-
Εγώ θα το ξαναπώ......
Θα πάμε για κανά μόνο ή διπλό? -
Αν ειστε θεσ/νικη παμε !
-
E οχι μονο Σαλονικα , κ στον πειραια οποιος ψηνεται υπαρχει γηπεδο κ μονο με μια μπασκετα σε στυλ γκετο .. η και διπλο με κανονικο δαπεδο, αρκει να υπαρχει διαθεση ...
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
προσποιηση αμυναςΟ ν. 15, που λάκισε μπροστά στον Κεμπ αντί να στηθεί για επιθετικό , είναι ο Φάνης;
-
Ναι, ο Φάνης, αλλά με τα τότε κιλά του. Αν ήταν με τα σημερινά, αυτός ο φλούφλης δεν θα τολμούσε ούτε να πλησιάσει !!! (άσε που κι ο Φάνης δεν θα προλάβαινε να φύγει)
-
Καλος χρυσος ο kemp, ολοι τον γουσταραμε τοτε για τα καρφωματα που εκανε, τρομερη εκρηξη, στις μερες μας θα ηταν σουπερ σταρ, αλλα για την εποχη του ηξερε μετριο και μονοδιαστατο μπασκετ (γι αυτο σημερα θα μεγαλουργουσε). Iσως χωρουσε στην και Dream Team 1 (αντι του Λετνερ ας πουμε), αλλα ποτε δεν έφτασε τα άλλα ιερά τέρατα.
edit
Ασχετο, προσπαθουσα να βρω στο youtube τον kemp να σκοραρει χωρις να καρφωνει, κι αφου απογοητεύτηκα , βρήκα δύο παλιά, καλά, συλλεκτικά βιντεάκια....
-
τι παθαινει όποιος τα βαζει με τον μιχαλακη (ο rodman στην συγκεκριμενη περιπτωση)
http://www.youtube.com/watch?v=GCNK0Nnt ... re=related -
Julius vs Bird (προσεξτε μετα το 1¨10)
http://www.youtube.com/watch?v=77ZdzNuz ... re=related
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ θα το ξαναπώ......
Θα πάμε για κανά μόνο ή διπλό?Διπλό???
Άμα είναι να αφήσουμε τα κόκκαλά μας στο γήπεδο γιατί όχι... -
Αυτή τη μάρκα την ξέρει κανείς?
http://www.amazon.co.uk/K-Swiss-Silver- ... 41&sr=1-10Εγώ πάντως πρώτη φορά τα ακούω, αλλά στις αξιολογήσεις έχει πάρει το μάξιμουμ, και μάλιστα η μία αξιολόγηση είναι από προπονητή. Η τιμή φαίνεται μούρλια, και σκεφτόμουν να πάρω ένα ζευγάρι για τζόγκινγκ/τρεξιματάκι. Σε αυτά τα λεφτά (~40 ευρώ) βρίσκω τίποτα άλλο αξιόλογο?
-
.... έχει γεμίσει ο τόπος original μαιμούδες Nike Air Max που για τα 20-25 Ε είναι αξιοπρεπέστατα ?
( δεν με χαλάει καθόλου για περπατημα και χαλαρή βολτούλα )
-
Πόσο κρατάνε όμως? Γιατί αν είναι να κρατάνε 2 μήνες δεν αξίζει τον κόπο.
Είχα Air Max 97', ας πούμε, συλλεκτικό γκρι του 2003 νομίζω και το πέταξα πριν από 1 μήνα. Πλάκα πλάκα αυτό ήταν μοναδικό κομμάτι, γκρι, γυναικεία σειρά, το είχα πετύχει από ακύρωση παραγγελίας μπασκετμπολίστριας (44,5 νούμερο ) και το χα χτυπήσει.
Το αντίστοιχο αντρικό είχε δίχρωμη σόλα, γκρι κάτω από την αερόσολα.
-
Air max 97 ψιλοασχημα μ αυτο το ''διαστημικο'' στυλακι,ενω τωρα με τις μαιμουδιες πραγματικα δε παλευεται η κατασταση
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
http://www.amazon.co.uk/K-Swiss-Silver- ... 41&sr=1-10Εγώ πάντως πρώτη φορά τα ακούω, αλλά στις αξιολογήσεις έχει πάρει το μάξιμουμ, και μάλιστα η μία αξιολόγηση είναι από προπονητή. Η τιμή φαίνεται μούρλια, και σκεφτόμουν να πάρω ένα ζευγάρι για τζόγκινγκ/τρεξιματάκι. Σε αυτά τα λεφτά (~40 ευρώ) βρίσκω τίποτα άλλο αξιόλογο?
