-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ταύρε, της ίδιας σχολής σε κόβω....
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Με το αριστερό φρενάρω μόνο όταν οδηγώ γρήγορα σε στροφές.
Είναι κουραστικό να φρενάρεις με το αριστερό.Έχει ABS;
Εγω το κάνω σα παιχνίδι σε χαμηλές ταχύτητες ( μαζί με clutchless shifting ). Πρέπει να είναι πολύ αποδοτικό όσο ανεβαίνει ο ρυθμός, αλλά δεν το εμπιστεύομαι σε κρίσιμα φρεναρισματαSent from my U8800 Pro using Tapatalk
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ταύρε, της ίδιας σχολής σε κόβω....
Bάζω στοίχημα ότι καταλαβαίνεις και τον τύπο της βενζίνης με την γεύση...
-
Όχι, ως εκεί δεν έφτασα!
-
Τυχερός είσαι...
Και τελικά όσο περνάει ο καιρός γίνεται και άχρηστη η γνώση...τότε (1979) δοκίμαζα απλή και σούπερ...Καμμιά φορά με μεζέ, αφού ρούφαγα και ζιγκλεράκια που είχαν μέσα το κατιτις τους... -
εποχή ποτοαπαγόρευσης;
-
Μπα Βενζινομαστοροακρίβειας και αφραγκίας...χαχα η ανάγκη φιλοτιμία...
-
-
Στάση λεωφορείου (ή, αλλιώς, άλλο ένα σημείο για παρκάρισμα) στη Ν.Ερυθραία:
Κανονικά πρέπει να υπάρχει χώρος να πλησιάζει το λεωφορείο στο πεζοδρόμιο χωρίς να κλείνει όλο το δρόμο, δηλαδή 5-6 αμάξια κατά μήκος της στάσης. Στην Αγγλία είναι μαρκαρισμένη η άσφαλτος στο σημείο που έχει στάση και υπάρχει ΔΙΠΛΗ κίτρινη γραμμή που σημαίνει απαγορεύεται το παρκάρισμα ΟΛΕΣ τις ώρες. Εδώ, έχουν ιδέα τι σημαίνει μονή κίτρινη? Ή είναι τόσο ακριβή η μπογιά?....
Για αστυνόμευση, φυσικά, ούτε λόγος.
Έχουν πιο σημαντικά πράγματα ν' ασχοληθούν.Πρέπει ν'αρχίσουν να παίζουν αυτοκόλλητα δηλαδή, μπας και χαμπαριάσουν μερικοί?....
( http://www.streetpanthers.gr/index.php? ... &Itemid=16 ) -
Νίκο μου έχουν τελειώσει και θα ξαναπαραγγείλω, αμα θες πες μου.
Καλά, σ' όλη αυτήν την περιοχή συμβαίνουν καφρίλες. Γιατί, παρακάτω που στρίβουν στον Κατσίμπα ενώ απαγορεύεται; Ή που παρκάρουν και κάνουν την Κηφισίας από 2 λωρίδες μία; Κι άλλα τόσα... Ή στο φανλαρι που φαίνεται, που πάνε από αριστερά, που είναι για να στρίβεις, και χώνονται μπροστά σου; Βρασ' τα, δε βγάζεις άκρη.
υ.γ. Το Σάββατο πέρασα μια βόλτα απ' τη γειτονιά σου, να τιμήσω Πανερυθραϊκό.
-
Τι λένε οι τρελοί ρε;
Σ' όλο το κέντρο της Αθήνας έχουν βάλει ειδικές τσιμεντένιες επεκτάσεις στα πεζοδρόμια για να έχει άνοιγμα να μπορούν να περάσουν οι επιβάτες, μην τους αφήνει πάνω στα αμάξια το λεωφορείο και αυτοί θέλουν χώρο να μπαίνει το λεωφορείο;
Έστω ότι μπαίνει και δε κόβει τη κίνηση, ποιός Έλληνας θα κόψει και θα παραχωρήσει προτεραιότητα στο λεωφορείο για να βγει πάλι στο ρεύμα κίνησης και να συνεχίσει το δρομολόγιο του; -
Εγώ.
In other words, ο μαλάκας.
