-
@kingstonian: κάνουμε και καμιά αναζήτηση πριν ανοίξουμε καινούριο θέμα [mod]
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σκληρό, αλλά λιγότερο άδικο.Τον Βενιζελο τον εχεις σε αφισα στο δωματιο σου?
Τι λιγοτερο αδικο ρε Μανο θα μας τρελανεις? Εχεις σπιτι 125 τμ αγορα του 2004,ενα διλιτρο ραβ του 05,ενα εξοχικο 70τμ σε χωριο,και η συζυγος ανεργη.
Ποσα θα πληρωσει αυτος με εισοδημα πλεον 15000 ευρω ετησια?Απλα λιγοτερο αδικο το βλεπεις αυτο?
-
Δεν διαφωνώ, αλλά να ξέρεις ότι τις τρύπες στο εξής θα τις πληρώνεις, είτε άμεσα, στην εφορία, είτε έμμεσα, στα είδη πρώτης ή δεύτερης κλπ ανάγκης. Μη βλέπεις δηλαδή τι πληρώνεις κάθε χρόνο στο εκκαθαριστικό, αλλά τι πληρώνεις συνολικά, υπολογίζοντας ΦΠΑ, έμμεσους φόρους, τέλη κλπ.
Γιατί, ως σήμερα, όταν έβρισκαν (ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ) ελλείμματα, έπαιρναν ένα δάνειο και συνέχιζαν. Τώρα δεν τους δίνουν, άρα τα παίρνουν από τους φορολογούμενους.
Οι Βενιζέλοι φρόντισαν να βρίσκεται το κράτος σε τούτη την κατάσταση, πλην όμως σήμερα είναι δεδομένο ότι οι Χ χρηματικές ανάγκες του κράτους Ελλάς θα καλυφθούν από τους φορολογούμενους.
Οι εφοριακοί δεν ασχολούνται.
Οι φοροφυγάδες κάνουν, ως συνήθως, τη δουλειά τους.
Κάτι πρέπει να γίνει.Βάσει των παραπάνω, πες μου κάποια άλλη, δικαιότερη και εφικτή, λύση.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βάσει των παραπάνω, πες μου κάποια άλλη, δικαιότερη και εφικτή, λύση.
Δλδ και εσυ εαν ησουν στη θεση του Βενιζελου αυτα θα εκανες? Δεν θα μπορουσες να σκεφτεις κατι πιο δικαιο απο το να φορολογησεις τον ιδιο που του δινεις επιδομα ανεργιας?Και απο την αλλη η φοροδιαφυγη να αυξανεται?
Δεν θα μπορουσες να βρεις πιο δικαια λυση για το τσεροκι των 3,7 λιτρων και 5000 ευρω σε συγκριση με την μοντενα?
ΔΕν θα μπορουσες να βρεις τροπο να μην πληρωσουν χαρατσι οι ανεργοι,ενω χρωστουν 3-4-5 δοσεις στεγαστικου και ζεσταινονται με ξυλα στο τζακι μαζεμενοι γυρω-γυρω για να μην πουντιασουν?
Εαν δεν μπορεις να βρεις λυσεις πιο δικαιες σε ολα αυτα,μαλλον εισαι αχρηστος.Και η χωρα μονο αχρηστους δεν χρειαζεται αυτη τη δυσκολη στιγμη. -
Τα εσοδα απο τα τεκμηρια αναμενονταν συμφωνα με την κυβερνηση να φτασουν τα 200 εκ ευρω. Με τα νεα αυξημενα τεκμηρια εχουν φτασει τα 1.5 δισ Του χρονου με το μειωμενο αφορολογητο θα φτασουν ακομα υψηλοτερα.
Παρακολουθω απο την αρχη το θεμα και γι αυτο ανοιξα αυτο το τοπικ αρκτετο καιρο πριν δημοσιευθουν.
