-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Είμαι of topic αλλά είναι χύμα το topic γι' αυτό θα πώ κατι άσχετο (αν πειράζει το σβήνω)Τι σημαίνει φορα, forum;
Πληθυντικός του forum: fora
κατά το datum, data
κλπ. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπύρο είναι πολύ λίγοι και το επίπεδο είναι γενικά χαμηλό γιατί εκεί μέσα γράφει 'πιτσιρικαρία' που δεν έχει οδηγήσει ποτέ και εκφέρει άποψη από ότι της λέγεται!Η διαφορά είναι χαώδης και στην ποιότητα των κειμένων.
...σαν την άλλη που μου έλεγε ότι πήρε σμαρτ για να παρκάρει κάθετα της φτύνεις τα χερούλια μετά ή όχι???
-
Τιθεται θεμα συγκρισης;Προκειται για forum με αντικειμενο τα κινητα τηλεφωνα κυριως.
Ειναι σαν να συγκρινεις τους 4Τ με το ενθετο για τα αυτοκινητα του Nitro.Τελειως ασχετα.
Ειναι καλο forum για την δουλεια του.Δεν ειναι ουτε για ειρωνεια,ουτε για τιποτα.Προκειται για ατομα που τους συνδεει το ενδιαφερον για τα κινητα και επεκτεινονται και σε αλλα.Οπως ειναι εδω το θεμα για τις μοτοσυκλετες,για παραδειγμα. -
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Τιθεται θεμα συγκρισης;Προκειται για forum με αντικειμενο τα κινητα τηλεφωνα κυριως.
Ειναι σαν να συγκρινεις τους 4Τ με το ενθετο για τα αυτοκινητα του Nitro.Τελειως ασχετα.
Ειναι καλο forum για την δουλεια του.Δεν ειναι ουτε για ειρωνεια,ουτε για τιποτα.Προκειται για ατομα που τους συνδεει το ενδιαφερον για τα κινητα και επεκτεινονται και σε αλλα.Οπως ειναι εδω το θεμα για τις μοτοσυκλετες,για παραδειγμα.Δεν αντιλέγω, άλλωστε με 4600+ ποστς εκεί μέσα ξέρω πολύ καλά τι μου συμβαίνει και τι συγκρίνω!
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Είμαι of topic αλλά είναι χύμα το topic γι' αυτό θα πώ κατι άσχετο (αν πειράζει το σβήνω)Τι σημαίνει φορα, forum;
forum ελεγετο η αρχαια ρωμαικη αγορα και κατ'επεκταση σημερα σημαινει τοπος δημοσιας συζητησης ή ελευθερο βημα.
fora οπως πολυ σωστα αναφερθηκε προηγουμενα ειναι ο πληθυντικος του forum.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
[
...σαν την άλλη που μου έλεγε ότι πήρε σμαρτ για να παρκάρει κάθετα της φτύνεις τα χερούλια μετά ή όχι???πλακα πλακα στο κεντρο της αθηνας και οχι μονο εχω δει να παρκαρουν τα σμαρτ καθετα και εγω οταν δεν εχω την μοτο γυρναω γυρω γυρω ψαχνοντας ματαια για παρκινγκ.
υπαρχει ενα πλεονεκτημα λογω μεγεθους και σε αναλογες περιπτωσεις φαινεται η διαφορα.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
[
...σαν την άλλη που μου έλεγε ότι πήρε σμαρτ για να παρκάρει κάθετα της φτύνεις τα χερούλια μετά ή όχι???πλακα πλακα στο κεντρο της αθηνας και οχι μονο εχω δει να παρκαρουν τα σμαρτ καθετα και εγω οταν δεν εχω την μοτο γυρναω γυρω γυρω ψαχνοντας ματαια για παρκινγκ.
υπαρχει ενα πλεονεκτημα λογω μεγεθους και σε αναλογες περιπτωσεις φαινεται η διαφορα.
alex αστειέυομαι προφανώς, είχε γίνει παλιότερα αυτή η κουβέντα, γι'αυτό
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mε το ίδιο nickname, ο popolaros και ο Krusenstern (lemanis) με ξέρουν.
Eπίσης θυμάμαι και τον yandr αλλά και τον sirgus (που με ρωτά συχνά διάφορα που τον απασχολούν στα mobiles)Eννοείται ότι δεν συγκρίνω το 4Τ forum με το Μy Cars & Bikes του myphone....χαώδης διαφορά!
Κι εγω μπαίνω αραιά και που με το ίδιο νικ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eπίσης θυμάμαι και τον yandr αλλά και τον sirgus (που με ρωτά συχνά διάφορα που τον απασχολούν στα mobiles)Και διάφορα άλλα για μια ξεχασμένη CX !!!!
Εεεεμ αφού είσαι εκεί ότι είμαι εγώ εδώ
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
[
Άσχετο με το θέμα αλλά ΑΝ είχατε smart θα παρκάρατε κάθετα???
Δεν καταλαβαίνουν ότι οι πόρτες ΔΕΝ έχουν προφυλακτήρες??? -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
[
Άσχετο με το θέμα αλλά ΑΝ είχατε smart θα παρκάρατε κάθετα???
Δεν καταλαβαίνουν ότι οι πόρτες ΔΕΝ έχουν προφυλακτήρες???δεν εχεις και αδικο αφου ειναι αγαπημενο σπορ πολλων το να παρκαρουν ξεπαρκαρουν αφου ακουμπησουν λιγοτερο ή περισσοτερο τους μπροστινους-πισινους τους.
