-
Στον ΟΤΕ έχει κλείσει;
-
παιδια ο κουμπαρος μου ειδε την παρασκευη διαφημηση οτι ο αλφα θα εχει την f1 οπως περισυ μονο την κυριακη...εγω δεν το ειδα ακομη αλλα επιμενει
-
Δεν έχει βγει ανακοίνωση από τον alpha άρα είναι μάλλον απίθανο να το διαφημίζει. Παρόλα αυτά όντως υπάρχουν φήμες ότι το κανάλι θα δείξει F1 όπως το 2011. Για τον ΟΤΕ επίσης δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση αλλά είναι γενική πεποίθηση ότι θα έχει όλο το ΣΚ όπως πέρυσι.
-
Αν υπάρξει κάτι σίγουρο από πλευράς 'Αλφα', θα υπάρξει άμεσα ενημέρωση από τον Πάνο Σεϊτανίδη.
Η τελευταία ενημέρωση από τον Σεϊτανίδη για το θέμα ΕΔΩ. -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Σε ποιο κανάλι θα βλέπω φέτος την BRM?
Έχουμε 50 χρόνια να πάρουμε πρωτάθλημα ρε γμτ...
Τι εννοεις? Επιστρεφει η BRM?
όχι όχι, αναστατωθήκατε ε;
απλά ρωτάω με 'το δικό μου τρόπο' πού θα βλέπουμε το πρωτάθλημα φέτος. Αν και πέρυσι ομολογώ, είδα μισό αγώνα, αλλά φέτος, δε ξέρω αγωνιώ κάπως παραπάνω.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Σε ποιο κανάλι θα βλέπω φέτος την BRM?
Έχουμε 50 χρόνια να πάρουμε πρωτάθλημα ρε γμτ...
Τι εννοεις? Επιστρεφει η BRM?
όχι όχι, αναστατωθήκατε ε;
απλά ρωτάω με 'το δικό μου τρόπο' πού θα βλέπουμε το πρωτάθλημα φέτος. Αν και πέρυσι ομολογώ, είδα μισό αγώνα, αλλά φέτος, δε ξέρω αγωνιώ κάπως παραπάνω.
...ναι, μας κόπηκε η όρεξη και χάσαμε τον ύπνο μας!
-
Το πιο πιθανό είναι να κλείσει και πάλι στο Αλφα όπως και το 2011, σύμφωνα με το http://www.sport-fm.gr/article/536911
-
-
Ηταν που θα ειχαμε πληροφορηση απο τον Κυριο Σειτανιδη.
Δηλαδη, αν βγει οπως το λεει ο sport-fm, τοτε εχει καλυτερη πληροφορηση για την F1 στην Ελλαδα απο τον ιδιο τον Σειτανιδη? -
Ηταν που θα ειχαμε πληροφορηση απο τον Κυριο Σειτανιδη.
Δηλαδη, αν βγει οπως το λεει ο sport-fm, τοτε εχει καλυτερη πληροφορηση για την F1 στην Ελλαδα απο τον ιδιο τον Σειτανιδη?Για τον Σειτανιδη παιζονται και αλλα πραγματα εκτος απο το ποιο καναλι θα το δειξει οπως π.χ αν θα βρισκεται στην ομαδα παρουσιασης. Οπως καταλαβαινετε θα το ανακοινωσει μονο οταν ειναι σιγουρος οτι θα βρισκεται στο πανελ, κατι αντιστοιχο που κανει και ο Τακης δηλαδη.
Οτι εχει πληροφορηση καλυτερη απο τον καθενα σιγουρα εχει, απλα αυτο που τον νοιαζει ειναι η δουλεια του πρωτα και οχι να πληροφορησει εμας. (κατι που ειναι κατανοητο, ο καθενας μας πιστευω αυτο θα εκανε) -
Καμιά ιδιαίτερη πληροφόρηση δεν έχει ο sport-fm... 'μαντεψιά' κάνει, έχοντας πολλές πιθανότητες να του... 'κάτσει'(!)...
Στην τελική αν δεν του κάτσει, θα γράψει: '...κι εκεί που όλα ήταν έτοιμα για να πέσουν οι τελικές υπογραφές..... ξέμειναν από μελάνι... και μπλα-μπλα-μπλα...'. -
Με τον Πανό είχαμε ακριβώς αυτή την κουβέντα την προηγούμενη εβδομάδα. Εννοείται ότι αυτός και όσοι άλλοι εξαρτώνται επαγγελματικά από το θέμα ξέρουν τα περισσότερα αλλά προφανώς δεν μπορούν να αναπαράγουν κάτι που δεν έχει κλείσει με υπογραφές ακόμη. Τώρα που κυκλοφόρησε μπορεί βέβαια να το σχολιάσει αν τον tweetαρετε. Παρεπιπτόντως είναι Βαρκελώνη για τις δοκιμές παρέα με τον Alex του msfree
-
Και σήμερα το ίδιο site επιμένει για Alpha και ΟΤΕ TV.
http://www.sport-fm.gr/article/537246
Προσωπικά θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου 'μαντεψιά' όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. -
Ελπιζω να μην ειναι μια απλη μαντεψια. Και ελπιζω να το σχολιασει ή κατι τετοιο για να εχουμε και μια πληροφορηση απο μεσα και οχι μονο απο στον sport-fm, που δεν καταπιανεται και τοσο με μηχανοκινητο.
-
εγώ ελπίζω να μην είναι διαφημιστικό τρυκ η είδηση...
-
οχι ρε συ, ποιος ο λογος;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
οχι ρε συ, ποιος ο λογος;διαφημιστικός...
ελπίζω βέβαια να μην είναι κάτι τέτοιο...
-
Καλημερα
Μια που απο οτι δειχνει το πληρες πακετο( δοκιμαστικά + αγωνας ) παει κατα συνδρομητικό,
υπαρχει καποια εξελιξη με τα stream του BBC?? ειναι οριστικό οτι 'τα χασαμε'?? δηλ οτι to ΒΒC δεν εχει τα δικαιωματα?
Ευχαριστω. -
ποιος το είπε αυτό; γιατί το πράμα πάει δοκιμαστικά ΟΤΕ και αγώνας Α.
-
Αν καταλαβα λαθος - γραψε λαθος...
το BBC??
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014