Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΠΡΟΤΑΣΗ.
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. ΠΡΟΤΑΣΗ.
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Ελληνικοί Αγώνες
    18
    31
    50
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      platis last edited by

Οση υπαρχει ,την κραταω για τον εαυτο μου. Δεν πουλαω!
      Ευχαριστω για την ευχη κι ανταποδιδω.
      Πραγματικα καλυτερο το 2005. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • T
        techadmin admin last edited by

Επί προσωπικού ...

Μην ανησυχείτε ΝΤ, ουδείς αποπειράται να διαταράξει τον μικρόκοσμο Σας … ουδείς προτίθεται να παρέμβει αδιακρίτως σε εκκρεμούντα “ενδοοικογενειακά” Σας ζητήματα … Δεν απειλήστε αγαπητέ, ειδικά μέσα στο “Σπίτι σας” … Όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί αποδίδουμε το προσήκοντα σεβασμό , σε Εσάς, όπως η 30χρονη παρουσία Σας στους ελληνικούς αγώνες μας επιβάλει …

Κατά τα άλλα, παρακάμπτοντας το γνωστό από άλλες δημοσιεύσεις σας προκλητικό ύφος, το διδακτικά υψωμένο δάκτυλο και τις λοιπές ύβρεις, θα σας συνιστούσα να μιλήσετε με τον νομικό σύμβουλο των τεχνικών εκδόσεων σχετικά με τις υποχρεώσεις που αυτές έχουν αναφορικά με την λειτουργία του Forum … Η συζήτηση μαζί του, σας διαβεβαιώ, ότι θα είναι εξόχως αποκαλυπτική και θα προφυλάξει την εργοδότρια σας από πιθανές μελλοντικές νομικού χαρακτήρα περιπλοκές …

“Δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε κύριοι” … σε αυτό συνοψίζεται εν ολίγοις η θέση σας ΝΤ … Παραβλέπετε και αποσιωπάτε σκόπιμα το γεγονός ότι η αρχική δημοσίευση του platis αφορούσε στους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ καθώς και σε εν γένει ζητήματα ηθικής τάξεως και ελευθερίας του λόγου και ΟΧΙ σε ζητήματα αμιγώς αγωνιστικού και συνεπώς “ενδοοικογενειακού” ενδιαφέροντος … αφορούσε δηλαδή σε θεματολογία που ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ του φόρουμ ΌΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ αλλά και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παρεμβαίνει ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ …

Κρίμα ΝΤ … Όχι τόσο για εσάς, όσο για όλους εμάς που στηρίζουμε χρόνια τώρα το περιοδικό ΜΑΣ (όχι αγαπητέ, αυτό ΔΕΝ σας το χαρίζουμε) και που με την παρουσία μας εδώ δίνουμε ζωή στο Φόρουμ ... σε ένα Φόρουμ που τόσο αγενώς, τόσο κτητικά και τόσο κοντόφθαλμα αντιμετωπίζετε και που δεν θα ήταν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ (παρά μόνον ίσως μια αποτυχημένη επιχειρηματική κίνηση) χωρίς τα Μέλη του …

Signing Off …

Ης εκ των “κουκουλοφόρων”,
        Μποτονάκης Ευτύχης

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • R
          roadrunner_gr last edited by

ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.

• T

Δεν ξεσπάθωσα βρε Roadrunner_gr όπως γράφεις … ούτε είμαι “όψιμος αγωνιστής” ... Ο λόγος που σπάνια έως καθόλου γράφω στο “ελληνικοί αγώνες” είναι πολύ απλά ότι δεν είμαι αγωνιζόμενος συνεπώς δεν δικαιούμαι να υποδείξω οτιδήποτε σχετίζεται με την αγωνιστική δραστηριότητα και τις οργανωτικές υποδομές σε όλους όσους έχουν επενδύσει χρήματα, χρόνο και κόπο για να κάνουν αυτό που αγαπούν … Με άλλα λόγια δεν είμαι ο καταλληλότερος για να μιλήσω για τεχνικά ζητήματα και ζητήματα κανονισμών ούτε βέβαια για τα όποια υποτιθέμενα ή πραγματικά “πολιτικά παιχνίδια” διαβάζω εδώ κατά καιρούς, γι αυτό και αποφεύγω να γράφω γι αυτά.

