-
οι εικονες τελικα φαινονται ή οχι?
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
οι εικονες τελικα φαινονται ή οχι?Οχι, κατι δεν κανεις σωστα. Πρεπει να κανεις copy & paste το link απο το site που τις εχεις ανεβασει, να το μαρκαρεις και κλικ στο Img. Ξαναπροσπαθησε. Και ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το c-max σου, καλα χλμ να εχεις
-
να σαι καλα , εκανα copy απο το gmail αλλα προφανως εσεις δεν το βλεπετε επειδη ειναι κλειδωμενο......
-
τελικα το αυτοκινητο δε φοραει 15'' , γιατι βρισκουν οι δαγκανες απο τα φρενα!!!! οι διαστασεις απο τη μαμα ειναι 215/60/16 , χιονολαστιχο εβαλα 215/55/16 και θα δοκιμαστει εντος ημερων , με μαυρες ζαντες , σκετη αλητεια το c max
ειχα την εντυπωση οτι δεν κυκλοφορουν πολλα στη θεσσαλονικη , χθες ομως τυχαια εμαθα απο εναν βενζινα οτι υπαρχουν πολλα και μαλιστα diesel!!!! ευγεεεε -
καλη χρονια σε ολους
επεστρεψα απο τις διακοπες , μετα απο πολλες βολτες (εγραψα 2500 χλμ) και με αριστες εντυπωσεις.
Χιονισε 3 φορες και εκανε συνεχεια παγωνια,τα χιονολαστιχα δοκιμαστηκαν σε χιονι και παγο χωρις κανενα προβλημα. Στην εγνατια πηγαινα με 120 σταθερα.
οι αντιστασεις των πισω και εμπρος κρυσταλλων ειναι σουπερ , σε 3 λεπτα λιωνουν αρκετα χοντρο στρωμα παγου , το μονο που μου ελειψε ηταν τα θερμαινομενα καθισματα!!!!!
καταναλωση στα 7.5 κι ελπιζω να πεσει κι αλλο με το στρωσιμο , μεση ταχυτητα 45 χλμ -
εκμεταλευόμενος τα χαρακτηριστικά του κινητήρα που παραπάνω diesel θυμίζει , οδηγω σε περιοχή στροφών 1500-2000 που έχω ροπή και οικονομία.
Με 6η ανεβαίνω απότομες ανηφόρες χωρίς πρόβλημα (στα 80χλμ). Πολύ ξεκούραστη κι άνετη οδήγηση.
Αν πηγαίνω -
fotos
-
Καλοταξιδο να ειναι και πολλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχεις!
Αν και εχω οδηγησει το focus με τα 150 αλογα και το c-max πρεπει να ειναι σβελτο.Θυμαμαι 4 ατομα a/c και επιανα 170αρια για τη πλακα.Βεβαια δε λεω καταναλωση....
-
Τι αυτοκολλητακια ειναι αυτα στη δευτερη φωτο?
Κι αλλο Ford με χειμερινα!
-
να ειστε καλα παιδια
mad max δεν το χω πατησει πανω απο 170 ακομη , η τελική του είναι πάνω απο 200 σίγουρα αλλά αυτά είναι φιλολογικές συζητήσεις με την τιμή λίτρου κοντά στο 1.7
focus με τα χειμερινά εχω ξενοιάσει απο χιονια και παγωνιές , ε και μπήκα και σε κάτι αλλάνες με 50-60 πόντους χιόνι για μερικά τεστ.....
το deco με τα αυτοκόλητα , είναι του μικρού , καλλιτέχνη θα τον κάνω!!! -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
focus με τα χειμερινά εχω ξενοιάσει απο χιονια και παγωνιές , ε και μπήκα και σε κάτι αλλάνες με 50-60 πόντους χιόνι για μερικά τεστ.....
το deco με τα αυτοκόλητα , είναι του μικρού , καλλιτέχνη θα τον κάνω!!!Για διαφορα 'παιχνιδια'? Το esp επενέβη καθολου?
-
Πολύ ωραίο Δίνει την αίσθηση του ποιοτικού και ήσυχου αυτοκινήτου-μεταφορέα.Αριστη επιλογή(θέλω να τον δοκιμάσω αυτόν τον ecoboost ακούω πολύ καλά λόγια και ιδίως για τη χαμηλή κατανάλωση του και τις ροπάρες του).Μου αρέσει πολύ η ηλιοροφή το επομενο μου θα έχει σίγουρα.Ευτυχώς έχει το golf του μπαμπά.Τα αυτοκολλητάκια όλα τα λεφτά Καλοτάξιδο nkbib!
