-
Tiger
Μιλαω για μεσα σε παρκινγκ, και νομιζω ξερεις σε ποια δυο παρκινγκ αναφερομαι .Και στην τελικη αλλο το παρανομο παρκαρισμα και αλλο η συναθροιση των ατομων που λενε αυτοι. Ας με γραψουν για παρκαρισμα. ΑΜΑ εχω παρκαρει παρανομα, οχι να μου ονομαζουν το παρκινγκ 'ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΣΟΥΝΙΟΥ' οπως εκαναν σε φιλο που το ειχε ΜΕΣΑ στο παρκινγκ στο πεταλο, βεβαια οταν εμαθαν οτι τους κοιταγαν 15 ατομα οταν πηραν τις πινακιδες λογω (οπως εγραφε η κληση) παρκαρισματος επι της εθνικης οδου, τις εδωσαν πισω την ιδια μερα...
-
Ο χρήστης vask έγραψε:
Δεν μπορώ να ακούω 'φυσικά' κλπ.Αυτά τα χουντικά φίλε μου είναι ο λεγόμενος 'τρομονόμος'. Αυτός λέει λοιπόν ότι τα 'όργανα' (@@) έχουν δικαίωμα να σε σταματούν χωρίς λόγο, να σε ελέγχουν και να ψάχνουν ότι και όπου θέλουν. Νομίζω πως νομικοί είχαν πει ότι ίσως να είναι αντισυνταγματικός αλλά το θέμα κουκουλώθηκε και ο νόμος βρίσκεται σε ισχύ.
Αυτο ακριβως ηθελα να γραψω.Ειδικα αυτο το 'φυσικα',χτυπα εξαιρετικα ασχημα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για το θεμα του ελεγχου, νομιζω εχει ξανασυζητηθει και εχει ψαχτει και απο νομικους και τελικα ισχυει το οτι το οικογενειακο ασυλο ΔΕΝ επεκτεινετε στο αυτοκινητο και μπορουν να το ψαξουν οσο θελουν (δηλαδη αμα θελουν ξηλωνουν και ολο το αυτοκινητο, αρκει να μην σπασουν τιποτα).
Πάσο...
Θα ζητήσω τα ρέστα από εκείνον τον φοιτητή νομικής που μου το είπε...Αμα πας να ζητησεις τα αυτονοηα, το θεμα ειναι πως θα τα ζητησεις. Στην αρχη τα ζητας ευγενικα, μετα με τσαμπουκα αλλα χωρις να βρισεις. Αμα δειξεις οτι δεν μασας, συνηθως κοβουν εκεινοι γιατι ξερουν οτι εχουν λαθος οποτε οσο και να το τραβηξουν δεν μπορουν να κανουν και τιποτα. Αφου και αυτο δουλευει στα Λιμς, τοτε δουλευει γενικος.
Θα το έλεγα, αλλά με πρόλαβες...
Εκτος βεβαια αν αρχισουν να ανακαλυπτουν 'κατηγοριες', οποτε πριν κανεις οτιδηποτε καλο ειναι να εχεις και κανα μαρτυρα μαζι.
Όπως για παράδειγμα να πετάξουν σε κάποιον που δεν βρήκε την ιδέα του σωματικού ελέγχου στα καλά του καθουμένου γοητευτική ένα σακουλάκι 'άσπρη σκόνη'... (θυμίζω η φυσική αντίδραση είναι να το πιάσεις, χωρίς να το σκεφτείς => έχει τα δακτυλικά σου αποτυπώματα )
Διότι σε μία ευνομούμενη κοινωνία δεν θα πρέπει να κυκλοφορούμε με μάρτυρες...
Η ευγένεια και η σωστή συμπεριφορά δεν έχει σχέση με την ηλικία, αλλά με το πως μεγάλωσαν... Υπάρχουν 19χρονα που θέλουν να πάνε στην αστυνομία για να κάνουν τον μάγκα γιατί είναι 'ο νόμος' (και το κάνουν), όπως υπάρχουν και ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ... Δυστυχώς, η πλειοψηφία είναι στην πρώτη κατηγορία... (άποψή μου)
-
Ο χρήστης vask έγραψε:
Δεν μπορώ να ακούω 'φυσικά' κλπ.Αυτά τα χουντικά φίλε μου είναι ο λεγόμενος 'τρομονόμος'. Αυτός λέει λοιπόν ότι τα 'όργανα' (@@) έχουν δικαίωμα να σε σταματούν χωρίς λόγο, να σε ελέγχουν και να ψάχνουν ότι και όπου θέλουν. Νομίζω πως νομικοί είχαν πει ότι ίσως να είναι αντισυνταγματικός αλλά το θέμα κουκουλώθηκε και ο νόμος βρίσκεται σε ισχύ.
