-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δεύτερο θέμα για τον ίδιο λόγο?
Όχι δεν είναι 2ο θέμα για τον ίδιο λόγο, άλλο το ένα αμάξι άλλο το άλλο
Δηλαδη θέλεις να αγοράσεις ένα αμάξι 1200-1300 κυβικά και ένα 1100 κυβικά? Οκ πάσο εγώ.
Εϊναι δυο διαφορετικές εναλλακτικές, αν παρακολούθησες το προηγούμενο θέμα ανέφερα για ένα peugeot που θα χω δυνατότητα να πάρω. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να πάρουμε ένα μικρό για να το αφήσω στην θέση του peugeot.
Τέσπα οn-topic έχω βρει και κάτι Corsa 1.0, C3 1.0, λένε τίποτα? ή λόγο μεγέθους θα καίνε πολλά με τόσο μικρούς κινητήρες?
Και κάτι yaris 1.0 αλλά είναι παλιά 2002-2003.. -
fiesta 1.2?? (πχ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1689723/)
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
fiesta 1.2?? (πχ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1689723/)Μαζί με το Clio ΙΙ 1.2 οι καλύτερες επιλογές. Βέβαια το Clio βγήκε λίγο ζημιάρικο από ότι ακούω...
-
Όσο πιο οικονομικό τόσο πιο καλό πέδες, φιέστα και κλιο 1.2 πιστεύω κάινε πιο πολλά..
+ότι δεν βρίσκω καλά στην περιοχή μου.. -
Τι καταναλωση θες να εχεις και ποια ειναι η περιοχη σου??
-
Όσο πιο μικρή γίνεται, βόλος ή χανιά, άντε και λάρισα ρέθυμνο..
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μακριά από Ματίζ!!!
Εξήγησε και τους λόγους..
Χάρος οδηγικά (στρίβεις και κάνεις τον σταυρό σου) και επίσης έχουν ένα σημαντικότατο ελάττωμα στο ABS που μπορεί να σε αφήσει χωρίς φρένα. Υπάρχει και ανάλογο thread με παθόντες στα Τεχνικά Θέματα!
Το αυτοκίνητο υπάρχει πιθανότητα να μείνει στην μάνα μου, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει τόσο θέμα κινδύνου στην οδήγηση μιας και οδηγάει συντηριτικά-γυναικεία αν βέβαια είναι επικίνδυνο ακόμα και σε τέτοιου είδους οδήγηση τότε να τα αποκλείσω, αν και έχω βρεί αρκετά καλά στην περιοχή μου και κυρίως φθηνα..
-
Δεν ακους και θα το μετανιωσεις... :-S Ενα Atos ειναι 1000 φορες καλυτερο!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης warcycha14 έγραψε:
με εστειλες!! ενταξει εχεις αρκετα μεγαλο πεδιο για να ψαξεις!! κοιταξε τα τριδυμα (c1 aygo 107) καινε γυρω στα 5 λιτρα σε μικτες συνθηκες (το χειροκινητο, το αυτοματο ανεβαινει) δεν ξερω ομως αν βρισκεις με 5χιλιαδες. Τον ιδιο κινητηρα εχω την εντυπωση πως φοραει κ το χιλιαρι yaris προσεξε ομως, οσο παλαιοτερο το αυτοκινητο τοσο μεγαλυτερη αναγκη συντηρησης θα εχει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν ακους και θα το μετανιωσεις... :-S Ενα Atos ειναι 1000 φορες καλυτερο!Sent from my Neo V using Tapatalk.
Το άτος ξέρω ότι είναι καλή επιλογή, αλλά εσύ ο ίδιος μου είπες ότι βρίσκω πιο καλά, το θέμα είναι ότι εγώ θέλω όσο πιο φθηνο και καλό γίνεται, δν παίζουν πολλά φράγκα!
με εστειλες!! ενταξει εχεις αρκετα μεγαλο πεδιο για να ψαξεις!! κοιταξε τα τριδυμα (c1 aygo 107) καινε γυρω στα 5 λιτρα σε μικτες συνθηκες (το χειροκινητο, το αυτοματο ανεβαινει) δεν ξερω ομως αν βρισκεις με 5χιλιαδες. Τον ιδιο κινητηρα εχω την εντυπωση πως φοραει κ το χιλιαρι yaris προσεξε ομως, οσο παλαιοτερο το αυτοκινητο τοσο μεγαλυτερη αναγκη συντηρησης θα εχει.
