-
ειμαστε 2 ατομα και εχουμε ηδη αποσυρει το Honda, το οποιο και δεν το υπολογισα στα μεσα τα οποια ανεφερα προηγουμενως.
Αλλιως ειχαμε 3 σκουτερ και 3 αμαξια -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
πριν μερικους μηνες περασα το μικρο λογω υγραεριου και εκανα την ιδια ερωτηση στο ΚΤΕΟ.νομιζω η απαντηση ηταν αυτη οπως την παρεθεσε ο avel παραπανω
Αν το αυτοκινητο εχει δελτιο κτεο σε ισχυ την ημερα που γινονται τα χαρτια τις ακινησιας τοτε οταν θα γινει η αρση της ακινησιας (και να εχει ληξη το κτεο) ο κατοχος εχει προθεσμια 15 ημερες να το παρασει απο ελεγχο χωρις να πληρωσει προστιμο.
απο τοτε που παιρνεις τις πινακιδες 15 μερες
επιβεβαιωνω τους φιλους ανωτερω, 'αμα εχεις χαρτι ακινησιας, οταν παρεις πισω τις πινακιδες και περασεις ΚΤΕΟ εντος 10 ημερων (μου ειπαν εμενα) δεν πληρωνεις προστιμο. Βασικη προυποθεση να εμφανισεις και το χαρτι ακινησιας ωστε να δικαιολογειται-και να μην μετρησει - η περιοδος ακινησιας, οπως και οταν ακινητοποιηθηκε το οχημα δεν θα πρεπει να εχει ληξει το ΚΤΕΟ του'..
συμπερασμα κραταμε το τελευταιο χαρτι ΚΤΕΟ εστω και αν ειναι παληο ωστε να αποδειξουμε οτι οταν ακινητοποιηθηκαμε ημασταν νομιμοι. Αυτες οι πληροφοριες απο ιδιωτικο ΚΤΕΟ στον Αγ. Στεφανο -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
πριν μερικους μηνες περασα το μικρο λογω υγραεριου και εκανα την ιδια ερωτηση στο ΚΤΕΟ.νομιζω η απαντηση ηταν αυτη οπως την παρεθεσε ο avel παραπανω
Αν το αυτοκινητο εχει δελτιο κτεο σε ισχυ την ημερα που γινονται τα χαρτια τις ακινησιας τοτε οταν θα γινει η αρση της ακινησιας (και να εχει ληξη το κτεο) ο κατοχος εχει προθεσμια 15 ημερες να το παρασει απο ελεγχο χωρις να πληρωσει προστιμο.
απο τοτε που παιρνεις τις πινακιδες 15 μερες
επιβεβαιωνω τους φιλους ανωτερω, 'αμα εχεις χαρτι ακινησιας, οταν παρεις πισω τις πινακιδες και περασεις ΚΤΕΟ εντος 10 ημερων (μου ειπαν εμενα) δεν πληρωνεις προστιμο. Βασικη προυποθεση να εμφανισεις και το χαρτι ακινησιας ωστε να δικαιολογειται-και να μην μετρησει - η περιοδος ακινησιας, οπως και οταν ακινητοποιηθηκε το οχημα δεν θα πρεπει να εχει ληξει το ΚΤΕΟ του'..
συμπερασμα κραταμε το τελευταιο χαρτι ΚΤΕΟ εστω και αν ειναι παληο ωστε να αποδειξουμε οτι οταν ακινητοποιηθηκαμε ημασταν νομιμοι. Αυτες οι πληροφοριες απο ιδιωτικο ΚΤΕΟ στον Αγ. Στεφανο -
επισης παιζει και το σεναριο καποιος να θελει - για τους δικους του λογους- να περασει το αυτοκινητο ΚΤΕΟ και ας ειναι ακινητοποιημενο...' Τοτε μπορει να παει στην εφορια που κατεθεσε την αδεια και να ζητησει φωτοαντιγραφο της κατατεθειμενης αδειας με πρωτοτυπη στρογγυλη σφραγιδα μπλε και υπογραφη του εφορα ' για χρηση ΚΤΕΟ', με την προυποθεση οτι οταν κατατεθηκαν οι πινακιδες δεν ειχε ληξει το ΚΤΕΟ'. Τωρα γιατι να το κανει κανεις αυτο..?....μια υποθεση ειναι να θελει να το πουλησει, και το ΚΤΕΟ να ειναι ενα στοιχειο οτι το αμαξι ειναι Ο.Κ αλλα να μη θελει να παρει πινακιδες αν δεν ολοκληρωθει η πωληση διοτι αν κατι στραβωσει στην πραξη θα εχει πληρωσει τα τελη τζαμπα...που δεν επιστρεφονται
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μια ερωτηση προς οσους καταθεσανε πινακιδες:
Εχετε καποιο εναλλακτικο μεσο μετακινησης ή θα χρησιμοποιειτε ΜΜΜ ?εμεις εχουμε και αλλα αμαξια αλλα λογω του κοστους κινησησ εγω χρησιμοποιω ΜΜΜ ενω η συζυγος το αμαξι διοτι η δουλεια της ειναι σε σημειο που δεν εξυπηρετειτα με ΜΜΜ. Εμενα με παει η συζυγοσ στο ΜΜΜ το πρωι και με μαζευει το απογευμα. Εγω οδηγω μονο οταν εχω κεφι και για διασκεδαση. Κρατησαμε τις 2 αγαπες μου, το νιβα και το μχ5, αλλα η συζυγος μουρμουραει στο ΝΙΒΑ. Το μχ5 χρησιμοποιειται ολο το χρονο ενω το νιβα Ιαν-φεβρ-μαρτ στα χιονια (και ασφαλιζεται για 3-,ηνο). Τα τελη-τελη ομως.
