-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Περι σεντουκαδων:
Εισαι επιχειρηματιας στην Ελλαδα.
Το κρατος δεν σε πληρωνει αλλα σου αυξανει τους φορους και αλλαζει συνεχεια το φορολογικο συστημα.
Οι ιδιωτες δεν σε πληρωνουν ή καθυστερουν πολυ.
Οι τραπεζες δεν σε δανειζουν ή σε δανειζουν με ορους που προκαλουν γελιο τρελης γριας.Θα επενδυσετε;Και αν ναι που;
Και αν είσαι ηδη επιχειρηματιας στην Ελλάδα με 200-300-500-1,000 ατομα προσωπικο τι θα κάνεις?
Να υποθέσω θα τους αφήσεις απλήρωτους και θα πας βόλτα με το Riva σου -
Το 'τη γλυτώσαμε' ήταν προφανώς χιουοριστικό και πήγαινε στο να μας λένε 'χρεωκοπημένους' και με τη βούλα (R)
Κατά τα λοιπά προφανώς χέστηκα για τα CDS. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Περι σεντουκαδων:
Το κρατος δεν σε πληρωνει αλλα σου αυξανει τους φορους και αλλαζει συνεχεια το φορολογικο συστημα.
Οι τραπεζες δεν σε δανειζουν ή σε δανειζουν με ορους που προκαλουν γελιο τρελης γριας.Θα επενδυσετε;Και αν ναι που;
Και αν είσαι ηδη επιχειρηματιας στην Ελλάδα με 200-300-500-1,000 ατομα προσωπικο τι θα κάνεις?
Να υποθέσω θα τους αφήσεις απλήρωτους και θα πας βόλτα με το Riva σουΕσυ να υποθεσω θα μοιρασεις στους εργαζομενους τα λεφτα απο τον τραπεζικο σου λογαριασμο και θα πας στο συσιτιο της αρχιεπισκοπης;
Επιμενεις να παρουσιαζεις κατι μη εφικτο, μια επιχειρηση που λειτουργει και παραγει ανεξαρτητα απο τα εσοδα,αυτο μονο το ελληνικο κρατος το καταφερε με τις συνεπειες που βιωνουμε ολοι πια.... -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αφου τον πληρωνουν οι Τραπεζες αυτον. Για αλλους δουλευει, γιατι να τα παρει απο μας;
οι εβραιομασώνοι δεν είναι αυτοί που πληρώνουν τον Παπαδήμο για να καταστρέψει τους ΕΛληνες
Ο Παπαδήμος έχει μερτικό από τους θησαυρούς των Τευτονομασώνων.
Μην δίνετε σημασία στην προπαγάνδα των εβραιοτεκτόνων.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Περι σεντουκαδων:
Να υποθέσω θα τους αφήσεις απλήρωτους και θα πας βόλτα με το Riva σουΕσυ να υποθεσω θα μοιρασεις στους εργαζομενους τα λεφτα απο τον τραπεζικο σου λογαριασμο και θα πας στο συσιτιο της αρχιεπισκοπης;
Επιμενεις να παρουσιαζεις κατι μη εφικτο, μια επιχειρηση που λειτουργει και παραγει ανεξαρτητα απο τα εσοδα,αυτο μονο το ελληνικο κρατος το καταφερε με τις συνεπειες που βιωνουμε ολοι πια....Προφανως αν εισαι επιχειρηματιας προσπαθεις να κανεις τις καταλληλες κινησεις για να σταθει στα ποδια της η εταιρεια. Και οταν λεω καταλληλες κινησεις δεν εννοω μειωσεις μισθων, απολυσεις και τα σχετικα. Βλεπεις που υπαρχει χρημα συμφωνα με τις συνεργασιες που εχεις αναπτυξη και επενδυεις. Γενικα γινεσαι ευελικτος. Ολ αυτα αν θες να εισαι σωστος επιχειρηματιας. Υπαρχει και η αλλη λυση (ευρεως εφαρμοσμενη), εξασφαλιζεις τα κερδη σου και προσωπικο πλουτο, χτυπας ενα κανονι και πας βολτα με το κοτερο και εισαι stand by να μπεις στο παιχνιδι οταν δεις να κυκλοφορει χρημα.
