-
Ακομα 2 που ειδα τον τελευταιο καιρο
To 'Red Eye' (Rachel Mcadams, Cillian Murphy) ,το οποιο μ αρεσε αρκετα και σε κραταει σε ενδιαφερων και εγρηγορση και
το 'Never Back Down 2' το οποιο ειναι κλασσικη αμερικανια, ξυλο, καλα γκομενακια κοινοτυπο τελος και γενικα απο τη στιγμη που ξεκιναει ξερεις τι θα δεις.. Για παρεα και χαβαλε μια χαρα και μεχρι εκει, μετριοτητα. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Κομματι αργη μου φανηκε. Ωραια μουσικη & πλανα. Αξιζει με παρτενετΛοιπόν, κατάφερα και βρήκα σήμερα λίγο χρόνο να πάω να την δω.
Καταρχήν εξαιρετική η μουσική και η φωτογραφία. Από τους ηθοποιούς, κατά τη γνώμη μου πάντα, ο Μπέζος είναι συγκλονιστικός και κλέβει την παράσταση. Αρκετά καλοί και οι υπόλοιποι ηθοποιοί (πλην του Αλμπάνη που προσωπικά δεν με έπεισε καθόλου), αλλά μέχρι εκεί. Η σκηνοθεσία σε ορισμένα σημεία νομίζω ότι δεν καταφέρνει τα αναμενόμενα καθώς θα ήθελα κάτι καλύτερο (στα σημεία που γίνεται μετάβαση από το παρελθόν στο παρόν). Αργή για να είμαι ειλικρινής δεν τη βρήκα, αντίθετα θα έλεγα ότι σε συνεπαίρνει όλο αυτό το χορευτικό θέμα.
Γενικά πρόκειται για μια καλή ταινία και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
-
Ειδα το 'in Time 2011', ρο-5, συμπαθητικούλι για μια απογευματινή φραπεδιά στο σπίτι, εύπεπτο και με καλές παρουσίες!
Είναι η ιδέα μου ή κάποιος εμπνεύστηκε από το Savin' me των Nickelback και το πήγε ένα (μικρό) βημα παραπέρα?
'περιμένω' και το 11 11 11 (το κανονικό όχι το rip-off), έχει κανείς άποψη? -
και κάτι ακόμη... Έχετε πετύχει πουθενά το Avatar 3D σε Blu-Ray (για αγορά original)? Δεν θυμάμαι αν κυκλοφόρησε Ελλάδα ακόμα, Amazon UK το έχει προπαραγγελία, γενικά το bundle-άριζαν με Panasonic 3D, δεν ξέρω αν έληξε το 'εμπάργκο'
-
καλό το Christmas Tango
-
είδα το
We Need to Talk About Kevin
πολύ δυνατή ερμηνεία Τilda swinton, ψυχοπλακωτική όσο δεν πάει, με αργή εξέλιξη η οποία όμως ταιριάζει με το στόρυ.
η τέλεια ταινία αν έχετε γυναίκα να σας ζαλίζει να κάνετε παιδί, αν καταφέρει να τη δεί μέχρι τέλους
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
είδα τοWe Need to Talk About Kevin
πολύ δυνατή ερμηνεία Τilda swinton, ψυχοπλακωτική όσο δεν πάει, με αργή εξέλιξη η οποία όμως ταιριάζει με το στόρυ.
η τέλεια ταινία αν έχετε γυναίκα να σας ζαλίζει να κάνετε παιδί, αν καταφέρει να τη δεί μέχρι τέλους
Νταξ αλλα πολυ στυλιζαρισμα ο δικος σου, την περιμενα καλυτερη. Ο πιτισιρικας εντυπωσιακος (για την ηλικια του).
-
Μιας και το ανεφερες, παντα απορουσα τι επιπτωσεις μπορει να εχει για ενα παιδι μια τετοια φαση. Ο πιτσιρικας σε εκανε να πιστεψεις οτι οντως ηταν ο,τι επαιζε...
Τωρα θυμηθηκα τη φαση με τη Φριντα Λιαπα κ το δοξιαδη
-
'Un ete brulant
Monica Bellucci

nuff said -
Moneyball: Καταπληκτική. Ερμηνείες πολύ καλές. Τι κρίμα που δεν εφαρμόζεται σε όλες τις ομάδες η συγκεκριμένη τεχνική scouting παικτών....
Mission Impossible 4: Επίσης πολύ καλή. Για μένα από τις καλύτερες τις 4τραλογίας (μαζί με το 1 κατά τη γνώμη μου.) Φοβερές σκηνές, όχι πολύ μελό όπως το 3 σωστή δράση, ένα πραγματικό m.i. όπως πρέπει και ας το βρίζουν οι reviewers. Τι να κάνουμε φίλοι μου? Αν το βλέπατε πριν 10 χρόνια δε θα τα λέγατε αυτά έτσι? Δυστυχώς το Bourne Ultimatum θα παραμείνει για λίγο καιρό ακόμα αξεπέραστο.
-
ΜΙ4 κ εγω χθες στο σινεμα...Μια χαρα ηταν αρκει να ηξερες τι fake πηγαινες να δεις
-
Limitless, γρήγορη πλοκή, στην αρχή σου φαίνεται παιδικό το παιχνίδι με τα χαπάκια αλλά ρολάρει πολύ ωραία σεναριακά. Βλέπεται πολύ ευχάριστα.
-
K μενα μ αρεσε πολυ το limitless
-
http://www.imdb.com/title/tt1454029/
The Help: Συγκινητική ταινία και ανθρώπινη. Τα άξιζε τα λεφτά της.
-
-
όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι o chuck noris στο expendables 2??????????????????????????
-
είδα χθες το final destination 5. απορώ γιατί έφτασαν μέχρι αυτό το νούμερο
-
Πολύ καλό το νορβηγικό King of the Devil's Island (Kongen av Bastøy), που περιγράφει την ζωή των νεαρών τρόφιμων σε ένα νησί-αναμορφωτήριο στην Νορβηγία στις αρχές του 20ου αιώνα. Based on a true story.
-
Κεντημα 'Το δερμα που κατοικω' και αριστουργημα απο καθε αποψη το 'The Ides of March'
Πολυ καλο το 'Margin call', θα μπορουσε και καλυτερο με τετοιο καστ και στα χερια καλυτερου σκηνοθετη οπως πχ ο Κλουνι.
Το Colombiana ηταν χαλια, αλλα η γκομενα ειναι υπεργαλαξιακη -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πολύ καλό το νορβηγικό King of the Devil's Island (Kongen av Bastøy), που περιγράφει την ζωή των νεαρών τρόφιμων σε ένα νησί-αναμορφωτήριο στην Νορβηγία στις αρχές του 20ου αιώνα. Based on a true story.Δινει πονο?
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]