-
Και εγώ, αλλά δε νομίζω να μπορούμε να βολέψουμε όλα τα δρομολόγια του ΟΑΣΑ.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Νίκο μου έχουν τελειώσει και θα ξαναπαραγγείλω, αμα θες πες μου.Καλά, σ' όλη αυτήν την περιοχή συμβαίνουν καφρίλες. Γιατί, παρακάτω που στρίβουν στον Κατσίμπα ενώ απαγορεύεται; Ή που παρκάρουν και κάνουν την Κηφισίας από 2 λωρίδες μία; Κι άλλα τόσα... Ή στο φανλαρι που φαίνεται, που πάνε από αριστερά, που είναι για να στρίβεις, και χώνονται μπροστά σου; Βρασ' τα, δε βγάζεις άκρη.
υ.γ. Το Σάββατο πέρασα μια βόλτα απ' τη γειτονιά σου, να τιμήσω Πανερυθραϊκό.
Έλεγα να τυπώσω σε αυτοκόλητο Α4 στο λειζερ του γραφείου που έχει φθηνό κόστος ανά σελίδα....
Το ωραίο στη Ν.Ερυθραία είναι ότι στον κεντρικό δρόμο παρκάρουν όλοι ακόμα και μπροστά στη στάση του λεωφορείου, στα δε γύρω στενά έχει πινακίδες 'ελεγχόμενης στάθμευσης' τις οποίες όλοι (ΚΑΙ ο δήμος) γράφουν στα @@ τους, οπότε και μαθαίνει ο κόσμος ότι μια πινακίδα δε σημαίνει τίποτα....
Του Πανερυθραϊκού εμένα μου πέφτουν λίγο βαριά ρε γμτ.. Το καλοκαίρι δοκίμασα έναν άλλο που δεν ξέρω πόσο έχει που άνοιξε, πάνω στην πλατεία (2 στενά πιο βόρεια - 'Ντόκος' νομίζω) και μου άρεσε πολύ το κρέας του.
Περί στάσεων λεωφορείου...
Είχα πάρει και μια φωτό από τη στάση που είναι απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής, με ουρά από ταξί (5-6) να είναι παρκαρισμένα μπροστά στη στάση, σε απόσταση ένα πλάτος αμαξιού από το πεζοδρόμιο.... Πάω και του λεω του πρώτου 'συγνώμη, μήπως ξέρετε.... η στάση του λεωφορείου ισχύει ή έχει καταργηθεί και την έχουν μεταφέρει αλλού? επειδή βλέπω το έχετε κάνει πιάτσα ακριβώς μπροστά της'... Με κοιτούσε περίεργα (σε στυλ 'από ποιον πλανήτη ήρθε αυτός?').... -
Γενικά έχει γέλιο να πηγαίνεις με υφάκι ηλίθιου και να τους τη λες. Σε τύπισα με ολακαίνουργιο Countryman που πάρκαρε Κηφισίας, ακριβώς έξω απ' το πλαίσιο και πάνω στη διάβαση, περνάω το δρόμο πεζός, της χτυπάω το τζάμι, το κατεβάζει και της λέω 'με συγχωρείτε, μπορείτε να πάτε λίγο πιο μπροστά να περάσω;' Αυτή προχωράει κάνα-δυο μέτρα, ξαναπάω, και της λέω 'με συγχωρείτε, το έχετε πάρει χαμπάρι ότι γαμάτε την κυκλοφορία;'
-
Σε τύπισα με ολακαίνουργιο Countryman που πάρκαρε Κηφισίας, ακριβώς έξω απ' το πλαίσιο και πάνω στη διάβαση, περνάω το δρόμο πεζός, της χτυπάω το τζάμι, το κατεβάζει και της λέω 'με συγχωρείτε, μπορείτε να πάτε λίγο πιο μπροστά να περάσω;'Καλό!
-
Θεος χαχαχαχαχα
-
'με συγχωρείτε, μπορείτε να πάτε λίγο πιο μπροστά να περάσω;''Δε μας παρατάς ρε μ@λ@κα πρωί-πρωί;' είναι η πιο πιθανή απάντηση ( ).
Εκεί πως αντιδράς; -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
'με συγχωρείτε, μπορείτε να πάτε λίγο πιο μπροστά να περάσω;'
'Δε μας παρατάς ρε μ@λ@κα πρωί-πρωί;' είναι η πιο πιθανή απάντηση ( ).
Εκεί πως αντιδράς;Σφαλιάρα (για Πειραιά).
Ή περνάμε πάνω από το καπώ (για δικομανείς).
Ή φωνάζουμε τη γυναίκα μας να δείρει τη ζωάρα (για 'ρσενικούς).
-
Κι επειδή κάθε μέρα δεν είναι γιορτή, προσπερνάς και δεν ασχολείσαι καθόλου (και φυσικά, γι αυτό έχουμε φτάσει να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει).
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]