Φίλε μου, γιατί είναι χουντικο, να σου ψάξουν το αμάξι όταν υπάρχει κάποιος ύποπτος που οδηγεί ένα κόκκινο κόρσα και εσύ οδηγείς ένα κόκκινο κόρσα?Άσε που είναι τελείως παράλογο αυτό περί ασύλου!
Εκτός των άλλων το ψάξιμο του αυτοκινήτου είναι παλιά μόδα και όχι τώρα τελευταία που ήταν της μόδας οι τρομονόμοι!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
(δηλαδη αμα θελουν ξηλωνουν και ολο το αυτοκινητο, αρκει να μην σπασουν τιποτα).Πρεπει ομως να το ξαναραψουν και αμφιβαλλω αν εχουν το μυαλο και την ικανοτητα να το κανουν.
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
(δηλαδη αμα θελουν ξηλωνουν και ολο το αυτοκινητο, αρκει να μην σπασουν τιποτα).
Πρεπει ομως να το ξαναραψουν και αμφιβαλλω αν εχουν το μυαλο και την ικανοτητα να το κανουν.
Να αμφιβάλλεις για την θέληση τους να το ξανακανουν όπως ήταν..
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν μπορώ να ακούω 'φυσικά' κλπ.
Αυτά τα χουντικά φίλε μου είναι ο λεγόμενος 'τρομονόμος'. Αυτός λέει λοιπόν ότι τα 'όργανα' (@@) έχουν δικαίωμα να σε σταματούν χωρίς λόγο, να σε ελέγχουν και να ψάχνουν ότι και όπου θέλουν. Νομίζω πως νομικοί είχαν πει ότι ίσως να είναι αντισυνταγματικός αλλά το θέμα κουκουλώθηκε και ο νόμος βρίσκεται σε ισχύ.
Φίλε μου, γιατί είναι χουντικο, να σου ψάξουν το αμάξι όταν υπάρχει κάποιος ύποπτος που οδηγεί ένα κόκκινο κόρσα και εσύ οδηγείς ένα κόκκινο κόρσα?Άσε που είναι τελείως παράλογο αυτό περί ασύλου!
Έχω μια απορία:
Με τι είδους λογική είναι 'τελείως παράλογο' το παραπάνω; Όχι πάντως με τη δική μου. Το σπίτι δεν είναι άσυλο; Δε χρειάζεται δικαστική απόφαση και ένταλμα για να το ψάξουν; Τι δηλαδή, επειδή το αμάξι (ΜΟΥ) κινείται και το σπίτι (ΜΟΥ) όχι; Αυτό αρκεί για να κάνει τη διαφορά; Κι αν μένω σε σκάφος; Κι αυτό κινείται. Μήπως θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι μπορεί να μπαινοβγαίνει η αστυνομία όποτε γουστάρει; Μήπως επειδή 'έγκυρες πληροφορίες' θέλουν κάποιον 'ύποπτο' κάπου εκεί, στην προβλήτα (ή, αντίστοιχα, στο δρόμο); Και μήπως αν κυκλοφορεί κάποιο 'ύποπτο' πακέτο με εκρηκτικά τσιγάρα, έχουν δικαίωμα να μου κάνουν όποτε θέλουν και σωματικό έλεγχο;.. Αυτονόητο ή 'τελείως παράλογο'; Τεράστια η απόσταση... Κι όμως, 'για το καλό μας' είμαστε πρόθυμοι να παραχωρίσουμε ό,τι ελευθερία μας έχει απομείνει. Χωρίς καν να το συζητήσουμε! -
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Κι όμως, 'για το καλό μας' είμαστε πρόθυμοι να παραχωρίσουμε ό,τι ελευθερία μας έχει απομείνει. Χωρίς καν να το συζητήσουμε!Ακριβως ετσι ειναι.Μας καλλιεργειται ο φοβος(ο οποιος συνηθως προερχεται απο αγνοια),ωστε να ειμαστε ετοιμοι να διαπραγματευτουμε και να δεχτουμε τα παντα.Και το χειροτερο,να μας φαινονται απολυτως φυσιολογικα...
