-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καμιά αποδεκτή φωτογραφική τσέπης περί τα 100+ ευρώ γιατί η παλιά μας τελείωσε?Το ίδιο ερώτημα έθεσα κι εγώ στον εαυτό μου σήμερα. Πήρα την Olympus VR-310 από MediaMarkt στα €129 αλλά μπορείς να τη βρεις και πολύ φτηνότερα: http://www.skroutz.gr/s/318158/Olympus-VR-310.html
Μια χαρά μηχανούλα φαίνεται. Το μόνο μειονέκτημα για μένα είναι ότι δεν εμφανίζει εναπομείναντα χρόνο μπαταρίας, όπως η παλιά μου Sony. Εντυπώσεις από αύριο που θα χρησιμοποιηθεί σε εκδρομή. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καμιά αποδεκτή φωτογραφική τσέπης περί τα 100+ ευρώ γιατί η παλιά μας τελείωσε?Ίσως καμιά Sony DSC-W 530 ή Nikon Coolpix S 5100. Λίγο πιο ακριβή βγαίνει η Sony DSC-W 570 αν και σε αυτή την κατηγορία τιμής αρκετά συχνά βγάζουν προσφορές τα Media Markt. Αρκετά καλές είναι και οι φτηνές Panasonic.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πα να βιδώσω χθες το ND (πολύ μαυρίλα ρε συ ) δοκιμάζω μερικές λήψεις και πα να το βγάλω και να μη ξεβιδώνει από το UV! μετά από 2-3 προσπάθειες βγήκε, αν και έπαθα έμφραγμα για μια στιγμή. Δε το ξανασφίγγω
πειράζει να το βάζω πάνω από το uv (το έχω μόνιμα πάνω) ή καλύτερα να το χω μοναχούλι του;
Δεν χρειάζεται να το σφίξεις Δημήτρη, δεν κάνει καμία διαφορά και ούτε έχει πρόβλημα να πέσει. Εγώ το βάζω μόνο του γιατί αν το βάζω πάνω από το UV μου εμφανίζει μια μαυρίλα στις γωνίες στον 16-35mm πάντα γιατί το πιάνει λιγάκι στις άκρες.
-
thanos, axel12p, kantoniou, kotetsi ευχαριστώ!
-
απο Δευτέρα αρχίζουν εκπτώσεις.
πιθανόν να βρεις καλύτερες τιμές γενικά μέσω προσφορών.
επίσης με ~200 παίρνεις τσέπης που κάνει πολύ περισσότερα (πιο ευρυγώνιος φακός, HD video κλπ) οπότε μήπως να στρετσάρεις το budget? -
Παρελήφθη

-
Πάρα πολύ ωραίος φακός! Θα τον ευχαριστηθείς και το VR κάνει δουλειά!! Panning κλπ! Απλά μετά τα 200mm σοφτάρει αρκετά. Σου συνιστώ να τον δουλεύεις για καλή ευκρίνεια και οξύτητα μέχρι εκεί.
-
Μεγειές mirage!
-
καλοzoomωτος...
-
Θεωρητικά θα δουλευτεί απο 200 και πάνω θα προσπαθήσω βέβαια να τραβάω με f/8 και την βοήθεια του VR. Λογικά θα βγώ για κυνήγι το επόμενο ΣΚ και θα ποστάρω τα αποτελέσματα.
Πρώτη αγορα μεταχειρισμένου φακου η τιμή ήταν δελεαστική και είπα να μου τον κάνω δώρο για τα Χριστουγέννα -
με γειές
καλό το γκομενάκι στο απέναντι παράθυρο ε
-
θήκη Lowepro flipside 400παρελήφθη, σε λίγο και το μπουρί που θα πρωτοστατεί χωροταξιακά εκεί μέσα.
ελαφρώς σχετικό

-
Άργησαν τα χριστούγεννα για τους φωτογράφους ε;
Canon 85/1.8 παρελήφθη εχθές -
Ναι ναι Σταύρο. Εγώ θα κάνω 'ανάσταση' με το νέο φακό. Σκέφτομαι τον 120 400 της σίγμα που οκ, δεν είναι κάνον, αλλά είναι μισοτιμής από τον 100 400, είναι μαύρος (μου τη σπάει το άσπρο), δεν είναι τόοσο πιο σκοτεινός και αποδίδει όμορφα στο 150-300 που ειναι το χρήσιμό του εύρος!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ελπίζω να έχει η επόμενηΕννοείται πως θα εχει.
-
Καλοκλίκωτοι οι φακοί και καλοχρησιμοποίητη η τσάντα
-
'καλοκλικωτα' τα εργαλεία!
-
Με γεια τα καινούργια πραγματα !!!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Καμιά αποδεκτή φωτογραφική τσέπης περί τα 100+ ευρώ γιατί η παλιά μας τελείωσε?
Το ίδιο ερώτημα έθεσα κι εγώ στον εαυτό μου σήμερα. Πήρα την Olympus VR-310 από MediaMarkt στα €129 αλλά μπορείς να τη βρεις και πολύ φτηνότερα: http://www.skroutz.gr/s/318158/Olympus-VR-310.html
Μια χαρά μηχανούλα φαίνεται. Το μόνο μειονέκτημα για μένα είναι ότι δεν εμφανίζει εναπομείναντα χρόνο μπαταρίας, όπως η παλιά μου Sony. Εντυπώσεις από αύριο που θα χρησιμοποιηθεί σε εκδρομή.Update, όπως υποσχέθηκα:
Η φωτογραφική είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ για τα λεφτά της! Το -πραγματικό- μειονέκτημα που βρήκα χρησιμοποιώντας την (γιατί το άλλο που ανέφερα είναι μάλλον επουσιώδες) είναι ότι η οθόνη της δεν προστατεύεται καθόλου όντας «περασιά» με το σώμα της μηχανής, οπότε χωρίς screen protector φοβάσαι να την αφήσεις σε ένα τραπεζάκι πχ με την οθόνη προς τα κάτω. Για να γκρινιάξω λίγο ακόμα, στην παρουσίαση φωτογραφιών η μετάβαση από τη μία φωτο στην άλλη είναι λίγο πιο αργή απ' όσο θα περίμενα (και είχα συνηθίσει από την προηγούμενη φωτογραφική μου).
Πάμε τώρα στα καλά (στις φωτο αλλάχτηκε το μέγεθος για να μπορούν να ανέβουν στο postimage): -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Canon 85/1.8 παρελήφθη εχθές
Φωτογραφία. Ασχολείστε;