-
Ôï 2000 ôñÜêáñå Ýíáò ößëïò ìå G6. Åß÷å áóöÜëåéá 'ìÝóá' áð ôçí Toyota (British Providence).ÐÞñå ôçë óôçí Toyota êáé áõôïß êáíüíéóáí ôá õðüëïéðá.
-
Ο χρήστης ippokratis έγραψε:
TOYOTA=ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,ΑΝΕΣΗ,ΚΥΡΟΣ.
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΥΟΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΤΟΥΟΤΑ [/img][/u]Δεν σπάει, δεν χαλάει, δεν στρίβει
P.S. :No hard feelings, και μεις οικογενειακό toyota εχουμε
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Πλακα μου κανεις; Σε corolla; Γιατι τι σου ειπαν σαν δικαιολογια;Μακάρι να έκανα πλάκα
Μου είπαν το αναμενόμενο ότι ήταν ελαττωματικός και φυσικά τον άλλαξαν στην εγγύηση (αν μπορούσαν ας έκαναν αλλιώς )...Έχει παρατηρήσει κανέις -σε προηγούμενο corolla πάλι- ανέβασμα της θερμοκρασίας στα κόκκινα χωρίς λόγο? Εχει συμβεί δύο φορές και στην αντιπροσωπεία δέν βρήκαν κάτι...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Πρώτη φορά παράπονο από Τογιότα, λέω να το γράψω... Πάω στην αντιπροσωπεία για τα καθιερωμένα, λαδάκια, φιλτράκια κλπ... Φίλτρο καμπίνας επιβατών δεν υπήρχε, μου λένε περάστε από δευτέρα θα έχουμε.
Πρώτη ένσταση εδώ, η Τογιότα 'διαφημίζει' την 99% πληρότητα σε ανταλλακτικά της... τέλοσπάντων.
Ξαναπάω από δευτέρα, τίποτα. Η απάντηση: 'κάνουν καταγραφή στην Τογιότα Ελλάς και δεν μας έχουν φέρει ακόμα...'
ΣπύροςΚάθε τέλος χρονιάς και αρχή επόμενης υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τις απογραφές στις αποθήκες.
Δηλαδη εγω που εχω παραγγειλει το υφασμα του καθισματος πριν 2 μηνες πρεπει να περιμενω την επομενη απογραφη για να το παρω;-Η μηπως θα ερθει μαζι με το λαστιχο του καπω που εχει παραγγελθει επανελειμενως εδω και 6 μηνες;;;
Απο το αυτοκινητο δεν εχω παραπονο... μ@λ@κιες ζημιες εχει βγαλει που απλα σου τη σπανε και δεν τις περιμενεις απο ενα τετοιο αυτοκινητο. Για την αντιπροσωπεια εχω τις ενστασεις μου.
-
Σημαντικές ερωτήσεις:
1)Οταν πηρε ο πατέρας μου το ναο Corolla απο την αντιπροσωπεια του ειπαν οτι για αλλαγη λαδιων στα 7.000χλμ. Εγω ειμαι σιγουρος οτι η αλλαγη των πρωτων 1.000 ειναι πολυ σημαντικη οπως εχω διαβασει απειρες φορες εδω μεσα επειδη τα πρωτα λαδια ειναι ορυκτελαια κτλ......... Επειδη ο πατερας μου ομως ρωτησε και του ειπαν πως δε χρειαζεται μπορειτε σας παρακαλω πολυ να μου πειτε ακριβως το λογο για τον οποιο χρειαζεται για να το πω στον **ηλιθιο-τσιγγουνη-βαριεστημενο **μηχανικό; Επειδη δεν εχω το βιβλιο του αυτοκινητου στα χερια μου μπορει να μου πει καποιος αν το λεει και εκει;
2)Εχετε ακουσει κατι για ελαττωματικες παρτιδες αντλιας φρενων σε corolla και Yaris;
3)Ξερετε αν το cd-player του corolla παιζει mp3;Σας παρακαλω πολυ να μου απαντησετε στην πρωτη ερωτηση με καλη τεκμηριωση για να του την πω του ηλιθιου!
