-
Σήμερα EDDIE ανακάλυψα ότι αλληλογραφία 1 έτους (τόνων χαρτούρας) με ψ διεύθυνση Υπουργείου ΨΨΨ (η οποία εδράζει σε ψ περιοχή), την οποία διεκπεραίωνε (με ολάκερη σφραγίδα ) μετά μουσικής και τσιγάρου συμπαθέστατος μισθωτός στα κεντρικά του Υπουργείου που εδράζει σε χ περιοχή (δλδ αλλού τα δίνω κι αλλού τον πίνω), απλά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της.
Τίθεται ένα ερώτημα γιατί αφού θέλω το γράμμα να πάει στην ψ περιοχή πρέπει να περάσει για πρωτόκολλο από την χ περιοχή; Και μετά από την χ περιοχή να πάει στην ψ περιοχή αφού πρωτοκολληθεί στη διαδρομή καμιά σαρανταριά φορές;
Και μετά σκέφτομαι πόσες οικογένειες μισθωτών συντηρεί το γράμμα μου και λέω χαλάλι η ταλαιπωρία.Τεσπά, αν και στα @@ σας για την τρομερή ανακάλυψή μου, εγώ αύριο θα τους πάω σε αντίγραφα όλη την αλληλογραφία (και με αριθμούς πρωτοκόλλου ) και περιμένω να δω στις γουρλοματάρες τους μπόλικη απόγνωση.
-
This is the way we make pluto...
-
Ακουσα οτι γνωστη τραπεζα επεβαλλε μειωση 15% στους μισθους των υπαλληλων της...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
378.876 δήλωσαν το 2009 μέσο εισόδημα 10.477 και το 2010 11.481 όλως τυχαίως κάτω από το αφορολόγητο. Το 2009 κυρίως δεν είχαμε καταλάβει ακόμα την κρίση. ΕΣΥ και ο κάθε ένας που γράφει εδώ μέσα θεωρεί ότι επειδή αυτός είναι εντάξει με το κράτος είναι εντάξει και το συνάφι του. Προφανώς και δεν είναι.
Τα ίδια ισχύουν προφανώς και για τους ΔΥ και για τους ΙΥ αλλά και για τους αγρότες. Το να τα σπρώχνουμε κάτω από το χαλάκι και να χλευάζουμε τους άλλους δεν βοηθάει σε κάτι. Πολλά είναι τα στραβά στην Ελλάδα αδερφέ. Οπως θα έλεγε και ο ποπολάρος ...ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ είμαστε.Έλεγχος είναι η λέξη που ψάχνεις αδερφέ. Διαφορετικά αν δεν μπορούν ή δεν τους αφήνουν να παραιτηθούν από μισθωτοί ελεγκτές και να γίνουν αγρότες για να κονομάνε επιδοτήσεις ή λοιποί ελεύθεροι επαγγελματίες για να είναι όλως τυχαίως κάτω από το αφορολόγητο. Αλλά δεν το κάνουν. Γιατί;
Εγώ το συνάφι μου το γαμοσταυρίζω καθημερινά. Και;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μάνο, μου θυμίζεις τα παιδιά εδώ μέσα που μας δίνουν οδηγίες πως να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.ΥΓ. Τις επιδοτήσεις κάποιοι τις 'σκαρφίστηκαν' κ για κάποιον λόγο. Δεν ξύπνησαν μια μέρα οι αγρότες κ είπαν 'από σήμερα θα παίρνουμε επιδοτήσεις'!
Η συρίκνωση των επιδουούμενων αγροτών κ η ταυτόχρονη έκρηξη των (επίδοξων αλλά και διορισμών) ΔΥ κάτι θα έπρεπε να μας λέει.Δεν μπορώ να διαφωνήσω, ειδικά με το άλλο σου σχόλιο:
Κ συγνώμη δλδ, μια ματιά έριξαν οι Ευρωπαίοι κ τα βρήκαν, τόσος Ελεγκτικός Μηχανισμός στο Δημόσιο δεν έβλεπε τπτ?
Οι Ευρωπαίοι έχουν ένα μηχανισμό ελέγχου, όχι άριστο, αλλά πάντως υπαρκτό. Οι Έλληνες όχι απλώς δεν έχουν μηχανισμούς ελέγχου για το πού και πώς κατευθύνονται οι δημόσιοι πόροι, αλλά βρίσκουν ένα σωρό τρόπους να νομιμοποιούν εκ των προτέρων ή εκ των υστέρων παρανομίες και παρατυπίες.
