-
Taki Beta με εκφράζεις απόλυτα!! Το πιο απογοητευτικό είναι οτι ούτε η οικονομική κρίση πτοεί τους επιτηδίους και τα οχήματα καλά και μέτρια προς ανακατασκευή χάνονται το ένα μετά το άλλο, εξ αιτίας της απληστίας,χωρίς να ανακατασκευάζονται ποτέ...
-
Ο χρήστης CuoreSportivo έγραψε:
υπαρχει και το κοκκινο που ειναι τρελη σαπουκα....
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2178620/Απίστευτο σάπιο,το φωτοφράφισα το ξέρεις κι εσύ το όχημα αυτο?
Μας διαβαζει κιολας εκει ....διπλα , ξερεις
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Οι περισσοτεροι , εχετε γινει χομπιστες του κλασικου κατ'επαγγελμα .
Εγω ξερω οτι σ'ολο τον κοσμο αυτοι που γουσταρουν το παλιο αυτοκινητο , καθοντε και το φτιαχνουν μονοι τους , σχεδον ολο απ'την αρχη .........και περνουν χρονια ωσπου να το τελειωσουν , εδω τα ξεπετατε σαν μαρουλια οι περισσοτεροι , που σημαινει οτι τα φτιαχνουν επαγγελματιες που πληρωνετε , κι εσεις .....επιβλεπετε ωραιο χομπι !Μάστορα, σωστά τα λές, όμως εμείς ή μερικοί από εμάς που μαζέψαμε ενα κάρο σαβουρίτσες τον καιρό που τις πετάγανε, τότε είχαμε και χρόνο και τα φτιάχναμε μόνοι μας και πιάναμε και αργκόν και ράσπα και σφυρί ή εστω στόκο και σπάτουλα και κλείναμε καμια τρύπα...τώρα που οι περισσότεροι δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ δεν έχουμε ούτε χρόνο ούτε κέφι να 'παίξουμε' και οι σαβουρίτσες πάνε στα μαστόρια και στους μετρ της στοκογλυπτικής, και εμεις πληρώνουμε τον κάθε χαλυβουργιά το βάρος του σε χρυσάφι για να μας μπλαστρώσει το έπιπλο μπάς και κάνουμε καμια βολτα σε κανα βουνό με τους φίλους μας, σε κανα ρεκουλάριτυ, προσευχόμενοι μέσα μας να εχει καμια φουρκετούλα μεσα το πρόγραμμα , για να διπλώσει το εργαλείο...(χωρίς λακούβα στο τελειωμα γιατι στο γκάπ σπάνε οι στόκοι...)
σορρυ για το οφ τόπικ -
Ο χρήστης CuoreSportivo έγραψε:
Taki Beta με εκφράζεις απόλυτα!! Το πιο απογοητευτικό είναι οτι ούτε η οικονομική κρίση πτοεί τους επιτηδίους και τα οχήματα καλά και μέτρια προς ανακατασκευή χάνονται το ένα μετά το άλλο, εξ αιτίας της απληστίας,χωρίς να ανακατασκευάζονται ποτέ...Kι αυτο παλι, αντι να μειωνονται οι ηλιθιες αγγελιες, απο ηλιθιους κι απατεωνες...εχω την εντυπωση οτι αυξανονται! καθως επισης και νοοτροπιες του τυπου...ή θα παρω οσα ζηταω...ή θα το κανω παλιοσιδερα. πριν λιγο καιρο με καλεσε ενας κυριος για ενα οχημα παλιο. μου ειπε στην ουσια να παω να το παρω, κι οτι δε θελει τιποτα, και απλα να το παρει καποιος που γουσταρει. πραγματι...το οχημα ηταν οχι απλα τελειο αλλα το κατι αλλο.πληρες, αρτιο σε ολα. δε με ενδιεφερε προσωπικα, αλλα ειχα ηδη στο μυαλο μου τον τυχερο που θα καθοταν στο τιμονι του. οταν εγιναν τα περαιτερω..οκ θαρθω να το παρω το Σ/Κ..... ακουσα και τη .......τιμη! δε λεω...οκ μπορει και να τα αξιζε, αλλα με μιας .. ξενερωσα, απο τη ξηγα...που λενε στο χωριο μου. λογω της καταστασεως, του οχηματος προσφερθηκα να δωσω μεχρι χιλια ευρω, μιας και πραγματικα δεν ηθελε τιποτα, περαν απο ενα μηχανικο σερβις ρουτινας . η προσφορα μου δεν εγινε δεκτη, περασε λιγος καιρος.... και φυσικα το αμαξι..το πηραν οι γυφτοι! για παλιοσιδερα. εχω χασει πασα ιδεα πλεον...δε ξερω τι να σκεφτω για καποιους ανθρωπους.
