-
Το θέμα είναι η παρέα και η παρέα παντού είναι το ίδιο καλή! Οπότε δεν νομίζω ότι το μέρος παίζει τόση σημασία...
-
+4 για το such
δηλωνω, εμενα και τον bro
βρε η παρεα ειναι καληαλλα να αλλαζουμε κα παραστασεις, ποιοτητα καφε κλπ
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
+4 για το suchδηλωνω, εμενα και τον bro
βρε η παρεα ειναι καληαλλα να αλλαζουμε κα παραστασεις, ποιοτητα καφε κλπ
Σωστα!!!Ο καφες του Λε τζαμι δυστυχως δεν πινεται.
-
Ποιός σας είπε να παίρνετε καφέ; Η McFarland παντού ίδια είναι...
Such it is λοιπόν.
Wi-Fi έχει εκεί;
-
Φυσικα!!Εχουμε και τον κωδικο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το θέμα είναι η παρέα και η παρέα παντού είναι το ίδιο καλή! Οπότε δεν νομίζω ότι το μέρος παίζει τόση σημασία...Τρου, το λέω πάντα σε ό,τι έξοδο μου ζητάνε τη γνώμη μου. Αλλά για κάτι σταθερό όπως η δική μας φάση που έρχονται από τις 3 μεριές του ορίζοντα, καλό είναι να βλέπουμε την ευκολία (Λεζαμί καρατσέκ, όπως και ο Κεδρινος, όπως και ο απλός Λόφος), την τιμή (π.χ. η Αριστοτέλους θα δέχεται και επιταγές σε λίγο ) και το αν πίνεται ο καφές/τρώγεται το φαί κλπ.
Εγώ περιμένω μέχρι τις 18.45 για να δω πού θα στηθώ!
-
Το φαγητό θα παραμείνει σταθερό στο Κτήμα ? (Παιζει σοβαρά να είμαι επάνω κατά τις 10)
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τρου, το λέω πάντα σε ό,τι έξοδο μου ζητάνε τη γνώμη μου. Αλλά για κάτι σταθερό όπως η δική μας φάση που έρχονται από τις 3 μεριές του ορίζοντα, καλό είναι να βλέπουμε την ευκολία (Λεζαμί καρατσέκ, όπως και ο Κεδρινος, όπως και ο απλός Λόφος), την τιμή (π.χ. η Αριστοτέλους θα δέχεται και επιταγές σε λίγο ) και το αν πίνεται ο καφές/τρώγεται το φαί κλπ.Εγώ περιμένω μέχρι τις 18.45 για να δω πού θα στηθώ!
Σοφά μιλήσατε σεβάσμιε γέροντα!
Το φαγητό θα παραμείνει σταθερό στο Κτήμα ? (Παιζει σοβαρά να είμαι επάνω κατά τις 10)
Κατά 99% ναι Λάμπρο. Απλά πάρε ένα τηλέφωνο όταν έρχεσαι για καλό και για κακό.
-
Such η Plaisir μια χαρα ειναι.
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Το φαγητό θα παραμείνει σταθερό στο Κτήμα ? (Παιζει σοβαρά να είμαι επάνω κατά τις 10)Λαμπρο πιθανοτερο ... Ναι.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Επειδή με μάλωσαν πατέρας + θείος την περασμένη βδομάδα που τους έκρυβα την ταβέρνα του ξαδέλφου μου (του κανονικού ) απλά αναφέρω και ως επιλογή για φαί, τα Καλά της Ησαϊας στην Λαμπράκη. Με μεγάλο μείον την έλλειψη πάρκινγκ βέβαια...
-
Σε κανα 20λεπτο ξεκιναω για such, κανονιστε στις 6.30 να αλλαξετε μερος.
-
Πανο ξεκινα αφοβα. Μαλλον ... Such 'κλειδωσε'.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Εντάξει παιδιά, o panos 2134-523 ξεκίνησε.
Πού θα πάμε εμείς;
-
Ναι για πειτε!!!
-
Εγώ σήμερα δε θα μπορέσω Καλά να περάσετε!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εντάξει παιδιά, o panos 2134-523 ξεκίνησε.Πού θα πάμε εμείς;
ΟΚ, φύγαμε.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Επειδή με μάλωσαν πατέρας + θείος την περασμένη βδομάδα που τους έκρυβα την ταβέρνα του ξαδέλφου μου (του κανονικού ) απλά αναφέρω και ως επιλογή για φαί, τα Καλά της Ησαϊας στην Λαμπράκη. Με μεγάλο μείον την έλλειψη πάρκινγκ βέβαια...Πραγματικά εξαιρετικό φαγητό! Έχει και wifi!!!
Ό,τι θέλετε πάντως.
ΥΓ1: Τώρα που ο Πάνος ξεκίνησε για Such, που θα μαζευτούμε οι υπόλοιποι;
ΥΓ2: Κατά τις 8+ θα έρθω, αλλά θα έρθω! -
καλά να περάσετε παιδιά απο τα εξωτικά Σερρας!!!!
-
Τελικά πήγατε;
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
να πουμε και για τον πεζοδρομο της Καλαμαριας
τον κωδικο τον εχω περασει και τον εχω ξεχασει
θα πεσουμε στα νυχια της 'κανω τη δυσκολη' για να τον μαθουμενα τον μαθοουμε, να παιζεται ολοι με τις οθονες αφης
Για να μην εχετε και υποχρέωση πάρτε τον: ( les@amis ) να κάνετε δουλειά σας
Ελπίζω απο περισυ που εχω να πάω να μην τον αλλάξανε
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)