-
-
Απεναντίας, για νέα αυτοκίνητα έχει γραφτεί εδώ μέσα ότι δεν απαιτείται η αλλαγή στα πρώτα χλμ, αφού δεν βγαίνουν πλέον από τις σύγχρονες μηχανές κατάλοιπα και ρινίσματα. Υποθέτω δε πως ακόμα κι αν βγαίνουν κάτι λίγα, θα συγκρατούνται από το φίλτρο λαδιού, άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
-
Όχι, εκτός αν άλλαξε κάτι μετά το τελευταίο facelifting.
-
-
'TOYOTA=ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,ΑΝΕΣΗ,ΚΥΡΟΣ.
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΥΟΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΤΟΥΟΤΑ 'Έγώ έχω το Yaris με 48.000km και σίγουρα δεν έιμαι ευχαριστημένος από τομείς όπως ποιότητα,άνεση και κύρος.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΑΝΕΣΗ: Το αυτοκίνητο κοπανάει στις λακκούβες,τόσο η εταζέρα,όσο και τα πλαστικά στις κολώνες(!) κτλ.
ΚΥΡΟΣ: 1000άρι που το πληρώνεις 3.963.000δρχ και έχει πλαστικά κορεάτικου,δεν έχει φως στο χώρο αποσκευών και το κάλυμα στον καθρέφτη του σκιαδιου του οδηγού κλείνει με αυτοκόλλητο (αυτό που κάνει 'χρατς', σαφέστατος,έτσι;) που ανοίγει στα καλά καθούμενα εκεί που οδηγάω!
Από αξιοπιστία γενικά καλά,αν και άλλαξα τρεις φορές τήν τσιμούχα στα μπροστά παράθυρα (το έχουν κι άλλα yaris αυτό -δούλεξα ένα διάστημα στην Τoyota-) και τελευταία κάνει έναν έντονο θόρυβο στο ρελαντί.
Κατά τα άλλα,καλά!
Οδήγησα και **το Jazz **και είναι με διαφορά καλύτερο! -
Έντονο μεταλικό θόρυβο και σε μένα. Πήγα το αυτοκίνητο σε συνεργείο για εξάτμηση και δεν βρήκε τίποτα. Αλλάξα δίσκο στα 7000 χλμ. λόγω λάθους κωδικού από το εργοστάσιο. Ο θόρυβος όμως στο ρελαντί μου τη δίνει στα νεύρα.
-
Παιδιά μια βοήθεια,
συγγενής μου ενδιαφέρεται για το Avensis 1.6 Sol και θέλω εάν είναι δυνατόν να μου δώσετε αναλυτικά στοιχεία εξοπλισμού.
Μην με παραπέμψετε στο toyota.gr γιατί ο πίνακάς τους έχει λάθη και γενικά είναι δυσνόητος στο να καταλάβεις σε ποιά έκδοση αναφέρεται.
Ευχαριστώ
-
http://www.4t.gr/technical/model.php
Μη στηρίζεσαι όμως σε κανένα site και σε καμιά μπροσούρα. Οι εκδόσεις μεταβάλλονται τακτικά και προσφορές βγαίνουν ή κόβονται. Ρώτα απευθείας στην αντιπροσωπεία και ζήτα και δωράκια (συναγερμό, σύστημα παρκαρίσματος κλπ). Αν δεν δώσουν δωράκι, ρώτα και αλλού.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδιά μια βοήθεια,συγγενής μου ενδιαφέρεται για το Avensis 1.6 Sol και θέλω εάν είναι δυνατόν να μου δώσετε αναλυτικά στοιχεία εξοπλισμού.