Μου κανει εντυπωση πως αυτο καιρο ακουω οτι αυξηθηκαν τα τεκμηρια. Αυτη η αυξηση απο 30 εωσ 70% εχει προαναγγελθει εδω και μηνεσ, αλλα επρεπε να σκασουν τα εκκαθαριστικα για να το καταλαβουν μερικοι που κατα τα αλλα ειναι ενημερωμενοι.
Αν θεωρειτε οτι τα τεκμηρια αντιπροσωπευουν το ετησιο κοστοσ συντηρησης αυτο ξεχαστε το. Δε θα βγαλετε ακρη.Μονο στα χαρτια ισχυει αυτο. Ειναι μια φορολογηση εναλλακτικη της περαιτερω μειωσης του αφορολογητου ή της αυξησης των φορολογικων συντελεστων. Σε συνδυασμο με την συνεχη πτωση των εισοδηματων θα επηρεασουν την πλειοψηφια των φορολογουμενων. Καλο ειναι λοιπον να τα τσεκαρετε με το λογιστη σας για μην εκπλαγειτε απο τα 'νεα' αυξημενα τεκμηρια. -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Τα εσοδα απο τα τεκμηρια αναμενονταν συμφωνα με την κυβερνηση να φτασουν τα 200 εκ ευρω. Με τα νεα αυξημενα τεκμηρια εχουν φτασει τα 1.5 δισ Του χρονου με το μειωμενο αφορολογητο θα φτασουν ακομα υψηλοτερα.
Παρακολουθω απο την αρχη το θεμα και γι αυτο ανοιξα αυτο το τοπικ αρκτετο καιρο πριν δημοσιευθουν.
Μου κανει εντυπωση πως αυτο καιρο ακουω οτι αυξηθηκαν τα τεκμηρια. Αυτη η αυξηση απο 30 εωσ 70% εχει προαναγγελθει εδω και μηνεσ, αλλα επρεπε να σκασουν τα εκκαθαριστικα για να το καταλαβουν μερικοι που κατα τα αλλα ειναι ενημερωμενοι.
Αν θεωρειτε οτι τα τεκμηρια αντιπροσωπευουν το ετησιο κοστοσ συντηρησης αυτο ξεχαστε το. Δε θα βγαλετε ακρη.Μονο στα χαρτια ισχυει αυτο. Ειναι μια φορολογηση εναλλακτικη της περαιτερω μειωσης του αφορολογητου ή της αυξησης των φορολογικων συντελεστων. Σε συνδυασμο με την συνεχη πτωση των εισοδηματων θα επηρεασουν την πλειοψηφια των φορολογουμενων. Καλο ειναι λοιπον να τα τσεκαρετε με το λογιστη σας για μην εκπλαγειτε απο τα 'νεα' αυξημενα τεκμηρια.ετσι ακριβως ειναι,αλλα εκει που με πιανει ανατριχιλα ειναι οταν βλεπω ψηφοφορους να λενε'' δεν μπορουν να κανουν κατι πιο δικαιο'' λες και εχουν κατι δικαιο μεχρι τωρα...
του χρονου οποιος εχει σπιτι,αυτοκινητο διλιτρο,και ενα εξοχικο,και μεινει ενας απο τους 2 ανεργος τον ηπιε.Τον βλεπω να θελει 3-4 χιλιαρικα φορο στο τελος του χρονου γιατι δεν θα μπορει να καλυψι τεκμηρια(τα τεκμηρια που καλυπτε 20 ετη σαν μισθωτος και ΧΩΡΙΣ να μπορει να φοροδιαφυγει ουτε ευρω.....) ,1000 χαρατσι με την Δεη,1000 τελη για το ραβ των 4000 ευρω που δεν το παιρνουν ανταλλαγη ουτε με σειτσεντο.
Με λιγα λογια με 15000 εισοδημα,θα δωσεις 6000 στο κρατος'' γιατι δεν μπορεσαν κατι πιο δικαιο'' και 6000 στο στεγαστικο.