Από την άλλη μεριά ήθελα να δουλέψω για έναν χώρο που μου αρέσει, αυτό των μηχανοκίνητων, συμβάλλοντας ενεργότερα από ότι σαν απλός θεατής στο να γίνουν τα πράγματα έστω και ελάχιστα καλύτερα. Αυτός είναι και ο λόγος που ασχολούμαι με την Γιορτή και μάλιστα με τον τρόπο και στους τομείς που γνωρίζω και μπορώ να συνεισφέρω καλύτερα. Ούτε η προσωπική προβολή με ενδιαφέρει με τον τρόπο που εννοούν κάποιοι, ούτε προσπάθησα να “τρυπώσω” κάπου όπως λες, ούτε πρόκειται να προσπαθήσω να εξαργυρώσω κάποτε κάτι σχετικό με την τωρινή ενασχόληση μου με την Γιορτή και είμαι βέβαιος ότι το ίδιο ισχύει για όλους όσους ασχολούμαστε με αυτή. Η δουλειά μου δεν έχει καμία σχέση με το χώρο των μηχανοκίνητων και σε διαβεβαιώ ότι ο χρόνος που επενδύω, απολύτως ανιδιοτελώς, στην Γιορτή προέρχεται από το υστέρημα και όχι το πλεόνασμα μου.

Σε ότι αφορά, τώρα, τους χαρακτηρισμούς στους οποίους αναφέρεσαι βεβαίως και δεν τους ανακαλώ … κάθε άλλο μάλιστα. Κατά την γνώμη μου όποιος καταχράται την ελευθερία που του παρέχεται και οχυρώνεται πίσω από την ανωνυμία ενός πληκτρολογίου θίγοντας και προσβάλλοντας ανθρώπους δικαίως υφίσταται αυτούς τους χαρακτηρισμούς (όπως θα έπρεπε επίσης να υφίσταται και τις όποιες νομικές επιπτώσεις απορρέουν από την συμπεριφορά του). Με άλλα λόγια όταν κάποιος αδίκως σου επιτίθεται (και οι αρμόδιοιι τον ανέχονται ή ολιγωρούν) τότε δικαιούσαι να αμυνθείς και μάλιστα με τα ίδια μέσα (μην με ρωτήσεις πώς και γιατί, διάβασε τις δημοσιεύσεις των τελευταίων 2-3 εβδομάδων και θα καταλάβεις τι εννοώ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 'ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ' αφού αφορά την ίδια την λειτουργία του φόρουμ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

Τώρα για τα υπόλοιπα, αν ανατρέξεις στην παραπάνω δημοσίευση μου θα δεις που ακριβώς διαφωνώ με την τοποθέτηση του NT.

Μποτονάκης Ευτύχης

Υ.Γ. Επώνυμος (κατά δήλωση του) είναι οποιοσδήποτε χρήστης έχει καταχωρήσει τα στοιχεία του στο προφίλ του φόρουμ ή/και έχει υπογράψει επωνύμως έστω και μία από τις δημοσιεύσεις του.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • T
              teonakos last edited by

Ήρεμα παιδιά εξ άλλου ο καθένας από τα γραφόμενά του αυτοπροσδιορίζεται και αυτοχαρακτηρίζεται δεν χρειάζονται ταυτότητες .
              Καλές Γιορτές με πολύ Υγεία και χαρά
              Kαλούς Αγώνες

• P
                platis last edited by

Παιδια, για μια τελευταια φορα,σας θερμοπαρακαλω. Ας σταματησουμε την κοντρα εδω. Περα απο το οτι ειναι χρονιαρες μερες, κανουμε κακο σ αυτο που ολοι αγαπαμε. Μας βλεπουν!
                Παραδεχομαι προσωπικα ενα λαθος που εγινε. Δοθηκε απ αρχης πλατεια δημοσιοτητα σ ενα θεμα που ακομα δεν ειχε (και δεν εχει) διαμορφωθει.
                Σας δινω τον λογο μου,οτι εγινε απο ενθουσιασμο για την προοπτικη του,και για το οτι ελπιζαμε ολοι που ασχολουμαστε μ αυτο, οτι θα δωσει χαρα, ευχαριστη προσμονη και διαθεση αγκαλιασματος απ ολους,δεν ειχε στοιχεια αυτοπροβολης. Δεν μπορω να δωσω τιποτα περισσοτερο απο τον λογο μου, δυστυχως. Απλα, καναμε μια λανθασμενη εκτιμηση.
                Επειδη ομως καθε μερα,πεφτουν στο τραπεζι νεες προτασεις κι ανοιγονται καινουργιες πορτες,αφηστε λιγο να εξελιχθει το πραγμα, και που ξερετε, μπορει τελικα να καλυψει ολα τα γουστα κι ολες τις απαιτησεις. Μετα θα υπαρχει χρονος για κριτικη και ελπιζω για απολογισμο.
                Κι αλλη μια παρακληση για να κλεισω. Μην τα βαζετε με τους ανθρωπους που εχουν κανει δευτερη δουλεια τους την υποθεση. Ειναι χωρις κερδος,κερατα. Δεν τρεχουν αγωνες, δεν απολαμβανουν κανενος προνομιου. Δουλευουνε απο αγαπη και για την τρελ΄λα τους, για κατι που αν πετυχει, θα το εκμεταλευτουμε μονο εμεις, οι αγωνιζομενοι. Ολοι δεν φωναζουμε οτι θελουμε νεο αιμα βρε παιδια? Ειτε στον πολεμο, ειτε στην κερκιδα? Γιατι τοση κοντρα?
                Σας διαβεβαιω, οτι ,οτιδηποτε κι αν γραφει απο δω και μπρος, δεν προκειται να ξανααπαντησω. Αισθανομαι οτι εχουν διευκρινισθει τα παντα σχετικα, και αν μη τι αλλο, φοραω παντελονια.
                Αντιθετα θα ειμαι στη διαθεση ολων, να δωσω οποιαδηποτε πληροφορια
                σε θεματα προετοιμασιας και προγραμματος που ενδεχομενα θα προκυψουν στο μελλον. Η γιορτη εχει Site, κι απο κει οποιος θελει επικοινωνει και μαθαινει.
                Χρονια Πολλα και καλυτερα
                Χρηστος Πλατης.