-
Το θέμα δεν είναι αν κινείται κάτι ή όχι!
Γενικότερα η λογική του κράζω συνέχεια την αστυνομία δεν πηστεύω ότι οδηγεί πουθενά!Στο λέω αυτό διότι όσο και να μην μου αρέσει που 8/10 φορές σε μπλόκο θα με σταματήσουν λόγο αυτοκινήτου, είναι κάποια μπλόκα όπως αυτά που ψάχνουν κάποιο ύποπτο τα οποία είναι κατα τη γνώμη μου χρήσιμα, ειδικά στις ακριτικές περιοχές!Εκτός των άλλων με έχουν σταματήσει αρκετές φορές αλλά ποτέ δεν μου έψαξαν το αμάξι!(Άρα για να ψάξουν το αμάξι του φίλου κάποιος λόγος θα υπήρχε) Μπορεί να μην μου μιλήσανε και με τον καλήτερο τρόπο τις περισσότερες φορές, ακομη και ένα μπλόκο μέσα στην αθήνα, στην πανόρμου με αστυνομικό τζιπ και αστυνόμους με μπλε στρατιωτικά παντελόνια κλπ (δεν ξέρω σε ποια ομάδα ανήκανε) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ότι και να κάνουν οι μπάτσοι πρέπει να κράζω!
Στο φινάλε εμένα πιο πολύ με ενοχλεί η αγένια τους παρά το ότι μπορεί να θέλουν να ψάξουν το αμάξι μου!
Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως απο που και ως που μπορεί να θεωρηθεί άσυλο το αμάξι!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
(δηλαδη αμα θελουν ξηλωνουν και ολο το αυτοκινητο, αρκει να μην σπασουν τιποτα).
Πρεπει ομως να το ξαναραψουν και αμφιβαλλω αν εχουν το μυαλο και την ικανοτητα να το κανουν.
Να αμφιβάλλεις για την θέληση τους να το ξανακανουν όπως ήταν..
Κι ομως, νομιζω οτι ουτε αυτο εχουν την υποχρεωση να κανουν...
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Το σπίτι δεν είναι άσυλο; Δε χρειάζεται δικαστική απόφαση και ένταλμα για να το ψάξουν; Τι δηλαδή, επειδή το αμάξι (ΜΟΥ) κινείται και το σπίτι (ΜΟΥ) όχι; Αυτό αρκεί για να κάνει τη διαφορά;Το θέμα είχε τεθεί στο Forum παλιότερα και είχα ακριβώς την ίδια άποψη με σένα. Πήρα τηλέφωνο γνωστό μου δικηγόρο και τον ρώτησα και, προς έκπληξή μου, είπε πως (σύμφωνα και με αποφάσεις δικαστηρίων) μόνο το σπίτι είναι άσυλο, ΟΧΙ το αυτοκίνητο ή άλλα αντίστοιχα. Αν κατοικείς σε σκάφος ίσως να το βραχυκυκλώσεις το σύστημα αλλά that's the way it is.
Ο koutsan και ο manosk από το Forum είναι νομικοί και ίσως μπορούν να μας διαφωτίσουν περισσότερο.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν κατοικείς σε σκάφος ίσως να το βραχυκυκλώσεις το σύστημα αλλά that's the way it is.Ο koutsan και ο manosk από το Forum είναι νομικοί και ίσως μπορούν να μας διαφωτίσουν περισσότερο.
Και καλά να έχουν το δικαίωμα να σε σταματήσουν και να ψάξουν το όχημα, αλλά να 'ξηλώσουν' πράγματα και να προκαλέσουν ζημιές (μην τυχόν έχεις κρύψει κάτι μέσα στις πόρτες, ξέρω γω) λόγω υπόνοιας... αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ. Μου φαίνεται αδύνατο να έχει νομική κάλυψη χωρίς δικαστική παρέμβαση και στοιχεία.
Δηλαδή, να την πληρώσουν 100 αθώοι για να βρεθεί ένας 'ύποπτος';...
Γιάνηηηηηηηηη, Μάαααανοοοοοο.....
