-
Καλησπέρα.
Θέλω να κάνω επέμβαση λέιζερ στα μάτια. Έχω μυωπία 2.75 και 3.
Ξέρει κανείς κανένα καλό γιατρό Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; Έχετε ακούσει για κάποιον Τραγάκη στην Αθήνα;
Μπορείς να δεις κατευθείαν μετά;
Η δουλειά μοπυ είναι με υπολογιστές..θα πρέπει να απέχω για κάποιιο διάστημα; Καλοκαίροι κάνει να γίνει η επέμβαση; Σας ευχαριστώ. -
Ο χρήστης bookitsa έγραψε:
Καλησπέρα.
Ξέρει κανείς κανένα καλό γιατρό Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; Έχετε ακούσει για κάποιον Τραγάκη στην Αθήνα;
Η δουλειά μοπυ είναι με υπολογιστές..θα πρέπει να απέχω για κάποιιο διάστημα; Καλοκαίροι κάνει να γίνει η επέμβαση; Σας ευχαριστώ.Η οραση θελει ενα 10ημερο περιπου να επανελθει. Οι γιατροι λενε για αποχη απο οθονες για αρκετες μερες.
4η μερα σημερα για μενα και δυσκολευομαι ακομα σε η/υ η κινητο. Με ζορι και τυφλο συστημα γραφω σημερα στο Tapatalk.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Καλησπέρα.
Η δουλειά μοπυ είναι με υπολογιστές..θα πρέπει να απέχω για κάποιιο διάστημα; Καλοκαίροι κάνει να γίνει η επέμβαση; Σας ευχαριστώ.Η κόρη μου είχε 2 και κάτι και έκανε πρόπερσι lasik στην Αθήνα. Ήρθε με αεροπλάνο (από το εξωτερικό) Τετάρτη, έκανε Παρασκευή πρωί εξέταση καταλληλότητας (μεγάλη ταλαιπωρία, ζαλάδες) και το απόγευμα την επέμβαση. Σάββατο πρωί εξέταση για μετρήσεις και συστάσεις, Κυριακή βράδι οδήγησε αυτοκίνητο για λίγα χλμ, Δευτέρα πέταξε πίσω και Τρίτη ήταν στη δουλειά (100% οθόνη υπολογιστή!). Για όλα αυτά είχε φυσικά τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού... Από τότε βλέπει τέλεια και δεν αντιμετώπισε ποτέ κανένα πρόβλημα με κούραση, νυχτερινή όραση κλπ.
Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι να πάρεις απόφαση για γιατρό από συστάσεις ανωνύμων που γράφουν σε φόρουμ δεν είναι η λύση. Βρες 2-3 κέντρα και προσπάθησε να τα επισκευθείς, να μιλήσεις μαζί τους αλλά κυρίως να πάρεις αρκετές γνώμες 'ασθενών' τους. Μετά μπορείς να κρίνεις ποιό σου πάει. -
Καλησπέρα.
Η δουλειά μοπυ είναι με υπολογιστές..θα πρέπει να απέχω για κάποιιο διάστημα; Καλοκαίροι κάνει να γίνει η επέμβαση; Σας ευχαριστώ.εγω εχω 4,5 και 5,5 απο την τεταρτη Δημοτικου και δεν σκεφτομαι να κανω laser....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Καλησπέρα.
Η δουλειά μοπυ είναι με υπολογιστές..θα πρέπει να απέχω για κάποιιο διάστημα; Καλοκαίροι κάνει να γίνει η επέμβαση; Σας ευχαριστώ.εγω εχω 4,5 και 5,5 απο την τεταρτη Δημοτικου και δεν σκεφτομαι να κανω laser....
Αν έτσι σκέφτεσαι, καλά κάνεις. Είναι εντελώς προσωπικό το θέμα και δεν σχετίζεται μόνο με τους βαθμούς μυωπίας. Κυρίως έχει να κάνει με την ηλικία, τον τρόπο ζωής και πόσο ανεκτά είναι τα γυαλιά ή οι φακοί για κάθε άτομο.
-
Με την επεμβαση την Τεταρτη, χθες το βραδυ οδηγησα λιγο για μικρη αποσταση. Οκ σχετικα σε ολα εκτος απο τα xenon ιδιως απο τους απεναντι που τυφλωνουν.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Καλησπέρα.
Αν έτσι σκέφτεσαι, καλά κάνεις. Είναι εντελώς προσωπικό το θέμα και δεν σχετίζεται μόνο με τους βαθμούς μυωπίας. Κυρίως έχει να κάνει με την ηλικία, τον τρόπο ζωής και πόσο ανεκτά είναι τα γυαλιά ή οι φακοί για κάθε άτομο.