Μην με παραπέμψετε στο toyota.gr γιατί ο πίνακάς τους έχει λάθη και γενικά είναι δυσνόητος στο να καταλάβεις σε ποιά έκδοση αναφέρεται.
Ευχαριστώ
Eχω την εκδοση sol στα 1800 cc .....
O εξοπλισμός του αυτοκινητου ειναι υπερπληρες με ολες τις ηλεκτρικες ευκολιες και ανεσεις , εχει μεγαλη διαφορά απο την φθηνη εκδοση.
Θα του αρεσει πολυ το ηχοσυστημα και ο διζωνικος κλιματισμος....
Ο καταλογος ειναι μεγαλος και σε ενα pdf στο toyota.gr ειναι ξεκαθαρος και χωρις λαθοι...Παντως αν θελεις να τον βοηθησεις πεισε τον να παρει το 1800, το αμαξι ειναι βαρυ και θα ζοριζετε ιδιαιτερα με τον 1600, και θα υστερει σημαντικα σε ενεργητικη ασφαλεια
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Παιδιά μια βοήθεια,
συγγενής μου ενδιαφέρεται για το Avensis 1.6 Sol και θέλω εάν είναι δυνατόν να μου δώσετε αναλυτικά στοιχεία εξοπλισμού.
Ευχαριστώ
Eχω την εκδοση sol στα 1800 cc .....
O εξοπλισμός του αυτοκινητου ειναι υπερπληρες με ολες τις ηλεκτρικες ευκολιες και ανεσεις , εχει μεγαλη διαφορά απο την φθηνη εκδοση.
Θα του αρεσει πολυ το ηχοσυστημα και ο διζωνικος κλιματισμος....
Ο καταλογος ειναι μεγαλος και σε ενα pdf στο toyota.gr ειναι ξεκαθαρος και χωρις λαθοι...Παντως αν θελεις να τον βοηθησεις πεισε τον να παρει το 1800, το αμαξι ειναι βαρυ και θα ζοριζετε ιδιαιτερα με τον 1600, και θα υστερει σημαντικα σε ενεργητικη ασφαλεια
Σε ευχαριστώ GFON...
Σε περιοδικά αυτοκινήτων ανέφεραν ότι η διαφορά ανάμεσα στα μοτέρ 1.6 και 1.8 είναι πολύ μικρή και σε καμία περίπτωση δεν υστερεί τόσο όσο υποδηλώνει η διαφορά των 19hp.
Επίσης η διαφορά στην τιμή μεταξύ των 2 είναι σεβαστή...2800 ευρώ χωρίς σοβαρή διαφοροποίηση στο επίπεδο του εξοπλισμού.Στο pdf που αναφέρεσαι δίνει ζάντες αλουμινίου στην 1.6 Sol ενώ στους πίνακες όλων των περιοδικών ΟΧΙ, βγάλε άκρη!
Τον θεωρώ δυσνόητο τον πίνακα γιατί νομίζω ότι μπερδεύει την 1.6 Sol με την 1.8 Sol...δεν ξέρω κι εγώ τι να πω. -
δες πιο κατω....
-
quote='elteo']
Σε ευχαριστώ GFON...
Σε περιοδικά αυτοκινήτων ανέφεραν ότι η διαφορά ανάμεσα στα μοτέρ 1.6 και 1.8 είναι πολύ μικρή και σε καμία περίπτωση δεν υστερεί τόσο όσο υποδηλώνει η διαφορά των 19hp.
Σιγουρα ειναι ο καλυτερος 1600αρης μεταξυ του ανταγωνισμού, αλλα τον 1800 δεν τον φτανει....
Επίσης η διαφορά στην τιμή μεταξύ των 2 είναι σεβαστή...2800 ευρώ
ποιος μπορει να πει το αντιθετο, οντως ειναι σημαντική
χωρίς σοβαρή διαφοροποίηση στο επίπεδο του εξοπλισμού.
