-
Με τα λεφτά που έχει θα πέρίμενα όλες οι θύρες να είναι usb 3.0 .
Για το dvd-rw... -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πως νομιζα οτι ειχες και macbook...
Imac είναι Θάνο
θελεις τοσο ακριβο λαπτοπ;
Θέλω:
- μεγάλη ραμ
- μικρές εξωτερικές διαστάσεις
- Να είναι ελαφρύ
- Να μην έχει μικρότερη από 13,3' οθόνη
Δε με απασχολεί να έχει μεγάλο σκληρό. Ακόμα κι ο 60άρης που έχω τώρα μου αρκεί. Οπότε σκέφτομαι και τη λύση του ssd (με το + της ταχύτητας και της αξιοπιστίας). Η κάρτα γραφικών μου είναι αδιάφορη.
Η τιμή δε μου αρέσει αλλά μιας και ό,τι πάρω θα το κρατήσω για χρόνια, κοιτάω να αντέξει λίγο στο χρόνο.
Το DVD-rw, πράγματι, άχρηστο...
-
http://www.msystems.gr/index.php?catego ... duct=13109
- 100-180 ευρω SSD
+15 ευρω για 4 GB RAM.
και εισαι παραπανω απο αρχοντας.
- 100-180 ευρω SSD
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Οπότε σκέφτομαι και τη λύση του ssd (με το + της ταχύτητας και της αξιοπιστίας).
Nα μην το σκεφτεσαι καθολου.Πες οτι τον πηρες.
-
Ωραιότατο μηχάνημα φαίνεται!
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Πότε έγραψα εγω κάτι τετοιο
-
Ωραίος ο Toshiba μακριά απο την DHell
-
πάντως τις προάλλες που χάζευα τα νέα λάπτοπ είδα ότι οι τιμές των 13.3'' laptop έχουν εκτοξευθεί στα ύψη ενώ εγώ είχα πάρει το δικό μου κάπου στα 500 νομίζω
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μάλλον θα αλλάξω λάπτοπ πιο γρήγορα απ´ ό,τι υπολόγιζα...
Καλοβλέπω αυτό για αντικαταστάτη του. Καμία εναλλακτική πρόταση;
Εχεις στοχεύσει πολύ σωστα σε 13,3 ίντσες. Ουτως η αλλως οτιδήποτε πάνω απο αυτά ειναι τούβλο για κάρφωμα στο γραφείο... όχι για να το μεταφέρεις.
Toshiba δεν θα πλησιαζα, ειδικα στα λεφτα που στοιχίζει ετουτος... Η ποιότητα τους έχει φάει μια Χ κατρακύλα.Εφόσον θες να τα σκάσεις για κάτι πραγματικά καλό: http://www.expansys.com/samsung-9-series-207902/
απο εκει και πέρα
http://www.expansys.com/sony-vaio-z21m9 ... it-221377/αλλα και αυτο με 3G module:
http://www.expansys.com/sony-vaio-sa3t9 ... it-225200/και εδώ σε τιμή άριστη... και με τα ρέστα βάζεις οχι 1, αλλα 5 SSD.
http://www.expansys.com/lenovo-thinkpad ... it-226330/Γενικώς φρόντισε να μείνεις κάτω απο τα 1,8 κιλά και τις 13,3 ιντσες.... και θα έλεγα πως καλύτερα θα ήταν να αποφύγεις i7. Προσωπικά πάντως ίσως και να έψαχνα σε 13αρι touch tablet εφόσον θα με ενδιέφερε να εκμεταλλευτώ στο έπακρο και τα win 8.
Corsair has spoken... κανόνισε να μην κάνεις καμιά κουλή επιλογή και με απογοητεύσεις...