-
μια χαρά αυτοκινητάκι, κ με τον ecoboost γαζώνει.
θα πάθεις την πλάκα σου όταν το ανοίξεις
(κ το f16 γαμάτο ) -
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Πολύ ωραίο Δίνει την αίσθηση του ποιοτικού και ήσυχου αυτοκινήτου-μεταφορέα.Αριστη επιλογή(θέλω να τον δοκιμάσω αυτόν τον ecoboost ακούω πολύ καλά λόγια και ιδίως για τη χαμηλή κατανάλωση του και τις ροπάρες του).Μου αρέσει πολύ η ηλιοροφή το επομενο μου θα έχει σίγουρα.Ευτυχώς έχει το golf του μπαμπά.Τα αυτοκολλητάκια όλα τα λεφτά Καλοτάξιδο nkbib!Ειναι πολυ καλος κινητηρας ο νεος ecoboost.Ροπαρει τρελα συν οτι τερμα γκαζι εχεις και overboost νομιζω απο 24 κιλα ροπη στο over πανε 27,5.Προσωπικα χαμενοι ειναι οσοι πανε για τα 180 αλογα στο συγκεκριμενο αυτοκινητο.Πρεπει να ζορισεις πολυ για να δεις τη διαφορα σε σχεση με το 150ρι.
-
χαχαχαχαχααα δε σας ξεφευγει τιποτα βλεπω , ναι το f16 ειναι γαματο εχει ηχο απο πυροβολισμο αεροπλανων και πραγματικης τουρμπινας!!!!
ενα αλλο ωραιο που μ αρεσει στο αυτοκινητο (οχι στο f16) ειναι οτι το design του το δειχνει πολυ συμμαμενο , σχεδον σαν ενα focus ενω οταν μπεις μεσα η θεση του οδηγου ειναι ψηλα και βλεπεις στα ισια ολα τα crossover και τζιποειδη.
Τα 180 αλογα τα θεωρω υπερβολη , τα εξτρα χρηματα θα τα εδινα για προβολεις ξενον ή θερμαινόμενα καθίσματα.
Η ηλιοροφή είναι όλα τα λευτά και παρόλο που είχα ενδοιασμούς για το πόσο θα ζεσταίνει το αμάξι ή το πόσο θα είναι ενοχλητικό το φως που θα μπαίνει , άλλαξα άποψη : την έχω συνέχεια πλέον ανοιχτή γιατί μπαίνει ένα ωραίο διάχυτο φως , οι πίσω την απολαμβάνουν καλύτερα!!!!
όσο για την ροπή του κινητήρα άπαιχτη είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει σε βενζινοκινητήρες και γλιτώνει την τσέπη μου με χαμηλή κατανάλωση!!! (στα 7.3 είμαι κι ακόμη δεν έστρωσε ο κινητήρας)
focus δεν παρατήρησα να μπήκε το esp , αρκετές φορές όμως ανάγκασα να λειτουργήσει το abs , ειδικά σε μια κατηφορίτσα με δρόμο παγωμένο, γυαλί λέμε , το πλάκωσα στα φρένα ,φρέναρε και μάλιστα σε μικρή απόσταση σχεδόν σαν να ήταν ο δρόμος στεγνός..... με χιονολάστιχα όμως ε? -
Λοιπον αισιως έφτασα τα 3540 χλμ , η καταναλωση στα 7.1 (πραγματικη 7.2) με μεση ταχυτητα 49χλμ με σχετικα χαμηλες ταχυτυτες και πολυ χρηση του cruise control και μεσο φορτίο.
Ανακάλυψα ένα θεματάκι με τις πίσω πόρτες , προεξέχουν περίπου ενα χιλιοστό (δεν κλείνουν καλά) αλλα αυτό ρυθμίζει πανευκολα. Εντάξει το έχω ακούσει ξανά απλά σου δίνει την αίσθηση ότι στο εργοστάσιο δεν έχουν ασχοληθεί και πολύ με το αμάξι σου....