Το δυσκολο ειναι να θες να ξεκινησεις κατι απ την αρχη..εκει παει το ερωτημα που επενδυεις.
-
Και οι απολύσεις και οι μειώσεις μισθών, γιατί δεν είναι 'κατάλληλες κινήσεις' ;
-
Η Ζωή μετά....(το Μνημόνιο 2).
Όπως και πριν το Μνημόνιο 1 για κάποιους.Αποφάσισαν οι μηχανοδηγοί των μέσων σταθερής τροχιάς επειδή...διαμαρτύρονται για τα μέτρα λιτότητας.
Ποιος πλήρωσε; Οι Γερμανοί, η κυβέρνηση, ο Πάνκαλος, ο Μπένυ, η ΓΣΕΕ, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, το ΛΑΟΣ...
Γειασάν των μαγκιτών.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Και οι απολύσεις και οι μειώσεις μισθών, γιατί δεν είναι 'κατάλληλες κινήσεις' ;Γιατι δεν γινεσαι δημοφιλης στο forum ανακοινωνοντας απολυσεις και μειωσεις μισθων
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και οι απολύσεις και οι μειώσεις μισθών, γιατί δεν είναι 'κατάλληλες κινήσεις' ;
Γιατι δεν γινεσαι δημοφιλης στο forum ανακοινωνοντας απολυσεις και μειωσεις μισθων
Διοτι αν φτανεις στο σημειο να κανεις απολυσεις απλα κατι δεν παει καλα στις κινησεις σου...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γιατι δεν γινεσαι δημοφιλης στο forum ανακοινωνοντας απολυσεις και μειωσεις μισθων
Σε αντίθεση με όλο τον υπόλοιπο 'κόσμο' - εκτός forum - που τρέχουν για να βγουν φωτογραφία μαζί σου μόλις ανακοινώσεις απολύσεις και/ή μειώσεις μισθών.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Διοτι αν φτανεις στο σημειο να κανεις απολυσεις απλα κατι δεν παει καλα στις κινησεις σου...
Απόφοιτος LSE & MIT (τουλάχιστον) να υποθέσω;
Ή απλά ο Billgates Stevejobs αυτοπροσώπως; -
Ταπεινος μεροκαματιαρης μηχανικος...
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν καταλαβα τι μου σφυρας δεικτικα?
Εννοεις κάτι για εμένα?
Κανω επενδυσεις 20 χρόνια αλλου κερδίζω και αλλου χάνω. Θα μου κάνεις και mark to market?
Το 'που το παιζουν' να το πεις σε κανα αβάδιστο.
Απο τα σκουπιδο ομολογα θα έπαιρνε σύνταξη ο πατερας σου και η μανα σου. Και σου ευχομαι να έχει λεφτα να τους συντηρήσεις.Μισό να το πάρουμε απ την αρχή.
Αν κατάλαβα καλά επιρρίπτεις μέρος της ευθύνης για την σημερινή κατάσταση γενικά (και πιό συγκεκριμένα την πώληση της τσιμεντοβιομηχανίας) στους 'σεντουκάδες' οι οποίοι αντί να στηρήξουν την οικονομία κάνοντας επενδύσεις κρατούν τα λεφτά τους στην άκρη.
Εγώ προσωπικά θεωρώ οτι όποιος επενδύσει σε οτιδήποτε αυτή την περίοδο εχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να χάσει και το σεντούκιασμα είναι η πιό ασφαλής επιλογή.
Αμα εσένα σου αρέσει να είσαι κουβανός πάνε και αγόρασε μετοχές, ομόλογα και ότι άλλο σου αρέσει. Εμένα θα μου επιτρέψεις να αφήσω τα λιγοστά λεφτά μου στην άκρη γιατί όπως είπες και συ σύνταξη δέν πρόκειται να πάρω οπότε αυτά μου μένουν να ζήσω.