μου ετυχε λιγες μερες πριν στον Αλιμο.
σταματαει ο μπροστινος μου με αστρα g και καθως κανει οπισθεν να παρκαρει σε μερος που δεν υπηρχε περιπτωση να χωρεσει δινει μια σχετικα καλη στην γωνια του προφυλακτηρα ενος corolla sedan 91+mod.
ο πλαστικος του αστρα βουλιαζει και μπαινει ολος μεσα προσθετοντας ενα ακομα σημαδι[βουλιαγμα] στα τοσα αλλα που ειχε και τοτε βαζει πρωτη και φευγει ενω αγω τον ακολουθω και στο επομενο στενο στριβει και παρκαρει.
παω διπλα του και του λεω......''καλα ετσι κανεις ..κοπανας και φευγεις χωρις να σε νοιαζει αν εκανες στο παρκαρισμενο ζημια;;''
μου απανταει ενας μεσηλικας με ολιγον ατημελητο παρουσιαστικο και φατσα γενικοτερα.........''ειχα σκοπο αφου παρκαρω να παω να δω τι εγινε''
''καλως ''.....του λεω .....''αλλα για να ειμαστε ενταξει σου παιρνω τον αριθμο και θα τον δωσω στον κατοχο του κορολα''.
στην συνεχεια κανω μια βολτα και αφου ξαναβλεπω το κορολα οτι δεν ειχε ζημια φευγω για τον προορισμο μου.
αν ηταν σμαρτ καθετο ομως θα εψαχνε μετα για φαναρτζη.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Eπίσης θυμάμαι και τον yandr αλλά και τον sirgus (που με ρωτά συχνά διάφορα που τον απασχολούν στα mobiles)
Και διάφορα άλλα για μια ξεχασμένη CX !!!!
Εεεεμ αφού είσαι εκεί ότι είμαι εγώ εδώ
ξεχασμένη αλλά σε τζάμι κατάσταση Κώστα! Και το παλικάρι προτίμησε να μείνει με το Άστρα (no offence opelάκηδες!)
πολύ θα ήθελα μια τέτοια κούκλα!
-
Και εγώ είμαι γραμμένος εκεί (username:meco) και μάλιστα από τότε που το έλεγαν unwired.
Αλλά ζήτημα να έχω 1-2 posts. Μόνο το παρακολουθώ και μάλιστα τον τελευταίο χρόνο, πολύ αραιά. -
Και εγώ έχω γραφτεί απο τότε που λεγόταν unwired.gr αλλά κυρίως διαβάζω είτε ειδήσεις είτε σχόλια και downloads για το εκάστοτε κινητό μου.
Edit: Μιχάλη το ίδιο γράψαμε. Τα μεγάλα μυαλά βλέπεις...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Τί είναι το myphone παιδιά?Το κακό παντως ειναι οτι πολλοι γραφουν με λατινικους χαρακτηρες .. τα ματια μου
Που να μπεις και στο insomnia...
-
K εγω ειμαι γραμμενος αλλα δεν πρεπει να εχω ποστ εκει....
Παντως δεν ειναι κακο να γραφονται καποια θεματα που συζητουνται εδω κ αλλου,αρκει να αναφερεται η πηγη..... -
Και εγώ με το ίδιο nick (παντού και πάντα!) αλλά δεν έχει σχέση το ένα forum με το άλλο! Εδώ μιλάμε κυρίως για αυτοκίνητα και εκεί κυρίως για κινητά. Η μόνη σχέση ότι κινούντε και τα δύο
Καλά εγώ για τα PDA μπήκα εκεί:D
Πολλές φορές όμως τα θέματα σε κάποια forum ξεφεύγουν, κυρίως γιατί οι χρήστες τους δεν ξέρουν ότι υπάρχουν forum με σχετικό θέμα με αυτό που θέλουν να ρωτήσουν (π.χ. γράφετε κάποιος στο myphone γιατί τον ενδιαφέρουν τα κινητά και μπορεί να ρωτήσει γνώμη για αγορά αυτοκινήτου, μη γνωρίζοντας ότι υπάρχει κατάληλο forum) και έτσι είναι λογικό αν κάποιος γράφει και σε άλλα forum να κάνει copy/paste θέμα που έγραψε σε άλλο για να τον βοηθήσει.
To καλύτερο σε αυτή την περίπτωση είναι το 'ψαγμένο' μέλος να παραπέμψει τον άλλο στο κατάληλο forum, έτσι ώστε και όλα τα forum να έχουν κίνηση, αλλά και για να μην γίνετε μπάχαλο, αλλά τις πιο πολλές φορές δε το κάνουμε. -
Ego grafo pantos kai sta 2
-
Moυ κινήσατε την περιέργεια και μπήκα για λίγο στο myphone να δω τι παίζει και ακόμα γελάω με τις δημοσιεύσεις σχετικά με την υψηλότερη ταχύτητα που έχουν πιάσει τα μέλη... **Και Ανακόντα διαθέτουμε.... **
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Moυ κινήσατε την περιέργεια και μπήκα για λίγο στο myphone να δω τι παίζει και ακόμα γελάω με τις δημοσιεύσεις σχετικά με την υψηλότερη ταχύτητα που έχουν πιάσει τα μέλη... **Και Ανακόντα διαθέτουμε.... **τις δικές μου τις είδες? έπεσε μεγάλο γέλιο χτες το βράδυ
(ε, μα μου την είχαν δώσει οι δράκοντες εκεί μεσα...)
Κόφτε την πλάκα - ποιος γράφει και στο MyPhone;