-
Clio,twingo,seat απορριπτονται λογω ντισαιν....
-
Θα σε ενδιέφερε ίσως το νέο Chevrolet Aveo 1,4?
Μαζεμένο σε διαστάσεις, ωραία εμφάνιση, πρακτικό 5θυρο με εμφάνιση 3θυρου, αξιοπρεπές μηχανικά κλπ. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
3.Κατηγορία Μινι-Σουπερμινι-Μεσαιο-Μικρομεσαιο
Δηλαδή σε ενδιαφέρει από Fiat 500 μέχρι Ford Mondeo?
Στο site της ford υπάρχουν στοκαρισμένα mondeo με 16500 δηλαδή μέσα στο όριο που έχει θέσει ο φίλος του forum!
-
Ο χρήστης nikos1993 έγραψε:
Καλησπερα παιδια.καταρχας σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας.Εγω πρωσωπικα οπως ειπατε και πολλοι ως φοιτητης θα ηταν λογικο να κυμανθω προς κατηγορια μινι-σουπερμινι.Και προς τα εκει στρεφομαι.Ομως και ενα μεγαλυτερο αμαξι δεν θα το απεκλεια.Mondeo ετοιμοπαράδοτο στοκ 16500 ευρώπουλα αφού δεν αποκλείεις μεγαλύτερο αμάξι...τζάμπα πράμα και 5 χρόνια εγγύηση!
-
Φοιτητής είπαμε όχι συνταξιούχος ,
-
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
Καλησπερα παιδια.καταρχας σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας.Εγω πρωσωπικα οπως ειπατε και πολλοι ως φοιτητης θα ηταν λογικο να κυμανθω προς κατηγορια μινι-σουπερμινι.Και προς τα εκει στρεφομαι.Ομως και ενα μεγαλυτερο αμαξι δεν θα το απεκλεια.
Mondeo ετοιμοπαράδοτο στοκ 16500 ευρώπουλα αφού δεν αποκλείεις μεγαλύτερο αμάξι...τζάμπα πράμα και 5 χρόνια εγγύηση!
Τετοια τιμή δεν ξανάγινε σε 5μετρη λιμουζίνα γερμανική και με φουλ εξοπλισμό .Αλλά μιλάμε για φοιτητή .Λοιπόν με τη διαφορά στην τιμή μεταξύ ντίζελ-βενζίνη να είναι γύρω στα 20-22 λεπτά(1.70 βενζίνη,1.48-1.50 ντίζελ, δες στο fuelprices.gr) και με δεδομένο ότι τα ντίζελ καίνε 20-25% λιγότερο από τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα προτείνω ντίζελ μέχρι 1500 κυβικά
1.fiat punto 2012 1.3 multijet 85 ps (χωρίς τέλη) easy γύρω στα 14 κάτι πάει
2.opel corsa 1.3 dte edition 95 ps(και αυτό χωρίς τέλη,φορά το ίδιο μοτέρ με το punto),πάει γύρω στα 15000€.
3.chevrolet aveo 1.3 95ps(πάλι το ίδιο μοτέρ αλλά λίγο πιο δυνατό με 21 κιλά ροπής αντί 19 και 6άρι σασμάν αντί 5 στα άλλα),πάει γύρω στα 14500.
4.hyundai i20 1.4 crdi 90ps (το πιο φτηνό κάπου στα 13000€, αλλά πολύ δυνατό σε ροπή+ το 6άρι σασμάν)
5.renault clio 1.5 dci 90ps energy ή ακόμα καλύτερα το πιο πλούσιο και δυνατό dynamic 105(τιμές 14,5 και 16000€ αντίστοιχα)
6.toyota yaris 1.4 d4d active (πολύ καλό,αλλά το πιο ακριβό γύρω στα 16-16500€Αλλιώς αν θέλεις βενζίνη προτείνω μόνο χαμηλά κυβικά σε μίνι κατηγορία,κάτι σαν kia picanto 1.2 spice plus,fiat panda 0.9 twinair lounge,vw up! 75 ps high(ολα αυτά πάνε γύρω στα 11500-12000€).
-
Πες μου τι γνώμη σου και για kia rio 1.2 uptown,ford fiesta 1.25 trend,renault clio 1.2 tce,fabia-ibiza sc 1.2 tsi.Ποια σου αρέσουν και ποια αποκλείεις ?Αν γουστάρεις και κάτι γκαζάτο,μουράτο έλεγξε τα swift sport new 1.6 sport(16490€) και ford fiesta 1.6 sport ή magnet 120 ή 134 άλογα,ds3 1.6 vti.
-
επειδη μιλαμε για φοιτητη πραγμα που σημαινει οτι εχει πολλα χρονια μπροστα του για να παρει μεγαλο αυτοκινητο και επειδη οι βολτες με παρεα ειναι η πρωτη προτεραιτοτητα η πρακτικοτητα ειναι το νουμερο 1
συνεπως Alfa Romeo mi.to. ειτε πετρελαιο ειτε βενζινη και citroen ds3 για μενα ειναι μονοδρομος (αφου δεν σου αρεσει το κλιο το οποιο επισης ειναι πολυ καλο.)