Μόνο μια ένσταση:
δεν είδα ποτέ στους αποκλεισμούς δρόμων ΔΥ που δεν έλεγχαν ή που παρανομούσαν να συμμετέχουν στο τζέρτζελο.
Έβλεπα όμως εκλεγμένους πολιτικούς της 'αγροτιάς' να υπερασπίζονται μέχρις εσχάτων τα δίκαια αιτήματα των αγροτών, δηλαδή επιδοτήσεις αντί παραγωγής, μοίρασμα αποζημιώσεων αντί αναδιάρθρωσης καλλιεργειών, ΟΓΑ με κανονικές συντάξεις αντί τζαμπέ ένσημα κλπ. -
Και την ωρα που η κυβερνηση κανει ερευνα στο εντερο μας,για καποιους αλλους υπαρχουν διαβεβαιωσεις:
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112807281 -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ακουσα οτι γνωστη τραπεζα επεβαλλε μειωση 15% στους μισθους των υπαλληλων της...Για ποια λες?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και την ωρα που η κυβερνηση κανει ερευνα στο εντερο μας,για καποιους αλλους υπαρχουν διαβεβαιωσεις:
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112807281Ε, δεν καταλαβαίνεις πόσα οικήματα θα δηλωθούν ότι 'χρησιμοποιούνται για αγροτικές εκμεταλλεύσεις' κλείνοντας το μάτι στους εκάστοτε ελεγκτές ή δεν ξέρω εγώ ποιους;
Τους μάθαμε τόσα χρόνια...
(α'στα διάλα άλλη μια φορά)
_
-
Eίσαι 21, οικονομικά και ψυχολογικά ανεξάρτητος σε πολύ μεγάλο βαθμό (80% σίγουρα), δεν ζεις με γονείς, είσαι σε άλλη πόλη, στο 3ο έτος της σχολής σου, δεν χρωστάς τίποτα (ούτε λεφτά ούτε μαθήματα ) και δουλεύεις σε τομέα τελείως άσχετο από αυτόν που σπουδάζεις (κάνεις την κλασσική φοιτητική δουλειά.. σερβιτόρος ) Ώσπου φτάνει η στιγμή που σου έρχεται η ευκαιρία να χωθείς στη μεγαλύτερη ελληνική εταιρία του κλάδου σου, αφού η δουλειά σου τους άρεσε. Τα χρήματα; Ελάχιστα. Πρέπει να συνεχίσεις το σερβιτοριλίκι αν δεν θες να είσαι βάρος σε γονείς.
2 καρπούζια σε μία μασχάλη.. 2 δουλειές την ίδια εποχή που άλλοι πασχίζουν για μία, μία δουλειά για να σε αφήνει να επιβιώσεις και μία για να κάνεις αυτό που σπουδάζεις, που έχεις ιδρώσει, αυτό που γουστάρεις, και αυτό που στο μέλλον -ελπίζεις οτι- θα σε 'ζει'.
Είμαι ταυτόχρονα χαρούμενος, και προβληματισμένος μην τα σκατώσω...
-
Απλα καλή δυναμη και καλό κουραγκιο!
-
Γνώμη μου: Ν' αφήσεις το σερβιτοριλίκι ΧΤΕΣ.
-
Για τι κλάδο μιλάμε; Και τι ωράρια;
Έχει η σχολή υποχρεωτικές παρακολουθήσεις; -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Γνώμη μου: Ν' αφήσεις το σερβιτοριλίκι ΧΤΕΣ.+1
Φορτώσου στους γονείς οικονομικά για λίγο αν χρειαστεί, θα σε ξεχάσουν σύντομα μάλλον (ελπίζω). -
Μειώνεις τις ώρες από το σερβιτοριλίκι. Θα ποντάρεις στο μέλλον, το μέλλον πάντα προηγείται του παρόντος... Κ θα ζητήσεις λίγη βοήθεια από τους γονείς αν δεν βγαίνεις κ αν γίνεται...
Sent from space using Tapatalk
-
Το μελλον προηγειται του παροντος, εκτος αν στο παρον δεν βγαινουν τα κουκια...
-
Η σχολή έχει (αν και θεωρητική σχολή) λίγα εργαστήρια (6 ώρες την εβδομάδα). Χρωστούμενα δεν έχω, οποτε δεν πάει πίσω, βγαίνει και στην ώρα της και με βαθμό.
