-
Πιο ωραία είναι η μουτσούνα του 5-θυρου hatch, σε σχέση με το ανανεωμένο, σε αντίθεση με το 3-θυρο. Καλά έκανες στο θέμα κινητήρα, επειδή εγώ θα έδινα τουλάχιστον 1 6μηνο για να δούμε τι θα ακουστεί από τον καινούργιο 1.2Τ. Τι χρώμα το πήρες;
-
έκδοση energy?Τελική τιμή?Δώσανε δώρο απόσυρση?
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Σήμερα το πρωί έκανα παραγγελία για Megane 5θυρο 1.4...Με το καλό να το παραλάβεις και καλοτάξιδο.
-
με το καλό να το παραλάβεις. Δε νομίζω να το μετανιώσεις για τον κινητήρα. Εγώ θα περίμενα μόνο για το diesel 1.6, που ακούγονται τα καλύτερα, αλλά φαντάζομαι θα ξεφεύγει αρκετά και στο budget.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
έκδοση energy?Τελική τιμή?Δώσανε δώρο απόσυρση?Energy ναι, ~17k, με δώρο τα 2/3 της απόσυρσης.
Τι χρώμα το πήρες;
eclipse
Σπάνια είδηση πλέον....
Πράγματι.. κι εγώ δε θα το τολμούσα δεδομένων των συνθηκών, αλλά σκέψου ότι είναι μια απόφαση (κ ανάγκη) που άργησε 3 χρόνια.. Και την πήρα όσο 'με παίρνει' ακόμα, χε!
Ευχαριστώ για τις ευχές και το feedback.
-
Καλά έκανες... πάρε σήμερα που μπορείς χεχε
Επίσης πολύ ωραίο αυτό το γκρί... με γειά! -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Σήμερα το πρωί έκανα παραγγελία για Megane 5θυρο 1.4... Ευτυχώς το χρώμα που επέλεξα υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, αλλιώς μου είπαν η παραγγελία θα πήγαινε για τέλος Απριλίου στην καλύτερη περίπτωση, για μοντέλο με τις αλλαγές του λίφτινγκ, χωρίς να μπορούσαν να δεσμευτούν για την τιμή/εξοπλισμό. Λογικό..Να πω, μπήκα στον πειρασμό να σκεφτώ να περιμένω το νέο μοτέρ 1.2tce.. Αρκετά ικανό (στα χαρτιά), πιο οικονομικό (από το 1.4, θα 'χει και σύστημα start stop), χώρια λιγότερα τέλη-ασφάλιστρα-κλπ. Κι απ' ότι βλέπω το κιβώτιο θα 'χει πολύ πιο αραιή κλιμάκωση απ' το 1.4. Μου τη δίνουν τα κοντά κιβώτια! Ενδεικτικά η 6η θα βγάζει 46.22km/1000rpm σε σχέση με τα 36.66km/1000rpm του 1.4!! Δηλ. για ταξίδι σε αυτοκινητόδρομο με 130km/h, θα πρέπει σώνει και καλά να το έχω να στροφάρει στις 3500rpm. Perche?
Αλλά άγνωστη η τιμή του 1.2...Τι να πω, ας μην το σκέφτομαι, πάντα κάτι καινούριο περίμενα και έφτασα από καινούριο μοντέλο το '09 σχεδόν στο λίφτινγκ!!
Όλα όμορφα!Καλοταξιδο,καλοστριφτο και πολλα ασφαλή κι απροβλημάτιστα χιλιόμετρα να έχεις
Έλα μια χαρά είναι το κιβώτιο του 1.4Τ (αν ήταν πιο μακρύ βήμα δεν θα πήγαινε ) -
Επι τλεους..
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!
Πότε παραλαμβανεις..? -
Με το καλό!!!!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Πότε παραλαμβανεις..?Μου είπε 'είναι ετοιμοπαράδοτο'.
- Δηλ. του λέω; 'Κανα μήνα;;'
- 'Και λιγότερο'
-
Γειά και από εμένα!Παρήγγειλα στις 6-1-2012 λευκό estate energy 1.5 dci.Η παράδοση είχε οριστεί γιά Μάρτιο,αλλά πρίν από λίγες ημέρες μου ανακοινώθηκε ότι θα το παραλάβω τον Μάιο γιατί θα είναι το facelift 2012!Θα έχει κόκκινες πινακίδες (τρία παιδιά),18 χιλιάρικα περίπου,δωρεάν service για 3 χρόνια,συναγερμο και αισθητήρες παρκαρίσματος(όχι εργοστασιακά).