Σου περισευουν και 3000 για δεη.οτε,θερμανση,φαγητο,σουπερμαρκετ,βενζινη,ασφαλεια αυτοκινητου,ασφαλεια ζωης,διοδια,τσιγαρα,επισκευες σπιτιου/εξοχικου,φροντιστηρια αγγλικων,ενδυση υποδηση κλπ
Δικαια πραγματα,ολα και ολα!!υγ το απαραπανω σεναριο με ανεργια πραγματικη στο 25% μαλλον αφορα το 40% των νοικοκυριων σημερα,του χρονου προφανως παραπανω.
-
Δεν σου ζήτησα να μου ζητήσεις να βρω λύση.
Σου ζήτησα να προτείνεις εσύ λύση, λαμβάνοντας υπόψη τη διαμορφωθείσα κατάσταση.Επειδή δεν βλέπω να προτείνεις κάτι, πλην του να λες το αυτονόητο, δηλαδή ότι τα μέτρα είναι άδικα κλπ, καλύτερα να σταματήσεις να φωνάζεις. Εκτός αν θεωρείς επιχείρημα το ότι το τσερόκι φορολογείται το ίδιο με τη μόντενα, όταν το δίλιτρο kia φορολογείται το ίδιο με το grand vitara ή την Χ3, γνωστά αυτά.
Η δε φοροδιαφυγή αυξάνεται ακριβώς επειδή 'τα άλλα μέτρα είναι άδικα'. Και δεν είναι νέα η ιστορία, κάαααθε χρόνο τα ίδια γράφονταν και λέγονταν. Άδικα τα τεκμήρια, κακά τα τεκμήρια, αντισυνταγματικά τα τεκμήρια. Κι έμενε ζωντανό το ίδιο σύστημα που είχε ευνοήσει τη φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.
Ε λοιπόν, FYI, το σύστημα χρεωκόπησε. Αν επιθυμείς να πληρώσεις τα ίδια και περισσότερα, όπως κάθε χρόνο, ενώ ο άλλος με τα ακίνητα και τη ζωάρα να δηλώνει μισθό εργάτη και να τον φωνάζουν για περαιώσεις, δηλαδή νομιμοποίηση φοροδιαφυγής, με γεια σου, με χαρά σου.ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ: Τα χρήματα που λείπουν ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ακόμα κι αν το ψωμί πάει στα 5 ευρώ, χωρίς να δώσεις περισσότερο φόρο άμεσα. Εφόσον το φορολογικό σύστημα παραμείνει ίδιο. Τα παράπονά σου στους εφοριακούς και τους φοροφυγάδες.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Αν θεωρειτε οτι τα τεκμηρια αντιπροσωπευουν το ετησιο κοστοσ συντηρησης αυτο ξεχαστε το. Δε θα βγαλετε ακρη.Μονο στα χαρτια ισχυει αυτο. Ειναι μια φορολογηση εναλλακτικη της περαιτερω μειωσης του αφορολογητου ή της αυξησης των φορολογικων συντελεστων. Σε συνδυασμο με την συνεχη πτωση των εισοδηματων θα επηρεασουν την πλειοψηφια των φορολογουμενων. Καλο ειναι λοιπον να τα τσεκαρετε με το λογιστη σας για μην εκπλαγειτε απο τα 'νεα' αυξημενα τεκμηρια.ετσι ακριβως ειναι,αλλα εκει που με πιανει ανατριχιλα ειναι οταν βλεπω ψηφοφορους να λενε'' δεν μπορουν να κανουν κατι πιο δικαιο'' λες και εχουν κατι δικαιο μεχρι τωρα...
του χρονου οποιος εχει σπιτι,αυτοκινητο διλιτρο,και ενα εξοχικο,και μεινει ενας απο τους 2 ανεργος τον ηπιε.Τον βλεπω να θελει 3-4 χιλιαρικα φορο στο τελος του χρονου γιατι δεν θα μπορει να καλυψι τεκμηρια(τα τεκμηρια που καλυπτε 20 ετη σαν μισθωτος και ΧΩΡΙΣ να μπορει να φοροδιαφυγει ουτε ευρω.....) ,1000 χαρατσι με την Δεη,1000 τελη για το ραβ των 4000 ευρω που δεν το παιρνουν ανταλλαγη ουτε με σειτσεντο.
