-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν θα το φτιάξει μόνο για σένα βρε, η γνώση του γύρου και της καλής μπουγάτσας (Θεσσαλονικόραμα το ονόμασε ο roadblaster) θα πρέπει να πάει παντού!Θα ΜΕ αρέσει να έχω κατι τετοιο στο Android κινητό μου!
ΥΓ. Με τις 'κανονικές' ονομασίες ... πίτα με γύρο, πίτα με σουβλάκι, μπουγάτσα με κρέμα, μπουγάτσα με τυρί κοκ!
-
Δε σε πρόλαβα μάλλον σχετικά με το ξενοδοχείο. Θα σου έλεγα να τσεκάρεις κι εδώ.
-
μη με κοροιδεύετε ρε έχω ξανανέβει Θεσσαλονίκη ξέρω πώς να εκφραστώ
funky αύριο πρωί.
μιας κ φτάνουμε πρωινιάτικα υπάρχει καμιά ανοιχτή καφετέρια με wifi ν'αράξουμε μέχρι να πάμε hotel ?
-
Back...
Ξενοδοχείο:
- early checkin/late checkout
- wifi
- μπανιέρα
- πλήρες πρωινό
- στάση λεωφορείου απ'έξω
- έλλειψη ρολού χαρτιού υγείας, είχε μια βλακεία μηχάνημα που έβγαζε κομματάκια
- μικρή τηλεόραση με manual τηλεχειρισμό
- Μακρυά από το κέντρο με τα πόδια. Κανα χλμ από τον ΛΠ
- Ο κόσμος, πολλοί μουσουλμάνοι που φαινόντουσαν περίεργη φάρα. Δεν είμαι ρατσιστής αλλά δεν έβγαζαν κάτι το φιλικό
Ο καιρός την Παρασκευή ήταν άθλιος, βροχή με πολύ αέρα και κρύο.
Μου άρεσε το Τηγανιές + Σχάρες στην Καλαμαριά, το Les Zazous στην ίδια περιοχή και έτσι κι έτσι το Azzuro
Στον πηγαιμό το τρένο(κανονική γραμμή) είχε μια ώρα καθυστέρηση λόγω κλοπής καλωδίων χαλκού και ανάγκης επανεγκατάστασής τους στο ύψος του Παλαιοφάρσαλου.
Στον γυρισμό (intercity) είπαμε να πάρουμε menu. Menu 12.60 με μακαρονια, τυροσαλάτα και μικρό γλυκάκι και ψωμί. Τα μακαρόνια τρωγόντουσαν, αλλά ήταν μέσα στο λάδι. Καλύτερα δλδ να πάρεις ένα σάντουιτς ή κάτι από πριν το ταξίδι να μασουλάς
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
..........
Στον γυρισμό (intercity) είπαμε να πάρουμε menu.Θες να πείς ότι δεν ήταν επιπέδου ... Orient Express ???
-
ε τι μπρούκληδες είμαστε άλλωστε
μιας κ λέμε για το τρένο, έχω την εντύπωση ότι η βραδυνή γραμμή είναι το ίδιο τρένο με το intercity, απλώς το βράδυ πηγαίνει πιο αργά για πιο οικονομικά κ πιο αργά για πιο φθηνό εισιτήριο
-
Είχα κλείσει μέσω του booking.com ένα δωμάτιο χωρίς να προπληρώσω αλλά έλεγε ότι ίσως κάνει προέγκριση το ξενοδοχείο. Είδα λοιπόν ότι δεσμεύτηκε πόσο κατά 1€ μεγαλύτερο στην κάρτα μου και στο checkout μου ζητήσαμε να πληρώσω παρόλο που τους είπα ότι έχει δεσμευτεί το ποσό να πληρώσω. Τι γίνεται τώρα; Μ έχουν χρεώσει 2 φορές ή θα αποδεσμευτεί το πρώτο ποσό; Αν πάρω την τράπεζα αύριο θα ξέρουν να μου πουν;
-
Μου 'χει συμβει κι εμενα. Θα αποδεσμευτει το ποσο στην καρτα. Ειναι κατι σαν εγγυηση.
-
ευελπιστώ
-
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος πόση είναι η απόσταση από το λιμάνι της Λευκίμμης στην Κέρκυρα έως τον Κάβο; Βλέπω σε χάρτη περίπου 5 χλμ., αλλά εάν κάποιος έχει προσωπική πείρα είναι καλύτερα.
Επίσης, πως μπορεί να μετακινηθεί κάποιος στην παραπάνω διαδρομή, εάν δεν έχει αυτοκίνητο; Βρίσκει κάποιος εύκολα ταξί (αυτή την χρονική περίοδο), και πόσο περίπου κοστίζει;
Ευχαριστώ.
Jacob
-
H Λευκκίμη είναι μεγάλος οικισμός και έχει όλες τις υπηρεσίες, οπότε σίγουρα θα βρεις ταξί. Το λιμάνι της δεν έχει και τόση κίνηση, αλλά οι ταρίφες γνωρίζουν πότε έρχεται καράβι και είναι εκεί. Η απόσταση μέχρι τον Κάβο είναι μικρή, αλλά ο Κάβος γενικά είναι τεχνητό-τουριστικό μέρος, οπότε τέτοια εποχή δεν θα υπάρχει τίποτα ανοιχτό
-
Chloe Hotel στην Καστοριά μας λέει τίποτα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Chloe Hotel στην Καστοριά μας λέει τίποτα;Eιναι τοσο καλο το προσωπο
-
Τόσο χάλια ή τόσο καλό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τόσο χάλια ή τόσο καλό;Ειναι πολυ ακριβο ,αδικαιλογητα ακριβο λογω θεας ,το limneon ειναι πολυ καλυτερο ,εξωφρενικες τιμες .
Αν θελεις να την βγαλεις οικονομικα κ σαν αρχοντας κοιταξε στους ξενωνες του Νεστοριου -
Δεν το βρίσκω τόσο ακριβό, εκτός αν είναι χάλια. Το έχεις επισκεφτεί;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν το βρίσκω τόσο ακριβό, εκτός αν είναι χάλια. Το έχεις επισκεφτεί;Χαλια δεν ειναι αλλα πανω απο 100-120 δεν θα τους εδινα ,βεβαια το ακριβο ειναι σχετικο συμφωνα με τα οικονομικα του καθενος
Ναι ηπιαμε καφε καθως κ στο limneon . -
Ούτε και εγώ σκοπεύω να δώσω πάνω από τόσα, παρακάτω είναι για superior δίκλινο
-
Update: πολύ καλό το Chloe, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ (σημαντικό γιατί αλλιώς θα είχα...γκρίνια! ) με απίστευτα ευγενικό προσωπικό. Ό,τι λένε και οι κριτικές στα ίντερνετς δηλαδή. Άξιο αναφοράς το πρωινό επίσης. Για τα €90 την βραδιά που έδωσα είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος και το προτείνω.
-
για 90ε αυτό έλειπε να μην ήσουν
α ρε πουτάνα ακρίβεια κι εκμετάλλευση
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