-
Ωραίος ο τασούλης!
Σαν την τελε δεν έχει
Εγώ κατέληξα ότι δεν με βολεύει το ανατομικό σώμα της στρατ και ότι δεν με χρειάζεται το τρέμολο (btw δώσε ινφο για το μη ξεκούρδισμα)
Ανέστησα επίσης την 1η μου ηλεκτρική. Έχω κάνει παπαριά με τα ηλεκτρικά και δουλεύει μονο σε μια θέση, πρέπει να αναθεωρήσω. Επίσης ξαναλύθηκε με σκοπό να πεταχτεί η απομίμηση floyd rose η οποία διαλύεται, με σκοπό να μπει tuno-o-matic γέφυρα. Αυτό θέλει πολύ ψάξιμο όμωςΠαρακούλουνται όσοι έχουν gibsonοειδές να παρουσιαστούν, θα τους βάλω να μετρήσουν κάτι
Δυστυχώς δεν πολύ παίζω πλέον. Έχω αφήσει την tonelab στην έδεσσα, πρέπει να πάω να την πάρω. Και ο ενισχητής μου είναι πολύ δυνατός για τα σπίτια που μένω αυτόν τον καιρό. Και αν δεν παίζεις δυνατά, δεν λέιε.
-
τί τραβάνε οι κακόμοιρες γυναίκες σας
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ κατέληξα ότι δεν με βολεύει το ανατομικό σώμα της στρατ και ότι δεν με χρειάζεται το τρέμολο (btw δώσε ινφο για το μη ξεκούρδισμα)
Πρώτα πρώτα ακολουθείς με ευλάβεια αυτό, εξαιρετικά αποτελεσματικό
Αφου κάνεις ότι είπε ο μάστορας ( ) στο βιντεο :
Κάθε φορά που κουρδίζεις μια χορδή βυθίζεις το τρέμολο τέρμα, το αφήνεις, ελέγχεις, ξανακουρδίζεις. Για όλες τις χορδές, το κάνεις.
Βαζεις στο nut εκει που φωλιάζουν οι χορδές (και στο tremolo εκει που ακουμπάνε οι χορδές στο μέταλλο) ξυσμένο μολύβι.
Παίρνεις δλδ μια ξυστρα και τρίβεις ώστε να γίνει σκόνη μύτη απο μολύβι. Υπάρχουν και κάποια υλικά ειδικά γι αυτή τη δουλειά αλλά να μη μπαίνουμε και σε έξοδα εποχές που είναι.
Φροντίζεις όταν περνάς χορδές να μην έχεις πολλά τυλίγματα στο κουρδιστήρι. Τις τραβάς πολλές πολλές φορές να παίρνουν τα μπόσικα. Κάθε φορά που παίζεις να τις σκουπίζεις,
Αν τα κάνεις όλα αυτά και κυρίως αν κάνεις την ρύθμιση του τρεμολο όπως προτείνει ο verheyen δεν θα ξεκουρδίζει με τίποτα το απλό σου τρεμολάκι.Για το wiring των μαγνητών που σε απασχολεί μπες εδώ, θα βρεις τα πάντα ολα
http://www.dimarzio.com/support/wiring-diagrams -
double post
-
Νομιζω ταιριαζει εδω

-
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:

Απλά υπέροχη! Όσοι παίζουν μαζί της όμως παραπονιούνται για η μέση τους!
Με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω κι εγώ τα τύμπανα (Sonor Force 2001). Ίδια με αυτά απλά είναι με matte φινίρισμα και τα φυσικά νερά του ξύλου.
Με τον πρώτο μισθό από τη νέα δουλειά θα προσθέσω αυτό στο σετ:

και μετέπειτα αυτό:

ή αυτό:

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το ταμπούρο...
-
Αγόρασε τα σύντομα γιατί σε λίγο καιρό δεν μας βλέπω ούτε για χορδές και μπαγκέτες να μας παίρνει.
-

-
-
έχει τρελή πλάκα να κάνεις reverse engineering
τον tasosdev πάντως τον έπιασε ο αλγόριθμος
-
Γιατί; Θέλει να βγάλει λεφτά;
(Δεν τον ξέρω. )
-
ναι, ειδικά ο τάσος γι αυτό ζει
hint: guitar
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ναι, ειδικά ο τάσος γι αυτό ζειhint: guitar
Είσαι μ@λάκας, για να με τρολάρεις το γραψες
Η πρώτη οριζόντια γραμμή με καθάρισε με τη μία
Τώρα θα προσπαθήσω να καταλάβω γιατί εσυ δεν είσαι opera singer -
Ο αλγοριθμος σε ξεμπροστιασε
-
Ντρέπομαι για την κατάστασή τους, αλλά ας όψεται ο στρατός και η ανεργία! Τώρα με τη νέα δουλειά θα υποστούν τις αναβαθμίσεις που πρέπει. Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Drums: Sonor Force 2001
- 14' metallic snare drum
- 20' bass brum
- 12' & 13' tom toms
- 14' flor tom
Sonor, Gibraltar & Pearl hardware, Remo heads
Πιάτα:
- 14' Paiste 502 Hi-hats
- 18' Paiste Alpha medium crash
- 8' Instabul (Agop) traditional mini China
- 20' Paiste 502 ride
- 16' Paiste PST3 crash
-
Δεν ξέρω και πολλά απο τύμπανα αλλά φαίνεται ψιλογαμάτο το σετ, ελπίζω να το ξεσκίσεις προσεχώς.
Κάνα μπασάκι να παίζει άραγε στο φορουμ; -
Αμα θετε τενορο παντως εγω ειμαι εδω, να προβαρουμε καμια οπερα βρε αδερφε
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δεν ξέρω και πολλά απο τύμπανα αλλά φαίνεται ψιλογαμάτο το σετ, ελπίζω να το ξεσκίσεις προσεχώς.
Κάνα μπασάκι να παίζει άραγε στο φορουμ;Δυστυχώς τα τύμπανα ενώ σε πρώτη φάση είναι σχετικά φθηνά (με 500€ παίρνεις πλήρες κιτ) μετά είναι πολύ ακριβά στη συντήρηση (δέρματα, μπαγγέτες, σπασμένα πιάτα) και την αναβάθμισή τους. Το συγκεκριμένο κιτ το πήρα από τύχη γιατί έπαιζε ο McBrain με Sonor και απ' ότι μου χουν πει μετά γνώστες είναι από τα κορυφαία στην κατηγορία απο την άποψη ξύλου. Τα tom έχουν 5πλη maple (δεν ξέρω πως λέγεται στα ελληνικά αυτό το ξύλο) και η κάσα έχει 7πλη. Αυτό που είναι για τα πανηγύρια είναι το ταμπούρο που είναι μεταλλικό και είναι για πολύ entry level καταστάσεις καθώς και τα πιάτα μου, πλην του 18'alpha και του 8' mini China.
Με 1000-1200€ (ξύλινο ταμπούρο, νέο hihat, νέο 2o crash και νέο ride) πάντως μέχρι και σε στούντιο μπαίνει το κιτ για ηχογράφηση.
-
Παίζουμε μουσική/σαματά;