-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εχμ, έχει βγει ήδη η 2.3.5 για το X5 Noob και την πέρασα πρόσφατα. Δεν έχω πολύ ασχοληθεί με το βίντεο μετά την αναβάθμιση, αλλά νομίζω ότι βελτίωσε κάπως τα πράγματα. Πάντως η κάμερα είναι πράγματι το αδύνατο σημείο του.με την μπαταρια εκανε τιποτα η 2.3.5 ?
η αναβαθμιση ειναι επισημη για Ελλαδα? -
Παιδιά συγγνώμη εαν χαλάω τη ροή αλλά έχω μια ερώτηση(μάλλον θα το έχετε συζητήσει). Υπάρχει εφαρμογή όπου το κινητό σε παίρνει μόνο του τηλέφωνο, σου στέλνει μηνύματα όταν πατάς κουμπιά ενώ είναι ήδη κλειδωμένο κτλ κτλ κτλ αλλά το ρυθμίζεις εσύ πως και τι?
-
https://market.android.com/details?id=c ... free&hl=el
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Παιδιά συγγνώμη εαν χαλάω τη ροή αλλά έχω μια ερώτηση(μάλλον θα το έχετε συζητήσει). Υπάρχει εφαρμογή όπου το κινητό σε παίρνει μόνο του τηλέφωνο, σου στέλνει μηνύματα όταν πατάς κουμπιά ενώ είναι ήδη κλειδωμένο κτλ κτλ κτλ αλλά το ρυθμίζεις εσύ πως και τι?Γκομενοδουλειά;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γκομενοδουλειά;Περίπου..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παιδιά συγγνώμη εαν χαλάω τη ροή αλλά έχω μια ερώτηση(μάλλον θα το έχετε συζητήσει). Υπάρχει εφαρμογή όπου το κινητό σε παίρνει μόνο του τηλέφωνο, σου στέλνει μηνύματα όταν πατάς κουμπιά ενώ είναι ήδη κλειδωμένο κτλ κτλ κτλ αλλά το ρυθμίζεις εσύ πως και τι?
Γκομενοδουλειά;
τρομερή εφαρμογή... αυτό και το μπλακλιστ...
ακόμα μέσα είσαι ??
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εχμ, έχει βγει ήδη η 2.3.5 για το X5 Noob και την πέρασα πρόσφατα. Δεν έχω πολύ ασχοληθεί με το βίντεο μετά την αναβάθμιση, αλλά νομίζω ότι βελτίωσε κάπως τα πράγματα. Πάντως η κάμερα είναι πράγματι το αδύνατο σημείο του.Ελληνική; Για το Χ5 το απλό; Πουν'τη; Γιατί από τις ρυθμίσεις δε βρίσκει τίποτα, και το techblog.gr δεν λέει κάτι γι'αυτό.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Το Ideos X5 το απλό με απογοήτευσε χθες το βράδυ.
Ήμουν έξω με φίλους και τράβηξα ένα βίντεο, το οποίο όμως είναι γεμάτο στα tears, πιξέλιασμα και εγώ δε ξέρω τι άλλο.
Απαράδεκτο.
Φταίει η συσκευή; Φταίει η κάμερα της συσκευής; Φταίει η (βασική) εφαρμογή του Android; Κάποιο codec;
Το νόημα είναι ότι το βίντεο δεν βλέπεται και χάλασε τη στιγμή.
Να το πάω για σέρβις/ αντικατάσταση;
Το σκέφτομαι κιόλας, αν αντικατασταθεί να το πουλήσω να πάρω κάτι καλύτερο, γιατί και το ραδιόφωνο μου λείπει, αλλά και κάτι σκαλωματάκια τα τρώει (μπορεί να'ναι βέβαια και θέμα android) αλλά και δε πρόκειται να δούμε έκδοση 2.3 ή 4 ( ) ποτέ με τη Huawei.απο τα γνωστά σπαστικα του Χ5 κ του PRO αλλα λύνεται με αλλη ρομ + με custom rom θα λειτουργει κ το fm radio ακ εχει ακομα καποια bugs!
εχει κανενα 20 μερο που βγηκε η 2.3.5 για το απλο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
με την μπαταρια εκανε τιποτα η 2.3.5 ?
η αναβαθμιση ειναι επισημη για Ελλαδα?Ελληνική; Για το Χ5 το απλό; Πουν'τη; Γιατί από τις ρυθμίσεις δε βρίσκει τίποτα, και το techblog.gr δεν λέει κάτι γι'αυτό.