-
Απο εδώ, ενημερώνω:
Αφιξη στη ΔΟΥ την 09:15 .
Ουρά 3 άτομα και 2 που συμπληρώναμε τα έντυπα. Χρόνος εξυπηρέτησης εκάστου 3-4 λεπτά.
Όταν έφυγα ήταν μόνο ένας σε αναμονή για κατάθεση πινακίδων.
Πέρας αποστολής την 09:35.Παραλαβή εντύπων Δήλωσης Ακινησίας (εις διπλούν συμπλήρωση) και Υπ. Δήλωση ( η γνωστή) όπου συμπληρώνεις τη διεύθυνση και τον ιδιοκτήτη του χώρου στάθμευσης που θα χρησιμοποιήσεις.
Ζητήθηκαν ταυτότητα, πινακίδες και πρωτότυπη Αδ. Κυκλοφορίας.
Ούτε Ε1-Ε9, ούτε τίποτε άλλο.
Συμπέρασμα : Οτι και να δηλώσω για χώρο στάθμευσης, διασταύρωση στοιχείων καμμιά.2 απο τους ''καταθέτες' ομολόγησαν στη συζήτηση 'εν αναμονή' που είχαμε, ότι θα δηλώσουν ως θέση στάθμευσης του θείου -του ξαδέλφου- της γιαγιάς κλπ, που όμως είναι ήδη 'κατειλημμένες' και ....... αργότερα θα δούν τι θα κάνουν !!!
Θα αναρωτιόμαστε σε κάνα μήνα γιατί είναι (εκτός άλλων παρανόμων-εγκαταλελειμμένων σαπακίων) ΚΑΙ απινακίδωτα χύμα στους δρόμους. Και μή μου πείτε : Θα τα μαζέψει ο Δήμος, γιατί .....ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!
ΥΓ: 1/ Επιβεβαίωσα από τον υπάλληλο , ότι η παραλαβή - για όσους δεν θα 'κινηθούν' ολόκληρο το 2012- θα γίνει απο 2 Ιανουαρίου 2013 και μετά, απο τους δικαιούχους/ιδιοκτήτες ή απο τρίτους με εξουσιοδότηση, έχοντας μαζί την θεωρημένη Δήλωση Ακινησίας που μας δόθηκε κατά την παράδοση και την απόδειξη πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του 2013.
2/ Ο υπάλληλος με ευχαρίστησε γιατί ήμουν ένας απο τους ελάχιστους μέχρι σήμερα, που οι πινακίδες του ήταν καθαρές, (τις είχα πλύνει απο χθές ), γιατί δεν προλάβαινε να σκουπίζει τα χέρια του με μωρομάντηλα ! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
2/ Ο υπάλληλος με ευχαρίστησε γιατί ήμουν ένας απο τους ελάχιστους μέχρι σήμερα, που οι πινακίδες του ήταν καθαρές, (τις είχα πλύνει απο χθές ), γιατί δεν προλάβαινε να σκουπίζει τα χέρια του με μωρομάντηλα !Πόσο ζώα, πόσο βρώμικος λαός είμαστε ρε γμτ? ΄Όλα στα @@ μας! 'Ας τα κάνει ο άλλος'.
