-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Περιστέρι - Ιασώ, με βροχή, 10 λεπτά! Για να παραστώ στον μηνιαίο υπέρηχο....
Λες να φταίει αυτό ???
Παρεμπιπτόντως, στην 30εβδομάδα είμαστε ήδη 2 κιλά και αντίστοιχα σε όλες τις διαστάσεις μεγαλύτεροι.... 2 1/2 εβδομάδες μπροστά!!
Αντε ρε συ με το καλο! Αγορι η' κοριτσι;
Αγόρι.
ΛΑΜΠΡΟΟΟΟΟΟ, δώσε κατευθύνσεις... τι να κάνω με το χειρόφρενο ?
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Αγόρι.
ΛΑΜΠΡΟΟΟΟΟΟ, δώσε κατευθύνσεις... τι να κάνω με το χειρόφρενο ?
Άντε και με το καλό ο διάδοχος.
Θα πας σε ένα εξουσιοδοτημένο για να το αλλάξεις στα πλαίσια της επέκτασης που έχεις.
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
η fiat παρέχει την ίδια εγγύηση και στα ανακατασκευασμένα ημιαξόνια με αυτή των καινούργιων και ότι δεν θα πρέπει να ανυσηχώ για οτιδήποτε και έτσι δέχτηκα. Δεν γνωρίζω αρκετά πράγματα για τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και θα ήθελα την γνώμη σας όσον αφορά το ανακατασκευασμένο ημιαξόνιο. Υπάρχει περίπτωση να μου εμφανίσει γρήγορα πρόβλημα και πάλι? Ποια η αντοχή τους...?
Καλοσώρισες στην παρέα μας Κώστα.
Αυτό που σου είπε είναι σωστό. Εχεις 2 χρόνια εγγύηση στο ανακατασκευής , όσο και στο κανονικό.
Τώρα όσον αφορά την αντοχή τους , η πείρα έχει δείξει ότι είναι το ίδιο καλά και ανθεκτικά με τα 'κανονικά'. Αρκετές φορές,έχει τύχει σε συσκευασία ανακατασκευής να είναι 'κανονικό' ανταλλακτικό. Οπότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά, καλώς σας βρήκα
-
και σε μενα εχει σπασει ενα μικρο κομματι στο χειροφρενο....αν και δεν καταλαβα πως εσπασε....το χω κανα χρονο ετσι.πολλοι το βλεπουν κανενας δεν το προσεχει....ε και αν πεσει το ματι κανενος και παει να πει την παπαρια του για τα ιταλικα παταω γκαζι και το ξεχναει και αυτος και εγω!!!!!!!
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
και σε μενα εχει σπασει ενα μικρο κομματι στο χειροφρενο....αν και δεν καταλαβα πως εσπασε....το χω κανα χρονο ετσι.πολλοι το βλεπουν κανενας δεν το προσεχει....ε και αν πεσει το ματι κανενος και παει να πει την παπαρια του για τα ιταλικα παταω γκαζι και το ξεχναει και αυτος και εγω!!!!!!!εχεις φερραρι?ποιο μοντελο?
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
και σε μενα εχει σπασει ενα μικρο κομματι στο χειροφρενο....αν και δεν καταλαβα πως εσπασε....το χω κανα χρονο ετσι.πολλοι το βλεπουν κανενας δεν το προσεχει....ε και αν πεσει το ματι κανενος και παει να πει την παπαρια του για τα ιταλικα παταω γκαζι και το ξεχναει και αυτος και εγω!!!!!!!
εχεις φερραρι?ποιο μοντελο?
C.L.A.B , μάλλον μπέρδεψες τα τόπικ
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
C.L.A.B , μάλλον μπέρδεψες τα τόπικ
οχι,εδω ηθελα να το βαλω
-
Αυτο τωρα πως ηρθε;Γιατι εγω δεν καταλαβα.
-
Αυτο τωρα πως ηρθε;Γιατι εγω δεν καταλαβα.
Σαν την μπανάνα ένα πράγμα...
-
ηταν χιουμορ για την δηλωση του παιδιου οτι με το που παταει το γκαζι ,ξεχναει τοσο αυτος οσο κ οι επιβατες,το σπασμενο πλαστικο στο χειροφρενο.σαν να επιταχυνει φερραρι δλδ.
