-
Συμμετοχη της Opel εχουμε στους 10 φιναλιστ στο World Car of the Year με το Opel Ampera εχοντας δυνατους ανταγωνιστες και πιο πιθανους ως νικητες μερικοι απο αυτους ειναι Land Rover Evoque-Porsche 911-Citroen DS5.http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=14014.Ελπιζουμε τα καλυτερα για το Opel Ampera .
-
Ποιοί το ελπίζουμε;
-
Εμεις οι οπελακηδες .εσεις με την Ferrari FF νομιζω τον εχετε ανετα τον τιτλο στο World Performance Car του 2012 αν και ξεχασα το υπεραμαξι Lamborghini Aventador LP 700-4 .
-
Ο χρήστης panosbp13 έγραψε:
Οχι σε μενα αλλα σε γνωστο μου ο οποιος το αγορασε κιολας και οταν μου ειπε οτι θα το παρει ξεροντας οτι τα γουσταρω τα opel μου προτεινε να παω μαζι του και ετσι εκανε και test drive και το ειδα και εγω .Αρα δε το εχεις οδηγησει..
Ποσο χρονων εισαι? -
Στο ειχα πει και σε αλλο θεμα 18 χρονων ειμαι και το αμαξι οπως ειπα το πηρα για λιγα χιλιομετρα .
-
Καλος ο ενθουσιασμος σου μιας και εισαι 18 οπως λες (ειλικρινα δε το θυμομουν), αλλα ακριβως γι αυτο το λογο καλυτερα θα ηταν θα εισαι λιγο πιο συγκρατημενος σε αυτα που γραφεις και υποστηριζεις και ν αρχισεις να κοιτας και ολους τους υπολοιπους κατασκευαστες εκτος της opel..Φιλικα.
-
Σωστο αυτο που λες και ευχαριστω για την συμβουλη αλλα τι να πω εχω κολλησει με την Opel ,αλλα δεν ειναι μονο αυτη που μου αρεσει σαν μαρκα συμπαθεια τρεφω και στην nissan,chevrolet και στην δικη σου citroen .
-
Δεν υπαρχει 'δικη μου' και 'δικη σου'. Απλα να ψαχνεσαι γιατι αλλιως χανεις πραγματα.
Τεσπα παραβγηκαμε -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλος ο ενθουσιασμος σου μιας και εισαι 18 οπως λες (ειλικρινα δε το θυμομουν), αλλα ακριβως γι αυτο το λογο καλυτερα θα ηταν θα εισαι λιγο πιο συγκρατημενος σε αυτα που γραφεις και υποστηριζεις και ν αρχισεις να κοιτας και ολους τους υπολοιπους κατασκευαστες εκτος της opel..Φιλικα.Αυτό πρέπει να ισχύει για όλους ή μόνο για το παλικάρι;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλος ο ενθουσιασμος σου μιας και εισαι 18 οπως λες (ειλικρινα δε το θυμομουν), αλλα ακριβως γι αυτο το λογο καλυτερα θα ηταν θα εισαι λιγο πιο συγκρατημενος σε αυτα που γραφεις και υποστηριζεις και ν αρχισεις να κοιτας και ολους τους υπολοιπους κατασκευαστες εκτος της opel..Φιλικα.
Αυτό πρέπει να ισχύει για όλους ή μόνο για το παλικάρι;
+1
-
Για ολα τα αυτοκινητα οποιαδηποτε μαρκας βλεπω και ενημερωνομαι απλα σε αυτες που προανεφερα και ειδικα στην opel δινω περισσοτερη προσοχη .
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αυτό πρέπει να ισχύει για όλους ή μόνο για το παλικάρι;
Αρχικα πρεπει να πω πως δε διακρινω ακριβως αν παει σ εμενα αυτο το ερωτημα ή ειναι γενικοτερο ερωτημα..
Θα αρκεστω ν απαντησω οτι οταν ημουν 18 δεν εγραφα εδω μεσα οτι οδηγησα και εβγαλα και συμπερασματα γι αυτο που οδηγησα...Απο εκει και περα μεγαλωνοντας ολοι μας, καποια μας αρεσουν και μας ταιριαζουν και καποια οχι.. Για να φτασεις να το πεις αυτο πρεπει να ξεκολλησεις απο τη νοοτροπια 'του αυτοκινητου του μπαμπα'. Και ναι περασα και απο αυτη τη διαδικασια...
