-
ποιο αμαξι εχεις εσυ?σε ποια στροφη μπηκες με 200?
-
Χαχα ηρεμιστε παιδια!! Απο ποιοτητα μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος.Καικυριλε γινεται με δερμα ,γιατι οχι? το εχει δει κανενας σας χωρις τα απαισια καρω καθισματα?
-
Χαχα ηρεμιστε παιδια!! Απο ποιοτητα μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος.Καικυριλε γινεται με δερμα ,γιατι οχι? το εχει δει κανενας σας χωρις τα απαισια καρω καθισματα?
-
κρίνοντας από ομοειδή 4τροχα το να στρίψεις σε καμπή , σοβαρή που να τα σηκώνει όμως (π.χ. την πρώτη καμπή μετά τις αφίδνες) με 200 μου μοιάζει σαν όνειρο θερινής νυκτός... αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ...
-
Ο χρήστης CrazyRider έγραψε:
Χαχα ηρεμιστε παιδια!! Απο ποιοτητα μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος.Καικυριλε γινεται με δερμα ,γιατι οχι? το εχει δει κανενας σας χωρις τα απαισια καρω καθισματα?κυριλέ ,κατα την αποψη μου, και σούπερμίνι δεν πάνε μαζί... αλλα γενικά για το μπατζετ του είναι πολύ προσεγμένο 4τροχο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
κρίνοντας από ομοειδή 4τροχα το να στρίψεις σε καμπή , σοβαρή που να τα σηκώνει όμως (π.χ. την πρώτη καμπή μετά τις αφίδνες) με 200 μου μοιάζει σαν όνειρο θερινής νυκτός... αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ...Κοίτα, όταν στο Island περνάει με 130-140, δε βλέπω το λόγο να περάσει μια τέτοια καμπή με 200 παρά κάτι.
-
Αν έχει την οδική συμπεριφορά του προηγουμένου, ευκολάκι
νιου ford fiesta ST.
ακόμα δεν το είδαμε...
Τώρα το είδατε;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αν έχει την οδική συμπεριφορά του προηγουμένου, ευκολάκι
νιου ford fiesta ST.
ακόμα δεν το είδαμε...
Τώρα το είδατε;
αχ και να είχε η γιαγία μου πιο φαρδιά μετατρόχια...
-
...για να κυνηγάει το polo gti στις (ορθ)ανοιχτές καμπές με 200.
Να ολοκληρώνεις τις προτάσεις σου, να βγαίνει νόημα.
-
Χαχα ηρεμιστε παιδια!! Απο ποιοτητα μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος.Εγώ πάντως σοβαρή απάντηση στο παρακάτω δεν πήρα.
Εχω το polo , ειναι παρα πολυ καλο,
... τελεια ποιοτητα ...Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει;
Και τι εννοείς με το 'τέλεια ποιότητα';
-
1.4 TSI DSG 180hp 1 ψήφος
1.4 TSI DSG 180hp 12 ψήφοιΗ καρό επένδυση στο ημιμπάκετ κάνει τη διαφορά;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
...για να κυνηγάει το polo gti στις (ορθ)ανοιχτές καμπές με 200.Να ολοκληρώνεις τις προτάσεις σου, να βγαίνει νόημα.
το 1.2 polo δεν μπορεί να ολοκληρώσει το σλάλουμ με 60 και το gti στρίβει αέρα πατέραααα... με 200km/h ?
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
1.4 TSI DSG 180hp 12 ψήφοιΗ καρό επένδυση στο ημιμπάκετ κάνει τη διαφορά;
Αφού είναι Volkswagen! Γερμανικό!
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=13&art_id=11993&pbreak=4
RENAULT CLIO RS
ΥΠΕΡ/ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ / ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
ΚΑΤΑ/ ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ / ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗVW POLO GTi
ΥΠΕΡ/ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ / ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
ΚΑΤΑ/ ΚΛΙΣΕΙΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ / ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ ESP -
δεν ξερω για κλισεις αμαξωματος,παντως το καλοκαιρι που με προσπερασε μεθυσμενος με πολο γτι,την στιγμη που επεστρεφε στην λωριδα μας,(προσπαθωντας να με χτυπησει με το πισω δεξια μερος του αυτοκινητου του,κυριολεκτικα προσπαθωντας) το ειδα να γλυστραει ασχημα κ αποτομα με αποτελεσμα να γλυτωσει παρατριχα την εξοδο προς τον γκρεμο..