Αλλα η όλη καψα με τους σεντουκάδες υποψιαζομαι είναι επειδή δέν στηρίζουν με τα λεφτά τους το σάπιο σύστημα ωστε να πάρεις πίσω τα ομόλογά σου ακούρεφτα.
-
«Πράξη αλληλεγγύης, αλλά υπέρ των γερμανικών συμφερόντων, η διάσωση της Ελλάδας»
«Πράξη αλληλεγγύης, αλλά υπέρ των γερμανικών συμφερόντων, αποτελεί η διάσωση της Ελλάδας», τονίζει ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών και Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) Φόλκερ Κάουντερ, σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα «Die Welt».Ο κ. Κάουντερ, ωστόσο, αναγνωρίζοντας ότι οι κίνδυνοι που συνδέονται με το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας είναι μεγάλοι, ζητεί υπομονή από τους συμπατριώτες του και εκφράζει την δυσαρέσκειά του για την στάση του αδελφού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
«Η διάσωση της Ελλάδας είναι πολύ δύσκολη, αλλά είναι δυνατή. Και ως προς αυτό, το πακέτο διάσωσης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να επιτευχθεί η διάσωση. Είμαστε μια χώρα προσανατολισμένη στις εξαγωγές. Η διάσωση της Ελλάδας αποτελεί πράξη αλληλεγγύης, αλλά είναι υπέρ των δικών μας συμφερόντων», επισημαίνει ο κ. Κάουντερ.
.................
Ερωτηθείς σχετικώς με την στάση της νέας Δημοκρατίας, ο πολιτικός της CDU επισημαίνει ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τον ρόλο του κόμματος και προσθέτει: «Έχει πάρει πάρα πολύ χρόνο μέχρι η Νέα Δημοκρατία να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, ωστόσο τώρα στο κόμμα κατάλαβαν ότι τα πράγματα δεν μπορούν να προχωρήσουν έτσι».
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112827969Σαμαράς ακούει???
*** Καλά τους δουλέψαμε τους Έλληνες Αντωνάκη!!!***
Γιώργο, αυτό ειδικά με τήν επαναδιαπραγμάτευση και το άλλο ότι σώσαμε τόν κατώτατο, τόν 13ο, τόν 14ο και τίς συντάξεις το κατάπιανε αμάσητο!!!( 28/02/2012 Βουλή)
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/02/blog-post_264.html -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αλλα η όλη καψα με τους σεντουκάδες υποψιαζομαι είναι επειδή δέν στηρίζουν με τα λεφτά τους το σάπιο σύστημα ωστε να πάρεις πίσω τα ομόλογά σου ακούρεφτα.
αυτό δεν το ξέρουμε ακόμα. δλδ παίζει ακόμα το ενδεχόμενο, οι Έλληνες, όλοι ή μερικοί, να βγούνε χωρίς απώλειες και με σημαντικό κέρδος στο τέλος.
ακόμα είναι εθελοντική η συμμετοχή και χωρίς να έχουν ενεργοποιηθεί τα CACs, παρά την αντίθετη ατμόσφαιρα/εντύπωση που έχει δημιουργηθεί. -
όπως συμβαίνει με την καθημερινότητά μας....'όπου βρουν τα κάνουν'
μόλις πέρασε η βουλή το τελευταίο λουρί στο λαιμό εργαζομένων, ανέργων, ΔΥ, κλπ ο κος Σόιμπλε 'αντιλήφθηκε' ότι θα είχε ανυπολόγιστο κόστος στην ευρωζώνη μια ελληνική χρεοκοπία....τώρα δεμένοι χειροπόδαρα, φιμωμένοι, με το ένα ρουθούνι βουλωμένο θα φοβόμαστε όχι να αντιδράσουμε αλλά να...βήξουμε.