Στη νεολαια τουλαχιστον η k swiss εγινε γνωστη με αφορμη αυτο το παπουτσι το οποιο για 2-3 χρονια μεχρι περυσι κυκλοφορουσε παρα πολυ.Τα ειχε και το intersport..Τωρα το brand τι ψαρια πιανει στον τομεα του running δε ξερω,αλλα προφανως δε μιλαμε για καποια τυχαια εταιρια.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Air max 97 ψιλοασχημα μ αυτο το ''διαστημικο'' στυλακι,ενω τωρα με τις μαιμουδιες πραγματικα δε παλευεται η καταστασηΤο πιο all around παπούτσι ever. Πάει με φόρμα έως και jean με καρό πουκαμισάκι. Μέχρι και στη δουλειά πήγαινα με αυτά (δουλειά γραφείου με dress code και λοιπές μαλακίες).
Αυτά τα 2 έχω τώρα:
κλασσικά κομμάτια.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Αν έχεις υπομονή, θα βρεις κάτι μέσω ebay. ASICS-MIZUNO-NEW BALANCE-BROOKS παίρνεις άφοβα. Τα αντίστοιχης τιμής nike-adidas δεν κάνουν ούτε για τα πανέρια.
-
Καλα οντως ειναι πολυ all around,αλλα υποκειμενικα δε μ αρεσουν.Γουστα ειναι αυτα..
-
Ναι ρε εννοείται! Κι εμένα περιέργως δεν μου άρεσαν στην ηλικία σου γιατί μου φαίνονταν πολύ διαστημικά και έξαλλα. Τώρα στα γεράματα δεν τα αλλάζω με τίποτα!
-
Aρα ειναι ηλικιακο το θεμα ,θα το ξεπερασω
Αυτα τα air max 90 παντως ποτε δε τα χωνεψα στο ποδι μου,πολυ μικροκαμωμενα -
Τα συγκεκριμένα(σε άλλο χρώμα), τα πήρα 59,90 ΔΟΛΑΡΙΑ= λίγο πάνω από 40€(όταν τα πήρα). Γενικά αν δεν καίγομαι για κάποιο παπούτσι συγκεκριμένα, και δεν είμαι ξυπόλυτος βρίσκω από ebay.
Βέβαια όποτε βρίσκω κάποια ευκαιρία, τα παίρνω και ας κάθονται. -
Με κανεις να νιωθω μακ@κας που εδωσα 140...Και βασικα ημουν
-
Δεν τα ξέρεις καλά.. Εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι μ@λάκες είμαστε όσοι αγοράζουμε μέσω net....
Εσύ, σύμφωνα με αυτούς, είσαι ευσυνείδητος Έλλην(μακ@κας όπως είπες εσύ) που τους ταΐζεις αυτούς και την οικογένειά τους.
Βλέπε το αντίστοιχο θέμα...viewtopic.php?f=13&t=15492&start=1935 -
Nαι μολις εγραψες ποσο τα πηρες εκανα συσχετισμο μ αυτα που ελεγες στο λινκ( το ειχα παρακολουθησει το θεμα)
Το οτι εκανα μαλακια το ξερω πολυ καλα,αλλα εφοσον ποτε δεν ασχοληθηκα σοβαρα με τελωνεια,πιστωτικες,paypal κλπ,οπως καταλαβαινεις μου φαινονται βουνο τωρα και πληρωνω κερατιατικα.
Η βλακεια με συγκεκριμενα μοντελα ειναι οτι παιζουν ιδιομορφιες στα νουμερα κ εκει μειονεκτει το ιντερνετ(δεν εχεις δυνατοτητα δοκιμης).Αλλα και η ιστορια με τα μαγαζια στην Ελλαδα δε παλευεται(Αυτο το intersport γιατι δε κλεινει?φερνει ολα τα μετρια ρουχα,ολα τα μετρια παπουτσια..σα σουπερμαρκετ αθλητικων )
Πανω απ ολα φταιμε εμεις που παμε και τα δινουμε βεβαια
Αθλητικα παπουτσια (μπασκετ και άλλα)