-
Χρόνια Πολλά και Καλά αρχηγέ!
Να σαι καλά
-
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ RALLY.GR ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 08.00,ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ...Π Ρ Ω Τ Ο.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΤΥΧΕΣΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ....ΑΔΥΝΑΤΑ.ΦΙΛΙΑ,
ΛΩΡΗΣ
-
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα με υγεία για σένα και αυτούς που αγαπάς, λεφτά και πολλά γκάζια.
Υ.Γ. Από τα βιντεάκια που μου είχαν κάνει εντύπωση ήταν ένα μικρό incar (μάλλον από nissan 240RS). Οδηγούσες και ταυτόχρονα έλεγες (φώναζες...) και τις σημειώσεις. Νάσαι πάντα καλά και να μας ταξιδεύεις.
-
Κυριε Στρατη
Σας ευχομαι ολοψυχα να τα εκατοστησετε.
Χρονια πολλα , υγεια , και πολλα αγωνιστικα χιλιομετρα χωρις προβληματα. -
Ο χρήστης racer έγραψε:
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα με υγεία για σένα και αυτούς που αγαπάς, λεφτά και πολλά γκάζια.Υ.Γ. Από τα βιντεάκια που μου είχαν κάνει εντύπωση ήταν ένα μικρό incar (μάλλον από nissan 240RS). Οδηγούσες και ταυτόχρονα έλεγες (φώναζες...) και τις σημειώσεις. Νάσαι πάντα καλά και να μας ταξιδεύεις.
Μαγνητοφωνημένες σημειώσεις ήταν racer!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα με υγεία για σένα και αυτούς που αγαπάς, λεφτά και πολλά γκάζια.
Υ.Γ. Από τα βιντεάκια που μου είχαν κάνει εντύπωση ήταν ένα μικρό incar (μάλλον από nissan 240RS). Οδηγούσες και ταυτόχρονα έλεγες (φώναζες...) και τις σημειώσεις. Νάσαι πάντα καλά και να μας ταξιδεύεις.
Μαγνητοφωνημένες σημειώσεις ήταν racer!!
Λες;;; Τόση τέχνη;
-
Χρονια πολλα Στρατη γρηγορε
-
Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα Στράτη !!
-
Χρόνια καλά, ευτυχισμένα και δημιουργικά Στρατή.
-
Χρόνια πολλά Στράτη. Εύχομαι υγεία και πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα!!
-
Χρόνια πολλά και καλά
-
ΕΛΑ ΡΕ .... ΜΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ 50 ? ΤΑ ΒΑΦΕΙΣ ?
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ, ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ , ΓΙΑΤΙ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΣ -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 'ΚΛΗΡΟΥΧΑ'
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΟΝΙΕΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ.
LEV -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ 'ΓΕΡΟΝΤΗ'
ΣΤΟ CLUB ΤΩΝ 50+ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΟΜΩΣ 'ΓΕΡΟΝΤΗ' ΜΟΥ 'ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ' ΣΤΑ -ΗΝΤΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ DVD ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ?
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΡΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 'ΓΕΡΟΝΤΗΔΕΣ'.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
Χίλια Χρυσά Χρόνια Πολλά ΜΕΓΑΛΕ 'ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΗ'!
Ευτυχισμένα γενέθλια και δρομολογω την 'εντολή ανωθεν' για το DVD. Ειναι το καλύτερο γενεθλιακό 'δωρο' που μπορουν να κάνουν οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ σε εναν ανθρωπο που πρίν απο 20+ χρόνια ζητούσε να υποστηριχτεί η εν τη γενέσει τότε προσπάθεια ξεκινήματός μας στον αγωνιστικό χώρο, πιστεύοντάς την και βοηθώντας την, οσο κανείς αλλος.
Προσπέρνα τα πάντα και παμε σαν αλλοτε! Οι 'πυροβολάρχες' δεν γίνονται, γεννιούνται οπως και οι πρωταθλητές! Αρα παραμένουν στο διηνεκές!
Κώστας Καραπετσάνος -
Άντε και ανησυχήσαμε...
-
Χρόνια Πολλά Στράτη μου...
Εύχομαι υγεία και χαρά και να τα χιλιάσεις!!!
Πολλά φιλιά,
Ηλίας Δεσποτόπουλος
-
ΧΠΣΧ
(ελπίζω να μην μου κάνει μήνυση ο Δουκέρης για πνευματικά δικαιώματα!! )
-
χρόνια πολλά δάσκαλε κι απο μένα, (έστω και καθυστερημένα ), οτι ποθείς στο διάβα σου να το βρείς...
χαμογελαστός (γιατι το χαμόγελο κάνει τους άλλους ν'ανησυχούν!!!) και πάντα υγειείς...
όσο για την ηλικία...όπως λέει και ένας γνωστός μου: 'THE BEST IS YET TO COME' !!! -
Τι να πω ρε γμτ?
Τώρα το είδα... Και βεβαια όπως θα έλεγε μιά ψυχή... ε, ναι στρατη μου αυτά τα συγκρουόμενα που πάνε και έρχοναι στο διάδρομο γιατί να μου πουν προσοχή γιορτάζει ο βοηθός σας...49 καιβάλε τώρα πέον. Λιγότερα από τον Γιατρό που πήρε εταπ ο γ.....ς από τα πίτσι στα ίσια.
Να είμαστε όλοι καλά... Υγιείς και αγαπημένοι. Και στους αγώνες όλους μας, χεράδες, διαβαστές, μηχανικάρες (αυτούς και αν τους έχουμε ξεχάσει), θεατές με πτυχίο ή χωρίς, κριτές (άλλοι ξεχασμένοι), οργανωτές (ε ναι θέλουν φάπες και χάδια μαζί) και διοικούντες (αυτό και αν είναι βρισιά ε, boss-AM?), αλλά και κριτικοί (για δημοσιογράφους λέω), έχουμε πολύ περισσότερα που μας ενώνουν από αυτά τα ελάχιστα που μας χωρίζουν. Πάμε λοιπόν να μειώσουμε τις διαφορές στα δέκατα με ακόμα πιό έντονο συναγωνισμό...
Χίλια ευχαριστώ
Στράτης
-
Χρόνια πολλά,άν καί καθυστερημένα.
Αινιγμα