Για τη μπαταρία δεν ξέρω, το δικό μου δεν είχε ποτέ πρόβλημα σε αυτό. Από τις ρυθμίσεις δεν πρόκειται να βρει, ψάχνει έτσι αν έχει βγάλει η ίδια η Wind. Ζήσε
μου να φας
δηλαδή...Είναι generic, από την ίδια τη Huawei κι έχει μέσα ελληνικά, και στα μενού και στο πληκτρολόγιο.
Από εδώ:
http://www.huaweidevice.com/worldwide/t ... =3791&tb=0κατεβάζεις το Normal Gingerbread (2011-12-28).
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Το σκέφτομαι κιόλας, αν αντικατασταθεί να το πουλήσω να πάρω κάτι καλύτερο, γιατί και το ραδιόφωνο μου λείπει, αλλά και κάτι σκαλωματάκια τα τρώει (μπορεί να'ναι βέβαια και θέμα android) αλλά και δε πρόκειται να δούμε έκδοση 2.3 ή 4 ( ) ποτέ με τη Huawei.
Galaxy S2 ιζ γιουρ φριεντ
-
Λοιπόν το καλύτερο keyboard είναι το Smart keyboard Pro. Εχει το καλύτερο ελληνικό λεξικό, το καλύτερο τ9 το οποίο συνδιάζεται με αριθμιτικό layout και γράφω απίστευτα γρήγορα χωρίς λάθη. At last!
-
Το HTC Touch HD που είχα θέλει γύρω στα 100 ευρώ για να επανέλθει οπότε μάλλον δεν αξίζει να το φτιάξω.
Θέλω Android, οικονομικό, να σηκώνει άνετα κάποιο καλό πρόγραμμα πλοήγησης και να έχει καλή κάμερα.
Καμιά σίγουρη λύση; -
Galaxy S Plus 279€ στα Multirama.
-
Δες στα media, αν υπάρχει ακόμα το galaxy S στα 199€. Αλλιώς περίμενε λίγο να το ξαναβγάλουν.
80€ δεν αξίζει η διαφορά τους.
υ.γ. ένα θύμα που πήρε το plus...
-
Να το προτιμήσω από Neo V; Θα στείλω e-mail να μάθω τιμή από την Cosmote (εταιρικό). Ποιο άλλο να βάλω στη λίστα (σε περίπτωση που δεν έχει κάποιο, να έχω εναλλακτική);
-
To Neo V, είναι χειρότερο(οθόνη-μνήμη-εμφάνιση)
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δες στα media, αν υπάρχει ακόμα το galaxy S στα 199€. Αλλιώς περίμενε λίγο να το ξαναβγάλουν.80€ δεν αξίζει η διαφορά τους.
υ.γ. ένα θύμα που πήρε το plus...
den yparkei Media Markt sto rodo kardia mou
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
To Neo V, είναι χειρότερο(οθόνη-μνήμη-εμφάνιση)oθόνη ως προς την διάσταση (3,7 έναντι 4') γιατί ως προς ανάλυση είναι καλύτερη του SE (480 x 854, 265 ppi pixel density έναντι 480 x 800, 233 ppi)
το galaxy s plus έχει γρηγορότερη cpu (1 vs 1,4GHz) , μεγαλύτερη μπαταρία και bluetooth v.3.0 (2.1 το SE)
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Galaxy S Plus 279€ στα Multirama.πάρε το optimus 2x απο έξω τότε.
πχ.
http://www.idealo.de/preisvergleich/Off ... ed-lg.html
το Notebooksbiliger στέλνει μόνο σε επαγγελματικό ΑΦΜ νομίζω
αλλά το hoh.de στέλνει και σε απλλό καταναλωτή.
μια η άλλη θα σου έρθει με τα μτφ και θα έχει γ@ματο 2πυρηνο που θα πάρει ICS.(πότε δεν ξέρω όμως) -
Οικονομικό νομίζω ζήτησε, και φτασαμε το 300άρι
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To Neo V, είναι χειρότερο(οθόνη-μνήμη-εμφάνιση)
oθόνη ως προς την διάσταση (3,7 έναντι 4') γιατί ως προς ανάλυση είναι καλύτερη του SE (480 x 854, 265 ppi pixel density έναντι 480 x 800, 233 ppi)
το galaxy s plus έχει γρηγορότερη cpu (1 vs 1,4GHz) , μεγαλύτερη μπαταρία και bluetooth v.3.0 (2.1 το SE)
Και σε μνημη όμως, του ρίχνει διόδια. 8gb έναντι 500mb
Περι συσκευών Android...