Επίσης ακούγεται κάποιος ήχος σαν σφύριγμα απο την μεριά της μηχανής στις 1500-1600 στροφές που εξαφανίζεται μόλις ανέβουν οι στροφές. Δεν είναι το τούρμπο τώρα άρχισε να το κάνει , θα το πάω απο βδομάδα στην αντιπροσωπεία (και βαριέμαι φοβερά)
Ανακάλυψα επίσης και τον καθρέυτη επιτήρησης παιδιών ο οποίος είναι πολύ μικρός και χωνευτός κάτω απο την θήκη γυαλιών και είναι της ίδιας κλάσης (πλαστικό μπιχλιμπίδι κακής αισθητικής) -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
Λοιπον αισιως έφτασα τα 3540 χλμ , η καταναλωση στα 7.1 (πραγματικη 7.2) με μεση ταχυτητα 49χλμ με σχετικα χαμηλες ταχυτυτες και πολυ χρηση του cruise control και μεσο φορτίο.
Ανακάλυψα ένα θεματάκι με τις πίσω πόρτες , προεξέχουν περίπου ενα χιλιοστό (δεν κλείνουν καλά) αλλα αυτό ρυθμίζει πανευκολα. Εντάξει το έχω ακούσει ξανά απλά σου δίνει την αίσθηση ότι στο εργοστάσιο δεν έχουν ασχοληθεί και πολύ με το αμάξι σου....
Επίσης ακούγεται κάποιος ήχος σαν σφύριγμα απο την μεριά της μηχανής στις 1500-1600 στροφές που εξαφανίζεται μόλις ανέβουν οι στροφές. Δεν είναι το τούρμπο τώρα άρχισε να το κάνει , θα το πάω απο βδομάδα στην αντιπροσωπεία (και βαριέμαι φοβερά)
Ανακάλυψα επίσης και τον καθρέυτη επιτήρησης παιδιών ο οποίος είναι πολύ μικρός και χωνευτός κάτω απο την θήκη γυαλιών και είναι της ίδιας κλάσης (πλαστικό μπιχλιμπίδι κακής αισθητικής)Μολις αρχισες να γνωριζεις τις τσιπιες της Ford! (τις οποιες μαλλον ακομα δεν τις εχουν σταματησει) Το πρωτο με τις πορτες, νταξει υπαρχουν και πιο σοβαρα θεματα (Ας πουμε στο Fiesta μου, απο την πορτα του συνοδηγου ενα λαστιχο εχει κολληθει στραβα! )... Το δευτερο που λες, μηπως τον θορυβο στον κανει κυριως με 2α ταχυτυτα? Αν ναι, τοτε μην αγχωνεσαι...
-
Μικροθεματακια που διορθωνονται ειναι. Μονο στο 'ετσι κανουν ολα' να ανησυχησεις.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Μικροθεματακια , συμφωνω που σου τρωνε ομως το χρονο , κι αν δεν ειναι συνεργασιμη η αντιπροσωπεια , πρεπει να φας κι αλλο χρονο για να τους ''πεισεις''.
Ο θόρυβος-σφύριγμα πάντως δεν προέρχεται απο τον κινητήρα αλλά απο το σύστημα μετάδοσης κίνησης (δεν ξέρω τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό) και πρέπει να έχει σχέση και με τις παγωνιές που έκανε.
Κωστα έχεις δίκιο στο ''ετσι κάνουν όλα'' αλλά είναι ατάκα που σε μένα σίγουρα δεν πιάνει.
Μια καλή συνταγή για περιπτώσεις που το οποιοδήποτε πρόβλημα δεν διορθώνεται είναι να πας σε 3-4 αντιπροσωπείες να μαζέψεις τα εκάστοτε αντίγραφα εργασίας (που εμφανίζεται κι η ημερομηνία) και μετά πας στα κεντρικά έχοντας πλέον χαρτιά στα χέρια οπότε αλλάζει το πράγμα... -
Nίκο τα σύγχρονα αυτοκίνητα σίγουρα θα έχουν τα θεματα τους λόγω της πολυπλοκότητας αλλα και τις ποσότητας εξοπλισμού και τεχνολογίας. Απλώς πρέπει να είμαστε όλοι υποψιασμένοι. Κακοί αντιπρόσωποι θα τύχουν στον δρόμο μας, βλέπε τον δικο μου στην αλλαγη λαδιών που ο ίδιος κάποιους μήνες πριν λέγοντας και μόνο που ακούω τριγμό ήξερε τι ακριβώς να φτιάξει! Και τετοιες περιπτώσεις υπάρχουν πολλές και σε πολλές μαρκες. Απο Suzuki, Nissan έως Audi και BMW. Τους 'τραβάς' ένα μεγαλοπρεπεστατο Χ και κοιτάς αλλού!
Ford C-Max II