-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Θέλει εγγραφή.
Ρε δε σου είπα να μη συχνάζεις στο fchat?
-
-
-
O tunerας τις ζαντούλες από Golf τις τσίμπησε??
Ξέχασα, επίσης, τόσες σελίδες να ρωτήσω. Η Φεράρι ακόμα ατμοσφαιρικούς χρησιμοποιεί? Που είναι τα τούρμπομοτέρ που άφηναν να 'διαρρέουν' πολλούς μήνες τώρα?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
O tunerας τις ζαντούλες από Golf τις τσίμπησε?? -
Δεν νομίζω. Σε έκδοση της 360 την θυμαμαι αυτη την ζάντα.
Εκτός αν η BBS έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα.
-
Ξέχασα, επίσης, τόσες σελίδες να ρωτήσω. Η Φεράρι ακόμα ατμοσφαιρικούς χρησιμοποιεί? Που είναι τα τούρμπομοτέρ που άφηναν να 'διαρρέουν' πολλούς μήνες τώρα?Ατμόσφαιρα FTW!!!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν νομίζω. Σε έκδοση της 360 την θυμαμαι αυτη την ζάντα.Εκτός αν η BBS έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα.
Αν και τσάμπα συζητάμε καθώς αν έχω καταλάβει καλά είναι απλά μια φωτοσοπιά, δεν είναι ότι η ζάντα 'ανήκει' στην BBS. Απλά σε τέτοια οχήματα και σε τόσες χιλιάδες κατοστάρικα 'αρμόζουν' πολύ πιο 'πρωτότυπες' ζάντες. Όχι ότι είναι άσχημες, αλλά απλά είναι 'συνηθισμένες'.
-
Δεν νομίζω. Σε έκδοση της 360 την θυμαμαι αυτη την ζάντα.
Εκτός αν η BBS έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα.
Αν και τσάμπα συζητάμε καθώς αν έχω καταλάβει καλά είναι απλά μια φωτοσοπιά, δεν είναι ότι η ζάντα 'ανήκει' στην BBS. Απλά σε τέτοια οχήματα και σε τόσες χιλιάδες κατοστάρικα 'αρμόζουν' πολύ πιο 'πρωτότυπες' ζάντες. Όχι ότι είναι άσχημες, αλλά απλά είναι 'συνηθισμένες'.
Σωστά αν και ... photoshopιά. Απλώς σωστά θυμώμουν. Υπήρξε και σε άλλη παλιότερη.
-
Εμενα παλι μου θυμιζει αυτην της ΧΧ
-
^ Αυτές είναι έργα τέχνης.
-
Αυτή η ζάντα πάντα ήταν στα έξτρα......+3.000 ευρώ στην F430....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αυτή η ζάντα πάντα ήταν στα έξτρα......+3.000 ευρώ στην F430....Η μία ή η τετράδα? Αν ήταν 3.000 η τετράδα τότε μιλάμε για απαραίτητο αξεσουάρ.
-
Αυτή η ζάντα πάντα ήταν στα έξτρα......+3.000 ευρώ στην F430....
Η μία ή η τετράδα? Αν ήταν 3.000 η τετράδα τότε μιλάμε για απαραίτητο αξεσουάρ.
Η τετράδα φυσικά.....δεν το θεώρησα απαραίτητο και δεν τις έβαλα.
-
Χωρίς πλάκα, είναι ότι πιο φυσιολογικό έχω ακούσει σε τιμή για Φεράρι. Αρχίζω να αναθεωρώ.
Απαραίτητο σίγουρα όχι. Απλά, πολύ 'Δυνατό' οπτικά. -
Χωρίς πλάκα, είναι ότι πιο φυσιολογικό έχω ακούσει σε τιμή για Φεράρι. Αρχίζω να αναθεωρώ.
Απαραίτητο σίγουρα όχι. Απλά, πολύ 'Δυνατό' οπτικά.Δεν είναι νορμάλ η τιμή αν συνυπολογίσεις ότι αφαιρούν τις ζάντες τις οποίες φοράει και έχουν πάνω από 1000άρικο η μία.
-
Δηλαδη 4k η ''μαμα''???
-
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Απαραίτητο σίγουρα όχι. Απλά, πολύ 'Δυνατό' οπτικά.Δεν είναι νορμάλ η τιμή αν συνυπολογίσεις ότι αφαιρούν τις ζάντες τις οποίες φοράει και έχουν πάνω από 1000άρικο η μία.
Μια χαρά νορμάλ τιμή είναι, αν υπολογίσεις ότι τόσο έχουν οι 20αρες σε ένα Q5.
FERRARI F12 BERLINETTA