-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Χωρις να εμπλακω σε παραπανω προστριβες γιατι πραγματικα βαριεμαι καποιο λαθος εκανε αυτος που στα ειπε.. Ο μπατσος νουμερο 1 ακολουθησε 2 παιδια μεσα στη βιβλιοθηκη επειδη τον κοιταξαν περιεργα και πηγαν με γρηγορο βημα προς τα εκει και μαλιστα κατα την διενεξη ειπε στον εναν απο αυτους ''εισαι ενοχος''..
ο μπατσος νουμερο 2(με πολιτικα) εμφανιστηκε αργοτερα δειχνοντας ταυτοτητα.Το άτομο που μου τα μετέφερε, άκουσε τις φωνές 'τι δουλιά έχεις εσύ εδώ πέρα?' (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντον), και μετά είδε κάποιον να μπαίνει στη βιβλιοθήκη και να φωνάζει/κλοτσάει (στον κώλο, μια φορά) κάποιον που ήταν ήδη στη βιβλιοθήκη πολύ ώρα, με αποτέλεσμα να τον διώξει και αυτόν. Και ξέρω ότι αυτός ήταν ήδη στη βιβλιοθήκη πολύ ώρα, γιατί η πηγή μου πήγε να διαβάσει εκεί και τον βρήκε ηδη μέσα (αρκετή ώρα πριν το περιστατικό).
τέλος πάντον, δεν έχει και τόση σημασία.
-
Στη δική μας αντίστοιχη ερώτηση, απάντησε ότι ακολούθησε δύο υπόπτους
Του τα φοράει η κοπελιά;
Ο ένστολος μπροστά μας απείλησε με συλλήψεις φοιτητές που του φώναζαν, για την ακρίβεια είπε: «Προσέξτε γιατί θα φέρω τους δικούς μου και θα σας χώσω πολύ βαθιά. Μπορώ να το κάνω»
Πρωτάκουστη αντίδραση μπάτσου
Έτυχε η κοπελιά του μπάτσου να είναι φοιτήτρια. Έτσι και δούλευε σε κανένα κομμωτήριο ή φούρνο χαλαρά είχε κλείσει το δρόμο με το περιπολικό (ακριβώς έξω από το μαγαζί) με τα ζώα - άλλους οδηγούς να σχηματίζουν στωικά ουρά πίσω του θεωρώντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας.
Οι μπάτσοι για τις κοπελιές τους μπορούν να γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα.
-
φαντάσου να μάθει οτι του την ματσακωνιάζει κανας άπλυτος τί έχει να γίνει
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και τον στρατιώτη, που θα πάει να δει την κοπελιά του φορώντας μπερέ και στολή εξόδου (το είχα κάνει - φθηνά τη γλίτωσα ), αφού θα έχει μπουκάρει ο στρατός στα πανεπιστήμια.
Παρομοίως, αλλα παραλίγο....!!! Ηθελα να της κάνω εκπληξη, αλλα κατι είχε στραβώσει και αλλάξανε τα σχεδια...! Πού να ΄ξερα τί με περιμένει..???
-
Εμένα δική μου έγκυρη πηγή με ενημέρωσε ότι ο εν λόγω μπάτσος πρόλαβε να κάνει φάλαγγα σε 2 φοιτητές και να βιάσει μια φοιτήτρια επειδή αρνούνταν και οι 3 να του πουν ποιός σεκερεσαμποτάρισε το σταύλο με τα άλογα.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΩΝ ΜΜΕ.
-
Την ίδια ώρα που εμείς τα συζητάμε αυτά, η Δημοκρατία ξαναθριαμβεύει στο Πανεπιστήμιο:
http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... okratias-/
-
Ε μα, οπως 'νομος ειναι το δικιο του εργατη', ετσι κ 'νομος ειναι το δικιο του φοιτητη'. Του ενος φοιτητη, ή εστω μερικων εκατονταδων.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
φαντάσου να μάθει οτι του την ματσακωνιάζει κανας άπλυτος τί έχει να γίνει
Και τον στρατιώτη, που θα πάει να δει την κοπελιά του φορώντας μπερέ και στολή εξόδου (το είχα κάνει - φθηνά τη γλίτωσα ), αφού θα έχει μπουκάρει ο στρατός στα πανεπιστήμια.