-
εγω τους τις πηγαίνω σε σακουλακι σαν αυτα που ειχαν στην τροχαια
επισης δενω με ενα λευκο σχοινακι τις πινακιδες μεταξυ τους και αφηνω λιγο απο πανω σαν χειρολαβη.
Αν ειναι να κανεις τη δουλεια, τουλαχιστον να την κανεις με... στυλπαντως το τελευταιο διαστημα με ρωτανε συνεχως καποιοι φιλοι και συγγενεις για τα δικαιολογητικα που χρειαζονται για την καταθεση.
Η πλακα ειναι οτι μονο ενας εχει διλιτρο, οι αλλοι θα καταθεσουν απο μικρα που απλα δεν τα πολυκινουν -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
2/ Ο υπάλληλος με ευχαρίστησε γιατί ήμουν ένας απο τους ελάχιστους μέχρι σήμερα, που οι πινακίδες του ήταν καθαρές, (τις είχα πλύνει απο χθές ), γιατί δεν προλάβαινε να σκουπίζει τα χέρια του με μωρομάντηλα !
Πόσο ζώα, πόσο βρώμικος λαός είμαστε ρε γμτ? ΄Όλα στα @@ μας! 'Ας τα κάνει ο άλλος'.
Αχου μωλέ λερωθηκαν τα χέρια του
Δεν μας χεζεις ρε Νταλάρα! (στον υπάλληλο το λέω, Οχι σε εσάς )
-
εχει κοπει το επιδομα μωρομαντηλου!
-
Ο Μοντιε!
-
Παιδιά δεν είναι ζώο ο υπάλληλος, άνθρωπος είναι σαν και σας...
-
Σκηνικό που μου έλεγε φίλος σήμερα το μεσημέρι: Είχε πάει στην εφορία Κηφισιάς νωρίς το πρωί να καταθέσει πινακίδες, και πιάνει τη συζήτηση με τον τύπο που ήταν πίσω του στην ουρά (κι αυτός για τον ίδιο λόγο). Τα γνωστά, 'οι ανεγκέφαλοι που δε βλέπουν 2 μέτρα μπροστά απ' τη μύτη τους και νομίζουν ότι για να γεμίσουν τα ταμεία αρκεί ναι ανεβάσουν κι άλλο τα τέλη και να χώσουν κι έκτακτες, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι χαμένοι βγαίνουν έτσι, και μπλα μπλα μπλα', ξεμπερδεύει, περνάει κι από ένα άλλο γραφείο να ρωτήσει κάτι που ήθελε, και βγαίνοντας πετυχαίνει στο πάρκινγκ τον τύπο που ήταν πίσω του να μπαίνει καμαρωτός καμαρωτός στο αμάξι του, το οποίο ήταν αυτό του οποίου τις πινακίδες είχε έρθει να καταθέσει, να βάζει μπροστά και να φεύγει!
Μου τα έλεγε και μου θύμισε φάση που μου είχε διηγηθεί ο αδερφός μου πριν χρόνια, που τον είχαν σταματήσει ενώ ήταν με το Ραλί μιας φίλης του και του (της...) είχαν πάρει τις πινακίδες γιατί είχε μπει ανάποδα σε μονόδρομο στον οποίο το μοναδικό απαγορευτικό ήταν εξαφανισμένο πίσω από τα κλαδιά ενός δέντρου κι όταν τους ρώτησε 'καλά, και τώρα πώς θα πάμε σπίτια μας χωρίς πινακίδες' η απάντηση ήταν 'α, δεν έχεις πρόβλημα, ακρεί να έχεις την κλήση μαζί σου' (στο 'κι αν χτυπήσω κανένα πεζό στο δρόμο και την κοπανήσω?...' δεν πήρε απάντηση! ).
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Παιδιά δεν είναι ζώο ο υπάλληλος, άνθρωπος είναι σαν και σας...Κατσε ρε συ!
Θα πάθει τίποτα αν λερωθούν λίγο τα χέρια του;
Έλος δλδ! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κατσε ρε συ!
Έλος δλδ!εξαρτάται αν είσαι στην οικοδομή όχι.
αν είσαι σε γραφείο που χρησιμοποιείς στυλό και Η/Υ, ναι υπάρχει θέμα εκεί.
εκτός και αν είσαι κατά της υγιεινής γενικότερα. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κατσε ρε συ!
Έλος δλδ!Βασικα ζωα ειναι αυτοι που παραδιδουν, καθιστωντας αχρηστη τη περιουσια τους επειδη μερικοι δε ξερουν προσθεση και αφαιρεση...ας μη τις παραλαμβανουν αν ειναι τοσο χαλια...
