-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Νίκος!@: Δε βρέχει...Καλή χρονιά και σε σένα!
Υγεία!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Έχεις γεμίσει ένα ποστ γεμάτο ανακρίβειες, χολή και κόμπλεξ! Και ακόμα είναι η πρώτη μέρα του έτους.
Μήπως να το κοιτάξεις? Σοβαρά τώρα! Τη παλεύεις?
κομπλεξ,με τι? με το πεμβε ή με τα 5ετιας λαστιχα που εχεις πανω?Εδω σου λενε τα ιδια και καμια 10αρια αλλοι,ολοι κομπλεξ εχουμε?
Βγάζεις συμπεράσματα από το κεφάλι σου και δημιουργείς από το πουθενά εντάσεις.
Ενταση διμιουργεις ΕΣΥ που ειρωνευεσαι οποιον ηθελε να παραδωσει πινακιδες ως μοχλο πιεσης στο κρατος.Διαβασε τις 40 τελευταιες σελιδες στο τοπικ με τα τελη.Το ιδιο κανεις και με τα τεκμηρια θεωρωντας σωστο να πουλησει το σπιτι του,αυτο το σπιτι που οι γονεις του πληρωσαν νομιμοτατα και κατεχουν νομιμοτατα τα τελευταια 10-20-30 χρονια.
Για άλλη μια φορά, θεωρούσα υπερβολικά τα τέλη (και τα θεωρώ...το έχω γράψει πάρα πολλές φορές) αλλά εγώ γουστάρω να τα πληρώσω για να κυκλοφορώ με το αυτοκίνητό μου. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου?
Προβλημα εγω δεν εχω, τελη εχω πληρωσει,αλλα εχω αλλαξει και 5 φορες ελαστικα σε μοντελο 05,με 58κ χλμ.
Μάθε να διαβάζεις τα ποστ και να μη φτάνεις σε συμπεράσματα που βγαίνουν από το ίδιο το κεφάλι σου.
Ολοι δηλαδη βγαλαμε λαθος συμπερασματα?
Βλέπεις οτι γραφεις βλακειες?
Έγραψα αυτολεξή ότι έδωσα σε κάποιον άλλον το αυτοκίνητο να το πάει βόλτα?
Α δεν το πηγε ουτε βολτα? εβγαλε πορισμα σε 5ετιας ελαστικα με 50κ χλμ οπτικα? Εσυ που το καβαλας δεν?...
Σχετικά με τα ελαστικά, έγραψα κάτι πολύ συγκεκριμένο για τα ελαστικά του καρτ και έχω δίκιο. Δεν έγραψα αν κρατάνε καλύτερα ή χειρότερα με διαφορετικές πιέσεις! Έγραψα κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό και ΠΟΛΥ συγκεκριμένο. Δεν έχεις ιδέα και καμιά επαφή με το σπορ (πέρα από μια αγκαλιά που είχες με τα λάστιχα, λάθος πιέσεις? ) οπότε άστο.
Σοβαρά έχεις θέμα κατανόησης (amongst other things).
Να το κοιτάξεις!
Άντε πρωτοχρονιάτικα...
Σχετικα με τα ελαστικα παπ@ρια δικιο ειχες,και στο εξηγησαν αλλοι 5-6 συνφορουμιτες.Αλλα τους ειχα προλαβει ,γιατι μηνες πριν σου ειχα πει οτι τζαμπα τρως λαστιχα
μεταχειρω καλα ελαστικα 2-3 ετων εδω.Επειδη το 2λιτρο το κρατας για ''να μετακινεις με ασφαλεια την οικογενεια σου'' http://www.e-elastika.gr/c.Metacheirism ... 61810.html
Ό,τι πεις.
Ξοδεύω 15Κ το χρόνο για το χόμπι μου και δεν έχω 800 να βάλω λάστιχα
Ααα και που'σαι...όταν ξεκινάς σκέλος το πρωί και είναι όλα παγωμένα με το καρτ σου...κατέβασε πιέσεις...μην ανεβάσεις.
