-
Το Κόρσα είναι ένα μέτριο αυτοκινητάκι, υπάρχουν πολύ καλύτερα του, και μαγικά χέρια δεν υπάρχουν. Τα 190 και 200 με τον 1400 είναι στην σφαίρα της φαντασία και επιτυγχάνονται μόνο αν το ρίξεις από C130 που πετάει στα 30.000 πόδια. Το 0-100 του είναι γύρω στα 13 και η τελική στα 175.
-
Συγγνωμη REALZEUS αλλα λες οτι οι ιδιοκτητες που διαβασα να λενε αυτα ειναι βλακες ή λενε ψεματα και ξαναλεω δεν ηταν δυο τρεις αλλα παραπανω και μαλιστα ενα ηταν και σε ενα θεμα σε αυτο το φορουμ που ελεγαν οτι εβαγζαν 190 και 203 χλμ καποιοι σε ισιο δρομο και καποιοι σε ελεφριως κατηφορα ,ακομα λες για μετριο αμαξακι και οτι υπαρχουν καλυτερα στην κατηγορια του με μπατζετ παντως φιλε 4000 ευρω το πολυυυυυ και αυτα σε δοσεις δεν νομιζω και δεν νομιζω να εχουν και σε αυτο λαθος αυτους που διαβασα αλλα και σε αρθρα οτι ο κινητηρας ειναι πολυ καλος απλα εχει καποια χαζοπροβληματα που ειναι φτηνα ομως και η κρεμαγερια που μερικες φορες απλως πρεπει να αλλαξεις το ζανφορ.Αλλα παντα η απαντηση σου και τα λεγομενα του οποιοδηποτε ειναι σεβαστα.
-
Και αντε και πιανει τα 190-200 (τα 185 δεν τα αποκλειω παντως) τι εγινε??Σε κεινες τις ταχυτητες ειναι επικινδυνο οπως και καθε αλλο της κατηγοριας του οποτε κλαιν.
Oντως ειναι ενα μετριο αυτοκινητο οπως και ολα τα αλλα σε αυτα τα λεφτα, αλλα μια παρα πολυ καλη επιλογη. -
Ο χρήστης panosbp13 έγραψε:
Συγγνωμη REALZEUS αλλα λες οτι οι ιδιοκτητες που διαβασα να λενε αυτα ειναι βλακες ή λενε ψεματα και ξαναλεω δεν ηταν δυο τρεις αλλα παραπανω και μαλιστα ενα ηταν και σε ενα θεμα σε αυτο το φορουμ που ελεγαν οτι εβαγζαν 190 και 203 χλμ καποιοι σε ισιο δρομο και καποιοι σε ελεφριως κατηφορα ,ακομα λες για μετριο αμαξακι και οτι υπαρχουν καλυτερα στην κατηγορια του με μπατζετ παντως φιλε 4000 ευρω το πολυυυυυ και αυτα σε δοσεις δεν νομιζω και δεν νομιζω να εχουν και σε αυτο λαθος αυτους που διαβασα αλλα και σε αρθρα οτι ο κινητηρας ειναι πολυ καλος απλα εχει καποια χαζοπροβληματα που ειναι φτηνα ομως και η κρεμαγερια που μερικες φορες απλως πρεπει να αλλαξεις το ζανφορ.Αλλα παντα η απαντηση σου και τα λεγομενα του οποιοδηποτε ειναι σεβαστα.Επαναλαμβάνω, η πραγματική τελικήτου αυτοκινήτου είναι πολύ χαμηλότερη! Το κοντέρ δεν πάει να λέει και 250... Την φράση σφάλμα ταχυμέτρου την ξέρεις; Μέτριο μοτέρ και μέτριο αυτοκίνητο. Από εκει και πέρα πάρε ότι θέλεις.
-
μόνο 205 ??
