-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Έρχεται και το rfactor2 σιγά-σιγά Επιτέλους!... με ρυθμούς LFS αυτό το RF2 ...
-
Bγαλαν ημερομηνια??
-
-
Για την open beta το ξερω, το θεμα ειναι ποτε θα βγει το κανονικο.
-
Α ΟΚ. Τι να πω, δεν ξέρω κάτι παραπάνω αλλά συνήθως ( ), τουλάχιστον σε άλλα παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει, δεν είναι κάτι που αργεί ιδιαίτερα εφόσον έχουν ήδη φτάσει σε στάδιο open beta.
-
Δειτε εδω τον προσομοιωτη της F1 για εκπαιδευση οδηγων .... εδω στη Ντοχα...
-
Rfactor2 open beta released
Λεπτομέρειες εδώ.
-
Παιδιά επειδή μ'αρέσει πολύ το 2 απ'ότι είδα σε βίντεο αλλά γενικά δεν ασχολούμαι και πολύ με mod gaming κτλ κτλ γιατί πάντα με ενοχλούσαν αισθητικά (μέχρι τώρα.. τα θεωρούσα άθλια, μόνο το RBR αγάπησα κι ας μην είχε τα γραφικά, αλλά κάτι είχε αυτό το παιχνίδι που έκανε τη διαφορά) η open beta είναι ανοικτή χωρίς πληρωμή? Ρωτάω γτ πήγα να ασχοληθώ λίγο με το CARS αλλά ήθελε 25 $ τα οποία για μια απλή beta δεν έδινα.!!
Ευχαριστώ
-
Δεν ξερω τι παιζετε τελευταια αλλα εχω λιωσει το Race injection το γνωστο παιχνιδι της SimBin που τα μαζεψε ολα σε ενα νοικοκυμρεμενα.
-
Προσωπικά αρχίζω και σκέφτομαι να πουλήσω την G25 μου γιατί πολύ έχει σκονιστεί. Γέρασα και εγώ τελικά και δε μπορώ να στρωθώ να παίξω σοβαρά...
Θα προτιμήσω ένα χαζομισάωρο με το 1nsane....
-
ε και τι να παιξεις πια?
το lfs ανανεωνεται με ρυθμους γεωλογικους
το rfactor ζηταει λεφτα ακομη και για Open beta
το race injection ειναι για τα μπαζα και ακομη χειροτερα
το μονο που ισως το σωσει ειναι ενα νεο παιχνιδι που (ισως ) θα βγει το 2012 Open world και θα κανεις οτι θες -
... μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ξαναβάλω το gp4....
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Προσωπικά αρχίζω και σκέφτομαι να πουλήσω την G25 μου γιατί πολύ έχει σκονιστεί. Γέρασα και εγώ τελικά και δε μπορώ να στρωθώ να παίξω σοβαρά...Θα προτιμήσω ένα χαζομισάωρο με το 1nsane....
Μια απ τα ίδια. Προχθές την έβγαλα κι απ' το γραφείο γιατί έπιανε χώρο. Έκανα και φορμάτ πρόσφατα και εσβησα rFactor-πίστες - Mods κλπ και άντε ξαναβάλτα... Μόνο LFS έτσι για ξεκαύλ....μα καμιά φορά με βλέπω..
-
Ποσο τις δινετε τις G25;
-
Εγώ κάπου 110 - 120 ευρώ είχα πουλήσει τη δικιά μου. Γενικά βρίσκεις μτχ. G25 από 100 μέχρι 140 ευρώ. Δες και στην ενότητα 'Αγγελίες' του gvrteam.gr αν ψάχνεις.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Προσωπικά αρχίζω και σκέφτομαι να πουλήσω την G25 μου γιατί πολύ έχει σκονιστεί. Γέρασα και εγώ τελικά και δε μπορώ να στρωθώ να παίξω σοβαρά...
Θα προτιμήσω ένα χαζομισάωρο με το 1nsane....
Μια απ τα ίδια. Προχθές την έβγαλα κι απ' το γραφείο γιατί έπιανε χώρο. Έκανα και φορμάτ πρόσφατα και εσβησα rFactor-πίστες - Mods κλπ και άντε ξαναβάλτα... Μόνο LFS έτσι για ξεκαύλ....μα καμιά φορά με βλέπω..
Kαι γω εχω να την πιασω κατι μηνες με εξαιρεση αν θυμαμαι καλα λιγο πριν τα Χριστουγεννα που επαιξα ενα 5λεπτο Netkar.
Aπο την αλλη δε θελω να την πουλησω γιατι θα με πιασει καποια στιγμη η καψα να κανω λιγους γυρους και θα χτυπιεμαι. Επισης περιμενω το rF2 αλλα και το Αsseto Corsa το οποιο λεν οτι θα βγει το 2012 (ελπιζω οχι το Δεκεμβριο ) -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ποσο τις δινετε τις G25;Εγώ δεν την δίνω για τους λόγους που ανέφερε ο Πάνος!
-
-
-
Χαθήκαμε Εδώ και κάτι μήνες έβαλα το iRacing και πραγματικά έχω βρει την υγειά μου! Πόσο απίστευτο είναι. Πριν ένα μήνα περίπου πήρα και την G27 και ξανάνιωσα. Στο GT5 είδα την μεγαλύτερη διαφορά γιατί δεν είχα καν τιμόνι και πάνω που το είχα ψιλοβαρεθεί, τώρα το έχω ερωτευθεί! Επίσης δοκίμασα και το simraceway που είναι καλό και free.
cabala, ενδιαφέρον φαίνεται το autoclubrevolution.
F1 Games/Simulators [#2]