Αυτό ακριβώς που είπε ο PeterPan σκέφτομαι και εγώ, και έτσι έκοψα οτι βάρδια είχα πρωινη και έχω κρατήσει τις απογευματοβραδυνές (μέχρι τις 00.00, στη 01.00 θα είμαι στο κρεβάτι για ύπνο ) και τα σαββατοκύριακα (4/7 μέρες δηλαδή, πετσοκομμένο 6ωρο).
Σίγουρο (όσο σίγουρο μπορεί να είναι) πρόγραμμα και ωράριο στη νέα δουλειά θα ξέρω την Τρίτη.. Με σωστό προγραμματισμό βγαίνει νομίζω
Εννοείται πως το μέλλον προηγείται του παρόντος, αν δω ότι ούτε έτσι τη βγάζω, τότε το σερβιτοριλίκι πάει περίπατο, απλά θέλω να είμαι και οικονομικά ανεξάρτητος, αλλά και να μη φορτωθώ σε γονείς που τα οικονομικά τους δεν είναι και τα καλύτερα..
-
Ο χρήστης matt21 έγραψε:
Eίσαι 21, οικονομικά και ψυχολογικά ανεξάρτητος σε πολύ μεγάλο βαθμό (80% σίγουρα), δεν ζεις με γονείς, είσαι σε άλλη πόλη, στο 3ο έτος της σχολής σου, δεν χρωστάς τίποτα (ούτε λεφτά ούτε μαθήματα ) και δουλεύεις σε τομέα τελείως άσχετο από αυτόν που σπουδάζεις (κάνεις την κλασσική φοιτητική δουλειά.. σερβιτόρος ) Ώσπου φτάνει η στιγμή που σου έρχεται η ευκαιρία να χωθείς στη μεγαλύτερη ελληνική εταιρία του κλάδου σου, αφού η δουλειά σου τους άρεσε. Τα χρήματα; Ελάχιστα. Πρέπει να συνεχίσεις το σερβιτοριλίκι αν δεν θες να είσαι βάρος σε γονείς.2 καρπούζια σε μία μασχάλη.. 2 δουλειές την ίδια εποχή που άλλοι πασχίζουν για μία, μία δουλειά για να σε αφήνει να επιβιώσεις και μία για να κάνεις αυτό που σπουδάζεις, που έχεις ιδρώσει, αυτό που γουστάρεις, και αυτό που στο μέλλον -ελπίζεις οτι- θα σε 'ζει'.
Είμαι ταυτόχρονα χαρούμενος, και προβληματισμένος μην τα σκατώσω...
Το 'μεγαλυτερη ελληνικη εταιρεια του κλαδου σου' δυστυχως δεν σημαινει απαραιτητα κατι καλο στις μερες μας,ισως μαλιστα να ειναι και αρνητικο γιατι σημαινει μεγαλη εκθεση στην ελληνικη οικονομια.
-
Κατάργηση 100 χιλ. θέσεων εργασίας στην Ελλάδα ζητά ο Βούλγαρος πρόεδρος
Την κατάργηση τουλάχιστον 100.000 θέσεων εργασίας προτείνει στην Ελλάδα ο νέος πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ και χαρακτηρίζει τη χώρα του υπόδειγμα για την Ελλάδα στην πολιτική περιορισμού του χρέους.
Σε συνέντευξή του στη γερμανική έκδοση των Financial Times, ο κ. Πλεβνέλιεφ υποστηρίζει ότι η Βουλγαρία δεν κατάργησε απλώς 100.000 θέσεις στον κλάδο των κατασκευών, αλλά και 15.000 θέσεις στον Δημόσιο Τομέα, ενώ προχώρησε σε γρήγορες και ευρείες ιδιωτικοποιήσεις, με αποτέλεσμα το συνολικό χρέος από το 100% του ΑΕΠ την προηγούμενη δεκαετία να φθάσει σήμερα στο 16%.
Ο Βούλγαρος πρόεδρος εκφράζει τον θαυμασμό του για την «κουλτούρα σταθερότητας» της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, ζητεί αυτή η κουλτούρα να βρει εφαρμογή σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και δηλώνει πεπεισμένος ότι «η Γερμανία θα μας οδηγήσει σε μια πολύ πιο ισχυρή Ευρώπη».
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ
-
Τελικά, το τρολλάρισμα έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία...
-
Καιρος να θυμηθουμε τη σταση της Βουλγαριας στον 2ο ΠΠ.... τσιρακια του φασισμου.....
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....