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Τα ματάκια μου!!!!! Γράφε με Greeklish καλύτερα
-
Βαθιά ανάσα λοιπόν και...
Το άσυλο της κατοικίας κατοχυρώνεται στο ελληνικό Σύνταγμα στο άρθρο 9Σ, στο άρθρο 8 της ΕΣΔΑ (Ευρωπαϊκή Σύμβαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου ) και στο άρθρο 17 του Διεθνούς Συμφώνου ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων.
Κατοικία θεωρείται κάθε κατάλυμα, δηλ κάθε χώρος που χρησιμοποείται για διαβίωση – μόνιμη ή προσωρινή, διαμονή ή απλώς παραμονή –ή για εργασία και που δεν είναι χώρος προσιτός σε όλους. Κατοικία λοιπόν είναι διαμέρισμα, δωμάτιο (ξενοδοχείου, νοσοκομείου, καμπίνα πλοίου ή τρένου), καλύβα, σκηνή, πλοίο (γιώτ, καϊκι ή βάρκα) είτε ακινητεί είτε βρίσκεται σε κίνηση.Επίσης περιφραγμένος χώρος (κήπος, πισίνα).
Ως κατοικία επίσης νοούνται χώροι εργασίας και επαγγελματικής απασχόλησης (γραφεία, ιατρεία, καταστήματα, εργοστάσια κοκ). Επ αυτού του τελευταίου έχoυν αναπτυχθεί αντικρουόμενες νομολογίες ανάμεσα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαιωμάτων του ανθρώπου (Στρασβούργο) που δίνει την προστασία του άρθρου 8 ΕΣΔΑ και στους χώρους εργασίας (Chappell contre Royaume Uni 30 Μαρτίου 1989 και Niemietz contre. Allemagne, 16 Δεκεμβρίου 1992) και στο ΔΕΚ (Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στο Λουξεμβούργο) που αρνείται να αναγνωρίσει στους επαγγελματικούς χώρους την προστασία της ιδιωτικής κατοικίας (ΔΕΚ 21 Σεπτεμβρίου 1989 Hoechst). Έχει ταλανίσει το ζήτημα αυτό τους νομικούς στην Ευρώπη Εξ όσων γνωρίζω οι εθνικές έννομες τάξεις (Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα) κλίνουν προς τη νομολογία του Στρασβούργου.Πότε μπορεί να θεωρηθεί κατοικία το όχημα ? Εξαρτάται κατά πόσο το όχημα χρησιμεύει και σαν ενδιαίτημα του κατόχου και της οικογένειάς του (πχ σε αθίγγανους, βλ.ΕυρωπαϊκόΔΔΑ Buckley 25 Σεπτεμβρίου 1996, που κατοχυρώνει την έννοια της κατοικίας για τα τσιγγάνικα καραβάνια) ή αν χρησιμεύει σύμφωνα με τον προορισμό του για οίκηση (τροχόσπιτο).
Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι το αυτοκίνητό μας που κινείται σε δημόσια οδό ΔΕΝ προστατεύεται συνταγματικά (ή μέσω ΕΣΔΑ) από τις διατάξεις τις σχετικές με το άσυλο της κατοικίας. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι είναι επιτρεπτός οιοσδήποτε έλεγχος ανά πάσα ώρα και στιγμή, απλώς δεν υπάρχει παραβίαση οικιακού ασύλου κατά το Σύνταγμα.Οι αστυνομικές έρευνες και προσαγωγές διέπονται από νομικό πλαίσιο ανεπίτρεπτα ρευστό και ασαφές δεδομένου ότι αφορούν περιορισμούς ατομικών δικαιωμάτων.
Οι σχετικές διατάξεις δηλ το Προεδρικό Διάταγμα 141/91 'Αρμοδιότητες οργάνων και υπηρεσιακές ενέργειες του προσωπικού του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης'), στηρίζεται σε εξουσιοδότηση νόμου αφορώντος απλώς και μόνο τον Οργανισμό του Υπουργείου!! (ν. 1481/84). Αμφισβητείται, ακόμη και η τυπική του συνταγματικότητα στο πεδίο της νομοθετικής εξουσιοδότησης, δεδομένου ότι, αν και θα έπρεπε, σύμφωνα με το Σύνταγμα (άρθρο 5 παρ. 3 Σ : '...ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται, παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος'), να έχουν τεθεί με τυπικό νόμο (δηλ με νόμο που ψηφίζεται αποό τη Βουλή), περιέχονται σε προεδρικό διάταγμα.
