-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Χθες βράδυ κατά τις 2 το πλήρωμα δύο περιπολικών της τροχαίας είχε επιδοθεί στην αφαίρεση πινακίδων των παράνομα παρκαρισμένων στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Παντείου. Βέβαια, 100μ νωρίτερα τα αυτοκίνητα ήταν διπλοπαρκαρισμένα επί της Συγγρού (υποθέτω από τους παρκαδόρους μεγάλου/γνωστού νυχτερινού μαγαζιού). Αυτοί που έχαναν τις πινακίδες τους ήταν μάλλον όσοι είχαν παρκάρει μόνοι τους παράνομα για να μην αφήσουν το αμάξι σε παρκαδόρο.Ζώα λοιπόν όλοι οι παράνομα παρκαρισμένοι. Ακόμα πιο ζώα οι τροχαίοι, εφόσον επίτηδες δεν είχαν γράψει τα προηγούμενα αυτοκίνητα!
Εκατοντάδες κλήσεις για στάθμευση σε νυχτερινά κέντρα
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012, 09:23Σε ορισμένους βγήκε... από τη μύτη η έξοδος του Σαββατοκύριακου για διασκέδαση. Οι γερανοί της τροχαίας πήραν το διήμερο που πέρασε σαράντα αυτοκίνητα, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία είχαν σταθμεύσει παράνομα κοντά σε κέντρα διασκέδασης.
Επιβεβαιώθηκαν 593 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση, ενώ 301 ζεύγη πινακίδων αφαιρέθηκαν από άλλα αυτοκίνητα.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 9 συλλήψεις υπαλλήλων και παρκαδόρων, καθώς αυθαίρετα καταλάμβαναν πεζοδρόμια.
-
πηγα στο αμαξι σημερα το πρωι και ηταν χαραγμενη η πορτα με κλειδι....$#@$#@%#$#@$@...πως να φυγει αυτο τωρα φαινεται το ασπρο απο μεσα...
-
Δυστυχώς θέλει βάψιμο. Οι αλοιφές δεν θα το εξαφανίσουν. Πήγαινε σε μία από αυτές που βάφουν τοπικά χωρίς να ξεμοντάρουν τίποτα.
http://www.paintbull.gr/paintbull_topik ... imaton.htm
http://www.chipsaway.gr/site/company_02.html -
ευχαριστω..παει κανενα 70ρι απο οτι εψαξα..
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οτι να΄ναι ... αλλα να σου εξηγήσω.
Λάθος καταλαβες. Αφησαν σημειωμα μεν, ο ένας δε χαραξε και το αμαξι ... γιατι τους ενοχλεί ένα δεντρο, ένα πεζοδρόμιο και τα παρκαρισμένα δίπλα και απεναντι απο το άνοιγμα της πυλωτης. Δεν κλείστηκαν!
Και όταν βγαίνεις απο πυλωτη σε στενό δρόμο πρέπει να ξερεις ότι πιθανό να χρειαστεί να κανεις και ένα μπρος πίσω εκτος αν θελεις περιμετρικα σου να μην υπάρχουν ούτε αυτοκινητα, ούτε πεζοδρόμια, ούτε δεντρα, ούτε τιποτα! Κατι σε έξοδο απο το μικρό σπίτι στο λιβαδι δηλαδή!Έτσι όπως τα περιγράφεις (στενός δρόμος και παρκαρισμένα αυτοκίνητα δίπλα και απέναντι απο την γκαραζόπορτα) είναι αδύνατον να βγεί αυτοκίνητο.
-
Εκατοντάδες κλήσεις για στάθμευση σε νυχτερινά κέντρα
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012, 09:23Σε ορισμένους βγήκε... από τη μύτη η έξοδος του Σαββατοκύριακου για διασκέδαση. Οι γερανοί της τροχαίας πήραν το διήμερο που πέρασε σαράντα αυτοκίνητα, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία είχαν σταθμεύσει παράνομα κοντά σε κέντρα διασκέδασης.
Επιβεβαιώθηκαν 593 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση, ενώ 301 ζεύγη πινακίδων αφαιρέθηκαν από άλλα αυτοκίνητα.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 9 συλλήψεις υπαλλήλων και παρκαδόρων, καθώς αυθαίρετα καταλάμβαναν πεζοδρόμια.
Άραγε το σήμα που έπεσε ήταν 'φέρτε λεφτά' ή 'τέλος η ανοχή στις παρανομίες!'?...
