-
ΑΑΑΑΑ εγω νομιζα πως τα αγοραζες ετοιμα και τα εριχνες ετσι μεσα.Μαλιστα βασικα ελεγα να παρω μια μπαταρια hybrid αν και ποιο ακριβη αλλα ειναι αυτοματη γιαυτο παραπανω.Ας πουνε και καποιο αλλοι ατμιστες την γνωμη τους!
-
Όπου γράφει υγρά σημαίνει ότι είναι έτοιμα, τα αρώματα τα ρίχνεις στην βάση για να φτιάξεις υγρό.
Δεν έχω δοκιμάσει αυτόματη και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστες, για τις παλιότερες τουλάχιστον
είχαν ακουστεί προβλήματα. Επίσης το βίδωμα της hybrid είναι διαφορετικό απο το τύπου e-go και δεν
είναι συμβατό με πολλούς ατμοποιητές. -
Ερώτηση προς τους γνωρίζοντες:
Θέλω να κάνω δώρο στην σύντροφο έναν ατμοποιητή.
Μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε ποιόν να διαλέξω και γιατί ή ποιόν να αποφύγω και γιατί. Το θέμα είναι λεπτό γιατί αν της πάρω κάτι και δεν της κάνει κλικ, τότε θα παρατήσει και την προσπάθεια διακοπής καπνίσματος...Αυτό που έχω διαβάσει απο αρκετούς εδώ:
http://www.ivape.eu/hlektroniko-tsigaro ... r-kit.htmlΚαι μία εναλλακτική (αρκετά φθηνότερη) και με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά:
http://www.goldendeals.gr/deals/29euros ... gn=websiteΥπάρχει και αυτό που οφείλω να ομολογήσω ότι μου αρέσει περισσότερο, αλλά αχνά θυμάμαι ότι είχα ακούσει όχι καλές κριτικές:
http://www.e-technoshop.gr/index.php?ta ... t_id=37227 -
Εδω και τρεις μερες με τεσταρω με ενα μιας χρησης. Εντοπισα ενα προβλημα ... βασικοτατο για μενα. Δεν μπορω να θεσω το οριο, ενα αντιστοιχο που απο μονο του το θετει το τσιγαρο, οταν τελειωνει. Σαν να εχω ενα μονιμως αναμμενο και διαθεσιμο τσιγαρο.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Μα αυτο το τσιγαρο δε σου κανει και τοσο κακο οσο το αλλο.Σιγουρα θα το ελατωσεις με τη παροδο του χρονου.Φιλος αγορασε τωρα...Παλια εκανε ενα πακετο την ημερα.Τωρα κανει ενα πακετο στις 2 μερες και ριχνει και ποσες τζουρες απο τη stirella.
-
Απλως το περιμενα εξαρχης ως αντικαταστατη και οχι ως συμπληρωμα γιατι συγχρονως θελω και το κανονικο τσιγαρο.
Θα δουμε. Προς το παρον ... ημιμετρο.ΥΓ Βρηκα και εγω βεβαια τον καιρο για τετοιες αλλαγες!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Βασικα το θεμα ειναι να βρεις τη σωστη γευση που να σου καθεται εσενα ωραια τον λαιμο.Στην αρχη αγοραζει ενα υγρο με γευση καπνου και καλα και ηταν οτι να ναι.Του ειπα αγορασε με γευση πουρου αλλα το μυαλλο ειναι κολλημενο και δε δεχεται παραπανω απο γευση τσιγαρου. Επισης αυτο το υγρο με γευση τσιγαρου οταν το ρουφας δε νιωθεις τιποτα και μετα μολις κατεβασεις πολυ πνιγεσαι.Πραγματικα ΓΤΠ.
-
Να ένα θεματάκι.
Πείτε μας αν ατμίζετε με ηλεκτρονικό τσιγάρο, πόσο, συσκευή, γιατί κλπ
Ότι θεωρείτε εσείς ότι θα θέλατε να πείτε σχετικά.Να ξεκινήσω από εμένα.
Ξεκίνησα πριν από 1 1/2 εβδομάδα.