τώρα είμαστε ελεύθεροι να αποφασίσουμε....ή δουλεύουμε μέχρι θανάτου ή αυτοκτονούμε....τσεκαρισμένο...η 'εκκλησία' τρίβει τα χέρια της.
ερώτηση...υπάρχει θρησκευτικό ομόλογο? -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δεν καταλαβα τι μου σφυρας δεικτικα?
Εννοεις κάτι για εμένα?
Κανω επενδυσεις 20 χρόνια αλλου κερδίζω και αλλου χάνω. Θα μου κάνεις και mark to market?
Το 'που το παιζουν' να το πεις σε κανα αβάδιστο.
Απο τα σκουπιδο ομολογα θα έπαιρνε σύνταξη ο πατερας σου και η μανα σου. Και σου ευχομαι να έχει λεφτα να τους συντηρήσεις.Μισό να το πάρουμε απ την αρχή.
Αν κατάλαβα καλά επιρρίπτεις μέρος της ευθύνης για την σημερινή κατάσταση γενικά (και πιό συγκεκριμένα την πώληση της τσιμεντοβιομηχανίας) στους 'σεντουκάδες' οι οποίοι αντί να στηρήξουν την οικονομία κάνοντας επενδύσεις κρατούν τα λεφτά τους στην άκρη.
Εγώ προσωπικά θεωρώ οτι όποιος επενδύσει σε οτιδήποτε αυτή την περίοδο εχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να χάσει και το σεντούκιασμα είναι η πιό ασφαλής επιλογή.
Αμα εσένα σου αρέσει να είσαι κουβανός πάνε και αγόρασε μετοχές, ομόλογα και ότι άλλο σου αρέσει. Εμένα θα μου επιτρέψεις να αφήσω τα λιγοστά λεφτά μου στην άκρη γιατί όπως είπες και συ σύνταξη δέν πρόκειται να πάρω οπότε αυτά μου μένουν να ζήσω.
Ως σεντουκαδες οριζω επιχειρηματίες που τσεπωσαν το χρήμα και άφησαν απλήρωτους τους εργαζόμενους τους.
Το πηραν μεσω ανεξελεγκτου δανεισμου, το έβγαλαν έξω απο τις επιχειρησεις, το έχουν ακόμα και οι υπάλληλοι είναι απλήρωτοι.
Να σου πω και ονοματα?Αλυσιδωτά λοιπόν, το Κράτος ενισχύει τις Τράπεζες για να μπαλώσουν τις τρύπες γιατι για δάνειο έδωσαν την κατάθεση σου.
Το χρήμα αυτο μας το δανειζει η τρόικα, και τρως εσυ στην κεφάλα εκτακτη εισφορα, 'χαρατσι' ακινήτων, αυξηση τελών κυκλοφοριας κλπ κλπ. και ζουν οι σεντουκαδες καλα και εσυ 'καλύτερα'.Εγω δεν θέλω ανεργια και ανέχεια στην χώρα μου.
-
Εχει ενα ποιντ ο cpp στα λεγομενα του...
Υπαρχουν πολλες οικογενειες που επληγησαν απο τετοιες συμπεριφορες και εγκλωβιστηκαν σε μια κατασταση αναμονης χωρις το παραμικρο αποτελεσμα. Σε τετοια περιπτωση που αναφερει ο cpp, ελεγε το αφεντικο σε υπαλληλους με 30 χρονια παρουσια στην εταιρεια 'εσεις ειστε απο την αρχη μαζι μου δεν σας πουλαω, καντε υπομονη και ολα θα βρεθουν, απλως στηριχτε με τωρα στα δυσκολα' ... Τωρα που θα χτυπησει μια μεγαλοπρεπεστατη πτωχευση να δουμε τι θα γινει.
-
...Μην τα βάζετε με τους επιχειρηματίες μας, απ' αυτούς περιμένουμε να δούμε... άσπρη μέρα(!)...
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)