-
Εκ του αποτελέσματος, δε με νοιάζει ιδιαίτερα... Σίγουρα θα προτιμούσα το 'τέλος η ανοχή στις παρανομίες'
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
'τέλος η ανοχή στις παρανομίες!'?...Καλό ανέκδοτο κι αυτό...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έτσι όπως τα περιγράφεις (στενός δρόμος και παρκαρισμένα αυτοκίνητα δίπλα και απέναντι απο την γκαραζόπορτα) είναι αδύνατον να βγεί αυτοκίνητο.Οπως λεω και παραπάνω δεν είναι αδύνατο αν σκεφτεί καποιος την περίπτωση μπρος πίσω μια φορά ή λίγο πιο ανοιχτή στροφή. Παρόλ' αυτα, όταν έγιναν τα πεζοδρόμια, οι πολυκατοικίες, οι είσοδοι των πυλωτών και τότε στενός ήταν ο δρόμος και υπήρχαν παρκαρισμένα! Δεν συνεβησαν όλα ξαφνικα ... χθες!
Φυσικά το αδικαιολόγητο είναι ο βανδαλισμός.'τέλος η ανοχή στις παρανομίες!'?...
Καλό ανέκδοτο κι αυτό...
Είναι που τωρα είδαν ότι ξεκίνησε ο κόσμος να παρκαρει όπου να' ναι! Παλιότερα όλοι πρόσεχαν και φρόντιζαν! Που είδατε καταπατημενες νησίδες, τις τρεις λωρίδες να γίνονται μία κλπ? Και επιτέλους ... θελω χώρο για την Lambo μου!
Οι περισσότερες αναφορές παντως σε αυτό το topic τελικά δεν έχουν να κανουν απολυτα με την οδηγική συμπεριφορά, τη μαγκιά ή την απροσεξία αλλα με την δυνατοτητα ή μη ενός κόσμου απλώς ... να σκεφτεται πριν πραξει το οτιδήποτε!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Έτσι όπως τα περιγράφεις (στενός δρόμος και παρκαρισμένα αυτοκίνητα δίπλα και απέναντι απο την γκαραζόπορτα) είναι αδύνατον να βγεί αυτοκίνητο.
Οπως λεω και παραπάνω δεν είναι αδύνατο αν σκεφτεί καποιος την περίπτωση μπρος πίσω μια φορά ή λίγο πιο ανοιχτή στροφή. Παρόλ' αυτα, όταν έγιναν τα πεζοδρόμια, οι πολυκατοικίες, οι είσοδοι των πυλωτών και τότε στενός ήταν ο δρόμος και υπήρχαν παρκαρισμένα! Δεν συνεβησαν όλα ξαφνικα ... χθες!
Φυσικά το αδικαιολόγητο είναι ο βανδαλισμός.Επειδή με έχουν κλείσει πολλές φορές με αυτό τον τρόπο και μετά να μου λένε οτι με μια-δυο μανούβρες βγαίνω, εκανα ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα στο Google Sketchup
Υποθέτω μια τυπική γκαραζόπορτα των 3,5 μέτρων και τα αυτοκίνητα είναι όλα Skoda Octavia
Το κόκκινο Octavia είναι αυτό που θέλει να βγεί απο την piloti στο δρόμο ενώ τα γκριζομπλέ είναι τα παρκαρισμένα.
Επίσης τα παρκαρισμένα είναι σε τέτοια απόσταση ωστε όταν ένα Skoda Octavia περνά απο το δρόμο έχει 45 πόντους χώρο απο κάθε πλευρά.Τώρα κάνει τις 2 μανούβρες και έρχεται σε αυτή τη θέση:
Δέν νομίζω οτι μπορεί να βγεί
Έστω τώρα οτι μετά απο 5-6 μανούβρες το φέρνει λίγο καλύτερα:
Μόνο πρόβλημα οτι το Octavia έχει κύκλο στροφής 11 μέτρα άρα θα ακολουθήσει το ημικύκλιο που έχω βάλει.
Άρα όσες μανούβρες και να κάνει δέν υπάρχει περίπτωση να βγεί.
-
Εκτός αν είναι ο ταρίφας που είχαμε πάρει την περασμένη βδομάδα με ένα συνεργάτη, ο οποίος το Οκτάβια του το περνούσε, όπως μας είπε, κι από κλειδαρότρυπα.
-
Το Σάββατο το βράδυ ζήσαμε επικές στιγμές...