παρε πρωτα απ ολα κατι που να σου αρεσει και να ειναι και οικονομικο. οχι οικονομικο και μπαζο γιατι θα σιχενεσαι να το βλεπεις μετα απο 1 χρονο. πιστεψε με ξερω ατομα που εκαναν αυτο το λαθος και τωρα κλαινε τα λεφτα τους... -
@ fiestaros
- Μέτριο
- Μέτριο
- Μέτριο
- ΟΚ αλλά καλύτερα το** Megane Coupe**
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
@ nikos1993
Giulietta 1.4 TB 120 hp Progression μόνο με 16.700 ( από το πρόγραμμα προσφορών της Alfa ) για να πάρεις μεγαλύτερο αυτοκίνητο και το πιο όμορφο της κατηγορίας.Παίζουν καλές προσφορές . Είναι κρίμα να δώσεις 15-17,000 για μικρό
@ theo13
+1 Mi.To και Ds3 -
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
Στο site της ford υπάρχουν στοκαρισμένα mondeo με 16500 δηλαδή μέσα στο όριο που έχει θέσει ο φίλος του forum!
Στο οικονομικό κατάλαβες ότι κόλλησα;
-
αν οντως παιζει alfa G με 17.000 πιστευω οτι ειναι το μονο αυτοκινητο μεγαλυτερης κατηγοριας που αξιζει πραγματικα να παει.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
@ fiestaros- Μέτριο
- Μέτριο
- Μέτριο
- ΟΚ αλλά καλύτερα το** Megane Coupe**
@ nikos1993
Giulietta 1.4 TB 120 hp Progression μόνο με 16.700 ( από το πρόγραμμα προσφορών της Alfa ) για να πάρεις μεγαλύτερο αυτοκίνητο και το πιο όμορφο της κατηγορίας.Παίζουν καλές προσφορές . Είναι κρίμα να δώσεις 15-17,000 για μικρό
@ theo13
+1 Mi.To και Ds3Oι προσφορές για την ιουλία είναι πολύ καλές αλλά αυτό το αμάξι δεν πολυκάνει για 20χρονο άπειρο φοιτητη .Αρνητικά εν προκειμένω οι διαστάσεις μηκος-πλάτος gulietta 30-40 παραπάνω πόντοι είναι μεγάλη υποθεση για τον άπειρο φοιτητη,τα ακριβά τέλη λόγω co2 στα 250€ για την άλφα ενώ σε αυτά που πρότεινα είτε 0 ή άντε μέχρι 120,κατανάλωση στην ιουλιέτα γύρω στα 9-10 λίτρα μικτή πραγματική αντί 5-6 λίτρων.Μιλάμε για απογείωση στο κόστος χρήσης.Εγώ στη θέση του θα χτυπαγε ένα punto 1.3 multijet κοκκινάκι με ζαντούλες ή το τρίθυρο αντίστοιχο corsa.Μια χαρά.Λιγα κυβικά(άρα χαμηλά τεκμήρια για την οικογένεια,ασφάλιστρα),επαρκέστατες επιδόσεις,καλά στην οδική συμπεριφορά και με στάνταρ esp,ομορφα σε σχεδίαση,με βολικές διαστάσεις,δημοφιλέστατα και με κόστος χρήσης πολύ χαμηλό(χάρη στα 0€ τέλη και την πολύ χαμηλή κατανάλωση)
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Oι προσφορές για την ιουλία είναι πολύ καλές αλλά αυτό το αμάξι δεν πολυκάνει για 20χρονο άπειρο φοιτητη .Αρνητικά εν προκειμένω οι διαστάσεις μηκος-πλάτος gulietta 20-30 παραπάνω πόντοι είναι μεγάλη υποθεση για τον άπειρο φοιτητη,τα ακριβά τέλη λόγω co2 στα 250€ για την άλφα ενώ σε αυτά που πρότεινα είτε 0 ή άντε μέχρι 120,κατανάλωση στην ιουλιέτα γύρω στα 9-10 λίτρα μικτή πραγματική αντί 5-6 λίτρων.Μιλάμε για απογείωση στο κόστος χρήσης.Εγώ στη θέση του θα χτυπαγε ένα punto 1.3 multijet κοκκινάκι με ζαντούλες ή το τρίθυρο αντίστοιχο corsa.Μια χαρά.απο την αποψη κοστους χρησης εχεις δικιο. απο πουντο και κορσα 1000 φορες πουντο γαμω τη μερκελ μου μεσα
-
Πες μου τι γνώμη σου και για kia rio 1.2 uptown,ford fiesta 1.25 trend,renault clio 1.2 tce,fabia-ibiza sc 1.2 tsi.Ποια σου αρέσουν και ποια αποκλείεις ?Αν γουστάρεις και κάτι γκαζάτο,μουράτο έλεγξε τα swift sport new 1.6 sport(16490€) και ford fiesta 1.6 sport ή magnet 120 ή 134 άλογα,ds3 1.6 vti.To ds3 1.6 ηταν η πρωτη μ επιλογη αλλα θελω μεχρι 1.4
Λεω να κινηθω σε ds3 ου μου αρεσει πολυ σαν ντιζαιν ή σε fiat 500 1.4...Tι λετε? -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στο οικονομικό κατάλαβες ότι κόλλησα;
Κατάλαβα που κόλλησες, απλά επειδή ανάφερες το mondeo συμπλήρωσα εγώ την τιμή του επειδή είναι στο όριο που θέτει. Αν έλεγες για το insignia για παράδειγμα δεν θα συμπλήρωνα...