έχω ανοιχτα μπροστά μου τα πάντα c1 aygo 107 δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα,+ότι δεν θέλω να αγγίξω τα 5κ, προτιμώ όσο πιο φθηνό γίνεται
-
Απ' ότι υπολόγισα το Smart μου κερδίζει αρκετά κάθε χρόνο το θέμα είναι αν αξίζει γιατί οι επιλογές είναι από το 03 εως το 06, και διάβασα ότι πριν απο το 06 ήταν προβληματικά
-
Φιλε μου το σμαρτ θελει πολυ ψαξιμο για να βρεις κατι καλο. Αφου δε θες να φτασεις τα 5Κ κοιταξε για panda-picanto-atos facelift με 4Κ νομιζω βρισκεις. Και δεν ειναι αναγκη να το βρεις διπλα στην πορτα σου! Κοιτα κ προς θεσσαλονικη που λογικα θα εχει περισσοτερες επιλογες
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Twingo να πας να παρεις.Λόγοι παρακαλώ ;)[/quote]
Λογοι ισως το ποιο συγχρωνο και σχετικα μικρο που μπορεις να βρεις με αυτα τα λεφτα και φυσικα και το ποιο γρηγορο απο οτι το matiz,picanto και λοιπα κουτια.
Αμα θες smart παρε καλυτερα το πετρελαιο.Δε θα πηγαινει αλλα θα παιζεις στα 4λ/100 για πλακα και ισως λιγοτερο προβληματικο απο οτι η βενζινη.Εχει φιλος smart αλλα ο τυπος το κουναει ελαχιστα και το εχει βελτιωμενο και παει πανω κατω ισα με το δικο μου focus 1.6 με 17αρες απανω παρακαλω τον κανει πελατη και καιμε πανω κατω τα ιδια σε βενζινες.
-
σιγουρα με 5χιλ βρισκεις getz και δεν ξερω για i10 απο τα πρωτα που ηρθαν
-
To hyundai atos στο συστηνω ανεπιφυλαχτα. Εχουμε ενα στην οικογενεια 7-8 χρονια 133κ χιλιομετρα ολα μεσα στην πολη και το αμαξι δεν εχει κανει κιχ πουθενα. Σκυλι μαυρο.
-
Citroen c3 1.1 λένε τίποτα; γιατί απ' ότι είδα είναι και οικονομικά και με χώρους, από επιδόσεις, ε δεν βγαίνουν και τελευταία, ίσως προτελευταία, αλλά κάτι είναι και αυτό
-
Citroen c3 1.1 λένε τίποτα; γιατί απ' ότι είδα είναι και οικονομικά και με χώρους, από επιδόσεις, ε δεν βγαίνουν και τελευταία, ίσως προτελευταία, αλλά κάτι είναι και αυτόΕίχε πολλά ηλεκτρικά θεματα, μηχανικά αδύναμο και οδηγικά σχεδόν αδιάφορο. Προσωπικά θα το απεφευγα. Δες καλύτερα το C1.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Citroen c3 1.1 λένε τίποτα; γιατί απ' ότι είδα είναι και οικονομικά και με χώρους, από επιδόσεις, ε δεν βγαίνουν και τελευταία, ίσως προτελευταία, αλλά κάτι είναι και αυτό
Είχε πολλά ηλεκτρικά θεματα, μηχανικά αδύναμο και οδηγικά σχεδόν αδιάφορο. Προσωπικά θα το απεφευγα. Δες καλύτερα το C1.
Kai i poiotita tou einai asta na pane...
Soz gia greeklish alla den eimai apo to pc mou.
-
Citroen c3 1.1 λένε τίποτα; γιατί απ' ότι είδα είναι και οικονομικά και με χώρους, από επιδόσεις, ε δεν βγαίνουν και τελευταία, ίσως προτελευταία, αλλά κάτι είναι και αυτόεχει η κορη μου c3 XTR sensodriβε (ημι-αυτοματο) me 90 ιππους και παει μια χαρα...κανενα προβλημα μηχανικα ουτε ηλεκτρονικο-κα μεχρι τωρα απο το 2008 55,000 χλμ ..καταναλωση γυρω στα 7.5 λ/100 (μετρημενα μεικτα) καλο εξοπλισμο σε μπλιμπλικια. Φαινεται ψιλοψευτικο αλλα σε πολυ δυνατο τρακαρισμα πλαγιομετωπικα συμπεριφερθηκε αψογα λογω ενισχυμενου κλωβου..(αν μετραει αυτο). Κοστος Σερβις πολυ λογικο -εκτος αντιπροσωπειας-σε εξειδικευμενο στην κατω κηφησια...Νομιζω τα ιδια θα ισχυουν και για το 1.1 αφου η διαφορα ειναι στον κινητηρα μονο...(απλα θα εισαι πιο αργος, θα πληρωνεις λιγωτερα τελη και λιγο λιγωτερες βενζινες βεβαια). Οι τιμες τους ειναι βατες σαν μεταχ...(με 4000 βρισκεις καλο)...για μερικους ειναι και ομορφουλι.
Το C1 παραειναι μικρο kai 2-porto, ενω το c2 μαζεμενο (λιγωτερο ανετο απο c3 και εχει καταργηθει).