Δε πιστευω να διαφωνεις. -
Εγω λεω την αληθεια οτι το οδηγησα το αμαξι αλλα οπως ειπα ελαχιστα και διαπιστωσα αυτο το χαρακτηριστικο διοτι εχω και εμπειρια και με το mini που εχουμε σαν οικογενεια(και οπως εχω πει οδηγαω αυτοκινητο απο μικρος οταν πηγαιναμε στην αιγινα τα καλοκαιρια για να βγαινω το βραδυ αλλα και για αλλα)που εχει και αυτο ενα ζορικο κιβωτιο ταχυτητων ειδικα η πρωτη,και σαφως οταν το διαπιστωσα αυτο το χαρακτηριστικο ρωτησα και τον φιλο μου μηπως το παρατηρει και αυτος και μου απαντησε καταφατικα και ετσι το εγραψα εδω.Ακομα επειδη μιλαμε για την συμπαθεια που δειχνω στην opel που κατα την γνωμη σου ειναι υπερβολικη,εχω να πω παντα φιλικα και συζητηση να γινεται οτι οι περισσοτεροι μην πω και σχεδον ολοι οσοι ασχολουνται λιγο με αυτοκινητα εχουν μια αγαπη και συμπαθεια σε μια μαρκα που ειναι σεβαστη απο ολους και δεν νομιζω οτι ειναι κακο αυτο .
-
Σε αυτό το φόρουμ ειδικά δεν είναι καθόλου σεβαστή από όλους...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε αυτό το φόρουμ ειδικά δεν είναι καθόλου σεβαστή από όλους...Γενικευμενη αποψη σου η το βασιζεις καπου συγκεκριμενα;Εξαλλου το θεμα ειναι οπελφορουμ!Αν δεν τα γραψει εδω ο panosbp 13 δεν κολλανε σε κανενα αλλο θεμα του φορουμ.Μακαρι σε ολα τα θεματα του φορουμ που αφορουν εργοστασια κατασκευης αυτοκινητων να υπαρχουν ατομα σαν και αυτον και να παραθετουν ιστορικα στοιχεια οπως αυτο που εκανε πριν μερικες μερες κλπ.
-
Αν παρακολουθήσεις συζητήσεις θα δεις ότι αρκετός κόσμος σε αυτό το φόρουμ δεν έχει και την καλύτερη άποψη...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν παρακολουθήσεις συζητήσεις θα δεις ότι αρκετός κόσμος σε αυτό το φόρουμ δεν έχει και την καλύτερη άποψη...Δεν το αμφισβητω, αλλα αυτο που λες ειναι γενικευμενο σε ολους τους κατασκευαστες αυτοκινητων τα τελευταια 10-15χρονια.Προφανως γιατι εχουν ριξει παρα πολυ το 'προσδοκιμο ζωης' των αυτοκινητων και εχει καπου ξεφυγει εκτος ελεγχου το κοστος επισκευης βλαβων στη χωρα μας.
-
Καμία σχέση. Έχει να κάνει με αυτό που εδώ αποκαλούμε συμμετοχικότητα και μετριεται σε μοίρες. Φυσικά υπάρχουν και τα κριτήρια της αίσθησης και του χαμόγελου.
-
Καταρχην πρεπει να ειναι σεβαστη απο ολους επρεπε να γραψω και αυτα που γραφεις REALZEUS 1ον 'Σε αυτό το φόρουμ ειδικά δεν είναι καθόλου σεβαστή από όλους...' και 'Αν παρακολουθήσεις συζητήσεις θα δεις ότι αρκετός κόσμος σε αυτό το φόρουμ δεν έχει και την καλύτερη άποψη...' πανε γενικα ή προς καποιον συγκεκριμενα?
-
Απλά λέω ότι υπάρχει αντίλογος σε αυτό που έγραψες περί σεβασμού από όλους προς μια συγκεκριμένη μάρκα. Ξέρω πολλούς εδώ μέσα που έχουν άλλη άποψη.
OPEL FORUM