Κατά τις 00:45 ακούω φωνές από έξω. Έμοιαζε σαν ένα ζευγαράκι να μαλώνει. Τίποτα παράλογο. Στις 00:50 ακούω μία μικρή έκρηξη. Βγαίνω στο παράθυρο και βλέπω στην γωνία καπνούς. Μέχρι να κατέβω κάτω τα πιτσιρίκια είχαν εξαφανιστεί. 00:54 είχε έρθει και περιπολικό και πυροσβεστική. Μέχρι τις 01:00 είχαν σβήσει τη φωτιά. Τι είχε συμβεί? Σύμφωνα με ένα γείτωνα που έμενε ακριβώς από πάνω, άκουσε την κοπέλα να λέει στο αγόρι να μην κάνει βλακείες. Η συνέχεια? Κάτι πετάξανε στον κάδο της ανακύκλωσης, που εκτός από φωτιά προκλήθηκε και έκρηξη. Το αποτέλεσμα ο κάδος να καταστραφεί πλήρως, άρπαξε και ο διπλανός μεταλλικός με τα σκουπίδια, καθώς προκλήθηκαν και υλικές ζημιές σε ένα Kia παλιό που είχε την ατυχία να βρίσκεται παρκαρισμένο εκεί.
Και ρωτάω εγώ τώρα. Αν τα προλαβαίναμε, θα φταίγαμε αν τα σαπίζαμε για παραδειγματισμό?
Όλα αυτά στην Καλογρέζα.
-
πιασιμο απο το σβερκο και στο πισω καθισμα του περιπολικου...
-
Δε θα τα χάλαγε καθόλου.
-
@ Dog80
σε δρομο μονο δυο λωριδων με παρκαρισμενα και τετοια γκαραζοπορτα προσωπικα βγαζω - Εβγαζα!! (για τι την απεσυρα) την Λαντσια Καππα με συρωμενο τραιλερ 5.5 μετρων.. συνολικα δλδ 10 μετρα μηκος οχηματων. Στην περιπτωση που οι απ'εξω ηταν παρκαρισμενοι ετσι που αφηναν λιγωτερο απο τα 3.5 μετρα της πορτας τοτε το εβγαζα οσο μπορουσα καθετα, και μετα ξεκοτσαριζα για λιγο και με τα χερια το μανουβραριζα ωστε να 'περασει' αναμεσα.... αν το τιμονι 'κοβει' αρκετα γινεται... (της Καππα 'εκοβε' πολυ, και πιστευω οτι θα μου λειψει πλεον με το Juke)
στο σχεδιο που εχεις το τελευταιο π.χ. πρεπει να βγαλεις πολυ περισσωτερο το οχημα καθετα και μετα να στριψεις τελειως το τιμονι... και φυσικα με μια δευτερη μανουβρα να γινεται....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
@ Dog80σε δρομο μονο δυο λωριδων με παρκαρισμενα και τετοια γκαραζοπορτα προσωπικα βγαζω - Εβγαζα!! (για τι την απεσυρα) την Λαντσια Καππα με συρωμενο τραιλερ 5.5 μετρων.. συνολικα δλδ 10 μετρα μηκος οχηματων. Στην περιπτωση που οι απ'εξω ηταν παρκαρισμενοι ετσι που αφηναν λιγωτερο απο τα 3.5 μετρα της πορτας τοτε το εβγαζα οσο μπορουσα καθετα, και μετα ξεκοτσαριζα για λιγο και με τα χερια το μανουβραριζα ωστε να 'περασει' αναμεσα.... αν το τιμονι 'κοβει' αρκετα γινεται... (της Καππα 'εκοβε' πολυ, και πιστευω οτι θα μου λειψει πλεον με το Juke)
στο σχεδιο που εχεις το τελευταιο π.χ. πρεπει να βγαλεις πολυ περισσωτερο το οχημα καθετα και μετα να στριψεις τελειως το τιμονι... και φυσικα με μια δευτερη μανουβρα να γινεται....
Όταν λές δρόμος δύο λωρίδων σε τί πλάτος αντιστοιχεί? Εγώ έχω υπολογίσει στο σχεδιάγραμμα έτσι ωστε η λωρίδα ανάμεσα στα παρκαρισμένα είναι 2,7 μέτρα άρα το συνολικό πλάτος είναι περίπου 6,5 μέτρα.
Το κόψιμο του τιμονιού όντως είναι πρόβλημα. Στο Peugeot μου πχ δέν θα είχε νόημα να ανοιχτώ πιό πολύ γιατι το τιμόνι δέν κόβει. Θα έστριβα περίπου όπως στο σχεδιάγραμμα.
-
-
Ξεσκαρτάρισμα κινητού:Επειδή πριν καιρό ο Kacey είχε αναφερθεί σε μαγαζί στην πλατεία Καρύτση, το οποίο καταλαμβάνει μονίμως δρόμο υπό την ανοχή της Δημοτικής Αστυνομίας:
Σε αυτο ακριβως αναφερομουν. Ακριβως απεναντι ειχα παρκαρει, σε θεση 'μονιμου κατοικου' (που δεν μενει κανεις στην πλατεια Καρυτση, δεν εχει σπιτια), οπου φυσικα με εγραψαν. Κ ειχαν βγει καποιοι εξυπνοι με πρωτο τον pipino να μου υποδειξουν οτι δεν επρεπε να γκρινιαζω, γιατι ειμαι παρανομος.