-
Το μοτερ παντως φιλε δεν ειναι καθολου μετριο μπορει να μην ειναι ελευθερο και παιχνιδιαρικο σαν το κλιο(σε εργοστασιακη κατασταση)αλλα εχει πολλα αλλα καλυτερα ,ακομα μου λετε μετρια επιλογη και πολλα αλλα για πειτε μου εσεις μοντελα καλυτερα αυτου νου στα 4 χιλιαρικα με την ιδια ποιοτητα των γερμανων,τον ιδιο κινητηρα που ξαναλεω οτι ειναι αρκετα καλος και τα υπολοιπα.
-
-
Συμφορουμιτη panos2171 τα αυτοκινητα που μου προτεινεις ειναι ενα ιταλικο με τα γνωστα τους προβληματα στο θεμα της αξιοπιστιας ,τα ford που βγαζουν συχνα προβληματα και μην μιλησω για vw τα μονο καλα ειναι τα δυο toyota αλλα και αυτη τελευταια μας εχει απογοητευση(ανακλησεις σε yaris kai auris για προβληματα στο γκαζι) ασε που ειναι παντα απο ποιοτητα κατασκευης οχι σαν τα οπελ ή αλλα γερμανικα.Αλλα για να μην χαλαμε το τοπικ και ειμαστε και off τοπικ θα ηθελα τους οπελακηδες να μου μιλησουν ή οσοι γνωριζετε και φυσικα τους ιδιοκτητες του opel corsa 1.4 c sport 90 hp για το εν λογω μοντελο και για την τιμη των ανταλλακτικων ακουσα οτι ειναι φτηνα ,αληθευει?
-
Το μοτερ παντως φιλε δεν ειναι καθολου μετριο μπορει να μην ειναι ελευθερο και παιχνιδιαρικο σαν το κλιο(σε εργοστασιακη κατασταση)αλλα εχει πολλα αλλα καλυτερα ,ακομα μου λετε μετρια επιλογη και πολλα αλλα για πειτε μου εσεις μοντελα καλυτερα αυτου νου στα 4 χιλιαρικα με την ιδια ποιοτητα των γερμανων,τον ιδιο κινητηρα που ξαναλεω οτι ειναι αρκετα καλος και τα υπολοιπα.Κανείς δεν σου είπε πως το αυτοκίνητο είναι κακό, κάθε άλλο. Μην προσπαθείς, όμως, να μας πείσεις πως είναι ένα υπέροχο αυτοκίνητο. Κανένα της κατηγορίας του και της εποχής του δεν είναι, άλλωστε.
-
Τον εαυτο του μαλλον προσπαθει να πεισει μπας και καταληξει σε κανενα.
-
Συμφορουμιτη panos2171 τα αυτοκινητα που μου προτεινεις ειναι ενα ιταλικο με τα γνωστα τους προβληματα στο θεμα της αξιοπιστιας ,τα ford που βγαζουν συχνα προβληματα και μην μιλησω για vwPriceless!!!!
-
Το κανα τουμπεκι μπας και δεν το δεις αλλα δεν...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το κανα τουμπεκι μπας και δεν το δεις αλλα δεν...Το μπαν πρέπει να γίνεται αυτόματα ρε Πάνο...
-
Συμφορουμιτη panos2171 τα αυτοκινητα που μου προτεινεις ειναι ενα ιταλικο με τα γνωστα τους προβληματα στο θεμα της αξιοπιστιας ,τα ford που βγαζουν συχνα προβληματα και μην μιλησω για vw τα μονο καλα ειναι τα δυο toyota αλλα και αυτη τελευταια μας εχει απογοητευση(ανακλησεις σε yaris kai auris για προβληματα στο γκαζι) ασε που ειναι παντα απο ποιοτητα κατασκευης οχι σαν τα οπελ ή αλλα γερμανικα.Αλλα για να μην χαλαμε το τοπικ και ειμαστε και off τοπικ θα ηθελα τους οπελακηδες να μου μιλησουν ή οσοι γνωριζετε και φυσικα τους ιδιοκτητες του opel corsa 1.4 c sport 90 hp για το εν λογω μοντελο και για την τιμη των ανταλλακτικων ακουσα οτι ειναι φτηνα ,αληθευει?'θέλω να παρω το κόρσα... επιβεβαιώστε την επιλογή μου...'
