-
Παλλήνη ρίχνει, αλλά πολύ ψιλό και δεν το στρώνει γιατί φυσάει και λίγο.
Όμως έχει παγωνιά, -1.
-
δεν υπαρχει
φυσαει=δεν το στρωνει
ουτε
ειναι υγρος ο δρομος=δεν το στρωνειοπως και να εχει περιμενουμε το αιγαιο να κλασει λιγη υγρασια μπας και δουμε τιποτα καλο τελικα γιατι η αττικη εχει μια τρυπα να
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Παλλήνη ρίχνει, αλλά πολύ ψιλό και δεν το στρώνει γιατί φυσάει και λίγο.Όμως έχει παγωνιά, -1.
Αυτο ειναι καυσωνας για μενα πλεον , κοντομανικο. Και εχω βραδυνο νουμερο μεσα 2-4. Θα χασω τον υπνο μου
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν υπαρχει
Α) φυσαει=δεν το στρωνει
ουτε
Β) ειναι υγρος ο δρομος=δεν το στρωνειΓια το Α δεν ξέρω να σου πω (κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να παίζει ρόλο ο αέρας, αν και είναι γενική πεποίθηση)
Στο Β όμως υπάρχει θέμα. Υγρός δρόμος => θερμοκρασία εδάφους >0
Και ναι, μπορεί να το στρώσει και σε υγρό δρόμο αλλά θα χρειαστεί περισσότερη ώρα χιονόπτωσης.
Στον αντίποδα, θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα απόγευμα στο Πόζναν μετά από πολλές ξηρές μέρες με θερμοκρασίες -15 εως -10, όταν και ανέβηκε η θερμοκρασία γύρω στο 0, άρχισε να χιονίζει και το χιόνι έπεφτε στο δρόμο σαν φελιζόλ. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά άρχισε να το στρώνει -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Αγια Παρασκευη εμαθα οτι χιονιζει παντως
Δεν μου τα ειπανε καλα;
Εγω που ειμαι πιο βορεια απο Αγ. ΠΑρασκευη δεν ριχνει τιποτα παντως σε διαβεβαιω
Μια χαρά ρίχνει Αγία.
Βέβαια λίγα πράγματα, αλλά είναι χιόνι. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
δεν υπαρχει
Α) φυσαει=δεν το στρωνει
ουτε
Β) ειναι υγρος ο δρομος=δεν το στρωνειΓια το Α δεν ξέρω να σου πω (κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να παίζει ρόλο ο αέρας, αν και είναι γενική πεποίθηση)
Στο Β όμως υπάρχει θέμα. Υγρός δρόμος => θερμοκρασία εδάφους >0
Και ναι, μπορεί να το στρώσει και σε υγρό δρόμο αλλά θα χρειαστεί περισσότερη ώρα χιονόπτωσης.
Στον αντίποδα, θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα απόγευμα στο Πόζναν μετά από πολλές ξηρές μέρες με θερμοκρασίες -15 εως -10, όταν και ανέβηκε η θερμοκρασία γύρω στο 0, άρχισε να χιονίζει και το χιόνι έπεφτε στο δρόμο σαν φελιζόλ. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά άρχισε να το στρώνεικαι -3 να ειναι στην επιφανεια δεν εχει σημασια εαν το γυρισει στα 500-750 σε νοτια η βροχα παει συννεφο
-
ναι, αυτό που λες όμως είναι κάτι άλλο...