Έχω βαρεθεί να περιμένω κι έχω άλλους 2 μήνες... -
Άρα θα παραλάβεις από τους πρώτους facelift ! Με το καλό !
Μιας κι αναφερθήκαμε, μερικές φωτό (από GT Line και RS) από την παρουσίαση στη Σεβίλλη (και περισσότερες εδώ ) :
-
Αξίζει όμως η αναμονή!!!
-
Αν η τιμη παραμεινει ιδια με αυτη που συμφωνησατε, και γω πιστευω οτι προκειται για ευχαριστη εξελιξη..
Παντως λευκο megane και SW..Νομίζω ο πιο όμορφος συνδυασμος μακράν για μικρομεσαίο αυτοκίνητο..
Φτου φτου! -
Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το 1.5dci σε μαύρο χρώμα, με αισθητήρες-συναγερμο κ ηλεκτρική ηλιοροφή. Τιμή 20χιλ. Απόψεις?
-
Γιατί δεν παραγγέλνεις με τον 1.6 dCi και τους 130 ίππους, ΧΩΡΙΣ την οροφή ;
Πρέπει να βγαίνει στα ίδια χρήματα... -
Εχει έρθει αυτός ο κινητηρας? Στιν αντιπροσωπεια προχθές μονο το 1.5 μου είπαν, σε έκδοση energy. Σκέφτομαι κ το astra για να είμαι ειλικρινής με 1.7 κινητήρα κ 130 άλογα. Βγαίνει κανα 2χιλ ακριβότερα (το οποίο είναι το ταβάνι μου).
-
Ο χρήστης chrikar έγραψε:
Εχει έρθει αυτός ο κινητηρας? Στιν αντιπροσωπεια προχθές μονο το 1.5 μου είπαν, σε έκδοση energy. Σκέφτομαι κ το astra για να είμαι ειλικρινής με 1.7 κινητήρα κ 130 άλογα. Βγαίνει κανα 2χιλ ακριβότερα (το οποίο είναι το ταβάνι μου).Στη Γαλλία (προς το παρόν) διατίθεται τόσο με τον 130άρη 1.6, όσο και με τον 1.5, σε συνδυασμό με το 'διπλοσύμπλεκτο' κιβώτιο EDC, που κοστίζει σχεδόν όσο το 1.6 με χειροκίνητο.
Αφού θα 'ρθουν ούτως ή άλλως σε κανένα δίμηνο τα facelift, κάνε τους αν θέλεις μια ερώτηση, για το τι θα φέρουν στη μπανανία και πότε ... -
Θα το κάνω, thanks.
-
Νομίζω το 1.6 Dci σε 2 μήνες θα έρθει όπως και όλα τα facelift.
Μόνο ο 1.2 TCE 115 hp θα αργήσει ίσως λίγο, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος για αυτό.To facelift μπορείς να το παραγγείλεις αλλά παραλαμβάνεις σε 2 μήνες, ενώ 1.5 dci βρίσκεις ετοιμοπαράδοτο. Aν μπορείς να περιμένεις αυτό το διάστημα. Επίσης στο facelift να υπολογίζεις μικρότερες εκπτώσεις από τις τρέχουσες το πρώτο καιρό.
Εκτιμώ ότι ένα 1.6 dci facelift σε επίπεδο energy θα έχει τιμή καταλόγου 21.000 και αν υπάρχει έκπτωση τον πρώτο καιρό θα είναι 1.000-1.500 euro.Αν αντέχεις οικονομικά να κάνεις την μικρή υπέρβαση και μπορείς να περιμένεις κάντο.
Θα χάσεις λίγα εξτρα αλλά θα έχεις καλύτερο κινητήρα.
Αν δεν την κάνεις τη κίνηση πάρε ένα ετοιμοπαράδοτο 1.5 DCi γιατί κερδίζεις σημαντικό χρηματικό ποσό.Πληροφοριακά διάβαζα ότι το διπλού συμπλέκτη EDC θα μπει και στον 1.2 TCE 115 hp πέρα από τον 1.5 DCi 110.
Renault Megane III