-
Εχω μια απ'τα ιδια με εναν βλακογερο και ενα σεατ 850 που ειχα εοδοποιησει καποιον στην πολυκατοικια του οτι ενδιαφερομαι , ηρθε ο γκασμας και με βρηκε και ειπε το θεοκουφο .....< πριν καναδυο χρονια μου ειχαν δωσει 13000 χιλιαρικα ξερεις αλλα εχω αναμνησεις πολλες και δεν το εδωσα >.... ........... δραχμες του λεω , οχι ευρω μου λεει !
Καλα , εγω σου δινω 300 ευρω για να μην τρεχεις να το πεταξεις , του ειπα .
Σε λιγοτερο απο μηνα περιπου ,στις 11μμ !!! το βλεπω πανω στο γερανακι του δημου (με καποιο λαμογακι του χωρου των ιστορικων συνοδηγο ) και συζητωντας μου ειπαν οτι ειχαν κολλησει και το σχετικο αυτοκολλητο (μουσι γιατι το παρακολουθουσα συχνα) κι αν θελει ο ιδιοκτητης να επικοινωνησει με τον δημο ....
Ηρθε την αλλη μερα και με βρηκε ο γκασμας .... και μου λεει , ξερεις δωσε μου τα 300 που ελεγες , και πηγαινε στον δημο να το παρεις .....
του ειπα τα σχετικα και το .......αστο να το λειωσουν μαζι με τις αναμνησεις σου κυριε πονηριδη , καλυτερα .Υ.γ. το μονο που με πειραξε , ηταν οτι μου εμεινε παλι αχρησιμοποιητο το μπραντ νιου 850 σαζμανακι που εχω
-
τι μυαλο κουμανταρουν δε μπορω να καταλαβω πραγματικα. τεσπα.. ας ελπισουμε...οτι θα βρεθουν στο δρομο μας..σωστοι και λογικοι ανθρωποι. εγω για το Κυριο Θαναση, που μου πουλησε τη β μπερλινα εναντι συμβολικου ποσου, και επισης για τον αλλον το Κυριο Θαναση, που μου χαρισε τη παλια και μη ανακατασκευασιμη επισης β για ανταλλακτικα, εχω να σκεφτομαι μονο τα καλυτερα. και οι 2 παντως χαιρονται...που το 'αμαξι' τους κυκλοφορει...οπως παλια
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Ναι ξεχασα να γραψω οδο ειναι στην θησεως
ειχε πωλητηριο πριν κανα χρονο (εχω και το τηλ του αν σε ενδιαφερει)
λες να υπαρχει ακομα ? αν μπορεις μου στελνεις με πμ το τηλ?
-
-
δυστυχως και εγω γνωριζω παρομοιες περιπτωσεις και εχω σταναχωρεθει πολυ καποιες φορες. πριν 3 χρονια χαθηκε με παρομοιο τροπο που λετε ενα τσιλικο ford granada '73 μοντελο 2000cc με 110.000 γνησια χιλιομετρα το οποιο το πουλουσε ο ηλιθιος που το ειχε 2.500 ευρω ακατεβατα,τελικα παρολο που δεχτηκε προσφορες για λιγοτερα το πεταξε για ανακυκλωση και δεν πηρε και τιποτα, ηταν η περιοδος που τελειωνε η αποσυρση και καποιοι χασανε τα λεφτα τους. Τωρα εχει κοντα στο σπιτι μου ενα επισης τσιλικο opel rekord C '69 μοντελο το οποιο ειναι εδω και 35 χρονια μεσα σε κλειστο χωρο, δεν εχει σιγουρα χιλιομετρα (ακομα εχει λαστιχα με ασπρη ριγα), εχει μεχρι και τα αυτοκολλητα της αντιπροσωπειας αλλα ο ιδιοκτητης του ειναι τοσο τσιφουτης που οταν του ειπα να μου το πουλησει μου ειπε 'οχι αγορι μου δεν το πουλαω,εγω το κραταω να το δωσω στην οπελ να το βαλει στο μουσειο και να μου χαρισει ενα καινουριο' αντε να συννενοηθεις με τετοια ατομα. Σιγουρα και αυτο σε καμια μαντρα ανακυκλωσης θα καταληξει γαμωτο.