Στο ΑΠΘ πάντως, οι ΣΣΑΣίτες είναι μέρος του τοπίου (για προφανείς λόγους) και κανείς δεν δίνει σημασία.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ε μα, οπως 'νομος ειναι το δικιο του εργατη', ετσι κ 'νομος ειναι το δικιο του φοιτητη'. Του ενος φοιτητη, ή εστω μερικων εκατονταδων.και πανω απ ολα ο νομος δεν αγγιζει μπατσο.
-
Ο νόμος δεν αγγίζει το ίδιο εύκολα αστυνομικό. Μην είσαι απόλυτος!
-
για μπατσο εγραψα,οχι αστυνομικο.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Στο ΑΠΘ πάντως, οι ΣΣΑΣίτες είναι μέρος του τοπίου (για προφανείς λόγους) και κανείς δεν δίνει σημασία.
Αυτοί είναι σπουδαστές, δεν μετράνε.
Αλλά ο μαύρος μπερές ξυπνάει μνήμες..... -
http://www.iefimerida.gr/news/38292/� ... E%BF%CF%86
Γιος γνωστού δικηγόρου είναι ο 20χρονος που συνελήφθη χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς, γιατί την Τετάρτη στα Προπύλαια λίγο πριν το συλλαλητήριο αρνήθηκε έλεγχο αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή.
Του έπεσε όμως το σακίδιο του, στο οποίο οι αστυνομικοί βρήκαν βόμβες μολότοφ και μία αντιασφυξιογόνο μάσκα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος αρνήθηκε να δώσει την ταυτότητα του και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και πρόλαβαν να του αρπάξουν το σακίδιο που είχε στον ώμο ο οποίος το εγκατέλειψε και διέφυγε τρέχοντας. Ωστόσο από τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.
Θα καθαρίσει ο ντάντης.
-
ε προφανως τη τσαντα δε θα τη πεταξουν,θα τη κρατησουν για να τη φορτωσουν σε καναν αλλον κακομοιρη που δεν εφταιξε σε τιποτα...
ουτε η πρωτη φορα θα ειναι ουτε η τελευταια. -
Όλοι είναι αθώοι.
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όλοι είναι αθώοι.ποιοι ολοι?
ο μπαμπης ο σουγιας? -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ε μα, οπως 'νομος ειναι το δικιο του εργατη', ετσι κ 'νομος ειναι το δικιο του φοιτητη'. Του ενος φοιτητη, ή εστω μερικων εκατονταδων.και που ξερεις εσυ οτι ηταν μερικες εκατονταδες φοιτητες ? και ποιος σου λεει οτι δεν ηταν η πλειοψηφια των φοιτητων ?
και ναι ειμαι σιγουρος πως ηταν η πλειοψηφια των φοιτητων (μπορει οχι ολοι με την παρουσια τους) , διοτι ηταν οσοι ψηφισαν υπερ της καταληψης του σεμπτεμβριου, και η καταληψη αυτη ειχε ψηφιστει! -

-
Ξερω γιατι α) εχω μιλησει με αρκετους τετοιους 'φοιτητες' που 'ψηφιζουν' καταληψεις, β) με αλλους που 'ψηφισε η πλειοψηφια' αλλα ηταν η πλειοψηφια ενος τμηματος αλλα κατελαβαν ολο το κτηριο/σχολη, γ) με τριτους που 'ψηφισαν' αλλα δεν ηξεραν τιποτα...
Αλλα τιποτα απο αυτα δεν εχει καμμια σημασια, αυτο που εχει σημασια - κ δεν μπορεις να καταλαβεις - ειναι οτι ο χωρος ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, για να αποφασιζεις εσυ τι θα το κανεις. Ακου εκει 'ψηφισαμε να καταλαβουμε το χωρο'. Σοβαρα? Κ ποιος σου ειπε οτι εχεις δικαιωμα να ψηφισεις για κατι τετοιο? Ακου ρε τι μαλακιες ακουμε εν ετει 2012...
Κ εγω εχω κανει γενικη συνελευση με την οικογενεια μου κ ψηφισαμε οποιος μπει στο σπιτι απροσκλητος, να τον εκτελεσω. Ιδιωτικος χωρος ειμαι, το αποφασισε κ η πλειοψηφια των χρηστων του χωρου, οποτε ειμαι κ νομικα κ ηθικα καλυμμενος...
ΥΓ 'ηταν η πλειοψηφια, μπορει οχι ολοι με την παρουσια τους'. Εχεις πολυ πλακα ρε φιλε.
ΓΚΑΛΟΠ: Ποια η άποψή σας για τις καταστροφές στην Αθήνα