Κανεις δεν καταλαβε οτι αυτο για το οποιο γκρινιαζα ειναι οτι αυτοι που ακριβως απεναντι με εγραψαν δεν ασχολειται με το οτι το συγκεκριμενο μαγαζι καταλαμβανει παρανομα θεσεις για 2,5 αυτοκινητα απο τον δρομο οπου θα μπορουσα να παρκαρω νομιμα, κ κανεις δεν ενοχληθηκε απο αυτη τη συμπεριφορα. Εχουμε τους μπατσους που μας αξιζουν λοιπον...
Αξιοτιμε κ. Δουνη, καλησπερα σας.
Σε συνεχεια της απο τον Απριλιο του 2011 ηλεκτρονικης επικοινωνιας μας (που παραθετω πιο κατω), θα ηθελα να σας αποστειλω τη φωτογραφια που επισυναπτω στο παρον email. Εν συντομια να σας θυμισω οτι την ιδια στιγμη που οι Δημοτικοι Αστυνομικοι βεβαιωναν παραβαση σε εμενα για παρανομη σταθμευση σε θεση μονιμου κατοικου επι της οδου Παρνασσου 2-4 στην πλατεια Καρυτση (που ουδεποτε αμφισβητησα), ακριβως απεναντι απο το αυτοκινητο μου (Παρνασσου 3) υπηρχε η εικονα που φαινεται στη φωτογραφια:
Το καταστημα Pairi Daeza να εχει παρανομως καταλαβει χωρο (ικανο να χωρεσει τρια οχηματα, δηλαδη μιλαμε για περι τα 10μ) επι του οδοστρωματος, στην πλευρα του δρομου που η σταθμευση ειναι ελευθερη για ολους (κ θα μπορουσαν να ειχαν παρκαρει καποιοι απο τους παρανομουντες που με τοσο ζηλο γραφουν καθε βραδυ οι υπαλληλοι σας...), ωστε να αναπτυξει τραπεζοκαθισματα για να μπορουν οι πελατες του να ... παιζουν ταβλι!
Καταλαβαινετε οτι εκτος απο την πασιφανεστατη παραβαση καθηκοντος των υπαλληλων σας (επιλεκτικη βεβαιωση παραβασεων ειτε γιατι θελουν κ κανουν τα στραβα ματια, ειτε γιατι φοβουνται),ποσο αδικο ειναι να βεβαιωνονται προστιμα στους οδηγους για μια παραβαση που θα μπορουσαν να αποφυγουν, αν ειχε κανει σωστα τη δουλεια του ο ιδιος υπαλληλος κ ειχε βεβαιωσει τα αντιστοιχα προστιμα στο καταστημα ωστε να ειναι ελευθερες αυτες οι θεσεις.
Ο λογος που ανεσυρα αυτο το email μετα απο 9 μηνες ειναι γιατι τωρα βρηκα - απο αλλο οδηγο εξαναγκασμενο σε παραβαση - τη φωτογραφια που αποδεικνυει τα λεγομενα μου, κ που μου ειχατε ζητησει εσεις στην αρχικη σας απαντηση. Ειναι προφανες οτι αυτη την εποχη με τις συγκεκριμενες καιρικες συνθηκες δεν υφισταται αυτο το προβλημα (αν κ δεν ειμαι σιγουρος για τις γλαστρες-διακοσμηση που κ αυτες στο δρομο), αλλα σας υποσχομαι οτι μολις μπει το καλοκαιρι το συγκεκριμενο σκηνικο θα επαναληφθει, οσο επαναλαμβανεται η ανοχη των υπαλληλων σας σε τετοια φαινομενα. Θα το μαθετε εξαλλου απο τις νεες φωτογραφιες που θα σας στειλω, οταν προκυψουν.
Μετα τιμης,
Kacey -
Υπερβολικά συγκρατημένος ήσουν Κωνσταντίνε.
Θα περίμενα κάτι πιο του στυλ 'μπλα μπλα μπλα προτού το πρόβλημα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις απ' ότι θα ήθελες' (ευγενικά πάντα). -
Δεν εχω κανενα λογο να τα χωσω σε καποιον που ασχοληθηκε, μου απαντησε ευγενικοτατα, δεν με ειρωνευτηκε επειδη δεν συμφωνουσε (ή ακομα κ δεν του αρεσαν) αυτα που ελεγα*. Απο κει κ περα ηθελα να καταστησω προφανες οτι θα ασχοληθω κ θα γκρινιαξω για αυτο το θεμα οσο μπορω, μεχρι να λυθει.
*αυτο για μερικους εδω μεσα.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]