-
250€ με αυτά τα χαρακτηριστικά μόνο και μόνο επειδή είναι Asus? Υπερβολικό σε βρίσκω. Μια χαρά εργαλείο φαίνεται και ντιζαϊνάτο και απ' όλα...
Για 600+ που θα έχει στην αρχή οκ δεν θα έδινα ούτε εγώ, αλλά 400€ τα δινα άνετα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τουλάχιστον απ' ότι φαίνεται η κόντρα θα πάει και λίγο στις οθόνες γιατί αρκετά μας έχουν βγει τα μάτια με τα 800χ480 κτλ. Αναγκαστικά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Καλοί οι επεξεργαστές αλλά την οθόνη βλέπεις όλη μέρα, όχι τα κυκλώματα.ναι αλλα σε ταμπλετα το μεχρι 1280 x 800 μου φαινεται μια χαρα ιδια αναλυση ακριβως εχει και το λαπτποπ μου με αρκετα μεγαλυτερη οθονη
φυσικα οσο μεγαλυτερη τοσο πιο ευπροσδεκτη, αλλα σε λογικο κοστος
πολυ ευκολα το ipad3, ειδικα με την τιμη που εχει...
τo asus θα πρεπει να πεσει 250€ για να εχει τις παραμικρες ελπιδεςαπο ποτε η asus ειναι 'φθηνη' εταιρεια? ή μηπως απλα οι αλλοι την εχουν ψωνισει?
και ποσο θες να σου πουλησει το hardware που εχει? ξεχνας οτι στην περιπτωση της δικης μου ταμπλετας πουλαει κατω του κοστους (και φυσικα βγαζει υπερκερδη με το πληκτρολογιο για οσους το χουν παρει )
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Καποιο προγραμμα πλοηγησης που να εχει την Κυπρο;
Citisnav.com....
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
καλόοοοοοοοοο
Και μονο με 9.90 euro....!!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τουλάχιστον απ' ότι φαίνεται η κόντρα θα πάει και λίγο στις οθόνες γιατί αρκετά μας έχουν βγει τα μάτια με τα 800χ480 κτλ. Αναγκαστικά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Καλοί οι επεξεργαστές αλλά την οθόνη βλέπεις όλη μέρα, όχι τα κυκλώματα.
ναι αλλα σε ταμπλετα το μεχρι 1280 x 800 μου φαινεται μια χαρα ιδια αναλυση ακριβως εχει και το λαπτποπ μου με αρκετα μεγαλυτερη οθονη
φυσικα οσο μεγαλυτερη τοσο πιο ευπροσδεκτη, αλλα σε λογικο κοστος
πολυ ευκολα το ipad3, ειδικα με την τιμη που εχει...
τo asus θα πρεπει να πεσει 250€ για να εχει τις παραμικρες ελπιδεςαπο ποτε η asus ειναι 'φθηνη' εταιρεια? ή μηπως απλα οι αλλοι την εχουν ψωνισει?
και ποσο θες να σου πουλησει το hardware που εχει? ξεχνας οτι στην περιπτωση της δικης μου ταμπλετας πουλαει κατω του κοστους (και φυσικα βγαζει υπερκερδη με το πληκτρολογιο για οσους το χουν παρει )
οταν αγοραζεις κινητο ή ταμπλετ ή pc δεν κοιτας μονο το hardware.
αν παιξεις μερικες μερες με το ipad θα καταλαβεις για ποιο λογο πρεπει το asus να κανει 250€ κατω για να εχει ελπιδες να πουλησει
το εχω ξαναπει, το appstore για το ipad ειναι τουλαχιστον 2-3χρονια μπροστα απο το android. Γιατι οποιαδηποτε κινητο ή ταμπλετ ή pc, χωρις την υπαρξη καλων εφαρμογων ειναι εντελως αχρηστο. Αλλιως θα ειχαμε ολοι ubuntuδεν λενε παντα την αληθεια οι πωλησεις, αλλα οταν εχεις μεριδιο 90%, κατι λεει.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αν παιξεις μερικες μερες με το ipad θα καταλαβεις για ποιο λογο πρεπει το asus να κανει 250€ κατω για να εχει ελπιδες να πουλησει
το εχω ξαναπει, το appstore για το ipad ειναι τουλαχιστον 2-3χρονια μπροστα απο το android. Γιατι οποιαδηποτε κινητο ή ταμπλετ ή pc, χωρις την υπαρξη καλων εφαρμογων ειναι εντελως αχρηστο. Αλλιως θα ειχαμε ολοι ubuntuδεν λενε παντα την αληθεια οι πωλησεις, αλλα οταν εχεις μεριδιο 90%, κατι λεει.
Τι να τις κάνεις και τις εφαρμογές άμα είναι να μπλέξεις με itunes, 32 ανταπτοράκια και λοιπούς περιορισμούς...
-
προσωπικα αν και εχω Mac,χρησιμοποιω Nexus εδω και 3 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την ΙCS... αλλα σε ταμπλετα το android δεν εχει τοσο εξειδικευμενες εφαρμογες πχ ιατρικες κλπ.