*προσωπικά μάλλον θα πήγαινα για τον Lenovo... όχι επειδή είναι ο φτηνότερος, αλλα γιατί πέρα απο πλήρης είναι και durable. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πάντως τις προάλλες που χάζευα τα νέα λάπτοπ είδα ότι οι τιμές των 13.3'' laptop έχουν εκτοξευθεί στα ύψη ενώ εγώ είχα πάρει το δικό μου κάπου στα 500 νομίζωαλλο 2 κιλα, άλλο 1,5 κιλό... άλλο 2,5 εκατοστά πάχος, άλλο 1,5 εκατοστο.... Υπάρχουν 13αρια και 13αρια.... εξαρτάται τι κοιτάς.
-
Πολλά τα λεφτά για κάτι που θα κρατάς συνέχεια στο χέρι. Αγχώνεσαι.
Θα προτιμούσα netbook ή οικονομικότερο 13άρι-14άρι και με τα ρέστα ένα αξιοπρεπές, σχετικά ελαφρύ 15άρι, παρκαρισμένο στο γραφείο, που θα μπορούσα όμως να το μεταφέρω όπου ήθελα. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=13109- 100-180 ευρω SSD
+15 ευρω για 4 GB RAM.
και εισαι παραπανω απο αρχοντας.
Καλό φαίνεται (όπως και πολλά ακόμα βέβαια) αλλά... πόσο ζυγίζει; Δε βλέπω πουθενά βάρος. Φαντάζομαι θα είναι ένα 2,5ρι σίγουρα, διαφορά σημαντική από τα 1,89 που είχα ως τώρα.
Corsair has spoken... κανόνισε να μην κάνεις καμιά κουλή επιλογή και με απογοητεύσεις...
Ενδιαφέρουσες επιλογές Το samsung φαίνεται ωραία φάση, σε συνδυασμό με τα χρήματα που ζητάει.
Τα μελετάω κι επανέρχομαι.manosk: Αυτό το άγχος το έχω ξεπεράσει. Το είχα με το προηγούμενο που κόστιζε ~2,5k. Εξάλλου όποιο κι αν πάρω, περισσότερο αγχώνομαι με το περιεχόμενο του δίσκου παρά με το laptop.
Τα netbook δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες της δουλειάς (μικρή οθόνη - το πιο βασικό - και μέτρια χαρακτηριστικά).
Στο γραφείο έχω ήδη σταθερό και στο σπίτι επίσης. Με τον συγχρονισμό είμαι ΟΚ σε δευτερόλεπτα, οπότε ένα ελαφρύ και δυνατό, σε χαρακτηριστικά, laptop είναι ό,τι πρέπει αυτή τη στιγμή.p.s. Με την τιμολόγηση από expansys τι παίζει; Έχει Ελληνικό ΑΦΜ όπως το AMAZON;
- 100-180 ευρω SSD
-
ναι το expansys εχει ελληνικό αφμ.... αν και το expansys ενδεικτικα στο έδωσα. Δες πρώτα Amazon. Αν και ακόμα καλύτερα να τα έκανες ενδοκοινοτική απόκτηση να εκπέσεις αυτόματα απο τον ΦΠΑ στην πηγή...
Επίσης πρόσεξε... το Expansys που σου έδωσα ειναι Αγγλικό. Ακόμα και αν κάνεις απο εκει την παραγγελία, θα τιμολογηθείς σύμφωνα με τις τιμές του Ελληνικού Expansys σε ευρώ. Και ξες η μετατροπή απο ευρώ σε λιρά που έχουν κάνει σε ρίχνει λιγάκι. Γι αυτο Amazon και πληρωμή σε λίρες και άσε την τράπεζα σου να κάνει την μετατροπη. (μην δεχτεις ούτε απο το Amazon UK συναλλαγή σε ευρώ)
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ναι το expansys εχει ελληνικό αφμ.... αν και το expansys ενδεικτικα στο έδωσα. Δες πρώτα Amazon. Αν και ακόμα καλύτερα να τα έκανες ενδοκοινοτική απόκτηση να εκπέσεις αυτόματα απο τον ΦΠΑ στην πηγή...
