-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δεν απάντησες ομως: ζώνη φορας;Δεν διαβασα καποια ερωτηση,μονο τι θελεις να πιστευεις.
Και για να μην παιζουμε τις κουμπάρες, ναι φοραω ζωνη . -
γιατί φορας ζωνη αφού άλλωστε η περιπτωση να εμπλακείς σε ατυχημα ειναι σαφώς μικρότερη απο αυτήν του να μην εμπλακείς;;
ακυρη ήταν η τοποθέτησή σου εξ αρχής. οτι δλδ δεν ειναι επικίνδυνο μιας και πιθανοτερα θα φύγει πισω το χιόνι.
(λες και από πισω ακολουθούν φορτηγά μονο που δε θα μπορούσαν να ενοχληθούν).
προσωπικά παντως οταν βλέπω τετοιους πανίβλακες, αφήνω μεγαλη αποσταση. οχι επειδή κινδυνεύω τοσο απο το χιόνι (ποτέ δεν ξερεις βεβεια), αλλά επειδη η βλακεία υπερνικά τα παντα. σιγουρα και κατι άλλο θα σκαρώνει...
-
γιατί φορας ζωνη αφού άλλωστε η περιπτωση να εμπλακείς σε ατυχημα ειναι σαφώς μικρότερη απο αυτήν του να μην εμπλακείς;;ακυρη ήταν η τοποθέτησή σου εξ αρχής. οτι δλδ δεν ειναι επικίνδυνο μιας και πιθανοτερα θα φύγει πισω το χιόνι.
(λες και από πισω ακολουθούν φορτηγά μονο που δε θα μπορούσαν να ενοχληθούν).
προσωπικά παντως οταν βλέπω τετοιους πανίβλακες, αφήνω μεγαλη αποσταση. οχι επειδή κινδυνεύω τοσο απο το χιόνι (ποτέ δεν ξερεις βεβεια), αλλά επειδη η βλακεία υπερνικά τα παντα. σιγουρα και κατι άλλο θα σκαρώνει...
Δηλαδη εσυ το χιονισμενο σου αμαξι το καθαριζεις τελειως πριν ξεκινησεις μια διαδρομη.Μπραβο σου.
Το ιδιο ισχυει και με την βροχη;Γιατι και το σπραιη απο το νερο παλι ειναι αρκετα επικινδυνο για οσους σε ακολουθουν. -
Bill είναι πιο ''έντιμο'' να δεχτεις ότι δεν αντιλήφθηκες εξ αρχης την σοβαρότητα του πράγματος και μην προσπαθείς να αντιπαραθέτεις άστοχα επιχειρήματα
Το χιόνι στην οροφή ενός οχήματος είναι εν δυνάμη αιτία ατυχήματος είτε θέλεις να το δεχτείς είτε όχι.
http://www.telegraph.co.uk/topics/weather/8176139/Motorists-warned-about-snow-on-car-roofs.html -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Bill είναι πιο ''έντιμο'' να δεχτεις ότι δεν αντιλήφθηκες εξ αρχης την σοβαρότητα του πράγματος και μην προσπαθείς να αντιπαραθέτεις άστοχα επιχειρήματα
Το χιόνι στην οροφή ενός οχήματος είναι εν δυνάμη αιτία ατυχήματος είτε θέλεις να το δεχτείς είτε όχι.
http://www.telegraph.co.uk/topics/weather/8176139/Motorists-warned-about-snow-on-car-roofs.htmlαυτο ειναι από ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ και το άσπρο που βλεπεις ήταν ο Τσακ Νορις μεταμφιεσμένος σε μικροσκοπικά σπερματάκια
πρεπει απο το φάιναλ φανταζι 90210
@ bill ναι, φοράω ζωνη πριν καν ξεκινήσω. αν ειναι δυνατόν να τιθονται ακόμα τετοιες ερωτησεις
-
Εμένα περισσότερο με βολεύουν οι τιράντες...