Είμαι με ego-t και είμαι σε φάση δοκιμής μπαταριών, ατμοποιητών, υγρών κλπ.
Η γεύση που μου αρέσει περισσότερο μέχρι στιγμής είναι η RY-4 με VG και 12mg νικοτίνη. -
Εδώ και 2 μέρες ξεκίνησα -δειλά- το ηλ. τσιγάρο. Σαν γευση με βόλεψε αν και σε νικοτίνη ανέβηκα επίπεδο σε σχέση με τα light τσιγάρα που κάπνιζα.
Εχω όμως ενα θέμα. Κατα διαστήματα ρουφάω ... και το υγρό (το οποίο είναι ΑΗΔΙΑ)! Εχει προβλημα το σύστημα του ή εγώ κανω κάτι λάθος? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εδώ και 2 μέρες ξεκίνησα -δειλά- το ηλ. τσιγάρο. Σαν γευση με βόλεψε αν και σε νικοτίνη ανέβηκα επίπεδο σε σχέση με τα light τσιγάρα που κάπνιζα.
Εχω όμως ενα θέμα. Κατα διαστήματα ρουφάω ... και το υγρό (το οποίο είναι ΑΗΔΙΑ)! Εχει προβλημα το σύστημα του ή εγώ κανω κάτι λάθος?Φιλε cosneo,επειδη κι εγω ειχα ασχοληθει με το αθλημα για ενα τριμηνο,μαλλον εχει προβλημα ο ατμοποιητης σου.Ειχα δοκιμασει διαφορα μεχρι να βρω αυτο που ατμιζε κανονικα.Αν το συνεχισεις θα δεις διαφορά στην ανασα σου.Εγω το διεκοψα γιατι τη μια μου εσπασε η μπαταρια,την αλλη μου βγηκε ελαττωματικη...Παντως σκεφτομαι να το ξαναρχισω.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εχω όμως ενα θέμα. Κατα διαστήματα ρουφάω ... και το υγρό (το οποίο είναι ΑΗΔΙΑ)! Εχει προβλημα το σύστημα του ή εγώ κανω κάτι λάθος?Ατμιζω εδώ και ένα χρόνο - που και που κάνω και κανένα 'συμβατικό' τσιγαρο βεβαίως βεβαίως ,
Αν ρουφάς και το υγρό, ή ο ατμοποιητής έχει πρόβλημα, ή το δοχειο που μπαίνει το υγρό έχει πρόβλημα ή κάτι δεν κάνεις καλά.
Στην αρχή και εγώ ρούφαγα το υγρό, αλλά κατάλαβα ότι πρέπει να μην πατάς το κουμπί της μπαταριας όσο ρουφάς, πρέπει να το πατας λιγο πριν πάρεις τζούρα και να το αφήνεις λιγο πριν τελειώσεις την τζούρα σου, γιατί αλλιώς μένει υγρό στον ατμοποιητή και στην επόμενη τζουρα θα σου έρθει στο στόμα.
-
Ριξε μια ματια και εδω....
http://www.ecigarette-research.com/Ειναι Ελληνας γιατρος (και μελος του φορουμ) που εχει κανει μελετη επανω στο θεμα... μια απο της πιο δυνατες παγκοσμια!
Το κακο ειναι πως ειναι μονο στα αγγλικα....
-
Εδώ είναι μια από τις συνεντεύξεις του Κώστα, εμείς η παρέα του Greekrenaultclub.gr είμαστε τα πειραματόζωα του στην έρευνα, γιατί ο κωστής είναι μέλος και φίλος όπως είπε και ο Alexis 5, τώρα είναι στο Βέλγιο για 1 χρόνο για συνέχιση της μελέτης του.
http://www.310.gr/blog/επ�% ... CE%BF.html
http://www.newsbeast.gr/health/arthro/4 ... o-tsigaro/
http://www.aresmares.gr/662-o-konstanti ... o-tsigaro/
-
Ενωμενοι ατμιστες!
