-
Aggelosf μου έρχονται πολλά σχόλια για παραλληλισμό του σκεπτικού σου με τις γκόμενες, αλλά θα κρατηθώ...
Νίκο, είναι σα να περιμένεις να πηγαίνει κανείς σε παραλία γυμνιστών και να προσέχει φάτσες...
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Aggelosf μου έρχονται πολλά σχόλια για παραλληλισμό του σκεπτικού σου με τις γκόμενες, αλλά θα κρατηθώ...Νίκο, είναι σα να περιμένεις να πηγαίνει κανείς σε παραλία γυμνιστών και να προσέχει φάτσες...
Συμφωνώ σε όλα.
- 'Σκατόφατσα ρε συ!!!'
- 'Ναι αλλά απο σωματάκι ψιλοβλέπεται ρε φιλάρα!'.
Νίκο, το μόνο καλό είναι ότι οι ΟΖ είναι Ιταλικές! Κάτω οι Ναζί!
-
Φίλτρο παρακολούθησης F1

Θα το βρείτε στα Platypus stores.
Τιμή λιανικής: 2012 (να'ναι οι ώρες τους) € + ΦΠΑ
Μπαίνει... με το συμπάθειο...
-
Aggelosf μου έρχονται πολλά σχόλια για παραλληλισμό του σκεπτικού σου με τις γκόμενες, αλλά θα κρατηθώ...Νίκο, είναι σα να περιμένεις να πηγαίνει κανείς σε παραλία γυμνιστών και να προσέχει φάτσες...
Νταξ, το εμπεδώσαμε.
Είναι κακάσχημη μπροστά όπως θα είναι και η πλειοψηφία των μονοθεσίων φέτος.
Πάμε παρακάτω...
Έχουμε νέα πράγματα στο μονοθέσιο όπως pullrod εμπρός ανάρτηση και εξατμίσεις που βγάζουν τα καυσαέρια στις πίσω εισαγωγές των δίσκων, δημιουργώντας downforce κατευθείαν στον τροχό:

Περισσότερα εδώ: http://scarbsf1.wordpress.com/2012/01/2 ... nd-trends/
-
Ε, τί να κάνουμε, αφού από πίσω είναι όμορφη.
-
Ε για τις RB δε ξέρουμε ακόμα Άμπαλε... ελπίζω ο Νιούεη να έχει κάτι που βλέπεται.
ΥΓ: Τομπαζη αν είναι εκτός από έκτρωμα και αργή, βρες καράβι να φύγεις από την Ιταλία!!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση που δεν είπε κανείς τίποτα για τις νέες ζάντες, που από BBS πήγανε στην ΟΖ.Από τότε που καταργήσανε τα ηλίθια 'τάσια', δεν έχω παράπονο, ακόμα και σιδερένιες να βάλουν!
Όπως οι περσινές, που πράγματι έμοιαζαν με σιδερένιες...
Παρεμπιπτόντως...

τι προσπαθεί να κάνει ο Alonso;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΥΓ: Τομπαζη αν είναι εκτός από έκτρωμα και αργή, βρες καράβι να φύγεις από την Ιταλία!!!Κι άλλος άνεργος;
Αλλά θα πάρει κι άλλους μαζί...
Κοίτα τον Ντομενικάλι όταν αντίκρυσε το εξάμβλωμα...

Σα να σκέφτεται: 'Φινίτο λα μούζικα! Γκρέκο μ@λ@κ@ με κατέστρεψες!'
-
Πλάκα κάνουμε τώρα, αλλά είναι δυνατόν να έχουν παρουσιάσει το με διαφορά ασχημότερο μονοθέσιο (ως τώρα);! Η McLaren είναι Θεά μπροστά του και ακόμα και η Force India βλέπεται πολύ ευκολότερα. Θα πει τώρα ο Νίκος ότι δεν μετράνε αυτά και θα συμφωνήσω μερικώς. Αν πετάει, θα φάω τη γλώσσα μου! Αν όμως είναι pig, θα γίνω RB!
-
Ορίστε τί βρήκα στο f1techincal φωτοσοπαρισμένη η F2012 με ζάντες και μύτη mclaren. Τώρα είναι όμορφη, έτσι;

-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Ορίστε τί βρήκα στο f1techincal φωτοσοπαρισμένη η F2012 με ζάντες και μύτη mclaren. Τώρα είναι όμορφη, έτσι;

-
'Fernando is uglier than you. Can you confirm that you understood that message?'
-
η μαύρη ζάντα της Mclaren είναι γκάβλα!
και στην Ferrari θα πηγαίνει πιο πολύ όπως φαίνεται, κάνει ωραία αντίθεση με το κόκκινο.
-
.... πάντως για να προσυπογράψω και εγω το 'περί ορέξεως κολοκυθόπιτα' ( που συνήθως το μεταφράζω και 'περι αεροδυναμικής κολοκυθόπιτα' ) να θυμίσω τα σχόλια μας ( εκείνο το station wagon έχει γράψει ) όταν πρωτοείδαμε το ...

Εγω - εκτιμώντας ότι το ρύγχος συνδιαμορφώνει τον αέρα που θα χτυπήσει το υπόλοιπο μονοθέσιο - θέλω να πιστεύω ότι δεν μπορεί να είναι τόσο λάθος ... ή ... μπορεί να θέλουν να κρύψουν κάτι που θα εμφανίσουν αργότερα ...
Ελπίζω ....
-
Πάντως μην εκπλαγείτε αν δείτε νέα μύτη και στη McLaren.
Διάβαζα ότι έχουν χαμηλώσει ολόκληρο το μονοθέσιο, αντί για τη μύτη.
Αν δεν τους δουλέψει...θα μπούνε κι αυτοί στο club.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πάντως μην εκπλαγείτε αν δείτε νέα μύτη και στη McLaren.Διάβαζα ότι έχουν χαμηλώσει ολόκληρο το μονοθέσιο, αντί για τη μύτη.
Αν δεν τους δουλέψει...θα μπούνε κι αυτοί στο club.
Ο τεχνικός διευθυντής της Force India είπε ότι η McLaren από πέρσι είχε χαμηλό σασί και ότι για αυτό μπόρεσε και παρουσίασε τέτοια μύτη. Οπότε δε βλέπω να αλλάζει κάτι.
-

The Beauty and the Beast!!!
-
Για πρωτη φορα το μοντελακι LEGO θα ειναι πιστο αντιγραφο του κανονικου.
-
H zavorra του αυτοκινητου(δεν ξερω πως ονομαζεται στα ελληνικα...πατωμα; ps: ) ειναι βλεπω ενα κομματι και δεν ενωνεται με το μπροστινο μερος ...
επισης ειμαι περιεργος να καταλαβω πως περναει αυτη η μυτουλα τα crashtest...
οπως και να εχει η F150 ειναι πανεμορφη.
ολα ομως θα κριθουν στην πιστα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
... Αξίωμα Devote : Οι άσχημες Ferrari είναι πάντα αργές._

ούτε την 312 λες άσχημη
η εικόνα των μονοθέσιων ''ασχημαίνει'' με τον καιρό, ο καθένας ανάλογα με την προτίμηση του βλέπει όμορφη τη μακλάρεν ή τη φερράρι.. τα ίδια σK@τα είναι όλα πάνω κάτω...
Διαφορα Νεα - Ιαν/ Φεβ / Mάρτιος 2012