-
http://www.telegraph.co.uk/topics/weather/8176139/Motorists-warned-about-snow-on-car-roofs.htmlαυτο ειναι από ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ και το άσπρο που βλεπεις ήταν ο Τσακ Νορις μεταμφιεσμένος σε μικροσκοπικά σπερματάκια
πρεπει απο το φάιναλ φανταζι 90210
@ bill ναι, φοράω ζωνη πριν καν ξεκινήσω. αν ειναι δυνατόν να τιθονται ακόμα τετοιες ερωτησεις
@ Tractioner οντως δεν αντιλαμβανομαι την τοση σοβαροτητα που λετε οτι εχει ,ισως και γιατι εδω δεν εχουμε τοσο χιονι,δεν εχω προβλημα να παραδεχτω οτι εχω κανει λαθος αλλα μην μου προσαπτεις και ανεντιμοτητα
Ωραιο το βιντεο.Απλες καθημερινες καταστασεις.@ JBT ρωταω καπου αν φορας ζωνη;
Παντως απο εδω και περα θα προσεχω περισσοτερο τους μπροστινους που θα εχουν χιονι στο αμαξι τους
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δηλαδη εσυ το χιονισμενο σου αμαξι το καθαριζεις τελειως πριν ξεκινησεις μια διαδρομη.Μπραβο σου.
Το ιδιο ισχυει και με την βροχη;Γιατι και το σπραιη απο το νερο παλι ειναι αρκετα επικινδυνο για οσους σε ακολουθουν.Βασίλ είσαι offside. Είναι το ίδιο ρε το χιόνι που έχει πάνω ο Αουρης με το σπρέι της βροχής; Το ένα είναι ένας όγκος που αν θα φύγει θα φύγει όλος μαζί ενώ το άλλο είναι απλά διασκορπισμένο νερό που έρχεται σταθερά πάνω σου και έχεις ρυθμίσει την ορατότητά σου. Το χιόνι θα σου έρθει ξαφνικά και 99% θα σε αιφνδιάσει.
Το να καθαρίσεις το υπερβολικό (γιατί υπερβολικό είναι αυτό που βλέπω) χιόνι είναι υπόθεση 1 λεπτού με μία σκούπα.
Δεν είπαμε να το κάνεις γυαλί και να το κερώσεις. Απλά να βγάλεις το περισσότερο. -
Εννοειται οτι καθαριζουμε ολο το χιονι πριν ξεκινησουμε να οδηγαμε Ειναι θεμα ασφαλειας.Στο εξωτερικο σε σταματαει και η Αστυνομια!
-
Δεν χρειάζεται να πέσει επάνω σου το χιόνι. Και στον δρόμο να πέσει τόσο χιόνι είναι (τουλάχιστον) ενοχλητικό για τον επόμενο που περνάει από πάνω.
Σαν τα φορτηγά και τα τρακτέρ που βγαίνουν στον δρόμο από χωράφια γεμάτα λάσπες και λερώνουν το οδόστρωμα.
Φυσικά πρέπει να δίνουν κλήση.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αλλα μην μου προσαπτεις και ανεντιμοτηταΑν παρατήρησες το έβαλα σε εισαγωγικά
Χαίρομαι που κατανόησες το ότι τελικά είναι επικύνδινο.@jbt Δεν χρειάζεστε να φωνάζεις, αν πιστεύεις ότι το video που παρέθεσα είναι fake οκ δεν το εξέλαβα έτσι και θεωρώ πως κάλλιστα ανήκει σε ένα πραγματικό σενάριο.
Πάντως αν το χιόνι είναι επιπλέον και παγωμένο ειδικά σε βαρέα οχήματα που η συγκέντρωση του είναι μεγαλύτερη και αποκολληθεί δεν χρειάζεται να περιγράψω τις συνέπειες -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εμένα περισσότερο με βολεύουν οι τιράντες...Ειναι τριων ή τεσσαρων σημειων (εχουν διχαλα πισω ή πιανουν μονο στο κεντρο του παντελονιου)?
Εννοειται οτι καθαριζουμε ολο το χιονι πριν ξεκινησουμε να οδηγαμε Ειναι θεμα ασφαλειας.Στο εξωτερικο σε σταματαει και η Αστυνομια!
Πφφφ, ασε ρε, στο εξωτερικο ετρωγαν βελανιδια πανω στα δεντρα οταν εμεις συζηταγαμε με τον Πλατωνα κ τον Σωκρατη, this is Sparta να'ουμε...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
@ JBT ρωταω καπου αν φορας ζωνη;
αυτό ουσιαστικά πηγαινε εδω:
και το εθεσα αλλιώς. ετσι όπως φοραω ζωνη πριν καν ξεκινήσω, έτσι κάνω και ο,τι άλλο δυνατο να αποφύγω δυσάρεστα φαινόμενα. απλο ηταν...
Το ιδιο ισχυει και με την βροχη;Γιατι και το σπραιη απο το νερο παλι ειναι αρκετα επικινδυνο για οσους σε ακολουθουν.
φ-ο-β-ε-ρ-η συσχέτιση.
