-
20:30 με τέλειο χρώμα στον ουρανό

-
Που ειναι αυτο Κωνσταντινε εκει που μενεις ?
-
Ο χρήστης panosbp13 έγραψε:
Που ειναι αυτο Κωνσταντινε εκει που μενεις ?Ναι , 8 χιλιόμετρα από την πόλη των Τρικάλων.
-
Και μενα μου αρεσει πολυ αυτο το χρωμα!! Απο τους πορτοκαλι φανοστατες δεν προκαλειται?
Αυτη τη στιγμη -4 στην Κομοτηνη και αυριο λενε οτι θα χιονισει.. Για να δουμε...
-
Καλά τα πήγε απόψε!
50cm χιόνι και συνεχίζει να ρίχνει.

-
-
Καλημερα και απο εμενα!Το εστρωσε στο Αιγιο χτες τωρα εχει ακομα χιονακι αλλα βρεχει. Φωτοζζζζ
Οι πρωτες 4 ειναι κατα τις 12

Αυτες ειναι κατα τις 2

Και εδω κατα τις 4 που εριχνε πολυ ψιλο χιονι.

Ευτυχως που χιονισε ειχε χρονια να το στρωσει. Αν και πρεπει να την εχω ψιλοαρπαξει το καταευχαρηστιθηκα.
-

καβάλα σημερα -
Εδω σκαρτα 10 ποντους χιονι.
-
εδώ σκατά
-
Και εδω χιονίζει καλούτσικα.
-
Σταματησε να χιονιζει και εχει βγαλει ηλιο.Μακαρι να κρατησει μπας και το λυωσει.Το απογευμα δειχνει βροχη παντως!
-
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ζήση, χιονισε στην Κομοτηνή μέχρι τις 7 το πρωί.. Δεν εναι όμως πολύ... Το πολύ 7 πόντοι.. Ωραίο πράγμα όμως να ξυπνάς βλέποντας τα όλα άσπρα!!!
-
26 πόντοι έξω από το σπίτι μου, ψιλοκέντρο. Λίγο ποιο πάνω μεγάλη διαφορά!
-
Περίπου 20 εκατοστά το αποτέλεσμα της χιονόπτωσης από χτες περίπου στις 15:30 έως λίγο πριν το ξημέρωμα. Ιδιαίτερα αργά το βράδυ χιονοθύελλα, βροντές και αστραπές. Στα ορεινότερα πρέπει να έχει πολύ περισσότερο χιόνι.
Τώρα ελαφριά βροχή, το λιώνει, χιονοκουρτίνες σε μεγαλύτερα υψόμετρα. Από ότι μαθαίνω, αρκετά προβλήματα στην κίνηση αυτοκινήτων, ακόμη και σε κεντρικά σημεία στην πόλη.
Μερικές φωτογραφίες.
Το ύψος του χιονιού, ενώ στο background, οδηγός προσπαθεί να 'ξεκολλήσει' το αυτοκίνητο.
Χιονισμένα δέντρα μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων.

Σχεδόν παγωμένη λιμνούλα σε πάρκο της πόλης.

Κλειστά σχολεία, ΑΕΙ, ΤΕΙ.
Jacob
-
τα τρικαλα by far εβαλαν το πιο πολυ χιονι
1.40 εξω
και 1 μετρο σε μερικα σημεια μεσα στην πολη1 μετρο μεσα σε λιγες ωρες!
-
Πλατεία Κοζάνης σήμερα.

-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Πλατεία Κοζάνης σήμερα.... πολύ χιόνι σ'όλο τον νομό
Εορδαία ...
-
Συνεχίζεται για δεύτερο βράδυ η χιονόπτωση στο νομό Τρικάλων. Οχι βέβαια με την ίδια ένταση όπως το χθεσινό βράδυ , παρ ολα αυτά βέβαια , αυτή την ώρα οι ανοικτοί εως πριν λίγο δρόμοι έχουν καλυφθεί και πάλι.
70cm στα περίχωρα της πόλης και πάνω από 120cm στα ορεινά του νομού. -
Κι εδώ ρίχνει πάλι γαμώτο!
Πέτυχα ένα γνωστό μου όμως με ένα Evo Tommi Makinen και το ευχαριστήθηκα!!
Μετεωρολογικά