• C
                  calibrator last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:
                  Μας βλεπουν!

Γιατρέ έχεις δίκιο, σας βλέπουν και σας διαβάζουν άνθρωποι άσχετοι με το χώρο των αγώνων αυτοκινήτου...

Και αρχίζουν να διαμορφώνουν άποψη όχι ιδιαίτερα καλή, πίστεψέ με...

• I
                    ivan last edited by

O συγχωρεμένος ο δάσκαλός μου, ο Σπύρος Γαλαίος έλεγε ότι:
                    Aν θέλεις να κάνεις κάποιον επώνυμο βρίσε τον, χτύπα τον, δώστου γενικά σημασία θετική ή αρνητική.
                    Θέλεις να τον σκοτώσεις; Aδιαφόρησε.
                    Eγώ μόνο στον Πλατή έδωσα σημασία γιατί αυτός είναι και γνωστός μου και επώνυμος εδώ και χρόνια... Tι να πω; Περίπτωση Aθηνάς Aθήνη μου θυμίζει το όλο θέμα.
                    Kαι μη χειρότερα χρονιάρες μέρες...
                    Xρόνια πολλά, over & out.

Y.Γ. Tο sex και τα επικίνδυνα σπορ αποβάλλουν τις δηλητηριώδεις τοξίνες από τον οργανισμό...

• T

23/12/04 3:00

Ο χρήστης ivan έγραψε:

Όσο για όσους εκτοξεύουν καμουφλαρισμένες επιστολές του τύπου: «είναι εύκολο να σας βρούμε...», «απλό αν ξεπεραστούν κάποια νομικά θέματα...» θα συνιστούσα -προσωπικά- να περιοριστούν στο ρόλο τους σα συνομιλητές και να αποκρούουν αν θέλουν, όποιους με επιχειρηματολογία και όχι κουκουλοφόρικες παρεμβάσεις.
                      Kλείνω (με όση σοβαρότητα επιβάλλει η σχεδόν τριαντάχρονη παρουσία μου στους αγώνες) με την εξής παράκληση:
                      Eσείς κύριοι -όσοι- που δεν γνωρίζετε τα «άπλυτα» μας από μέσα, καλό θα είναι ακόμα και τις αντιπαραθέσεις μας να τις αντιμετωπίζετε με την πρέπουσα διακριτικότητα. Διαβάστε, μάθετε, κάνετε την κριτική σας και αν νομίζετε μην μπαίνετε σαν ψωμί ανάμεσα σε κάθε μας κουβέντα. Aκόμα και σε μια δημόσια συζήτηση λίγη διακριτικότητα δεν βλάπτει, για να μην πως πως επιβάλλεται ΣEBAΣMOΣ.

24/12/04 12:27

Eγώ μόνο στον Πλατή έδωσα σημασία γιατί αυτός είναι και γνωστός μου και επώνυμος εδώ και χρόνια... Tι να πω; Περίπτωση Aθηνάς Aθήνη μου θυμίζει το όλο θέμα.
                      Kαι μη χειρότερα χρονιάρες μέρες...

Cheeerssss !!!!!

• A
                        apr last edited by

Ο χρήστης ivan έγραψε:
                        Y.Γ. Tο sex και τα επικίνδυνα σπορ αποβάλλουν τις δηλητηριώδεις τοξίνες από τον οργανισμό...

ΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ?

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ .

• P
                          platis last edited by

Και σε σενα Χριστακο. Οτι καλυτερο το 2005 (δηλαδη να βγαλεις την υποσημειωση 'Αυτο το σπορ δεν σωνεται με τιποτα'!)

• E
                            el-em last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:
                            Και σε σενα Χριστακο. Οτι καλυτερο το 2005 (δηλαδη να βγαλεις την υποσημειωση 'Αυτο το σπορ δεν σωνεται με τιποτα'!)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (ΕΠΙ ΔΥΟ) ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΑΠΟ ΒΑΘΗ ΚΑΡΔΙΑΣ,ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

ΦΙΛΙΚΑ,

ΛΩΡΗΣ

• First post
                              Last post
                            • 1
                            • 2
                            • 2 / 2
                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                              • ΕΛΛΑΔΑ
                              • ΚΟΣΜΟΣ
                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