αρα τουλαχιστον για μενα ειναι μονοδρομος.
Αυτο δεν σημαινει πως οι αλλοι δεν εχουν καλες συσκευες αλλα πρεπει να ριξουν τις τιμες ειδικα τωρα που το iPad2 στοιχιζει 399Ε καινουριο....
stefan δεν ειναι ακριβως ετσι...κανενα ιTunes πλεον και καλωδια χρειαζεσαι και στα αλλα tablet...
οσον αφορα την γενικη χρηση η αληθεια ειναι πως αν εχεις Mac τοτε βοηθαει να καταλαβεις την γενικη φιλοσοφια... -
@spiros
σιγουρα λενε κατι οι πωλησεις, αλλα πες μου πώς θα κανει αποσβεση, αν πουλησει στα 250? απο πού θα βγαλει λεφτα?
(250 κανει ενα μετριο κινητο, πώς θες να κανει τοσο μια συσκευη με super ips full hd με φοβερη αποκριση και tegra 3 ? )το λειτουργικο ειναι αλλο θεμα, σιγουρα το appstore εχει τα πλεονεκτηματα του (η ψαλιδα ομως κλεινει) , ομως τα αυτονοητα του android για μενα παντα θα ειναι αυτονοητα
προσωπικα δεν με εχει εντυπωσιασει το ipad (1+2 που εχω δει) οπως δεν με εντυπωσιασε ποτε και το iphone
καταλαβαινω γιατι πουλαει, ομως αυτο δε σημαινει κατι ως προς την επιλογη μουθελω να κατεβαζω το το avi μου και να μην το κανω mp4, θελω να βλεπω flash χωρις 'πατεντες' και να μην κανω jb για να βαλω εκτος μαρκετ εφαρμογες
αυτα τα απλα ζητηματα ξεκαθαριζουν την επιλογη μου ως προς το λειτουργικο
απο κει και περα η asus δινει καλα μηχανηματα με καλη (σε σχεση με αλλους κατασκευαστες) υποστηριξηαπο εφαρμογες δεν εχω παραπονο να σου πω την αληθεια , αλλα δεν θα κατσω να ψειρισω τις εφαρμογες (απο τη στιγμη μαλιστα που δεν βαζω 100αδες στις συσκευες μου και κανω αυτα που θελω με τις υπαρχουσες) οταν υπαρχουν αυτονοητα προβληματα στο browsing και στα βιντεο (τα 2 πιο βασικα πραγματα που θελω να κανω σε μια ταμπλετα)
-
θελω να κατεβαζω το το avi μου και να μην το κανω mp4, θελω να βλεπω flash χωρις 'πατεντες' και να μην κανω jb για να βαλω εκτος μαρκετ εφαρμογες
απο εφαρμογες δεν εχω παραπονο να σου πω την αληθεια , αλλα δεν θα κατσω να ψειρισω τις εφαρμογες (απο τη στιγμη μαλιστα που δεν βαζω 100αδες στις συσκευες μου και κανω αυτα που θελω με τις υπαρχουσες) οταν υπαρχουν αυτονοητα προβληματα στο browsing και στα βιντεο (τα 2 πιο βασικα πραγματα που θελω να κανω σε μια ταμπλετα)
+1
Ειδικά χωρίς flash (=πλήρης εμπειρία internet) δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρω ταμπλέτα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι να τις κάνεις και τις εφαρμογές άμα είναι να μπλέξεις με itunes, 32 ανταπτοράκια και λοιπούς περιορισμούς...
to itunes το εχω χρησιμοποιησει 1 φορα μονο.
ο μονος περιορισμος που εχω αντιμετωπισει ειναι η ελλειψη flash. -
@spiros
σιγουρα λενε κατι οι πωλησεις, αλλα πες μου πώς θα κανει αποσβεση, αν πουλησει στα 250? απο πού θα βγαλει λεφτα?
(250 κανει ενα μετριο κινητο, πώς θες να κανει τοσο μια συσκευη με super ips full hd με φοβερη αποκριση και tegra 3 ? )το λειτουργικο ειναι αλλο θεμα, σιγουρα το appstore εχει τα πλεονεκτηματα του (η ψαλιδα ομως κλεινει) , ομως τα αυτονοητα του android για μενα παντα θα ειναι αυτονοητα
προσωπικα δεν με εχει εντυπωσιασει το ipad (1+2 που εχω δει) οπως δεν με εντυπωσιασε ποτε και το iphone
καταλαβαινω γιατι πουλαει, ομως αυτο δε σημαινει κατι ως προς την επιλογη μουθελω να κατεβαζω το το avi μου και να μην το κανω mp4, θελω να βλεπω flash χωρις 'πατεντες' και να μην κανω jb για να βαλω εκτος μαρκετ εφαρμογες
αυτα τα απλα ζητηματα ξεκαθαριζουν την επιλογη μου ως προς το λειτουργικο
απο κει και περα η asus δινει καλα μηχανηματα με καλη (σε σχεση με αλλους κατασκευαστες) υποστηριξηαπο εφαρμογες δεν εχω παραπονο να σου πω την αληθεια , αλλα δεν θα κατσω να ψειρισω τις εφαρμογες (απο τη στιγμη μαλιστα που δεν βαζω 100αδες στις συσκευες μου και κανω αυτα που θελω με τις υπαρχουσες) οταν υπαρχουν αυτονοητα προβληματα στο browsing και στα βιντεο (τα 2 πιο βασικα πραγματα που θελω να κανω σε μια ταμπλετα)
δεν ειπα να το πουλησει 250, ειπα 250 λιγοτερο απο οτι τωρα. Και δεν αναφερομαι στο δικο σου μοντελο. Απο που θα κανει αποσβεση δεν ειναι δικο μου προβλημα. Παντως οταν η αγορα σου δινει μεριδιο 1%, και ο μεγαλυτερος ανταγωνιστης σου εχει 90%, τοτε κατι δεν κανεις σωστα. Νομιζω οτι ειναι αυτονοητο γιατι δεν πρεπει να εχεις ιδιες τιμες λοιπον με αυτον που εχει το 90%.