Σύμφωνα με το άρθρο 96 παρ. 3 π.δ. 141/91: 'Σωματικές έρευνες, έρευνες σε μεταφορικά μέσα και μεταφερόμενα αντικείμενα και έρευνες σε ιδιωτικούς χώρους μη προσιτούς στο κοινό που δεν υπάγονται στην έννοια της κατοικίας, γίνονται όταν υπάρχει σοβαρή υπόνοια τελέσεως αξιοποίνου πράξεως ή απόλυτη ανάγκη',
Αντιγράφω από το κάτωθι Πόρισμα
ΠΟΡΙΣΜΑ
(ΝΟΜΟΣ 3094/2003 'Συνήγορος του Πολίτη και άλλες διατάξεις', ’ρθρο 4,
Παράγραφος 6)
Θέμα: ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ
Συνήγορος του Πολίτη: Γιώργος Καμίνης
Ειδ. Επιστήμονας: Μιχάλης ΤσαπόγαςΙΟΥΝΙΟΣ 2003
«...Δεν υπάρχει αμφιβολία περί της αρμοδιότητας των αστυνομικών να εκτιμούν κατ
ελευθέρα κρίση (και βάσει ειδικής εγκληματολογικής τεχνογνωσίας) τη συνδρομή της 'σοβαρής υπόνοιας' ως προϋπόθεσης των πράξεών τους. Ωστόσο, η κρίση αυτή δεν είναι ανέλεγκτη, ακριβώς επειδή αποτελεί αρμοδιότητα και όχι δικαίωμα. Ένας συλλογισμός που καταλήγει σε 'σοβαρή υπόνοια τέλεσης αξιόποινης πράξης' ως προϋπόθεση κάμψης αυτών των εγγυήσεων, είναι μεν 'ελεύθερος' πλην όμως οφείλει, κατελάχιστον, να στηρίζεται σε δεδομένα αφορώντα τον συγκεκριμένο ελεγχόμενο (ήτοι τη συμπεριφορά του, την εμφάνιση του οχήματός του κ.ο.κ.), κατά τρόπο στοιχειωδώς εξατομικεύσιμο, αντί ναρκείται σε δεδομένα αφορώντα γενικώς τον χώρο ή τον χρόνο. Αν η εξ αντικειμένου παρατηρούμενη υψηλή εγκληματικότητα σε ορισμένο δημόσιο χώρο αρκούσε, άνευ άλλου τινός, για να νομιμοποιήσει τη διενέργεια σωματικών ερευνών ή ερευνών σε κάθε όχημα ή αποσκευή, θα κατέρρεε, καταποτέλεσμα, η εγγύηση του άρθρου 96 παρ. 3 π.δ. 141/91.
Αλλακόμη και όταν τα προβαλλόμενα δεδομένα αφορούν τον συγκεκριμένο ελεγχόμενο, τις προϋποθέσεις για την κίνηση υπονοιών πληροί μόνον εκείνη η συμπεριφορά, η οποία, κατά την κοινή πείρα ή κατά τις ειδικές εμπειρίες και γνώσεις των αστυνομικών, θα μπορούσε να συνδεθεί αιτιωδώς ή συνειρμικά με την τέλεση αξιόποινων πράξεων. Αντιθέτως, η γενικώς 'αρνητική συμπεριφορά' των ελεγχομένων εξηγείται, καταρχήν, από στοιχειώδες ένστικτο αυτοσυντήρησης και από τον βαθμό νομιμοφροσύνης και συνεργασιμότητας, ο οποίος ποικίλλει από ανθρώπου εις άνθρωπον. Μιά τέτοια 'αρνητική συμπεριφορά' μπορεί μεν ναποτιμάται ελευθέρως υπό τα τρέχοντα κριτήρια κοινωνικής ευπρέπειας, πλην όμως δεν προσκρούει σε κάποιαν αντίθετη έννομη υποχρέωση των πολιτών (να επιδεικνύουν προθυμία απέναντι στους ελέγχοντες αστυνομικούς) και συνεπώς δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι συνιστά, αφεαυτής, πράξη επίμεμπτη. Το αυτό ισχύει, πολύ περισσότερο, για την περίπτωση όπου ο ελεγχόμενος διατύπωσε απόψεις περί τη νομιμότητα των αστυνομικών ενεργειών: Η απλή υποστήριξη οποιασδήποτε άποψης, ανεξαρτήτως του αν είναι νομικώς ορθή ή εσφαλμένη, δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι συνιστά, αφ` εαυτής, πράξη επίμεμπτη ή ύποπτη. Πρόβλημα θα μπορούσε να προκύψει, μόνο σε περίπτωση που ο ελεγχόμενος, μη αρκούμενος στη διατύπωση της άποψής του, προέβαινε επί πλέον σε πράξεις βίας προκειμένου να παρεμποδίσει τον έλεγχο.»