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
ζήταγε χιλιάρικο πριν κάνα χρόνο. είναι στο ίδιο σημείο πάνω από τρία χρόνια
-
υπαρχει και το κοκκινο που ειναι τρελη σαπουκα....
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2178620/Απίστευτο σάπιο,το φωτοφράφισα το ξέρεις κι εσύ το όχημα αυτο?
Μας διαβαζει κιολας εκει ....διπλα , ξερεις
αααασε ρε φιλε, οταν σουζαραμε τα α112 στα φαναρια κι αλλαζανε απο +1 σε -1 οι μοιρες του καμπερ, παιζατε stratego και subuteo
αα και πουσαι....στις μετατροπες αλλαζαμε και τα αγκιστρα ρυμουλκησης οχι σαν τους χθεσινους (φαναρια σαλονια τετραγωνος ουρανος και παμε...)
-
εσυ στο λυκειο πρεπει να ειχες στανταρ και στρογγυλοφαναρο με χρυσοτάμπελη ZzZzzebring.
-
[αααασε ρε φιλε, οταν σουζαραμε τα α112 στα φαναρια κι αλλαζανε απο +1 σε -1 οι μοιρες του καστερ
Και άμα βάζαμε στη σούπα και κάποια κλειστή στροφή την ώρα της αλλαγής από 1η σε 2α, είχαμε και μπιλιοφόρους στο
μενού -
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
Και άμα βάζαμε στη σούπα και κάποια κλειστή στροφή την ώρα της αλλαγής από 1η σε 2α, είχαμε και μπιλιοφόρους στο
μενούεεετσι!!!
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
εσυ στο λυκειο πρεπει να ειχες στανταρ και στρογγυλοφαναρο με χρυσοτάμπελη ZzZzzebring.α μπα, δεν ειχαμε ποτε τετοια λατρεια, ειμασταν εντελως αθορυβοι τυποι....μεχρι που ηρθε το γιουγκο με το τελικο της μπετα
στα θεματα βελτωσεων ηχου ηταν μαεστρος ο adonovar με το velocita VIP3 και αργοτερα με το rd, οπως θα εχεις ακουσει να διηγειται
-
Aκου το διαχρονικο τι λεει ....sebring ....
Δηλαδη αν του πουμε οτι μιλαγαμε μονο για ANSA τοτε ,θα νομιζει οτι μιλαγαμε κινεζικα ?
-
-
αναρτηση τι εχει μαστορα μου? μοτερακι 1050 φανταζομαι? με περιποιηση?
οριστε προτζεκτακι, που ψαχνει ο φιλος μας στο διπλα θεμα -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
αναρτηση τι εχει μαστορα μου? μοτερακι 1050 φανταζομαι? με περιποιηση?
οριστε προτζεκτακι, που ψαχνει ο φιλος μας στο διπλα θεμαΤσου ...................., 903cc με πιστονακια hc ASSO αν θυμαμαι καλα ,που ειχα καπου καταχωνισμενα ,εκκεντροφορο αμπαρτινο ,ενα διπλο 32 DMTR , καπακακι ζορικο (μετα περιποιησεως σβερκου), χταποδακι στα καρβουνα 4>2>1 αμπαρτικο κι αυτο , σαζμανακι σωστο , και τα σχετικα και απαραιτητα !
Αναρτηση δεν νομιζω οτι εχει τιποτα σπεσιαλ , κατι ψηλοσκληρουτσικα ειχα βαλει για αρχη ...........
Ρολγκειτζ σπεκιαλ ΟΜΡ , κ.τ.λ. .....και φτηνουλικο .
-
Για στείλε βρε μάστορα μια τιμούλα με πμ γιατί μας άναψες φωτιές κι έχω και την πυρόσβεση για αναγόμωση .
Μην ξεχάσεις τη σως όμως για να γλυστράει ...
Classic Autobianchi