-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Giulettaφέρνει
Τα βλέπεις elteo . . . και μετά μας λες τι να κρύβει . Giulietta είδε . . .
κοίτα και το nickname του...
-
Πάντως ότι και να κρύβει αυτό δεν είνα Ιουλιέτα.
-
-
-
Ενα νέο αρθράκι για το επερχόμενο V40:
-
-
http://auto.in.gr/espionage/article/?aid=1231149374
Πάντως μέχρι τώρα φέρνει περισσότερο σε station wagon παρά σε ατψηβαψκ. -
http://auto.in.gr/news/world/article/?aid=1231165984
άλλο ένα άρθρο!
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ετσι θα βλέπω αυριο εγώ μετα το laiser. Πρόβα μου κανεις απο σήμερα?
-
-
ΛΟΛ σαν Bravo είναι
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Προσπάθησα να βρω πολύ ένα bravo να του νοιάζει.
4 ρόδες , χρώμα , ακτινωτές ζάντες , καθρέπτες χερούλια . . . σαν δίδυμα ένα πράγμα από διαφορετικούς γονείς
-
Το Bravo....ειναι πιο ωραιο....
-
Ναι, ειδικά στο σημείο που φουσκώνουν τα παράθυρα και είναι σαν να έκαναν lifting στο μέτωπο κακο-γερασμένης 50άρας
-
Δεν βλέπω καμιά ομοιότητα με το Bravo!
Μόνο στο χρωμα που δεν νομίζω η Volvo ή η Fiat να έχει σε αποκλειστικότητα χρήσης το μπορντώ. -
Στον μπροστινό πρόβολο......όπου το Volvo δείχνει να συναγωνίζεται επάξια τον ήδη άθλιο του Bravo
To gruppo βρήκε μιμητές..... -
Τι άθλιο έχουν δηλαδή οι πρόβολοι αυτοί;
Κατά τα άλλα... άλλο ένα στέισιον από την Βόλβο. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...
-
Κάτι σε κοντό SW τους βγήκε. Όπως είναι και το Α3 sportback.
Αρκετά μεγάλο το τρίτο πλευρικό παραθυρο. -
Η φωτο που ανεβασε ο Κωνσταντινος ειναι photoshop...λιγη σχεση φαινεται να εχει με το τελικο σχεδιο. Αντιθετα ολα δειχνουν οτι τα λεντ πανε στη θεση των ομιχλης -βλεπε Merc- και οτι οντως οπως λεει ο Alba θα εχει μεγαλο προβολο...για να δουμε...Αν και αναμενοταν το νεο hatch να ειναι τυπου Sportback παρα Ασσου (4522χ1770 λεει η αδεια στα mule ), η τελευταια φωτο δειχνει promising γενικα...Να κανουν κι ενα καλο εσωτερικο μετα την τελευταια πατατα με τα S/V60 και μια χαρα...
Απο την αλλη, τα νεα μοτερ/κιβωτια θα ειναι διαθεσιμα απο ΜΥ14 (ie Μαιος 2013), μεχρι τοτε τα γνωστα απο τα S/V60..
Volvo V40