Καλή Χρονιά και σε σένα.
Υγεία!
Υ.Γ. Τα 50Κ τα είδες μόνος σου (πάλι) 36.000κμ έχει το αυτοκίνητό μου. Στα λέω εγώ...αλλά δεν ακούς...
-
Υγεία και ευτυχία.
Αλλά άλλαξε και κανένα λάστιχο.. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Υγεία και ευτυχία.
Αλλά άλλαξε και κανένα λάστιχο..Μην αγχώνεσαι...τα έχω παραγγείλει εδώ και μια εβδομάδα. Περιμένω τα πίσω, γιατί τα μπροστά υπάρχουν...αλλά βλέπεις η Pirelli -->
-
θα πάθουμε τίποτα από την πολλή αγάπη εδώ μέσα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα πάθουμε τίποτα από την πολλή αγάπη εδώ μέσαΠάρε κι εσύ ένα -->
Καλή Χρονιά!
Υγεία και αισιοδοξία.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
dim8@: Δε θα βγάλεις άκρη. Δεν είσαι αρκετά in για να καταλάβεις τη φιλοσοφία.
προσπαθω να καταλαβω την φιλοσοφια του.....αγοραζω καρτ 2 τεμ καινουρια τον τελευταιο χρονο,φορμες αλλαζω αλλες 2,κρανη,αλλα λαστιχα για το αυτοκινητο που μετακινω την οικογενεια μου ,μετα απο 5 χρονια ρωταω τον μηχανικο μου να τα κοιταξει για να μου πει αν ειναι καλα?
Αλλα θρασος περισσιο, στο να σου λεει, πουλα το σπιτι σου και το 2λιτρο σου, γιατι ''εσυ δεν μπορεις να το συντηρησεις'' -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
dim8@: Δε θα βγάλεις άκρη. Δεν είσαι αρκετά in για να καταλάβεις τη φιλοσοφία.
προσπαθω να καταλαβω την φιλοσοφια του.....αγοραζω καρτ 2 τεμ καινουρια τον τελευταιο χρονο,φορμες αλλαζω αλλες 2,κρανη,αλλα λαστιχα για το αυτοκινητο που μετακινω την οικογενεια μου ,μετα απο 5 χρονια ρωταω τον μηχανικο μου να τα κοιταξει για να μου πει αν ειναι καλα?
Σου ζήτησα χρήματα?
Μ'αρέσει που με παρακολουθείς.
Στα γράφω...αλλά δεν ακούς...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ό,τι πεις.Ξοδεύω 15Κ το χρόνο για το χόμπι μου και δεν έχω 800 να βάλω λάστιχα :
Αυτο μας ειπες.
Ααα και που'σαι...όταν ξεκινάς σκέλος το πρωί και είναι όλα παγωμένα με το καρτ σου...κατέβασε πιέσεις...μην ανεβάσεις. :
Δεν εχω καρτ.Ενα εβο 8 εχω με καινουρια λαστιχα.Συμβουλες για λαστιχα πρεπει να εισαι πολυ θρασυς για να δωσεις.Θα ρωτησω τον μηχανικο μου.
Καλή Χρονιά και σε σένα.
Υγεία! :
Και σε σενα υγεια Νικο και με μια καινουρια 4αδα.Μην την ξαναλλαξεις ομως το 2017 ξανα.
Υ.Γ. Τα 50Κ τα είδες μόνος σου (πάλι) 36.000κμ έχει το αυτοκίνητό μου. Στα λέω εγώ...αλλά δεν ακούς...
ε αμα ειναι μονο 37κ σε 5 χρονια μην τα αλλαξεις.Ακυρωσε την παραγγελια στην πιρελλι γρηγορα.Εχουν ψωμι ακομα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σου ζήτησα χρήματα?
Μ'αρέσει που με παρακολουθείς.