Το μονο που δεν μου αρεσε οδηγικα ειναι το ημι-αυτοματο κιβωτιο αλλα η κορη μου το γουσταρει πολυ διοτι ειναι ανετο,παει σχολη και βολτες, ζωραει ολη η παρεα και ειναι νεα οδηγος χωρις απαιτησεις..(αυτα μας φαγανε,..οι απαιτησεις). **Αν δεν συντρεχει λογος το ημιαυτοματο μην το κυττας **...εγω το πηρα ημι-αυτοματο διοτι σαν νεα οδηγος της εσβηνε συνεχεια και αγχωνοταν στην κινηση...ενα βραδυ που εβρεχε και την εβγαλα βολτα να οδηγησει ενα χειροκινητο 1.3-τζιμνυ- της εσβηνε συνεχεια και εβαλε τα κλαματα..και ειπα οκ αυτοματο και βλεπουμε).
συμπερασμα = δεν απορριπτεται.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
εχει η κορη μου c3 XTR sensodriβε (ημι-αυτοματο) me 90 ιππους και παει μια χαρα...κανενα προβλημα μηχανικα ουτε ηλεκτρονικο-κα μεχρι τωρα απο το 2008 55,000 χλμ ..καταναλωση γυρω στα 7.5 λ/100 (μετρημενα μεικτα) καλο εξοπλισμο σε μπλιμπλικια. Φαινεται ψιλοψευτικο αλλα σε πολυ δυνατο τρακαρισμα πλαγιομετωπικα συμπεριφερθηκε αψογα λογω ενισχυμενου κλωβου..(αν μετραει αυτο). Κοστος Σερβις πολυ λογικο -εκτος αντιπροσωπειας-σε εξειδικευμενο στην κατω κηφησια...Νομιζω τα ιδια θα ισχυουν και για το 1.1 αφου η διαφορα ειναι στον κινητηρα μονο...(απλα θα εισαι πιο αργος, θα πληρωνεις λιγωτερα τελη και λιγο λιγωτερες βενζινες βεβαια). Οι τιμες τους ειναι βατες σαν μεταχ...(με 4000 βρισκεις καλο)...για μερικους ειναι και ομορφουλι.
Το C1 παραειναι μικρο kai 2-porto, ενω το c2 μαζεμενο (λιγωτερο ανετο απο c3 και εχει καταργηθει).
Το μονο που δεν μου αρεσε οδηγικα ειναι το ημι-αυτοματο κιβωτιο αλλα η κορη μου το γουσταρει πολυ διοτι ειναι ανετο,παει σχολη και βολτες, ζωραει ολη η παρεα και ειναι νεα οδηγος χωρις απαιτησεις..(αυτα μας φαγανε,..οι απαιτησεις). **Αν δεν συντρεχει λογος το ημιαυτοματο μην το κυττας **...εγω το πηρα ημι-αυτοματο διοτι σαν νεα οδηγος της εσβηνε συνεχεια και αγχωνοταν στην κινηση...ενα βραδυ που εβρεχε και την εβγαλα βολτα να οδηγησει ενα χειροκινητο 1.3-τζιμνυ- της εσβηνε συνεχεια και εβαλε τα κλαματα..και ειπα οκ αυτοματο και βλεπουμε).
συμπερασμα = δεν απορριπτεται.
Γενικά έχω οδηγήσει πολλά αμάξια, και αργά και γρήγορα και χωρίς πρόβλημα να προσαρμόζομαι στις ιδιαιτερότητες κάθε αμαξιού.. Αυτόματο-ημιαυτόματο αποκλείονται, μου αρέσει πολύ η οδήγηση και πέρα απο χρηστικότητα το θέλω και για βόλτες.. Δεν μου αρέσει να οδηγάω με το γκάζι.. Από θέμα επιδόσεων δεν θα χω πρόβλημα γενικά..\
C1/c2 αποκλείονται γιατί δεν βρίσκονται σ' αυτά τα λεφτα..
Το θέμα είναι ότι λόγω μεγέθους πιστεύω με τον 1.1 ίσως καίει λίγο παραπάνω σε καμιά ανηφόρα και έτσι.. Γενικά θέλει σκέψη και ψάξιμο για καλό αμάξι.. -
Έχω βρεί μερικά yaris 1.0 σχετικά φθηνά και με καλό εξοπλισμό.. Λένε τίποτα?
Σαν εμφάνιση τα βρήκα πολύ όμορφα, και σε κατανάλωση από τους δείκτες που βρήκα μου φαίνεται πολύ οικονομικό. Τώρα για τις επιδόσεις του δεν βρήκα καλά σχόλια, αλλά δεν με επηρεάζει τόσο όσο ότι τα βρήκα σε 3πορτα... Γενικά - ειναι και οι χώροι που δεν τους λές οικανοποιητικούς..
Παρακαλώ γνώμες από αμφισβητιτές αλλά και από κατόχους αν γίνεται!
Αγορά μικρού αυτοκινήτου εώς 1100