Πρωτα απο ολα καλησπερα σας. Καπνιζω πανω κατω γυρω στα 20 στριφτα τσιγαρα την ημερα, και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω το αναθεματισμενο το ηλεκτρονικο πριν το προβλημα μου επιδεινωθει. Τι προτεινετε να αγορασω σαν αρχη? Να αγορασω πακετο η τα ανταλακτικα ξεχωριστα και να τα κανω προσμιξη? Εχετε καποια μαρκα που εχετε βρει ως αξιοπιστη-καλη? Η αμπουλες που κρατανε υγρο μεσα ποσο σας κρατανε (σε μερες, ρουφηγματα κλπ). Διαθετω πανω κατω ενα 50ρι, οποιος θα μπορουσε να με βοηθησει θα ημουν ευνγωμων!
Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ενωμενοι ατμιστες!Πρωτα απο ολα καλησπερα σας. Καπνιζω πανω κατω γυρω στα 20 στριφτα τσιγαρα την ημερα, και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω το αναθεματισμενο το ηλεκτρονικο πριν το προβλημα μου επιδεινωθει. Τι προτεινετε να αγορασω σαν αρχη? Να αγορασω πακετο η τα ανταλακτικα ξεχωριστα και να τα κανω προσμιξη? Εχετε καποια μαρκα που εχετε βρει ως αξιοπιστη-καλη? Η αμπουλες που κρατανε υγρο μεσα ποσο σας κρατανε (σε μερες, ρουφηγματα κλπ). Διαθετω πανω κατω ενα 50ρι, οποιος θα μπορουσε να με βοηθησει θα ημουν ευνγωμων!
Ευχαριστω!
Θα σου πρότεινα αυτό
ή ακόμη καλύτερα αυτό
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Ενωμενοι ατμιστες!
Πρωτα απο ολα καλησπερα σας. Καπνιζω πανω κατω γυρω στα 20 στριφτα τσιγαρα την ημερα, και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω το αναθεματισμενο το ηλεκτρονικο πριν το προβλημα μου επιδεινωθει. Τι προτεινετε να αγορασω σαν αρχη? Να αγορασω πακετο η τα ανταλακτικα ξεχωριστα και να τα κανω προσμιξη? Εχετε καποια μαρκα που εχετε βρει ως αξιοπιστη-καλη? Η αμπουλες που κρατανε υγρο μεσα ποσο σας κρατανε (σε μερες, ρουφηγματα κλπ). Διαθετω πανω κατω ενα 50ρι, οποιος θα μπορουσε να με βοηθησει θα ημουν ευνγωμων!
Ευχαριστω!
Θα σου πρότεινα αυτό
ή ακόμη καλύτερα αυτό
Θα θελουν πολλα φραγκα αυτα ρε συ!
-
Τα ιατρεία διακοπής καπνίσματος είναι εντελώς δωρεάν, δυστυχώς πληρώνεις όμως τα φάρμακα δεν τα καλύπτουν τα ταμεία τα θεωρούν lifestyle σκευάσματα.
Από την άλλη τα χρήματα που θα έδινες για να κάνεις κακό στον εαυτό σου (στο τσιγάρο) θα τα δώσεις για να το κόψεις και μετά θα δει η τσέπη σου λεφτά.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Τα ιατρεία διακοπής καπνίσματος είναι εντελώς δωρεάν, δυστυχώς πληρώνεις όμως τα φάρμακα δεν τα καλύπτουν τα ταμεία τα θεωρούν lifestyle σκευάσματα.Από την άλλη τα χρήματα που θα έδινες για να κάνεις κακό στον εαυτό σου (στο τσιγάρο) θα τα δώσεις για να το κόψεις και μετά θα δει η τσέπη σου λεφτά.
Χμμμμ νομιζα πως ηταν επι πληρωμη. Ε ενταξει τα φαρμακα πες παει στο καλο... Θα το ψαξω ευχαριστω!
-
Για τα δημόσια νοσοκομεία (ΕΣΥ) είναι δωρεάν έτσι μια διευκρίνηση
-
Θα πάω μόλις κατέβω Ελλάδα στη Πάτρα μόνο έχει νοσοκομείο και τηλέφωνο από ότι είδα στα λινκ που έστειλες!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Ηλεκτρονικο Τσιγαρο,μια καλη εναλλακτικη του καπνισματος