Στα γράφω...αλλά δεν ακούς...
Απο κομπλεξ ειναι μην δινεις σημασια.
υγ τα λαστιχα μολις τα βγαλεις τα θελω για την βαρκα,θα τα βαλω στο πλαι να μην κοπαναει στο ντοκο. -
Αρκετα δεν νομιζετε; [mod]
-
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
χαχαχα, αυτο ηθελα να γραψω, αλλα περιμενα να φτασω στο τελος του νηματος...
καλη χρονια να εχουμε
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
@kacey
Τεκμήρια έχουν οι κατοικίες σου (κύρια, δευτερεύουσα, εξοχική κλπ), αν δηλ. έχεις 37 διαμερίσματα, εφόσον τα νοικιάζεις ή τα έχεις ξενοίκιαστα να κάθονται και δεν κατοικείς, δεν αποτελούν τεκμήριο ώστε να σου υπολογιστεί φόρος εισοδήματος. Ο φίλος σου λοιπόν με τη μονοκατοικία στη Βουλιαγμένη δεν έχει πρόβλημα.? Εισαι σιγουρος για αυτο? Να του το πω τουλαχιστον να ηρεμησει.
Βεβαια με αυτο που λες, αν του χρονου δεν μπορει να πληρωνει νοικι, κ αναγκαστει να παει να μεινει εκει (που το σπιτι δεν ειναι κ πολυ κατοικησιμο ετσι οπως ειναι), την πουτσισε?
Ρε συ Nikos! το θέμα είναι ένα: Διαφωνείς ή συμφωνείς με τα τεκμήρια;
_
Καλή χρονιά.
Προφανώς και ΔΙΑΦΩΝΩ. Τα θεωρώ παράλογα, ηλίθια και ανούσια.
Το έχω γράψει...αλλά μερικοί αρκούνται στο να τρολλάρουν και να γράφουν μ@λ@κίες για το θεαθήναι...
Εμεις τρολαρουμε? Οκ...
Κοιτα, ή μας δουλευεις, ή δεν χειριζεσαι σωστα την ελληνικη γλωσσα, γιατι να ειμαστε ΤΟΣΟΙ πολλοι χαζοι εδω μεσα που καταλαβαμε λαθος αυτο που εσυ (νομιζεις οτι) λες σωστα, δεν παιζει.
Καλη χρονια κ σου ευχομαι να μην βρεθεις ποτε στη θεση να φορολογεισαι για εισοδηματα που ειλικρινα ποτε δεν ειχες, οπως θα βρεθουν εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες φετος...Γιατι αυτο θα συμβει, στο ονομα της παταξης της φοροδιαφυγης, ενω αυτοι που πραγματικα τα κλεβουν θα συνεχισουν να το κανουν.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κατά δεύτερον...το κληρονόμησες και δεν μπορείς να το δικαιολογήσεις? Πούλα το! Νοίκιασέ το!
Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο....!!!
-
Ναι είμαι σίγουρος, τεκμήριο εν προκειμένω έχει η μισθωμένη κατοικία στην οποια ζει και όχι η μονοκατοικία.
'Δεν υπολογίζεται ετήσια αντικειμενική δαπάνη διαβίωσης στις περιπτώσεις των κενών κατοικιών. Προκειμένου για κατοικίες που παραμένουν κενές για διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών, απαιτείται η προσκόμιση φωτοαντίγραφων λογαριασμών της ΔΕΗ ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο (π.χ. λογαριασμοί ύδρευσης, κοινοχρήστων) από το οποίο να αποδεικνύεται ότι το ακίνητο ήταν κενό για όλο το υπόψη διάστημα.'