-
Προσωπικα την επιβεβαιωνω, μπορεις να το παρεις.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Συμφορουμιτη panos2171 τα αυτοκινητα που μου προτεινεις ειναι ενα ιταλικο με τα γνωστα τους προβληματα στο θεμα της αξιοπιστιας ,τα ford που βγαζουν συχνα προβληματα και μην μιλησω για vw τα μονο καλα ειναι τα δυο toyota αλλα και αυτη τελευταια μας εχει απογοητευση(ανακλησεις σε yaris kai auris για προβληματα στο γκαζι) ασε που ειναι παντα απο ποιοτητα κατασκευης οχι σαν τα οπελ ή αλλα γερμανικα.Αλλα για να μην χαλαμε το τοπικ και ειμαστε και off τοπικ θα ηθελα τους οπελακηδες να μου μιλησουν ή οσοι γνωριζετε και φυσικα τους ιδιοκτητες του opel corsa 1.4 c sport 90 hp για το εν λογω μοντελο και για την τιμη των ανταλλακτικων ακουσα οτι ειναι φτηνα ,αληθευει?
'θέλω να παρω το κόρσα... επιβεβαιώστε την επιλογή μου...'
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Προσωπικα την επιβεβαιωνω, μπορεις να το παρεις.το έχω πάρει ήδη ...
-
Επηδεί το έχω κοιτάξει το αυτοκίνητο το 2005 που έψαχνα για αμάξι και το είχα οδηγήσει δεν μου έκανε καλή εντύπωση σαν συναρμογή στο εσωτερικό και στην οδήγηση δεν μου άρεσε τα κλασσικά σε κάθε όπελ αργόστροφο μοτέρ , τιμόνι χωρίς αίσθηση και με νεκρή διαδρομή και άθλιο σασμάν και κοπανούσε το sport λίγο καιρό αργότερα το αγόρασε ένας γνωστός μου και έχει μείνει ικανοποιημένος και από ότι βλέπω καίει λίγοτερο από το fabia αυτά .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Επηδεί το έχω κοιτάξει το αυτοκίνητο το 2005 που έψαχνα για αμάξι και το είχα οδηγήσει δεν μου έκανε καλή εντύπωση σαν συναρμογή στο εσωτερικό και στην οδήγηση δεν μου άρεσε τα κλασσικά σε κάθε όπελ αργόστροφο μοτέρ , τιμόνι χωρίς αίσθηση και με νεκρή διαδρομή και άθλιο σασμάν και κοπανούσε το sport λίγο καιρό αργότερα το αγόρασε ένας γνωστός μου και έχει μείνει ικανοποιημένος και από ότι βλέπω καίει λίγοτερο από το fabia αυτά .βολικά καθίσματα...
αντοχή στον χρόνο... όπως και τα περισσότρα σύγχρονα όπελ δεν χαλαρώνουν και δεν τρίζουν... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Επηδεί το έχω κοιτάξει το αυτοκίνητο το 2005 που έψαχνα για αμάξι και το είχα οδηγήσει δεν μου έκανε καλή εντύπωση σαν συναρμογή στο εσωτερικό και στην οδήγηση δεν μου άρεσε τα κλασσικά σε κάθε όπελ αργόστροφο μοτέρ , τιμόνι χωρίς αίσθηση και με νεκρή διαδρομή και άθλιο σασμάν και κοπανούσε το sport λίγο καιρό αργότερα το αγόρασε ένας γνωστός μου και έχει μείνει ικανοποιημένος και από ότι βλέπω καίει λίγοτερο από το fabia αυτά .
βολικά καθίσματα...
αντοχή στον χρόνο... όπως και τα περισσότρα σύγχρονα όπελ δεν χαλαρώνουν και δεν τρίζουν...Το τελευταίο corsa έχει πολύ στενά έδρανα δεν τα βρήκα καθόλου άνετα τα καθίσματά του .
OPEL FORUM