-
Συγκινητικά άρτια κατασκευή!
-
ΤΣΙΑΟΥΑ, για πες περισσότερα για την όμορφη και ξεχωριστή ιταλίδα . Τί θηρίο κρύβει μέσα στο αισθησιακό καλλίγραμμο κορμί της; Επέμβαση στο καπώ δε θα τολμούσα, ίσως χαλάει όλο την αισθητική. Αν και μάλλον βοηθάει την *αναπνοή *του κινητήρα, οπότε χαλάλι
-
2.2 με 185hp εκ των οποίων τα περισσότερα πρέπει να έχουν ξενερώσει και να έχουν φύγει γι' άλλες πολιτείες. Τα παίρνει, βέβαια, πίσω από τις εντυπωσικές ζάντες, τα καλά μελετημένα αεροδυναμικά βοηθήματα και φυσικά το πολύ αποτελεσματικό σύστημα εξαγωγής.
-
Ενταξει,ο αεραγωγος ειναι υποκειμενικο αν σου αρεσει!Εμενα μου ειχε κολησει και τον εκανα.Βασικα ειναι ολο το αμαξι
με body kit απο Ιταλια,ζαντες 20'' oz ,αμορτισερ kw ρυθμιζομενα,εξατμιση novitec!Mηχανη δεν εχω πειραξει (2.2 jts)..Ειμαι
της αισθητικης βλεπεις! -
Ο χρήστης ΤΣΙΑΟΥΑ έγραψε:
Μερικες φωτο απο το αυτοκινητο μου που ειναι ντυμενο(car wrapping)!
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!
τι έχει ντυθεί?
-
Το αλφίστι το ξέρει; Πώς επετράπηκε τέτοιο πράμα;
-
Με αυτοκολητο τησ 3Μ!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
τι έχει ντυθεί?
Γλακτερή Πεταλούδα του δάσους.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το αλφίστι το ξέρει; Πώς επετράπηκε τέτοιο πράμα;Πάντως εγώ δεν το μεταφέρω γιατί ο φίλος έχει αφήσει απροστάτευτες τις πινακίδες του και σε περίπτωση που το μυριστούν οι Φενταγίν θα υπάρξει θέμα πιστεύω...
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
τι έχει ντυθεί?
Γλακτερή Πεταλούδα του δάσους.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το αλφίστι το ξέρει; Πώς επετράπηκε τέτοιο πράμα;
Πάντως εγώ δεν το μεταφέρω γιατί ο φίλος έχει αφήσει απροστάτευτες τις πινακίδες του και σε περίπτωση που το μυριστούν οι Φενταγίν θα υπάρξει θέμα πιστεύω...
Τι θέμα? Το αμάξι είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο, έχιε ενισχυθεί ο χαρακτήρας του χωρίς να αλλοιωθούν οι αναλογίες (χρυσό Φ). Επίσης είναι και πιο σταθερό στα πολλά χαω λόγω ντιφιούζερ.
Τι χρώμα ήτανε κανονικά? Άσπρο?
-
Μαυρο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τι χρώμα ήτανε κανονικά? Άσπρο?
Λογικά, ναι.
Edit: damn, έπεσα έξω...
-
Σωστά έπραξες και το έκανες άσπρο. Νομίζω πως τώρα είναι εμφανής η δυναμικότητα του αυτοκινήτου και οι θεληματικές γραμμές της. Με το αρχικό μαύρο, αυτά δεν ήταν καθόλου ευδιάκριτα. Μπράβο σου που τολμάς και παραμετροποιείς το όχημά σου όπως σε εκφράζει. Μ'αρέσει πολύ! Βάλε και καμιά φωτογραφία απο το πιλοτήριο της κούκλας.
Πόσα πιάνει?
-
Ενταξει κακα τα ψεματα εχει βαρυνει με ολα αυτα!Μονο οι ζαντες με τα λαστιχα ειναι γυρω στα 150 κιλα παραπανω!
Αλλα γενικως δεν ειμαι της ταχυτητας.Ειναι και πολυ χαμηλο λογω χαμηλωματος και spoiler και δεν εχουμε και δρομους για τετοια! -
Ο χρήστης ΤΣΙΑΟΥΑ έγραψε:
Μονο οι ζαντες με τα λαστιχα ειναι γυρω στα 150 κιλα παραπανω!Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος όμως, ε?
-
Ε μωρε για ενα καλλος δεν ζουμε ολοι η' σχεδον ολοι?
-
-
μονο οι ζαντες δειχνουν μικρες, τα αλλα ειναι οκ.
-
Βαφή vs car wrapping