Με λιγα λογια με 15000 εισοδημα,θα δωσεις 6000 στο κρατος'' γιατι δεν μπορεσαν κατι πιο δικαιο'' και 6000 στο στεγαστικο.
Σου περισευουν και 3000 για δεη.οτε,θερμανση,φαγητο,σουπερμαρκετ,βενζινη,ασφαλεια αυτοκινητου,ασφαλεια ζωης,διοδια,τσιγαρα,επισκευες σπιτιου/εξοχικου,φροντιστηρια αγγλικων,ενδυση υποδηση κλπ
Δικαια πραγματα,ολα και ολα!!υγ το απαραπανω σεναριο με ανεργια πραγματικη στο 25% μαλλον αφορα το 40% των νοικοκυριων σημερα,του χρονου προφανως παραπανω.
Τα τεκμήρια είναι μαχητά για τους ανεργους.
Αν θελεις μπορεις να μου υπολογισεις αυτος που αγορασε 125τμ το 2004 και εγραψε στο συμβολαιο την αντικειμενικη και όχι την πραγματικη αξια συναλλαγής (γιατι ετσι ήταν το συστημα όπως ακούω από όλους και πήγαιναν όλοι με βαλιτσακια ή τραπεζικες στους πωλητές γιατι έτσι ήταν το δίκαιο) πόσα λεφτα στέρησε από το Κράτος σε φόρους το 2004?Και γιανα το ενώαω με του Μάνου. Τα χρήματα που δεν έδωσες το 2004 θα τα δώσεις και με τους τόκους 7 ετών!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Σκληρό, αλλά λιγότερο άδικο.
Τον Βενιζελο τον εχεις σε αφισα στο δωματιο σου?
Τι λιγοτερο αδικο ρε Μανο θα μας τρελανεις? Εχεις σπιτι 125 τμ αγορα του 2004,ενα διλιτρο ραβ του 05,ενα εξοχικο 70τμ σε χωριο,και η συζυγος ανεργη.
Ποσα θα πληρωσει αυτος με εισοδημα πλεον 15000 ευρω ετησια?Απλα λιγοτερο αδικο το βλεπεις αυτο?
Αυτός που έχει το 2λιτρο RAV, το σπίτι των 125τμ, το εξοχικό των 70τμ και τη σύζυγο άνεργη, στην πράξη πώς τα βγάζει πέρα; Διαβιεί με τα 15χιλ. ευρώ εισόδημα αποκλειστικά (έξοδα προσωπικά, έξοδα σπιτιού, έξοδα εξοχικού, έξοδα αυτοκινήτου, κτλ); Μήπως χρησιμοποιεί αποταμιεύσεις παλαιότερων ετών ή δανεικά από κάποιον τρίτο συγγενή; Αν το 2ο, τα τεκμήρια κάνουν σωστή δουλειά τους, δηλ. 'αποκαλύπτουν' ότι τα 15χιλ. δεν φτάνουν και στηρίζεται σε άλλες πηγές χρημάτων... Ας δηλώσει ποιες! Αν το 1ο, τα τεκμήρια δεν κάνουν σωστή δουλειά.
Όπως, όμως, είπε ο manosk, ΑΝ η επιλογή είναι είτε αύξηση φορολογίας είτε αύξηση τεκμηρίων, το 2ο είναι προτιμητέο για τον νόμιμο. Και στις δύο θα πληρώσει. Ο φοροφυγάς θα πληρώσει μόνο στη 2η...
ΠΡΟΦΑΝΩΣ αυτά είναι βραχυπρόθεσμες λύσεις και δε λύνουν το πρόβλημα στη ρίζα του!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
. Αν επιθυμείς να πληρώσεις τα ίδια και περισσότερα, όπως κάθε χρόνο, ενώ ο άλλος με τα ακίνητα και τη ζωάρα να δηλώνει μισθό εργάτη και να τον φωνάζουν για περαιώσεις, δηλαδή νομιμοποίηση φοροδιαφυγής, με γεια σου, με χαρά σου..Αυτο καταλαβες οτι σου ειπα?
.ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ: Τα χρήματα που λείπουν ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ακόμα κι αν το ψωμί πάει στα 5 ευρώ, χωρίς να δώσεις περισσότερο φόρο άμεσα. Εφόσον το φορολογικό σύστημα παραμείνει ίδιο. Τα παράπονά σου στους εφοριακούς και τους φοροφυγάδες.
Εγω θα εχω να τα πληρωνω,την υγεια μου να εχω Μανο.Το αλλο 40% δεν θα εχει να τα πληρωνει,πολλοι δεν εχουν ηδη.Αποτελεσμα? Εκτος στοχου για 1000στη φορα.Παλι ελλειμα το κρατος θα εχει...παλι θα εχει ισοπεδωσει την αγορα,παλι θα εχει εξαθλιωσει το μισθωτο κλπ.
Αρα παλι μαλακιες εκαναν.Το αν τα μετρα ειναι σωστα φαινεται ΜΟΝΟ απο το αποτελεσμα που εχουν.
Το μεχρι τωρα αποτελεσμα δειχνει οτι ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ.
Το να μας λες οτι αυτο μπορουν να κανουν δεν ειναι απαντηση.Οπως και το να με ρωτας το λυση θα εδινα.Στο θεμα του αυτοκινητου δεν θα μπορουσες να βρεις λυση δλδ? αυτο μου λες?
Παραπονα να κανω στους εφοριακους? Δεν χρειαζεται,εκανα τα κουμαντα μου να μην τους ''χρειαστω'' καθολου το 2012.
Οπως καταλαβες ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ τις μαλακιες και την ανικανοτητα αλλονωνΕ.Λεω να περασω απο την αντιπερα οχθη,μου ειναι πανευκολο,ασε που ο εργοδοτης μου εκανε παρτυ μολις του το προτεινα.
Το οτι δεν εχω ομως προβλημα εγω(ακομα τουλαχιστον),δεν με κανει αναισθητο μπροστα σε ολο αυτο το παραλογο περι φορολογιας/φοροδιαφυγης κλπ.Εσυ τους επικροτεις λεγοντας οτι ''αυτο μπορουσαν να κανουν,αυτο εκαναν''
Καποιοι δεν εχουν θερμανση,δεν μπορουν να βρουν δουλεια,δεν μπορουν να πληρωσουν τα αγγλικα του παιδιου τους,και εσυ λες αοριστολογιες τυπου ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.Λιγο φιλοτιμο δεν εβλαψε ποτε κανεναν. -
φέτος με τους νέους φόρους υπάρχουν λιγότερα έσοδα.
Η ιστορία με τους φόρους τελείωσε, το 2012 θα σκάσει θεαματικά, δεν υπάρχουν άλλα χρήματα.Μ'αυτά και μαυτα χωρίς κανένα κέρδος για τον 'τίμιο' πολίτη και χωρίς καμία προοπτική ανάκαμψης για τον 'τίμιο' πολίτη,
μας πηδάνε εδώ και 2 χρόνια οι κύριοι πολιτικοί, τραπεζίτες και όλο το σύστημα που συντηρούν και μεις καθόμαστε και παρακολουθούμε την καταστροφή της χώρας -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τα τεκμήρια είναι μαχητά για τους ανεργους.!
Δωσε μου ενα παραδειγμα οτι ειναι μαχητο.
Ανεργος με σπιτι 125 τετραγωνικων σε μετριο προαστιο(1200-1500 το μετρο) ραβ 2λιτρο και εξοχικο 100τμ στο Κιατο απο τον αποθανεντα γονιο 40ετιας που θελει αλλα 40κ για να γινει ''σπιτι''.Στο στεγαστικο πληρωνει 7000 ευρω το χρονο.Αν θελεις μπορεις να μου υπολογισεις αυτος που αγορασε 125τμ το 2004 και εγραψε στο συμβολαιο την αντικειμενικη και όχι την πραγματικη αξια συναλλαγής (γιατι ετσι ήταν το συστημα όπως ακούω από όλους και πήγαιναν όλοι με βαλιτσακια ή τραπεζικες στους πωλητές γιατι έτσι ήταν το δίκαιο) πόσα λεφτα στέρησε από το Κράτος σε φόρους το 2004?
