-
http://www.time.com/time/world/article/ ... 71,00.html
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Υπάρχει καμιά φωτό του ΓΑΠ με το ΤΙΜΕ?Δεν νομίζω. Υπάρχει όμως φωτό (την είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα πριν από 5 περίπου χρόνια) ο ΓΑΠ αγκαλιά με τον ιδιοκτήτη και τα μαστόρια του του 'Kifissia Bike'.
Την είχα αλλά δεν την βρίσκω. Έψαξα και στο ιντερνέτ τίποτα.
Μιλάμε μέσα στην ευτυχία ο ΓΑΠ!Υπάρχουν και κάποιες από το φετεινό καλοκαίρι με ποδηλάτη ΓΑΠ από την Σκιάθο, αλλά με MTB.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
:hmmm:
http://www.time.com/time/world/article/ ... 71,00.htmlπαγώσαμε...
-
Αξιώθηκα να κάνω σήμερα μετά από κανένα 2μηνο ποδήλατο...
5 χιλιόμετρα στην τοπική αγορά κ πίσω. Θερμοκρασία 2°C. Χειρότερη η αίσθηση ψύχους καθώς κάνεις ποδήλατο... -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Αξιώθηκα να κάνω σήμερα μετά από κανένα 2μηνο ποδήλατο...
5 χιλιόμετρα στην τοπική αγορά κ πίσω. Θερμοκρασία 2°C. Χειρότερη η αίσθηση ψύχους καθώς κάνεις ποδήλατο...Οταν κανει ζεστη ειναι ακομα χειροτερη πουλησα κ το τελευταιο κ ησυχασα ασε που στην Ελλαδα ανα πασα στιγμη κινδυνευεις να βρεθεις στο χαντακι
-
εγω θέλω να βγώ αυριο αλλά φοράω πολλά ρουχα συνήθως και γάντια και σκουφί κάτω από το κράνος
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω θέλω να βγώ αυριο αλλά φοράω πολλά ρουχα συνήθως και γάντια και σκουφί κάτω από το κράνοςΆσχετο, αλλά είσαι Κυψέλη?
Π. Άρεως ή κάνεις βόλτες στους γύρω δρόμους? -
ναι δες PM
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω θέλω να βγώ αυριο αλλά φοράω πολλά ρουχα συνήθως και γάντια και σκουφί κάτω από το κράνοςθες να πέσεις σε βαθιά κατάψυξη ε; Ζηλεύεις τα παγάκια στο ψυγείο;
-
το έκανα και πέρισυ και πραγματικά κρύωνα. αλλά αμα σταματήσεις να το σκέφτεσαι σε 10 λεπτά είσαι κομπλέ.
Αυριο όχι ποδηλατικά γάντια. Γάντια για χιόνι και σκουφί χωρίς κεφάλι....είχε κάτι φτηνα στο
https://www.plus4u.gr/showsubcat.php?Ca ... F%D5%C1%D1
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
σκουφί χωρίς κεφάλι....τι εννοεί ο ποιητής;
-
δες το λινκ...
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
εγω θέλω να βγώ αυριο αλλά φοράω πολλά ρουχα συνήθως και γάντια και σκουφί κάτω από το κράνος
Άσχετο, αλλά είσαι Κυψέλη?
Π. Άρεως ή κάνεις βόλτες στους γύρω δρόμους?ναι δες PM
Κατάλαβα, τον βλέπεις καθημερινά στην Κυψέλη και λες αυτός θα είναι
Πάντως για μικρές αστικές διαδρομές υποντύνομαι, προκειμένου να βεβαιωθώ ότι δεν θα ιδρώσω καθόλου και δεν το μετανιώνω. Απλά φροντίζω να υπάρχει ένα αντιανεμικό στο σακίδιο πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους και να μην πολυσταματάω.
-
-
Σάββατο πρωί, λιακάδα, χιόνι στα γύρω βουνά και βόλτα με τα κοντομάνικα στο λόφο του Φιλοπάππου!
-
Από τα ομορφότερα ποδήλατα το via nirone με την xenon, να το χαίρεσαι, το έχεις ζυγίσει ποτέ?
-
-
Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό ζευγάρι χειμερινών ποδηλατικών γαντιών (full finger); Ψάχνω κάτι με padding για να περιορίζει τη συμπίεση του ωλένιου νεύρου...έχω βρει κάποια γάντια με gel και κάποια με foam που υποτίθεται κάνουν τέτοια δουλειά (+ ένα επιστημονικό άρθρο που επιβεβαιώνει ότι πράγματι κάτι κάνουν σε σχέση με τα γυμνά χέρια).
Κοιτάω αυτά κ αυτά προς το παρόν, αλλά αν υπάρχουν γενικές συμβουλές επί του θέματος, ευχαρίστως να ακούσω...
Λέω να τσιμπήσω κ μια μπαλακλάβα...μάλλον αυτή...μου άρεσε πολύ κ αυτή πάντως, η οποία έχει και προστασία για τα μάτια (μπορεί να αντικατασταθεί και με διαφανές κρύσταλλο για χρήση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού προφανώς)...
-
Η Τροχαία μπορεί να βεβαιώνει παραβάσεις και σε ποδηλάτες
ΥΓ Δείτε ποιος είναι δημοσιογράφος
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Από τα ομορφότερα ποδήλατα το via nirone με την xenon, να το χαίρεσαι, το έχεις ζυγίσει ποτέ?Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια! Το Bianchi δεν είναι δικό μου, θα πρέπει να ρωτήσω τον κολλητό μου. Υποθέτω πως ζυγίζει περίπου 10 κιλά, αλλά θα σε γελάσω. Το δικό μου ζυγίζει 22 οπότε όλα τα κουρσάκια και κουρσοειδή μου φαίνονται φτερό στον άνεμο!!!
Elteo, ωραία φώτο!
Η ζωή...ποδήλατο!