-
Σε όσους καταθετουν πινακίδες εχω μερικές ερωτήσεις:
- Τι γινεται για να επαναφερθεί το ΙΧ σε κυκλοφορία; Πας παιρνεις τις πινακιδες και πληρωνεις τα τελη του τρεχοντος ετους, ή πρεπει να πληρώσεις και ολα τα παρελθόντα έτη;
- Ως γνωστόν η αξία των 2λιτρων + ΙΧ εχει ξεφτιλιστεί εντελώς λογω της φορομπηχτικής πολιτικής και δεν αξίζει να πουληθούν για ένα κομμάτι ψωμί. Οκ τωρα γλυτώνεις τα άμεσα χαράτσια, τι γινεται ομως με τα ΙΧ εφόσον αφου κάθε χρόνος που θα ακολουθεί θα είναι και χειρότερα (οικονομικά); Ειναι δυνατον καποιος να ελπιζει σε αλλαγή φορολογικής πολιτικής για να ξανακυκλοφορήσει;
- (χωρίς φόβο και πάθος) μήπως αυτοι που καταθέτουν πινακίδες δηλώνουν πολύ χαμηλά εισοδήματα και συνεπώς φοβουνται τα τεκμήρια; Η μήπως πχ ο τζιρος ενος μαγαζιου εχει πεσει τοσο πολυ που να μη δικαιολογει πλεον τα 2 ΙΧ που ειχε καποιος παρει στις καλες εποχές;
Τέλος αν μειωθούν τα έσοδα του κράτους πιστεύετε οτι δε θα βρεθουν αλλα αντιστοιχα μετρα (πχ να αυξηθουν τα τελη στα 1.8 και τα τουρμπισμένα);
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
Σε όσους καταθετουν πινακίδες εχω μερικές ερωτήσεις:- Τι γινεται για να επαναφερθεί το ΙΧ σε κυκλοφορία; Πας παιρνεις τις πινακιδες και πληρωνεις τα τελη του τρεχοντος ετους, ή πρεπει να πληρώσεις και ολα τα παρελθόντα έτη;
ναι, πληρώνεις όλα τα παρελθόντα έτη και μάλιστα χ2 γιατί είσαι αντιδραστικός και ανάγωγος - Ως γνωστόν η αξία των 2λιτρων + ΙΧ εχει ξεφτιλιστεί εντελώς λογω της φορομπηχτικής πολιτικής και δεν αξίζει να πουληθούν για ένα κομμάτι ψωμί. Οκ τωρα γλυτώνεις τα άμεσα χαράτσια, τι γινεται ομως με τα ΙΧ εφόσον αφου κάθε χρόνος που θα ακολουθεί θα είναι και χειρότερα (οικονομικά); Ειναι δυνατον καποιος να ελπιζει σε αλλαγή φορολογικής πολιτικής για να ξανακυκλοφορήσει;
όχι ελπίζει οτι θα έχει ανέβει η ζύμη και με δύο καρβέλια θα φτιάξει συλλογή απο 2λιτρα - (χωρίς φόβο και πάθος) μήπως αυτοι που καταθέτουν πινακίδες δηλώνουν πολύ χαμηλά εισοδήματα και συνεπώς φοβουνται τα τεκμήρια; Η μήπως πχ ο τζιρος ενος μαγαζιου εχει πεσει τοσο πολυ που να μη δικαιολογει πλεον τα 2 ΙΧ που ειχε καποιος παρει στις καλες εποχές;
άμα δηλώνεις εισοδήματα είσαι κορόιδο. άνεργος και άπορος να λες, να παίρνεις και κανένα επίδομα.
Τέλος αν μειωθούν τα έσοδα του κράτους πιστεύετε οτι δε θα βρεθουν αλλα αντιστοιχα μετρα (πχ να αυξηθουν τα τελη στα 1.8 και τα τουρμπισμένα);
ΟΛΑ τα τούρμπο θα πληρώνουν χ2 τέλη και τα διπλοτούρμπινα χ4.
- Τι γινεται για να επαναφερθεί το ΙΧ σε κυκλοφορία; Πας παιρνεις τις πινακιδες και πληρωνεις τα τελη του τρεχοντος ετους, ή πρεπει να πληρώσεις και ολα τα παρελθόντα έτη;
-
wannabe funny...
-
Οι αποριες/ερωτησεις του ανθρωπου ειναι σωστες και λογικες. Γιατι τον ειρωνευεσαι;
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Τέλη κυκλοφορίας