@τραξιονερ
και βεβαια **δεν **εννοούσα οτι το βιντεο ηταν βγαλμένο απο ταινία του χολιγουντ ή του μπολιγουνκαι ναι, μου εχει τυχει να ειμαι επιβάτης σε οχημα σαν του τυπου που πόσταρες πιο πισω και ναι έπεσε μπροστά μας ενα μεγάλο κομματι και ναι ειχαμε κωλο 3 στρέμματα που δεν εγινε κατι κακό.
δε χρειάζεται να πεσει επάνω σου χιονοστοιβάδα για να απειληθείς.
-
ΡΕ μην τρωγώσαστε ρεεεεεεε!
-
....Απλά δεν χρειάζεται να γίνεσαι τόσο επιθετικός όταν θες να υπερασπιστείς κάτι, συζήτηση κάνουμε !
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
αλλα μην μου προσαπτεις και ανεντιμοτητα
Αν παρατήρησες το έβαλα σε εισαγωγικά
Χαίρομαι που κατανόησες το ότι τελικά είναι επικύνδινο.@jbt Δεν χρειάζεστε να φωνάζεις, αν πιστεύεις ότι το video που παρέθεσα είναι fake οκ δεν το εξέλαβα έτσι και θεωρώ πως κάλλιστα ανήκει σε ένα πραγματικό σενάριο.
Πάντως αν το χιόνι είναι επιπλέον και παγωμένο ειδικά σε βαρέα οχήματα που η συγκέντρωση του είναι μεγαλύτερη και αποκολληθεί δεν χρειάζεται να περιγράψω τις συνέπειεςΝα σου περιγράψω εγώ μια συνέπεια πριν από πολλά χρόνια, όταν είχα το mirafiori. Καβάλας, κατηφορίζουμε χαλαρά με φίλο προς Μέγαρα, περνάω από την αριστερη φορτηγό που ήταν στην μεσαία και ξαφνικά εκωφαντικός θόρυβος, το παρμπριζ ρύζι και εγώ να μη βλέπω μπροστά μου. Ευτυχώς δεν το έχασα, έκοψα ταχυτητα και έκανα στην άκρη. Τι είχε συμβει? Απλά από την κουκούλα του φορτηγού είχε φύγει με το πλατάγιασμα από τον αέρα ένα μεγάλο κομμάτι πάγου και είχε καταλήξει ακριβώς στο παρμπριζ μου.
-
πολλές ταινίες βλεπετε...
-
Χτες μεσάνυχτα και κάτι, σε μεγάλη πόλη της πολιτισμένης Δυτικής Ευρώπης, ώρα που η δημοτική αστυνομία δεν κυκλοφορεί για να γράψει κανέναν.
Παρατηρήστε ότι ένας χρειάστηκε για να κάνει την αρχή και ο δρόμος γέμισε ολόκληρος με αυτοκίνητα παρκαρισμένα πάνω σε διπλή κίτρινη (=απαγορεύεται στάση και στάθμευση) και πάνω στο πεζοδρόμιο.
Οι ξένοι είναι πιο πολιτισμένοι από εμάς. Ποτέ δεν παρανομούν ακόμα και τις ώρες που αστυνομία είναι στο σπίτι της και πάντα σέβονται όλους τους νόμους, σε αντίθεση με εμάς τα γαϊδούρια τους Έλληνες που κάνουμε πάντοτε ότι μας καπνίσει και κοιτάμε μόνο την πάρτη μας και καλά να πάθουμε τέτοιοι που είμαστε, όχι ΔΝΤ, Άουσβιτς μας αξίζει.
Εξαιρετικά αφιερωμένη η φωτό σε πολλούς φίλους Έλληνες που αισθάνονται υποδεέστεροι πολιτισμικά... μακάρι να καταλάβετε κάποια μέρα ότι οι άνθρωποι είναι τα ίδια σε όλο τον πλανήτη...
-
Αν αυτό μας/σε κάνει να νιώθεις καλύτερα...so be it.
Μια βόλτα στους δρόμους μας και μια αντίστοιχη βόλτα σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες θα σε πείσει στο πόσο τραγικοί οδηγοί είμαστε.
-
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Από τη μία τα πράγματα στο εξωτερικό απέχουν πολύ απ'το να χαρακτηριστούν ιδανικά, όπως τα παρουσιάζουν μερικοί. Από την άλλη μια έλλειψη παιδείας και πολιτισμού την έχουμε ως νεοέλληνες
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]