βασικα μεγαλωσα ετσι...συμφωνω οτι εχει να κανει με τον καθενα ξεχωριστα.Αυτο εννοειται.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Με την επεμβαση την Τεταρτη, χθες το βραδυ οδηγησα λιγο για μικρη αποσταση. Οκ σχετικα σε ολα εκτος απο τα xenon ιδιως απο τους απεναντι που τυφλωνουν.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Η αλήθεια είναι ότι αυτό εγώ το κουβαλάω ακόμα, 1.5 χρόνο μετά την επέμβαση. Βέβαια όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, είναι 100% διαχειρίσιμο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με ενοχλούν τα xenon φώτα των απέναντι, ή τα led φανάρια φρένων του μπροστινού΄μου.
-
Ακομα ειμαι με σταγονες καθε μισαωρο. Αυτη η υγρασια στο ματι δημιουργει αντανακλασεις στα δυνατα φωτα.
Ως προς τον χρονο αναρρωσης παντως παιζουν πολλα μαλλον ρολο. Εχω δει απο 48ωρη εως 10ημερη. Εμενα με βλεπω καπου στην μεση.
Με τιποτα παντως δεν θα το εκανα το καλοκαιρι. Ουτε στον εχθρο μου αυτο το κλεισιμο!!!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Τα xenon με ενοχλούν αλλά για τα ψεύτικα ξένον που φωτίζουν στον θεό δεν χρειάζεται να έχει κάνει κάποιος lazer στα μάτια για να τα παίρνει στο κρανίο
-
Καλή ανάρρωση cosneo!!!!!!!!!!!!!!!
-
Πρέπει να έχουμε πάνω από ένα συγκεκριμένο βαθμό μυωπίας για να μπορέσουμε να κάνουμε την επέμβαση; πχ, εγώ που έχω περίπου 2, μπορώ να την κάνω;
-
Σιγουρα μπορεις αλλα δε νομιζω να χει νοημα...
-
Mόνο για αισθητικούς λόγους ίσως. Περιορισμός μόνο στο 'έως' σε βαθμούς υπάρχει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σιγουρα μπορεις αλλα δε νομιζω να χει νοημα...Οι 2 βαθμοί ίσως ακούγονται λίγοι αλλά είναι ιδιαιτέρως ενοχλητικοί μιας και είναι αδύνατον να μην φοράς γυαλιά ή φακούς.
-
Να κανεις.Αρκετοι κανουν με τη δικια σου μυωπια.Δεν ειναι αντενδειξη.Βεβαια πρεπει να εξεταστεις πρωτα...
-
Μου φαινεται τελειως περιεργο μιας και μια φιλη μου εχει 3 και κατι βαθμους και κυκλοφορει χωρις φακους η γυαλια. Επισης ξερω κι αλλα ατομα με 3 βαθμους που επισης κανουν το το ιδιο, η τουλαχιστον δεν ειναι εξαρτημενοι απο αυτα.
-
Μαλλον θα νομιζουν οτι βλεπουν καλα.3 βαθμοι μυωπια χωρις διορθωση αντε να πιασει 5 με 6/10 .Εκτος αν η μυωπια ειναι μονο στο ενα ματι,οποτε τα βολευουν.Εξαρταται βεβαια και απο τις απαιτησεις του καθενα τη δουλεια του κτλ.
Εμενα η γυναικα μου εχει 1,75 και 2,0 και δε μπορει να οδηγησει ή να παει σινεμα χωρις γυαλιά ή φακους. -
Από 0,50 και πανω ξέρω ότι φοράνε γυαλιά.
Εναν γνωρίζω που δεν τα φοράει συνέχεια, τον παπαΦάνκυ αλλά δεν ξέρω τους βαθμούς του. Στην οδήγηση και στην ευλογία του τα φοράει πάντως!!! -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μου φαινεται τελειως περιεργο μιας και μια φιλη μου εχει 3 και κατι βαθμους και κυκλοφορει χωρις φακους η γυαλια. Επισης ξερω κι αλλα ατομα με 3 βαθμους που επισης κανουν το το ιδιο, η τουλαχιστον δεν ειναι εξαρτημενοι απο αυτα.με 3+ βαθμούς βλέπουν τα 3 τους!
εγώ με 2 και δεν μπορώ χωρίς γυαλιά.
μιλάμε για οδήγηση αλλά και να ξεχωρίζεις ποιος σε χαιρετά στον δρόμο...
Επέμβαση laser στα μάτια