-
ναι, αυτό που λες όμως είναι κάτι άλλο...μα αμα δεν εχει καλη υποστηριξη στα ψηλα οσο - η + να ειναι δεν κανει τιποτα
-
Ειναι προφανές οτι αν βρέχει δεν πα να είναι παγωμένο το έδαφος, δεν πρόκειται να το στρώσει
Με δεδομένο όμως το χιόνι (για χιόνι ήταν η κουβέντα πιο πάνω, όχι για βροχή), η θερμοκρασία εδάφους (και το υγρό έδαφος είναι μια ένδειξη) **παίζει **ρόλο για το αν και το πόσο γρήγορα θα το στρώσει. -
Για οσους ρωτανε για Αθηνα και οσοι λετε οτι δεν χιονιζει εχω να πω οτι πριν 10 λεπτα γυρισα απο την βολτα του σκυλου μου και εξω ριχνει πυκνη χιονοπτωση με μικρες νιφαδες,δυνατους ανεμους και θερμοκρασια -6 βαθμους μιλαμε για Αγιο Στεφανο Αττικης και οπως φαινεται το ισχυρο κυμα θα ερθει μετα τα μεσανυχτα της δευτερας που λεει οτι θα εχει χιονοπτωση και πολυ μειων βαθμους.
-
Ειναι προφανές οτι αν βρέχει δεν πα να είναι παγωμένο το έδαφος, δεν πρόκειται να το στρώσει
Με δεδομένο όμως το χιόνι (για χιόνι ήταν η κουβέντα πιο πάνω, όχι για βροχή), η θερμοκρασία εδάφους (και το υγρό έδαφος είναι μια ένδειξη) **παίζει **ρόλο για το αν και το πόσο γρήγορα θα το στρώσει.α ναι για χιονι σαφως σιγουρα το στρωνει αλλα οπως ειπες θελει παραπανω ωρα και φυσικα ενταση (τυπου 2002 )
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
καλα δεν παιζει να ριξει οτι εριξε το 2002 αλλα οκ κατι θα δουμε
Προσπαθώ να το ανασύρω από τη μνήμη μου, Δεκέμβρης του 2001 δεν ήταν;
εκεί στην αλλαγή, 30-31 δεκ 01 με 2-3 ιαν 02
το θυμάμαι γιατί ήμουν Ελλάδα για χριστούγεννα και δεν ήξερα αν θα πετάξω για Αγγλία. Τελικά πέταξα με καθυστέρηση.
Επίσης θυμάμαι ότι είχα πάει Γλυφάδα με το autobianchi τότε, χωρίς αλυσίδες βέβαια, στρωμένη παντού η παραλιακή να πάρω το καινούριο cd της Βανδή τότε i love moments -
Εγω τοτε πηρα το αμαξι μου, με περιμενε στη βιτρινα και καθηστερησα 2 μερες μεχρι να μπορεσω να πάω να το παραλάβω. Σαβατο μεσημερι ήταν που το παρέλαβα. Τα πρώτα του χιλιομετρα σε παγωμενους και χιονισμενους δρόμους!
-
Βόλος, μέτρια χιονόπτωση χωρίς να το στρώνει .
Για να δούμε αύριο τι θα δούμε. -
Ας μην ειμαι γκρινιαρης ... πριν λιγο στο ΣΚΑΙ ειπαν οτι απο Τεταρτη βραδυ εως Πεμπτη μεσημερι θα δουμε χιονι και εντος πολης!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Πάντως βορειοανατολικά, τίποτα.
Ακόμα κι ο Υμηττός είναι 'στεγνός'.
Για να δούμε σήμερα.
-
ρίχνει κάτι νιφάδες στο Περιστέρι αλλά τπτ σπουδαίο
-
το στρωσε σε μας, και όλη η βδομάδα θα είναι απο -10 έως -1.
Η εκδίκηση του mountain bike
-
Αγιο Στεφανο Αττικης το εχει στρωσει ελαχιστα,εχει δυνατους ανεμους με θερμοκρασια κατω απο το 0 και απο χιονι μια στιγμη ριχνει και μια στιγμη σταματαει.
-
οτι ριξει θα το ριξει το βραδυ ελπιζουμε αυτη η υγρασια που δειχνουν τα μοντελα να παραμεινουν για να δουμε χιονια μεχρι και στις βαρκες
Μετεωρολογικά