-
18831? σαμος αγαπη παντοτινη με πολυ υγρασια κοκκαρι μεσα στο βουνο πρασιναδα τιγκα φουλ και να πεταμε πετρες βραδυ στα φανταρια
-
Χαχαχα σωστος ο αριθμος!
Το στρατοπεδο ειναι κολεγιο. -
Προέκυψε πρόβλημα..
Ο αδελφός μου έκοψε αναβολή και του ήρθε κλήση για κατάταξη στις 31/01 στο ΚΕΠΒ, αλλά όταν πήγε σήμερα στο νοσοκομείο για εξετάσεις βρήκαν υποτροπή σε χρόνια πάθηση που έχει και πρέπει να εγχειριστεί άμεσα, κατά πάσα πιθανότητα στο εξωτερικό. Πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα της παρουσίας του ή μη στις 31/01;
-
Ωχ! Περαστικά του !!!
-
Δεν μπορεί να περιμένει να την κάνει αφού καταταγεί;
Αλλιώς πάρε ένα τηλ στη στρατολογία, λογικά με το χαρτί θα πάρει αρκετή αναβολή μέχρι την αποθεραπεία του.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Προέκυψε πρόβλημα..Ο αδελφός μου έκοψε αναβολή και του ήρθε κλήση για κατάταξη στις 31/01 στο ΚΕΠΒ, αλλά όταν πήγε σήμερα στο νοσοκομείο για εξετάσεις βρήκαν υποτροπή σε χρόνια πάθηση που έχει και πρέπει να εγχειριστεί άμεσα, κατά πάσα πιθανότητα στο εξωτερικό. Πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα της παρουσίας του ή μη στις 31/01;
Την γνωμάτευση Δημόσιου Νοσοκομείου και στην Στρατολογία!
Περαστικά εύχομαι να είναι και χωρίς μεγάλες δυσκολίες!
-
Είμαι εδώ και 1 μήνα περίπου μόνιμος στα ΚΑΑΥ Αγ.Τριάδας Θεσσαλονίκης.
Ήταν κανείς εδώ παιδιά ?
-
Βαρυνε ο μπερες
Τρολεν γιατιο εβαλες μουτρωμενο εμοτικον?? -
ακόμα 6 μήνες μένουν.
Μας πάει άσχημα εδώ,πρέπει να είμαι έξω απο προβλήματα ,και ο Διοικητής δεν κάνει τίποτα
Τι να πρωτο πω ?
-
Γ2 εισαι??? Τι προβληματα να εχεις? Κοντα στο σπιτι σου υποτευομαι πως εισαι.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Βαρυνε ο μπερες
Τρολεν γιατιο εβαλες μουτρωμενο εμοτικον??σιγα ρε νεο που σου βαρυνε ο μπερες
-
όχι Δ1, μπροστά μου πολύ ακόμα ούτε καν το 166 δεν έχω σπάσει ακόμα.
Ε, έξω στην ζωή μου ...και δεν δίνει ο διοικητής πράγματα.
-
Δοκίμασε το δύσκολο και το εύκολο της υπογραφής σου.
-
το δοκίμασα αλλά τίποτα...
Τι άλλο να κάνω ? Πολλές ακόμα μπροστά μου..
-
Ο χρήστης Trolen έγραψε:
το δοκίμασα αλλά τίποτα...Τι άλλο να κάνω ? Πολλές ακόμα μπροστά μου..
βρες κατι να κανεις
στην χειροτερη αν δεν βρεις κανε γυμναστικη -
μα το θέμα δεν είναι για το οτι είμαι μέσα.
Πρέπει να είμαι έξω αρκετά,και ενώ ξέρουν τι κατάσταση δεν γίνεται τίποτα.Πολύ απλά λόγια του αέρα...
-
Καλώς ή κακώς αν δεν καλύπτονται αλλιώς οι ανάγκες θα είσαι μέσα. Δεν μπορείς να έχει απαίτηση να είσαι έξω ενώ υπηρετείς. Αν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα, μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να ζητήσεις αναβολή και θα την πάρεις.
-
το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να πάρω πρέπει να τελειώσω τώρα για υατό ζητάω διευκολύνσεις.
-
Ποιό είναι το τόσο μεγάλο θέμα που σε θέλει έξω συνέχεια? Αν θες να εισαι σωστός στην υπηρεσία αλλά και στον εαυτό σου ανέφερέ το . Ειναι υποχρεωμένος ο διοικητής σου να σου δωσει απάντηση και μάλιστα λύση ,χωρίς ξερό όχι. Σε κάθε περίπτωση με αιτιολόγηση.
Αν ειναι πραγματικά σοβαρό και όχι κάτι άλλο άσχετο.
Απο κει και πέρα υπάρχουν λύσεις που καλύπτουν και τους δυό σας και που μόνο ο διοικητής σου ξέρει. Χωρίς αναβολή. Συζήτησέ το και ........ -
Το έχω κάνει ,αλλά τίποτα.Ξέρει τα πάντα για εμένα με έγγραφα και τα λοιπά αλλά προς στιγμή τίποτα στον ορίζοντα.
Απορρίπτει μέχρι και τιμητικές ...
Περί Θητείας [#3]