αν θεωρειτε οτι σας εθιξα,ζητω συγνωμη.
καλη συνεχεια. -
να τος , την ειπε....
-
ftskamins, μην ασχολεισαι, υπαρχουν οι ανωτεροι και ολοκληρωμενοι ανθρωποι και εμεις οι υπολοιποι που εχουμε τις μπακατελες κι ειμαστε κομπλεξικοι!
Ας εχει σπασει ενα μικρο κομματι στο χειροφρενο, απο το να συμπληρωνω λαδια καθε λιγο και λιγακι και να αλλαζω τσιμουχακια βαλβιδων και κινητηρες το προτιμω.
Και το ξαναλεω: σουπερ ο Bravαρος!!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
ftskamins, μην ασχολεισαι, υπαρχουν οι ανωτεροι και ολοκληρωμενοι ανθρωποι και εμεις οι υπολοιποι που εχουμε τις μπακατελες κι ειμαστε κομπλεξικοι!Ας εχει σπασει ενα μικρο κομματι στο χειροφρενο, απο το να συμπληρωνω λαδια καθε λιγο και λιγακι και να αλλαζω τσιμουχακια βαλβιδων και κινητηρες το προτιμω.
Και το ξαναλεω: σουπερ ο Bravαρος!!
ειλικρινα δεν την παλευεις.αυτες οι αναφορες σε ανωτερους κ ολοκληρωμενους ανθρωπους που κολλανε?κ που αναφερθηκε οτι ειναι μπακατελες κ οτι ειστε κομπλεξικοι(οι ποιοι δλδ?τι διαφορα εχουμε?)?κ τα λαδια κ οι τσιμουχες?
επισης κ εγω θεωρω το μπραβο σουπερ.ειλικρινα!απλως μου φανηκε αστειο το θεμα με το γκαζι κ το ξεχναω.αλλωστε μετα ζητησα συγνωμη,αν εθιξα καποιον αθελα μου.κ να προσθεσω οτι τα ιδια λεω κ για τα σιροκκο κ αναλογες αστειες δηλωσεις.
μου φαινεται οτι η ''ξηρασια'' σε εχει επηρρεασει κ τα νευρακια εχουν παει πανω απο το κεφαλι..
υ.γ.
κ παλι συγνωμη για την εκτος θεματος παραθεση.κ συγνωμη αν εθιξα κ παλι καποιον μεσω των λεγομενων μου.καλη συνεχεια -
**C.L.A.B. ** & **Billopoulos ** παρακαλώ να θεωρηθεί το θέμα λήξαν
Ok , Ferrari δεν είναι αλλά ενα turbo lag το έχει
Για την ιστορία βέβαια , η αντιπαλότητα Ιταλόφιλων-Γερμανόφιλων έχει βαθιές ρίζες , οπότε δεν καταπολεμάται εύκολα. -
Ρε παιδια ο ανθρωπος εξηγησε οτι εκανε πλακα μεχρι και συγνωμη ζητησε.
Για ονομα του θεου.Αμαν πια.Σιγα και τι ειπε.
Τωρα αμα εχετε ακομα προβλημα να του ζητησουμε και τιποτα αλλο του ανθρωπου (κωλο, πιπα κτλ).
Καλο ειναι τα νευρα μας να τα ξεσπαμε εκει που μας τα προκαλουν. -
μα δεν ειμαι καν γερμανοφιλος.μπορω να πω οτι συμπαθω περισσοτερο τα ιταλικα.αλλη φορα λοιπον,επειδη αγορασα γερμανικο,θα κανω χιουμορ μονο για τα γερμανικα(η καλυτερα μονο για το ροκκο).για να μην θιγεται ο μπιλοπουλος.
καλη συνεχεια.
παω να αλλαξω λαδια κ τσιμουχες κ κινητηρα τωρα. -
....παω να αλλαξω λαδια κ τσιμουχες κ κινητηρα τωρα.
και DSG
αντε ψωμί & αλάτι
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
αντε ψωμί & αλάτι
και λιγο λαδι με ριγανη ρε συ!Ωραιο ειναι!
-
αντε ψωμί & αλάτι
+σκόρδο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αντε ψωμί & αλάτι
+σκόρδο!
Tι σκόρδο βρε Δία ;
(Είπε ο βρυκόλακας )
Fiat Bravο 2007