δεν εχει καμια στην εκδοση sol
Στο pdf που αναφέρεσαι δίνει ζάντες αλουμινίου στην 1.6 Sol ενώ στους πίνακες όλων των περιοδικών ΟΧΙ, βγάλε άκρη!
Τον θεωρώ δυσνόητο τον πίνακα γιατί νομίζω ότι μπερδεύει την 1.6 Sol με την 1.8 Sol...δεν ξέρω κι εγώ τι να πω. :Η εκδοση sol ειτε στα 1600 ειτε στα 1800 εινα ιακριβως η ιδια , η διαφορα που εγω ξερω ειναι οτι το 1600 φορα 6κτινη ζαντα ενω το 1800 οχτακτινη, αλλα και οι 2 ειναι αλουμινιου, αλλες διαφορε δεν εχουν ....... ισως γιαύτο σε μπερδευει το pdf, δες απλα τον αξοπλισμό της εκδοσης sol 1800, ειναι ακριβως η ιδια με το sol 1600...
-
Σε 1000ευχαριστώ Τζι φον...
-
Καποιος ειχε πει οτι η Ελλαδα δεν παιρνει hatchback απο Ιαπωνια αλλα απο Αγγλια και ειχα ψιλοστεναχωρεθει. Δε μπορειτε να φανταστειτε ομως την εκπληξη μου οταν ειδα οτι ο αριθμος πλασιου μου ξεκιναει απο J! Ναι εχω γιαπωνεζικο ! Ο αριθμος ομως ξκιναει απο JTDKM28E2000... και μετα το 3ο ψηφιο δε βγαζω ακρη! Λιγη βοηθεια. Επισης δοκιμαζα σημερα το abs κι μου φανηκε οτι πιανει λιγο καθυστερημενα. Δηλ. πρωτα μπλοκαρουν και μετα πιανει. Βεβαια το δοκιμασα σε λιγο λεια ασφαλτο αλλα οχι και καθρεπτη! Εσας;
-
ΚΑταλαβα! Αρχισαν οι διακοπες και για το forum! Μπορει καποιος τουλαχιστον να μου πει που ειναι στο corolla ο δοχειο λαδιων για το τιμονι για να το ελεγχω; Διαβασα ολο το manual (350σ.), εψαξα και εγω και μετα απο 1000χλμ.! δεν το εχω βρει! Που ειναι ρε παιδια; Στο Γιαρις το βρηκα στη στιγμη!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Καποιος ειχε πει οτι η Ελλαδα δεν παιρνει hatchback απο Ιαπωνια αλλα απο Αγγλια και ειχα ψιλοστεναχωρεθει.Αν μιλάς για Corolla, φίλος που παρέλαβε το δικό του τον προηγούμενο Γενάρη το πήρε γιαπωνέζικο. Από πότε θα εισάγονται τα τουρκικά Corolla στην Ελλάδα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καποιος ειχε πει οτι η Ελλαδα δεν παιρνει hatchback απο Ιαπωνια αλλα απο Αγγλια και ειχα ψιλοστεναχωρεθει.
Αν μιλάς για Corolla, φίλος που παρέλαβε το δικό του τον προηγούμενο Γενάρη το πήρε γιαπωνέζικο. Από πότε θα εισάγονται τα τουρκικά Corolla στην Ελλάδα;
Μεχρι πριν 4 μηνες που παρηγειλα το δικο μου corolla TS και το ειχα ψαξει λιγο, στην τουρκια εφτιαχναν ΜΟΝΟ Verso, εχει αλλαξει τιποτα και φτιαχνουν και απλα corolla τωρα?
-
Είχα διαβάσει σε περιοδικό του χώρου ότι στην Τουρκία θα κατασκευάζονται οι Verso και μόνο.
Αλλά κ πάλι είναι τόσο αυστηροί σε θέματα ποιότητας οι Ιάπωνες που δεν συγχωρούν λάθη σε κανένα...ούτε κ στους Τούρκους.
TOYOTA FORUM