avi σε mp4; γιατι;
το jb γινεται με το πατημα 1 κουμπιου και διαρκει 3-5' χωρις να κανεις τιποτε αλλο. Ποιο ευκολο και απο το root @ android.
αν η μοναδικη σου απαιτηση ειναι browsing & video, τοτε ειναι αρκετο ενα κινεζικο με 150€
η ελλειψη flash ειναι το μοναδικο (οχι αξεπεραστο) θεμα.
-
Να ρωτηξω.......
Οσοι εχετε asus transf 101 σας εχει ερθει η αναβαθμιση του παγωτου?
Γιατι διαβαζα στο Myphone πως παιδια που το πηραν απο ελλαδα τους ηρθε η αναβαθμιση
Και εγω απο multirama το πηρα το σεπτεμβρη αλλα αναβαθμιση δεν εχει ερθει ακομα -
Για όποιον έχει Archos G9: από σήμερα είναι διαθέσιμο το upgrade σε ICS...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Να ρωτηξω.......
Οσοι εχετε asus transf 101 σας εχει ερθει η αναβαθμιση του παγωτου?
Γιατι διαβαζα στο Myphone πως παιδια που το πηραν απο ελλαδα τους ηρθε η αναβαθμιση
Και εγω απο multirama το πηρα το σεπτεμβρη αλλα αναβαθμιση δεν εχει ερθει ακομαΝαι
-
Λοιπον για διαβαστε το παρακατω, με εχει τρελλανει
Πηρα ενα Samsung Galaxy Tab 8.9 του πατερα μου να κανει skype video κλησεις , βαλαμε και Cyta WiFi, ολα παιζανε καλα
Ο πατερας μου ειναι τελειως ασχετος με Η/Υ, ουτε αγγλικα ξερει , ειναι και καποιας ηλικιας...
Αν και το εχω στα ελληνικα , δεν καταλαβαινει τι παταειΚαταφερε και εξαφανισε το WiFi του σπιτιου του!!! Οποια αλλη συσκευη βλεπει το δικτυο κανονικα και συνδεεται (αρα το WiFi ειναι οκ δεν εχει κατι). Ελα ομως που το tab σκαναρει για δικτυα και δε βρισκει τιποτα!!!!
Το πηρα σπιτι μου και εκει παιζει ανετα, βλεπει ολα τα δικτυα της περιοχης και συνδεεται κανονικαΦανταστηκα οτι εχει κανει κατι σαν 'forget' το συγκεκριμενο δικτυο, αλλα δεν βρηκα καπου ρυθμιση να το παρω πισω. Εβαλα και ενα wifi manager app αλλα τιποτα...
Αναγκαστικα εκανα rest to factory settings και εκει τρελλαθηκα αφου περιμενα οτι θα δουλεψει αλλα ελα που και παλι δεν βλεπει καθολου το δικτυο!!!!!Προσπαθησα να το βαλω με το χερι (manual SSID) αλλα δεν γινεται τιποτα....
Καμια ιδεα;
-
Google play πλεόν...
-
Ανούσια μετονομασία....
-
εβαλα για 4η φορα ICS
δεν δεν δεν με πειθει...
πρακτικα ελαχιστες διαφορες, καμια στην ταχυτητα, καμια στην μπαταρια (μαλλον).
πισω σε 2.3.6 λοιπονμεγαλη εφευρεση παντως το nand backup
-
Αναβαθμισολαγνεία.
Ενδιαφέρον το συμπέρασμά σου Σπύρο.
-
ναι, δλδ δεν ειναι καποια εκδοση που θα σε ενθουσιασει για καποιο λογο.
ειναι και αυτη η μαυριλα των μενου που ειναι παρα πολυ κουραστικη πλεον για μενα. Μαυρο, πατας, παλι μαυρο, ξαναπατας, παλι μαυρο
δεν ειναι οτι δεν θα την βαλω στο μελλον, αλλα δεν ανυπομονω κιολας
-
Ρε γιατί τα πειράζετε; If it works, don't fix it!
Περι συσκευών Android...