-
Παραδεχτείτε το, ζηλεύετε που πηδάει την Εύα ...
-
Θα τον ζήλευα αν πήδαγε την Μegan Fox
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μίλησε για τις τρεις καλύτερες ταινίες, όχι καλέςκι έμενα μούφα μου φάνηκε, επιτηδευμένα αργή για να φτιάξει και καλά ατμόσφαιρα, αλλά δεν
Re εγκαθετε για μια απο τις καλυτερες ειπα, οχι οι τρεις καλυτερες. Αν στα προχειρα θυμηθουμε τι ταινιες ειδαμε, μεσα στις 10-15 ειναι μεσα.
Καλυτερες της χρονιας για μενα ειναι ο μαυρος Κυκνος, το δεντρο της Ζωης και Μελαγχολια, ξερω ξερω προβλεψιμος αλλα τι να κανω αυτες μου αρεσαν(κραταω και μια επιφυλαξη για το The Artist και για το Midnight in Paris).
Θα τον ζήλευα αν πήδαγε την Μegan Fox
Μονο εμενα εβγαλε πρωτα κατι για Μιλα Κουνις
-
Καλά ρε λιθουανέ μιλάς για καλύτερες ταινίες, μου βάζεις το drive και δεν έχεις δει το παρισάκι
άντε καλή χρονιά
-
Ο Μαύρος Κύκνος και το Blue Valentine ήταν από τις καλύτερες ταινίες, αλλά όχι βέβαια του 2011.. (του 2010, άσχετα αν μερικοί τις είδατε το '11, χμ!).
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Αυτος ο τυπος o Ryan Gosling -πως τον λενε- τι πινει να μας δωσει και μας, παιζει σε τρεις απο τις καλυτερες ταινιες μεσα στο 2011 (Drive,Blue Valentine,Ides of March)- γαμαει και την εβα μεντες-Αντε και καλη χρονια,
Ακριβως αυτο ελεγα το μεσημερι σε ενα φιλαρακι
Αυτο παλι με την Ευα Μεντες δεν το ηξεραΕξαιρετικο ηταν και το Moneyball, στημενο βεβαια για να παρει το Οσκαρ ο Πιτ, που ομως γ@μει και δερνει, τι να λεμε τωρα...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ακριβως αυτο ελεγα το μεσημερι σε ενα φιλαρακι
Αυτο παλι με την Ευα Μεντες δεν το ηξεραΕξαιρετικο ηταν και το Moneyball, στημενο βεβαια για να παρει το Οσκαρ ο Πιτ, που ομως γ@μει και δερνει, τι να λεμε τωρα...
Που εισαι ρε Ασιμωφ γαμω το φελεκι μου , πονταρουμε μπραντ Πιτ να βγαλουμε κανα φραγκο?
Btw το moneyball το κατεβασα σε σκατοποιοτητα με χειριστο ηχο οποτε δεν το ευχαριστηθηκα, θα το ξαναδω μαλλον μετα τα Οσκαρ
Υ.Γ. Ασχετο οταν θα ειναι ετοιμη η νεα βιβλιοθηκη στο Φαληρο θα μεταφερθεις εκει?
-
Εδω ειμαι εγω, εσυ που εισαι
O Pitt το εχει ηδη σηκωσει και δεν το ξερειAN κανω ακομα αυτη τη δουλεια μεχρι τοτε και ΑΝ αλλαξουν τον ΥΚ σε ο,τι αφορα την κινητικοτητα, ναι, το σκεφτομαι σοβαρα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Καλά ρε λιθουανέ μιλάς για καλύτερες ταινίες, μου βάζεις το drive και δεν έχεις δει το παρισάκιάντε καλή χρονιά
Καλά ρε δεν είπαμε θα δούμε όλες τις ταινίες τσάκωνα και μετά θα ξαναδούμε άλλη ταινία;
Χθες είδα το 'κλασική περίπτωση βλάβης' Είναι αλλού, μιλάμε για τέχνηΤο 'παριζάκι' υφαντής είναι;
-
-
blast from the past
The Usual Suspects
http://www.imdb.com/title/tt0114814/
τι ΓΑΜΑΤΗ ταινία
επιτέλους μια αστυνομική της προκοπής -
Στην καταψυξη σε ειχαν τοσα χρονια;
-
εμείς το 95 γαμάγαμε, δε βλέπαμε ταινίες
τώρα που γεράσαμε είπαμε να δούμε τί χασαμε
-
κατσε να ξυπνησουν οι αλλοι το πρωι να σε περιλαβουν γιατι εγω νυσταζω
-
Τις προαλλες ειχαμε μια συναυλια με ενα ολλανδικο εργο σε πρεμιερα, βασισμενο πανω στην ιστορια της προσπαθειας του barents να ανακαλυψει θαλασσιο περασμα για την ινδια απ τον βορρα.
Επ ευκαιριας κανονισαμε με τα παιδια να δουμε και την ομοτιτλη ταινια, που βγηκε φετος, για το ιδιο θεμα, Nova Zembla. Ειναι η πρωτη ολλανδικη 3d ταινια, αποψη γραφικων καλη ηταν, απλα με τετοιο υλικο περιμενα περισσοτερα. Τρομερη ιστορια ομως οπως και να χει, οσοι δεν ξερετε τι εγινε, ριξτε μια ματια στη wiki
Σχετικο ασχετο, την nova zembla ημουν σιγουρος οτι την ηξερα απο καπου αλλου, εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω απο που και μου ηρθε φλασια σημερα
-
Novaya Zemlya, χωρίς το ''b''
-
Αν ειναι να με τρολαρεις, τρολαρε με στα ισα, στα ρωσσικα κι ασε τις φωνητικες γραφες
-
Η γυναικα εχει φαγωθει να δουμε το the Artist
Να παώ ή θα πεσει τρελό ροχαλητο; -
ΘΑ πας και ΘΑ πέσει τρελλό ροχαλητό
(Πλάκα κάνω για το δεύτερο, δεν την έχω δει την ταινία... αλλά για το πρώτο δεν κάνω πλάκα ) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΘΑ πας και ΘΑ πέσει τρελλό ροχαλητό
(Πλάκα κάνω για το δεύτερο, δεν την έχω δει την ταινία... αλλά για το πρώτο δεν κάνω πλάκα )Δεν καταλαβες καλα,στο σπιτι δεν πλενω ΠΟΤΕ τα πιατα αν δεν εχει ζεστο νερο
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]