Ο παραλογισμός εδώ είναι ότι τεκμήριο στη μισθωμένη κατοικία δεν είναι το πραγματικό μίσθωμα που καταβάλλεις, αλλά το τεκμαρτό, το οποίο προκύπτει απο την αντικειμενική αξία του σπιτιού, τα τμ κλπ!!Φυσικά και αν πάει να μείνει εκεί θα του 'καταλογισθεί' τεκμήριο, αλλά αν είσαι άφραγκος δεν είναι λύση να πας να μείνεις σε μονοκατοικία 300 τμ στη Βουλιαγμένη , θα σου έρθει ακριβότερα από νοίκι. Έχεις υπ´οψη σου τι έξοδα σημαίνει να ζεις σε παλιά μονοκατοικία; Επειδή εγώ ξέρω σου λέω ότι πρόκειται για μια απίστευτη ρουφήχτρα χρημάτων.
-
Ο παραλογισμός εδώ είναι ότι τεκμήριο στη μισθωμένη κατοικία δεν είναι το πραγματικό μίσθωμα που καταβάλλεις, αλλά το τεκμαρτό, το οποίο προκύπτει απο την αντικειμενική αξία του σπιτιού, τα τμ κλπ!!
Σχετικο ειναι αυτο. Υποθετω οτι θελει να πιασει και ολους αυτους που δε δηλωνουν το πραγματικο μισθωμα.
-
Ναι είμαι σίγουρος, τεκμήριο εν προκειμένω έχει η μισθωμένη κατοικία στην οποια ζει και όχι η μονοκατοικία.
'Δεν υπολογίζεται ετήσια αντικειμενική δαπάνη διαβίωσης στις περιπτώσεις των κενών κατοικιών. Προκειμένου για κατοικίες που παραμένουν κενές για διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών, απαιτείται η προσκόμιση φωτοαντίγραφων λογαριασμών της ΔΕΗ ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο (π.χ. λογαριασμοί ύδρευσης, κοινοχρήστων) από το οποίο να αποδεικνύεται ότι το ακίνητο ήταν κενό για όλο το υπόψη διάστημα.'
Ο παραλογισμός εδώ είναι ότι τεκμήριο στη μισθωμένη κατοικία δεν είναι το πραγματικό μίσθωμα που καταβάλλεις, αλλά το τεκμαρτό, το οποίο προκύπτει απο την αντικειμενική αξία του σπιτιού, τα τμ κλπ!!Φυσικά και αν πάει να μείνει εκεί θα του 'καταλογισθεί' τεκμήριο, αλλά αν είσαι άφραγκος δεν είναι λύση να πας να μείνεις σε μονοκατοικία 300 τμ στη Βουλιαγμένη , θα σου έρθει ακριβότερα από νοίκι. Έχεις υπ´οψη σου τι έξοδα σημαίνει να ζεις σε παλιά μονοκατοικία; Επειδή εγώ ξέρω σου λέω ότι πρόκειται για μια απίστευτη ρουφήχτρα χρημάτων.
ωστόσο υπάρχει ο φόρος ακίνητης περιουσίας (βλ ΕΤΑΚ), εν υπνώσει απο το 2009, και υπολογίζεται με βάση τις συνεχώς αυξανόμενες αντικειμενικές.
δεν είναι τεκμήριο και φόρος εισοδήματος, δεν παύει να είναι φόρος όμως.
-
Που θα πάει, την εκδίκησή μου σε αυτό το πολιτικό σύστημα θα την πάρω στις επόμενες εκλογές (στο ποσοστό που αντιστοιχεί στην ψήφο μου).
Θα βρω να τους στείλω παρέα ό,τι χειρότερο έχω διαθέσιμο στα ψηφοδέλτια.
Και -ΦΥΣΙΚΑ- όπου τους πετυχαίνω θα τους εύχομαι 'καλή επιτυχία'.
ΓΤΜΠΤΠΟΤΚ - ΜΑ ΌΛΟΥΣ.
_
-
Έχω γνωστό, που φέτος θα δηλώσει φιλοξενούμενος του πατρός του... Και ας μένει σε 250τ.μ....
EΡΧΟΝΤΑΙ NEA ΤΕΚΜΗΡΙΑ 2012