απο στριψιμο πρεπει να πασχει.κατι που δεν διαπιστωσα με το φαμπια ας πουμε..αλλα αυτο δεν γραφει φαβε πανω.ουτε εχει(?) το κιβωτιο με τα εξελιγμενα κ αγρια ηλεκτρονικα.. -
Αν πιστέψουμε τα περιοδικά, το Fabia είναι το πιο μαλακό από τα 3 ξαδέλφια (Polo, Ibiza τα άλλα δύο). Για αυτό γράφει και τους χειρότερους χρόνους συνήθως...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Χαχα ηρεμιστε παιδια!! Απο ποιοτητα μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος.
Εγώ πάντως σοβαρή απάντηση στο παρακάτω δεν πήρα.
Δεν ξερω εσυ αν νομιζεις οτι ποιοτικο ειναι μονο κατι που κανει το λιγοτερο 40.000 η μονο αν ειναι μερσεντες, παντως το πολο στη κατηγορια του ειναι ποιοτικο ειδικα στη συγκριση αυτη..Εχω 20.000 χλμ.. ΕΠισης, εγω μπηκα και εγραψα 2-3 πραγματα, τωρα εσεις δεν ξερω κατα ποσο κομπλεξικα ατομα εισαστε, οταν ο καθενας στο ποστ του εχει γραψει κατι για τα 200...
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
δεν ξερω για κλισεις αμαξωματος,παντως το καλοκαιρι που με προσπερασε μεθυσμενος με πολο γτι,την στιγμη που επεστρεφε στην λωριδα μας,(προσπαθωντας να με χτυπησει με το πισω δεξια μερος του αυτοκινητου του,κυριολεκτικα προσπαθωντας) το ειδα να γλυστραει ασχημα κ αποτομα με αποτελεσμα να γλυτωσει παρατριχα την εξοδο προς τον γκρεμο..
απο στριψιμο πρεπει να πασχει.κατι που δεν διαπιστωσα με το φαμπια ας πουμε..αλλα αυτο δεν γραφει φαβε πανω.ουτε εχει(?) το κιβωτιο με τα εξελιγμενα κ αγρια ηλεκτρονικα..σαν το σιρόκο δεν στρίβει σίγουρα ρε... τα μεταξονία του είναι αστεία σε σχέση με το δικό σου + μεθυσμένος οδηγός ...
-
το 1.2 polo δεν μπορεί να ολοκληρώσει το σλάλουμ με 60 και το gti στρίβει αέρα πατέραααα... με 200km/h ?
η συγκεκριμένη έκδοση του 1.2 με τις υπερμαλακές αναρτήσεις κ τα λάστιχα μπαλόνια. τί σχέση έχει το gti με αυτό?
αν κ θεωρώ υπερβολικούς τους 4 τροχους
εδώ μετράγαν σε άλλο τευχος το φιατ παντα κ κάτι άλλα μινι κ με αυτά βλέποντας τις φωτός, είτε κοντεύαν να τουμπάρουν ή να βρει ο προφυλακτήρας κάτω από τις τεράστιες κλίσεις κ κάναν σλάλομ με ταχύτητα εισόδου 70 χλμ -
Χαχα ηρεμιστε παιδια!! Απο ποιοτητα μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος.
Εγώ πάντως σοβαρή απάντηση στο παρακάτω δεν πήρα.
Δεν ξερω εσυ αν νομιζεις οτι ποιοτικο ειναι μονο κατι που κανει το λιγοτερο 40.000 η μονο αν ειναι μερσεντες, παντως το πολο στη κατηγορια του ειναι ποιοτικο ειδικα στη συγκριση αυτη..Εχω 20.000 χλμ.. ΕΠισης, εγω μπηκα και εγραψα 2-3 πραγματα, τωρα εσεις δεν ξερω κατα ποσο κομπλεξικα ατομα εισαστε, οταν ο καθενας στο ποστ του εχει γραψει κατι για τα 200...
είναι που μερικοί έχουν αλλεργία στα φίδια...
Τα μικρά GTi