμα που εχω ειναι πως τελικιαζει ευκολα κ γριγορα κ ακομα κ 5η του τραβαει σαν 3η η 4η. δλδ θελει ξεκουραση μια ταχυτητα ακομα.αλλιως πως μπορω να το ρυθμισω?απο εγκεφαλο η το κιβωτιο να αλλαξω τις σχεσεις?
-
Να αλλάξεις σχέσεις και ειδικά από τον εγκέφαλο; Πραγματικά όμως δεν έχεις μεγάλη επαφή με το αντικείμενο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να αλλάξεις σχέσεις και ειδικά από τον εγκέφαλο; Πραγματικά όμως δεν έχεις μεγάλη επαφή με το αντικείμενο...Εννοεί τον δικό του τον εγκέφαλο, όχι του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
ισχυει...απλα λεω μηπως. το θεμα που εχω ειναι πως τελικιαζει ευκολα κ γριγορα κ ακομα κ 5η του τραβαει σαν 3η η 4η. δλδ θελει ξεκουραση μια ταχυτητα ακομα.αλλιως πως μπορω να το ρυθμισω?απο εγκεφαλο η το κιβωτιο να αλλαξω τις σχεσεις?Ρε συ το αυτοκινητο δεν θελει τετοια πραγματα,αστο στην ησυχια του,ειναι για καποιο λογο ετσι φτιαγμενο,ειναι το πιο ακριβοπληρωμενο αυτοκινητο της lotus σε οτι εχει να κανει σε δαπανη χρηματων στην εξελιξη του αυτοκινητου πριν βγει στην παραγωγη,ειναι μελετημενο οσο δεν παει,τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε αυτο!Να το χαιρεσαι και να το χρησιμοποιεις οπως του αρμοζει,αν καταλαβεις τι οδηγας θα δεις οτι σε υπερκαλυπτει παντου!!Φιλικα
-
-
μια και ανέβηκε το θέμα προς τα πάνω
http://www.evo.co.uk/news/evonews/27996 ... _hold.html
δεν την βλέπω καλά τη lotus
-
-
Ήχος για ... ώρα κοινής ησυχίας!!!!
Ενα τετοιο παρακαλώ, τώρα που έχει ήλιο!!!
Uploaded with ImageShack.us
--> LOTUS Forum