-
...αναλυσεις επι αναλυσεων...κλασματα, καυσωνες , χειμωνες και πεθερες...trip computer (ουτε ξερω πως δουλευει ) που δεν μετρα σωστα...
Εγω να σας πω κατι? Τα τελευταια χρονια, οποτε παω στο βενζινα, βαζω παντα 50 euro κατοσταρα και τελειωσε η υποθεση...
-
stef φιλε ειναι κι αυτο μια πολιτικη, αλλα πρόσεχε γιατι κάποια μέρα θα βάλεις 50 ευρω και θα μείνεις στα 4-5 χλμ!!!!
-
ha ha...
σωστο κι αυτο...
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
stef φιλε ειναι κι αυτο μια πολιτικη, αλλα πρόσεχε γιατι κάποια μέρα θα βάλεις 50 ευρω και θα μείνεις στα 4-5 χλμ!!!!Ναι, αλλά θα ζήσει περισσότερο ο steftsak που δεν σκάει για όλα αυτά!
Εσύ nikbib από ότι κατάλαβα ακόμη το περιμένεις το εργαλείο; Χαρά στο κουράγιο σου!
-
θα ζησει περισσοτερο και θα κανει και φυσικη κατασταση απο το περπατημα (πηγαινε -ελα βενζιναδικο!!!!)
alexandr ειναι πλεον ετοιμο στην αντιπροσωπεια με ολα τα καλουδια πανω αλλα περιμενω αδεια κυκλοφοριας!!! (πραγματικα εχω σταματησει ν ασχολουμαι με το θεμα , παιρνω κανενα τηλ που και που και μου λενε για αργοτερα!!!) λογικα δευτερα (πρωτα ο θεος) -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
ειναι πλεον ετοιμο στην αντιπροσωπεια με ολα τα καλουδια πανω αλλα περιμενω αδεια κυκλοφοριας!!!Αντε με το καλο να το παρεις...και μην αρχισεις να κανεις βολτιτσες με τον Alexander...ειδες το Babylon πως το μεταχειριζεται...
Μαζι μου θα εισαι...να τα εχουμε στο parking πλυμενα και να τα κοιταμε καθε πρωι...!!!
-
stef δε θελω να σε στενοχωρησω αλλα η πρωτη κινηση που θα κανω ειναι να μπουν ατσαλινες ζαντες με χιονολαστιχα. Νομιζω ξερεις τι σημαινει αυτο....
Βεβαια σαν τον alexander δε θα κανω γιατι θα ειναι κι η οικογενεια μεσα , αλλα τα adventure tour ειναι του στυλ μου!!! -
Ειμαι θύμα βανδαλισμού.Μού έκλεψαν τό λιονταράκι καί τό σήμα 3008 από τήν πόρτα τού πόρτμπαγκάζ.
-
Ο χρήστης billis100 έγραψε:
Ειμαι θύμα βανδαλισμού.Μού έκλεψαν τό λιονταράκι καί τό σήμα 3008 από τήν πόρτα τού πόρτμπαγκάζ.Κρίμα. Ελπίζω τουλάχιστον να μη προξένησαν ζημιά στην λαμαρίνα με το εργαλείο που χρησιμοποίησαν.
Συνήθως κλέβουν σήματα από Mercedes, Ferrari, Porsche κλπ. Λες να μπήκε και το 3008 στο... club?
-
Ο χρήστης billis100 έγραψε:
Ειμαι θύμα βανδαλισμού.Μού έκλεψαν τό λιονταράκι καί τό σήμα 3008 από τήν πόρτα τού πόρτμπαγκάζ.Κουράγιο φίλε
Συνήθως κλέβουν σήματα από Mercedes, Ferrari, Porsche κλπ.