Και γιανα το ενώαω με του Μάνου. Τα χρήματα που δεν έδωσες το 2004 θα τα δώσεις και με τους τόκους 7 ετών!
Μα πως θα δηλωνες την πραγματικη αξια το 2004 οταν η ιδια η τραπεζα ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ,αλλα την αξια της αντικειμενικης ΜΟΝΟ? Πως θα ελεγες στην εφορια οτι το αγορασες πχ 200.000 ? Που τα βρηκες ρε αρχηγε οταν απο την τραπεζα πηρες 60-80κ? Η τραπεζα τα υπολοιπα σου τα εδινε σαν επισκευαστικα.
Ποια χρηματα γλυτωσα το 2004 που αγορασα το σπιτι? -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ανεργος με σπιτι 125 τετραγωνικων σε μετριο προαστιο(1200-1500 το μετρο) ραβ 2λιτρο και εξοχικο 100τμ στο Κιατο απο τον αποθανεντα γονιο 40ετιας που θελει αλλα 40κ για να γινει ''σπιτι''.Στο στεγαστικο πληρωνει 7000 ευρω το χρονο.Αν θελεις μπορεις να μου υπολογισεις αυτος που αγορασε 125τμ το 2004 και εγραψε στο συμβολαιο την αντικειμενικη και όχι την πραγματικη αξια συναλλαγής (γιατι ετσι ήταν το συστημα όπως ακούω από όλους και πήγαιναν όλοι με βαλιτσακια ή τραπεζικες στους πωλητές γιατι έτσι ήταν το δίκαιο) πόσα λεφτα στέρησε από το Κράτος σε φόρους το 2004?
Και γιανα το ενώαω με του Μάνου. Τα χρήματα που δεν έδωσες το 2004 θα τα δώσεις και με τους τόκους 7 ετών!
Μα πως θα δηλωνες την πραγματικη αξια το 2004 οταν η ιδια η τραπεζα ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ,αλλα την αξια της αντικειμενικης ΜΟΝΟ? Πως θα ελεγες στην εφορια οτι το αγορασες πχ 200.000 ? Που τα βρηκες ρε αρχηγε οταν απο την τραπεζα πηρες 60-80κ? Η τραπεζα τα υπολοιπα σου τα εδινε σαν επισκευαστικα.
Ποια χρηματα γλυτωσα το 2004 που αγορασα το σπιτι?Άλλο πράγμα η πηγή των χρημάτων και άλλο η αξία της συναλλαγής.
Αν λοιπόν ένα σπίτι αγοράστηκε στην αξία των 300,000 και είχε αντικειμενική αξία 160,000. Η αξία στα συμβόλαια ήταν 160,000 (όπως δήλωσε και ο Τσοχατζόπουλος και έφυγε από το ΣΔΟΕ κύριος.... τέτοιο μπουρδέλο έιμαστε!) για τα υπόλοιπα 140,000 που δίδονταν σε κασελάκι ή τραπεζική επιταγή ο αγοραστής δεν πλήρωσε 9% φόρο το 2004 σε ποσο 140,000...
Αν έχεις κομπιουτερακι 140,000*9% = 12,600 το 2004.
Αυτο το δεχόμαστε? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ποια χρηματα γλυτωσα το 2004 που αγορασα το σπιτι?Άλλο πράγμα η πηγή των χρημάτων και άλλο η αξία της συναλλαγής.
Αν λοιπόν ένα σπίτι αγοράστηκε στην αξία των 300,000 και είχε αντικειμενική αξία 160,000. Η αξία στα συμβόλαια ήταν 160,000 (όπως δήλωσε και ο Τσοχατζόπουλος και έφυγε από το ΣΔΟΕ κύριος.... τέτοιο μπουρδέλο έιμαστε!) για τα υπόλοιπα 140,000 που δίδονταν σε κασελάκι ή τραπεζική επιταγή ο αγοραστής δεν πλήρωσε 9% φόρο το 2004 σε ποσο 140,000...