Επ αυτού να προσθέσω ότι το Conseil Constitutionnel (Συνταγματικό Συμβούλιο, που επέχει θέση Συνταγματικού Δικαστηρίου στην έννομη τάξη της Γαλλίας) εν έτει 1977! θεώρησε αντισυνταγματικό νόμο στη Γαλλία που επέτρεπε την έρευνα από αστυνομικούς σε οχήματα με σκοπό την εξεύρεση και πρόληψη ποινικά κολάσιμων πράξεων. Το CC θεώρησε ότι αυτός ο νόμος προσβάλλει τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται η προστασία της ατομικής ελευθερίας. Το CC δεν ήθελε να απαγορεύσει κάθε έρευνα σε αυτοκίνητο αλλά ήθελε αυτή να πλαισιώνεται από εγγυήσεις σε ό,τι αφορά τα άτομα που θα τη διενεργούν, τους στόχους της αλλά και την ακριβή διαδικασία που θα τη διέπει. Η αρχή είναι «το απαραβίαστο του οχήματος» και οι διατάξεις που επιτρέπουν την έρευνα η εξαίρεση **και όχι το αντίστροφο **και γι αυτό πρέπει να ερμηνεύονται στενά όπως άλλωστε και κάθε περιορισμός ατομικού δικαιώματος. Άρα νόμος ο οποίος επιτρέπει έρευνα σε οχήματα οιαδήποτε στιγμή χωρίς ακριβή αιτία και έλεγχο επί της τήρησης των προϋποθέσεων είναι αντισυνταγματικός.Δεν θα ήταν κακό να εμπνευστούν λίγο τα δικαστήρια μας από αυτή τη νομολογία αλλά κυρίως ο νομοθέτης και να θεσπίσει (με νόμο και όχι με διάταγμα) ένα σύγχρονο πλαίσιο γύρω από τις αρμοδιότητες των αστυνομικών οργάνων.
-
Τι εισαι εσυ ανθρωπε μου; Επιστημονας;
Εχω ενα φιλαρακι που τελειωνει Τ.Ε.Ι και θελει να κανει μια πτυχιακη. Εισαι; Θα σε πληρωσει καλα!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εχω ενα φιλαρακι που τελειωνει Τ.Ε.Ι και θελει να κανει μια πτυχιακη. Εισαι; Θα σε πληρωσει καλα!!Το χω κάνει τζάμπα ουκ ολίγες φορές
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εχω ενα φιλαρακι που τελειωνει Τ.Ε.Ι και θελει να κανει μια πτυχιακη. Εισαι; Θα σε πληρωσει καλα!!Το χω κάνει τζάμπα ουκ ολίγες φορές
και σ'ευχαριστούμε ακόμα μια φορά
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και σ'ευχαριστούμε ακόμα μια φορά
Όχι βρε!! Δεν εννοούσα τα posts μου στο forum...Αλλοίμονο...
-
Φαντάσου να σου κάνουν έλεγχο το βράδυ πρωτοχρονιάς που κάποιοι είναι τύφλα από όσα έχουν πιει στα αστυνομικά τμήματα....
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Φαντάσου να σου κάνουν έλεγχο το βράδυ πρωτοχρονιάς που κάποιοι είναι τύφλα από όσα έχουν πιει στα αστυνομικά τμήματα....Άντε βρε... Πίνουν οι αστυνομικοί εν ώρα υπηρεσίας;;; (λέμε και καμία μαλ#$%& να περάσειη ώρα... )
Thanks koutsan! Διαφωτιστικότατος όπως πάντα!!!
ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