Επίσης πρόσεξε... το Expansys που σου έδωσα ειναι Αγγλικό. Ακόμα και αν κάνεις απο εκει την παραγγελία, θα τιμολογηθείς σύμφωνα με τις τιμές του Ελληνικού Expansys σε ευρώ. Και ξες η μετατροπή απο ευρώ σε λιρά που έχουν κάνει σε ρίχνει λιγάκι. Γι αυτο Amazon και πληρωμή σε λίρες και άσε την τράπεζα σου να κάνει την μετατροπη. (μην δεχτεις ούτε απο το Amazon UK συναλλαγή σε ευρώ)Για ενδοκοινοτική δεν ξέρω τι παίζει για φυσικά πρόσωπα. Θα μπλέξω με vies, ανακεφαλαιωτικούς και intrastat; (καλά, για intrastat δε νομίζω)
Άσε που δεν υπάρχει δυνατότητα δόσεων που θα εξυπηρετούσε. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Επίσης πρόσεξε... το Expansys που σου έδωσα ειναι Αγγλικό. Ακόμα και αν κάνεις απο εκει την παραγγελία, θα τιμολογηθείς σύμφωνα με τις τιμές του Ελληνικού Expansys σε ευρώ. Και ξες η μετατροπή απο ευρώ σε λιρά που έχουν κάνει σε ρίχνει λιγάκι. Γι αυτο Amazon και πληρωμή σε λίρες και άσε την τράπεζα σου να κάνει την μετατροπη. (μην δεχτεις ούτε απο το Amazon UK συναλλαγή σε ευρώ)Για ενδοκοινοτική δεν ξέρω τι παίζει για φυσικά πρόσωπα. Θα μπλέξω με vies, ανακεφαλαιωτικούς και intrastat; (καλά, για intrastat δε νομίζω)
Άσε που δεν υπάρχει δυνατότητα δόσεων που θα εξυπηρετούσε.α ώπα... παρανόησα... νόμιζα πως μιλούσαμε για επαγγελματία/επιχείρηση....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
α ώπα... παρανόησα... νόμιζα πως μιλούσαμε για επαγγελματία/επιχείρηση....Μπερδευτήκαμε...
Για Ελεύθερο Επαγγελματία μιλάμε που τηρεί βιβλία Β' κατηγορίας και υπόκειται σε ΦΠΑ -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τα netbook δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες της δουλειάς (μικρή οθόνη - το πιο βασικό - και μέτρια χαρακτηριστικά).
Στο γραφείο έχω ήδη σταθερό και στο σπίτι επίσης. Με τον συγχρονισμό είμαι ΟΚ σε δευτερόλεπτα, οπότε ένα ελαφρύ και δυνατό, σε χαρακτηριστικά, laptop είναι ό,τι πρέπει αυτή τη στιγμή.Κάτι τέτοιο σε βολεύει;
http://shop.lenovo.com/gbweb/gb/en/note ... ID=1546795
ThinkPad Edge E325 - Ε320
£339.99 - £359.99 -
Συμπαθητικά φαίνονται... και οικονομικά. Δε βρίσκω στην Ελλάδα τα ίδια μοντέλα βέβαια. Και δεν ξέρω πόσο future proof είναι (από άποψη επεξεργαστή κυρίως)
-
Ειμαι πολυυυυυυ κοντα στο να αγορασω το hp touchpad για 225 ευρω..Ακουω γνωμες,μπας και γλιτωσω τα λεφτα μου
Κλασσικα σχολια περι νεκροφιλιας θα γινουν δεκτα -
Προσωπικά θα μάζευα παραπάνω λεφτά,θα περίμενα να πέσουν λίγο παραπάνω οι τιμές και θα χτυπούσα ένα σωστό android tablet. Δεν έχω επεξεργαστεί webOS αλλά ένα νεκρό λογισμικό είναι .
In other news, για σύνδεση desktop σε wifi τι είναι καλύτερο?
Ασύρματη κάρτα *
ή
Usb κεραία **τυχαία παραδείγματα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]