Αν έχεις κομπιουτερακι 140,000*9% = 12,600 το 2004.
Αυτο το δεχόμαστε?τι να δεχτουμε φορο 12,600 9 χρονια αναδρομικα γιατι το κρατος γαμιεται? Τα σπιτια αγοραστηκαν κατα 90% με δανεια.Που να τα βρουν να σου τα δωσουν?Δεν ηταν επιλογη τους να μην πληρωσουν,δεν μπορουσαν να κανουν αλλιως.Μην βγαλουμε φταιχτες ολοι οσοι αγορασαν σπιτι τα τελευταια 20 χρονια,ελεος!!
Το να βαζεις τον Τσοχατζοπουλο ισια με τον μισθωτο που πηρε το διαμερισμα με δανειο ειναι τακτικη του Παγκαλου.υγ παραδειγμα με το μαχητο τεκμηριο του ανεργου δεν μου εδωσες.
-
Γιατί όχι;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Γιατί όχι;γιατι θα παρεις τα αρχιδια του.Δεν εχει να στα δωσει.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Γιατί όχι;
γιατι θα παρεις τα αρχιδια του.Δεν εχει να στα δωσει.
Θα του πάρω το σπίτι.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Από περιέργεια, ποιο 1800άρη αυτοκίνητο έχει ο έχων εισόδημα 16000ευρώ με παιδί και ά(ν)εργη σύζυγο, κοινώς ΤΡΙΑ στόματα να τραφούν με 1000 και κάτι ψιλά ευρώ το μήνα; (Προφανώς παίζει και το ενδεχόμενο απόλυσης/μείωσης μισθού τον τελευταίο καιρό, ΔΕΝ αναφέρομαι σε αυτήν την περίπτωση). Εγώ με βαριά καρδιά αποφάσισα να αγοράσω δίλιτρο κι έχω μεγαλύτερο εισόδημα χωρίς γυναίκα/παιδιάαπο αυτο....http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1266590/
μεχρις αυτο....http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1472475/
κοιτα και αυτο...http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1790427/
αντι να παραδεχτουν καποιοι εδω μεσα οτι ο ΤΙΜΙΟΣ ειναι ο ευκολος στοχος και ο απατεωνας δεν αγγιζεται επικροτουν και χειροκροτουν...
φαινεται οτι εχουν να καψουν πολυ λιπος απο την μασα που εκαναν....
γιατι ως γνωστον το να
'να μαζευτουμε, να τους βαλετε να παλεψουν' ειναι το αγαπημενο ρητο τον πολιτικων , και των σπογγοκολαριων τους...και μην ξεχναμε οτι περισυ τετοιο καιρο ο 16000 με την γυναικα ανεργη μπορει να ειχε 20.000 και την γυναικα να δουλευει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@kingstonian: κάνουμε και καμιά αναζήτηση πριν ανοίξουμε καινούριο θέμα [mod]γιατρε μου ...ημουν και θα ειμαι εν βρασμω ψυχης...
αυτο σε γλυτωνει απο την μπουζου για φονο...για ενα τοπικ θα κολλησουμε;;
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ποια χρηματα γλυτωσα το 2004 που αγορασα το σπιτι?Καλα ο άνεργος πως πληρώνει 7000 στεγαστικό; Και άλλος με 15 χιλ εισόδημα ούτε σε δυαρι 60 τμ δεν μπορείς να μείνεις με αυτα τα λεφτά. Επιτέλους ας σταματήσουν τα μη σοβαρά επιχειρήματα που χρησιμοποιούν αυτοί που φοροδιαφευγουν για να συνεχίσουν το πάρτυ τους.
EΡΧΟΝΤΑΙ NEA ΤΕΚΜΗΡΙΑ 2012