Σιγά τις μάρκες
-
απ ολα κλεβουν δεν κανουν διακρισεις εμενα ειχαν κλεψει το σημα της toyota και κανανε μια γρατζουνια ναααααα. Το άφησα έτσι!!!!! (να δουμε τι θα εχουν να κλεβουν χαχαχαχααα)
-
Εχω 3008 στους 7 μηνες παρουσιασε προβλημα η αντλια νερου την αλλαξαν και τωρα παι μετα απο 1χρονο ξανα τα ιδια
-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΣ έγραψε:
Εχω 3008 στους 7 μηνες παρουσιασε προβλημα η αντλια νερου την αλλαξαν και τωρα παι μετα απο 1χρονο ξανα τα ιδιαΤο γνωστό πρόβλημα με τις ελαττωματικές αντλίες νερού υποθέτω, πολλοί τις έχουμε αλλάξει εδώ μέσα εντός εγγύησης. Το ότι σου το ξαναπαρουσιάσε όμως είναι λίγο 'κάπως', ή σου βάλανε από την ίδια ελαττωματική παρτίδα, ή απλώς έτυχε. Πότε είχες αλλάξει την πρώτη φορά;
-
Χαιρετώ την παρέα...
Είμαι κάτοχος ενός Peugeot 3008 Premium Grip Control.
Αυτό είναι το πρώτο μου post απλά για να σας συστηθώ.
Ελπίζω να βρίσκω το χρόνο να γράφω και να συζητάω μαζί σας. -
Καλώς ήρθες στην παρέα. Το ... πρωτόκολλο βασικά ορίζει να μας περιγράψεις τις μέχρι τώρα εντυπώσεις σου απο το αυτοκίνητο, τα θετικά του, τα αρνητικά του, τυχόντα προβλήματα κλπ
-
Από το αυτοκίνητο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος-ενθουσιασμένος τουλάχιστον με βάση τα δικά μου κριτήρια.Το ίδιο και η υπόλοιπη οικογένεια.
Προς το παρόν δεν μας έχει παρουσιάσει προβλήματα εκτός απο το γνωστο πρόβλημα της αντλίας νερού όπου και αντικαταστάθηκε μεσα στην εγγύηση.Πάντως το πήγαν οι γονείς μου για service στις 25 χιλιάδες και κάτι χιλιόμετρα πριν 3-4 εβδομάδες και άλλαξαν λάδια,φίλτρα λαδιού και ροδέλα τάπας.Όσο για το κόστος που έχει αναφερθέι και σε προηγούμενα post ήταν 105ευρώ σε εξουσιοδοτημένο. -
Να και δυο φωτογραφίες
-
Ο χρήστης DIO3008 έγραψε:
Να και δυο φωτογραφίεςΟυπς, ξέχασες να πατήσεις το κουμπάκι 'Img' για να φαίνονται οι διευθύνσεις των φωτογραφιών σαν σύνδεσμος!
Καλώς ήρθες κι από μένα. Λάμπει από ότι βλέπω, το δικό μου είναι δυστυχώς μονίμως λερωμένο Πότε το πήρες; To grip control το χρησιμοποιείς καθόλου;
-
Ο χρήστης alexandr έγραψε:
Να και δυο φωτογραφίες
Ουπς, ξέχασες να πατήσεις το κουμπάκι 'Img' για να φαίνονται οι διευθύνσεις των φωτογραφιών σαν σύνδεσμος!
Καλώς ήρθες κι από μένα. Λάμπει από ότι βλέπω, το δικό μου είναι δυστυχώς μονίμως λερωμένο Πότε το πήρες; To grip control το χρησιμοποιείς καθόλου;
Το πήραμε πριν λίγους μήνες μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση μοντέλο 1/2010.Η αλήθεια είναι ότι το Grip Control δεν ηταν προτεραιότητα επειδή με τις 17άρες ζάντες δείχνει πιο όμορφο αλλά αφού το βρήκαμε στο χρώμα που μας άρεσε το πήραμε.
Τώρα όσον αφορά τη χρησιμότητα δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ όσο καιρό το έχουμε αλλά κρατάω μια επιφύλαξη για καμιά εξόρμηση στα χιόνια τα Χριστούγεννα. -
@DIO3008
Πολλά και καλά χιλιόμετρα.
Μια ερώτηση, πριν λίγο καιρό χρειάστηκε να συμπληρώσω παραφλού. Επειδή είναι ακόμα σχετικά νωρίς δεν έχω ελέγξει ακόμα αν έχει πέσει η στάθμη του. Υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με ελαττωματική αντλία νερού?Υ.Γ. Για όσους είναι ή και σκέφτονται να γίνουν γονείς κυρίως, αλλά και για όσους χρειάζονται να αναθαρρήσουν λίγο
http://www.gazzetta.gr/genikes-eideseis ... a-vid-pics
Peugeot 3008 '08