-
-
3-5 πηγάδια; Πρέπει να έχει ρίξει πολύ χιόνι!
-
Ωραία η τρίτη Καμπά! Μ' αρέσει η πρώτη Κων/νε.
-
Και μια της γατούλας μου που παίζει!

-
Δε χορταίνω να την βλέπω! απίστευτη οξύτητα, υπέροχο bokeh.
-
Nikon 50mm f/1.4 all the money! Στο f/2.0 είναι αυτή που ο φακός ξυρίζει! Thanks!
-
τρομερή οξύτητα
δυο τρεις της π@τσας, απ την πρόβα τζενεράλε πριν την συναυλία στο άμστερνταμ, είχα την κάμερα στο αμάξι και λέω ας κάνω κανα κλικ

-
Ο Γερακος προς τιμη του Θοδωρακη και του Γλεζου;
-
πες το κι έτσι
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ωραία η τρίτη Καμπά! Μ' αρέσει η πρώτη Κων/νε.Νίκο δυστυχώς είναι τραβηγμένη με κινητό. Το τοπίο ήταν μαγικό. Είναι ο δρόμος κατεβαίνοντας από τα 3-5 Πηγάδια. Πάρα μα πάρα πολύ χιόνι.
Νίκο και drifter πάρα πολύ ωραίες οι φωτό σας
-
-
μα τί γαμάτη
-
τι γαμάτη?
(πολύ lol τα muppets)Νίκο εντυπωσιακότατη...!
(γύρισες στα παλιά καλά long exposures?)
Και το γατί τα σπάει... νετ στο μάτι και ξουράφι... -
It is not a big deal, αλλά εγω χαίρομαι!

-
Πολύ καλή η 3η του Καμπά! Lo fi ρισπεκτ!
Τον Νίκο δεν τον σχολιάζω πιά!
Τρύφτυ με άρεσε η τελευταία σου
-
Σας ευχαριστώ πολύ!
Ντρίφτυ ξέχασα να σε σχολιάσω πριν! Ωραίότατες τις βρίσκω, ίσως ταίριαζε και κανένα α/μ.
-
Η 3η του Καμπά όντως είναι η καλύτερη! (Κάποτε έβλεπα αυτά τα μέρη κάθε μέρα.... Τώρα μας τρώει ο κάμπος πάλι... )
drifter η 2η μου άρεσε πιο πολύ.
Nick-Κ
-
Καλά Νίκο
-
ακολουθούν κατά σειρά προτίμησής μου

@ hospital by dimis_p, on Flickr
waiting for the baby by dimis_p, on Flickr -
Δημήτρη να σας ζήσει το μωρό!
Νίκο θα μου επιτρέψεις να ξεφύγω από τους υπολοίπους. Νομίζω πως μας έχεις παρουσιάσει πολύ καλύτερες long exposure από την συγκεκριμένη. Ο ουρανός είναι αρκετά φωτεινός (ίσως στα όρια του να καεί στο σημείο που δύει ο ήλιος), το ίδιο και το βουνό αριστερά στο οποίο διακρίνεται η επεξεργασία που έχει γίνει. Ίσως επίσης να ήθελα να είχε γίνει η λήψη δυο βήματα πιο πίσω ώστε να υπάρχει και ένα κομμάτι στεριάς στο πρώτο πλάνο της φωτογραφίας.
Οι παραπάνω παρατηρήσεις φιλικά πάντα, βλέπεις μας έχεις καλομάθει και αποζητάμε πάντα την τελειότητα
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...