-
**Alfa Romeo **http://cf.alfaromeo.gr/gain/
**Renault **http://www.renault.com.gr/discover/passenger.html
Citroen σε diesel http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=7985 2ος πίνακας
-
Ειδα το προγραμμα αλφαγκαιν αλλα πιστευω για μενα οπως ειπατε και εσεις δεν κανει η ιουλιετα.και λογω συντηρησης και λογω οτι ειναι λιγο μεγαλη,οπως και το μεγκαν.γ αυτο λεω να κινηθω σε κατι 3θυρο και μικρο που χωραει 4-5 ατομα και τις βαλιτσουλες μου ,φτηνα τελη και χαμηλη καταναλωση...
-
Ωπα...τωρα με μπερδεψες...βενζινη ή ντιζελ..?δεν εχω ιδέα..κάνω συνολικά το χρονο 15-18 χιλ χιλιομετρα....οποτε υποθετω βενζινη???
-
Ο χρήστης nikos1993 έγραψε:
Πες μου τι γνώμη σου και για kia rio 1.2 uptown,ford fiesta 1.25 trend,renault clio 1.2 tce,fabia-ibiza sc 1.2 tsi.Ποια σου αρέσουν και ποια αποκλείεις ?Αν γουστάρεις και κάτι γκαζάτο,μουράτο έλεγξε τα swift sport new 1.6 sport(16490€) και ford fiesta 1.6 sport ή magnet 120 ή 134 άλογα,ds3 1.6 vti.
To ds3 1.6 ηταν η πρωτη μ επιλογη αλλα θελω μεχρι 1.4
Λεω να κινηθω σε ds3 ου μου αρεσει πολυ σαν ντιζαιν ή σε fiat 500 1.4...Tι λετε?Mεταξύ των 2,ds3.To 500 πολύ κοριτσίστικο,στενό πίσω,αβολο ψηλό κάθισμα,καίει με αυτό το μοτέρ αρκετά(αλήθεια γιατί όχι το 0.9 turbo με τα 85 άλογα που είναι πολύ πιο οικονομικό σε κόστος χρήσης και έχει τα ίδια γκάζια ).Στα ίδια λεφτά περίπου βέβαια παίρνεις και punto 1.4 multiair 135 lounge(έχει 1000€ έκπτωση και τιμή κάτω από 16000€ ),αν και θα προτιμούσα το σκρουτζ σε καταναλωση και τέλη 1.3 πετρέλαιο.
-
Το έκοψα στα 2 γιατί έχω διαφορετική απάντηση
Oι προσφορές για την ιουλία είναι πολύ καλές αλλά αυτό το αμάξι δεν πολυκάνει για 20χρονο άπειρο φοιτητη .
Αρνητικά εν προκειμένω οι διαστάσεις μηκος-πλάτος gulietta 30-40 παραπάνω πόντοι είναι μεγάλη υποθεση για τον άπειρο φοιτητη,Τα ____________ Κοινός Παπαριές ( το γνωστό φυτό )
τα ακριβά τέλη λόγω co2 στα 250€ για την άλφα ενώ σε αυτά που πρότεινα είτε 0 ή άντε μέχρι 120,κατανάλωση στην ιουλιέτα γύρω στα 9-10 λίτρα μικτή πραγματική αντί 5-6 λίτρων.Μιλάμε για απογείωση στο κόστος χρήσης.Εγώ στη θέση του θα χτυπαγε ένα punto 1.3 multijet κοκκινάκι με ζαντούλες ή το τρίθυρο αντίστοιχο corsa.Μια χαρά.Λιγα κυβικά(άρα χαμηλά τεκμήρια για την οικογένεια,ασφάλιστρα),επαρκέστατες επιδόσεις,καλά στην οδική συμπεριφορά και με στάνταρ esp,ομορφα σε σχεδίαση,με βολικές διαστάσεις,δημοφιλέστατα και με κόστος χρήσης πολύ χαμηλό(χάρη στα 0€ τέλη και την πολύ χαμηλή κατανάλωση)
Αν είναι θέμα κόστους και φυσικά αν δεν έχει τα μπικικίνια συμφωνώ μαζί σου .
Alfa Romeo Mi.To Mi.To 1.3 JTDM Progression 85hp 0 τέλη .
DS3 1,4 hdi 70 ή 1.6 hdi 90
Επιλογή Αυτοκινήτου